2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#837 Kösz nem kell ubicom IC, nekem is azt tettek a gépembe 2.5 éve, azt cseréltem le.
De ezen a chipen ettől függetlenül Ubicom IC van és autoboot-os és tudja a Dev.1 módot a honlapján leírtak alapján, parancsolj: link -
#836 Sliderx, Poloznik!!
próbáljátok ki a Konzol Doktort, bennük még nem csalódtam... -
gammar #835 Al AGe:-ubicom sosem autoboot,sőt nem is tudja a dev módot az ubi inkább igy indul :reset nyomvatart :ps2 cd,dvd
eject psx
Ha kell adok egyet neke utána meg fejcsere 100%,hiszen a betöltési mutató65%!!
A sok eject és rossz strat is fejet öl. -
gammar #834 Hello!
Ide is felteszem a kérdést a Simple media system progit ismeri valaki ?
Elf file.ból hogyan lehet cd-t csinálni? -
#833 Pusztán a neten találtak alapján:
5V-os, Ubicom IC-s chip, autoboot-os és a dev.1 módot tudja. -
#832 Hát készen vagy apám.
Az első válaszom neked pontosan azért lett olyan, amilyen, hogy érzékeltesse a dolog súlyosságát.
Annak ellenére, hogy nincs konkrét tapasztalatom velük kapcsolatban -pontosabban van, de az nem chipes dolog volt- megpróbáltam segíteni neked ami téged szemmel láthatóan egyáltalán nem érdekelt és a válasz után még ki is oktatsz, hogy ne beszéljek mellé...
Veled ellentétben én már ismertem néhány sztorit, amiket itt, a fórumon olvastam és éppúgy te magad is megtalálhattad volna őket.
Továbbá nem értem, hogy az én hozzászólásaimban mi volt a fikázás, ugyanis ha körülnézel a fórumon _senki_ nem ajánlja a KS-t.
És mint kiderült egyáltalán nem beszéltem mellé ugyebár.... -
poloznik #831 Beszéltem velük, Prodigy V3 chipet szerelnek be a gépbe. Tud erről a tipusról valaki valamit? -
#830 Konzone... eleg korrektek... -
poloznik #829 Tehát akkor Konzol Stúdió kilőve... Más helyet tudnátok ajánlani nekem és Sliderx-nek? -
#828 Jol elvagy magadba... :DDDDD Jah es nem kell besertodni... :PPPP -
Sliderx #827 Na valami ilyesmit vártam!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat és nem csak mellébeszéltél!
Erre gondoltam én mikor beírtam, hogy személyes tapasztalatokat várok, de úgy látszik, hogy ezt nehéz egyeseknek megérteni.
Még1x kössz!
Most már gondolkodom, hogy akkor hová máshová vigyem. Az a baj, hogy nem ismerek más helyeket ahol foglalkoznak ilyesmivel.... -
#826 csak egy példa: beviszted a jól működő gépedet okosítani és visszakapsz egy már kiokosított gépet de az már nem a te géped és ráadásul biztos hogy valami javított szutyok gép....másik: a garancia- mire érvényesíted kihullik a hajad és biztos hogy ráfogják hogy nem előírásszerűen használtad a gépet....
példa esetemben ez kb 2 éve történt(akkor még elég drága gép volt): bementem hozzájuk venni egy gépet mert a törzshelyemen nem volt és sürgősen kellett egy...gép megvesz, hazavisz , kipróbál...nem megy...gép visszavisz...mondom neki cseréljék...ááááá azt nem lehet mert chipes a gép arra nincs gari....mondom neki akkor miért mondta azt 2 órával ezelőtt hogy 6 hónap a gépre a gari amit itt vásárolok????
erre a válasz kit érdekel ez chipes gép....de te adtad el...fickó erre: így jártál szevasz....erre mit lépnél????
én mondtam neki hívja a tulajdonost...erre ő: nem ér rá ilyen szarságokkal foglalkozni....mivel nem vagyok szívbajos fickó ezé mondtam neki hogy ne szórakozzon velem mert szarúl járhat...erre kiröhögött és mondta menjek a francba.... hát szarúl járt...fentröl jöttek le a kollegái leszedni engem az emberről...érdekes rögtön kicserélték a gépet...azóta nem láttam a fickót náluk igaz nem is mentem feléjük....nem értem hogy miért kell hogy idáig fajuljon a dolog...ezt meg lehetett volna oldani másképp is csak ennek a baromnak kellet volna hozzáálnia normálisan.
nagyon sok embert átbasztak ezek így az évek folyamán, a legtöbb benyelte mert félt a következményektől(az esetleges ütésváltástól).
nagyon szégyellem magam hogy ilyet kellet csinálnom de kibaszott jólesett beleverni a pofájába annak az arrogáns faszfejnek...
amit itt leírtam nem ritka dolog csak másoknál máshogy végződik...az egyszerű vásárló az nem nagyon mer ugrálni pedig nem szabad hagyni hogy ezek parazita módjára szívják a véredet és élősködjenek rajtad...ők vannak érted és nem te vagy értük...de ezt elfelejtik... -
Sliderx #825 Csak az a gond, hogy melóhelyről írtam és egy szervizes gépről, aminek szar volt a bill-ete, szal nem kell a rizsa az 1000 ft-os billentyűkröl.Kössz a 0 infót!
Ja amúgy 1000 ft egy HU karakterkiosztású bill. -
#824 ehh majd lefenykepezem... en lenni huylen elmagyarazni
szerk: pdfet ismertem, de azert koszi! :D -
#823 V12 még okés. -
#822 Az én G2-m 6250 HUF volt átszámítva és szerintem jobb az ár/érték viszonya. Ja és ez nem klón-chip. -
#821 PDF
Így hirtelen csak ennyivel tudok segíteni. Esetleg lehet, hogy az a baj, hogy a joyporton levő kis földelőpöckök túlságosan elhajlottak valamiért. Viszont nem értem hogyan "puklisodhat ki" [], két csavar szorítja le a helyére. :-\ -
poloznik #820 Sziasztok! 75004-es, legújabb kiadású PS2-t meg lehet már chippelni? Sajnos itt vidéken még nem tudják megcsinálni. A Konzol stúdióban állítólag megoldják a dolgot de róluk nem sok jót olvastam eddig a fórumban. Tudnátok ajánlani egy pesti megbízható szervízt vagy szakembert? Nagyon megköszönném. -
turho #819 Slimekből melyik verzióig tuti?
V12-13-14?
Mennyi az annyi? :) -
gammar #818 Üdv!
ubicom -retek chipp nekem is volt a fejcsere előtt Elég gagyi nem tudom ki szerelte bele de a kezét el kéne törni -
gammar #817 Hello ps2 fanok!
A modbo 1.1 chip í legjobb ár /értéket tekintve!
Amit tud:-direkt boot mód (mindent felismer indít és nincs trükkös inditás)
:-ntsc-pal
:dev mod innen futtatható egy -két progi (matrix manager)
:dvd9
:Futtat manager programot amivel lehet indítani mamcard ról
:action replay,max stb
64mb ig mem card
kb 10000 ft ba kerül a legjobb klón nekem kb 2 éve kifogástalan a ps2 (300004R)
és van még egy belőle nekem plusszba.
MODBO 1.1=Matrix Infynity tudása!!!POTom Pénzért!
-
turho #816 Sztem téveszme. De mondjuk az Ubicom chipeket szabadon programozzák amúgy is. Meg a legtöbb chipet. Kvázi mint egy PIC. -
#815 Az ott nem egy ubicom?Hasonlóm nekem is van,ugy 1 éve irtottam ki a gépemből,de igy is elég volt a fél év,hogy megegye a fejet... -
celofank #814 Értem. :D -
turho #813 Megvan még? Írtam privit! -
#812 resetet nyomni kell :DDDDD ez mar lustasag :D -
celofank #811 Csak eladom, beszerelést nem vállalok. Amúgy
"Autobooton all consoles v1-v14, just insert any PS2/PS1 disc / DVDvideo and press RESET! No procedures!
DEV1 modeon all v1-v14 consoles. The code runs "mc0:/boot/boot.elf" whed DEV mode is executed! "
-
#810 engem erdekel... beszerelessel mennyi lenne???
szerk: targytalan.... ha jol latom akkor faszolni kell a boot orderekkel :( nekem oylan chip kene ami autoboot max a dev modenal keljen nyomnom... sorry -
celofank #809 ELADÓ H2O MODCHIP !
ITT LEHET RÓLA MINDENT MEGTUDNI : H2O MODCHIP
V1-V14-ig mindenen működik.
4990Ft
EMAIL : [email protected]
Ez az egy darab van. Siessetek. ;) -
#808 jah skacok fel :DDDDDD btw visszatero tema, hogy sokadszorri visszarakas utan is, van egy kis bug, megpedig a memokartya es joy panel kipuklisodik ergo nem pattan ra a fedel normalisan... :((( szal eleg gaz... -
#807 1000 penz egy billentyu barmelyik nagyobb szarban... -
Sliderx #806 Csak azt nem értem miért kell rögtön lehaapni az embeR fejét!?
Tapasztalatot kértem nem fikázást, de ezt már mondtam.... -
#805 Na ebből sok mindent nem tudtam kibogozni, de ha jól sejtem akkor az utolsó sorban azt írod, hogy szar a billentyűzeted.
Egy példa:
Ha jól emlékszem Sephi írta, hogy javításra vitte be a gépét (talán fejcsere), de hallott már ő is a KS hozzáállásáról, ezért bevitel előtt az alaplapra kevésbé feltűnő helyekre alkoholos filccel tett néhány pöttyöt. Javítás után a pöttyök nem voltak ott...
Én részemről tovább nem erőltetem magam, oda viszed a gépet, ahova akarod, itt a fórumon viszont egy biztos: a KS-ról szinte mindenki lebeszél. -
Sliderx #804 Hát elég endesen isszaolastam, de nem igazán találtam ész indokot aa amit állítotok. Ja bos hogy nem olasok el 800 hsz-t.
Egyébként meg még mindig nem kaptam éeket, hogy miét ne menjek oda. Személyes tapasztalatot kétem, nem mellébeszélést. Ha nins elé indok akko nem lesz más minthogy eliszem oda.
Amúgy lázad a totil!
Ja és sza a bill-et! -
#803 :DDDD
A lényeg hogy végül minden okés! :D -
turho #802 Akkor feltámadt? :) -
#801 NAGGYON LOOOL!
mutterom beszol, hogy miert nem tugod ossze menni fog, mondom okes ossze fogom dugni, de mi a fene lehet a bugos, erre pakolnam ossze megint latom le volt csuszva a szalagkabel a powergombnal(o csak mosolyog a hatterbol, o megmondta, hogy ossze kell raknom es ne tokoljek vele tovabb :DDDDD)... AAA pedig kicsengettem elotte a biztositekot, a 4 polusu tapcsatit a lapon minden, erre az a szemet kis icipici szalagkabel LOL!!! :DDDDDDD
najo mara off, eleg volt :D -
#800 na ez f4sza
visszadugtam a gpet, es bekcspolaskor zolden vilagit a power gomb, se kep se hang. ezt mar nem hiszem el... -
#799 jomind1...
most raknam ossze... mar nem sarakodok vele, azert koszi skacok a segitseget... marad a ps1 eredeti, szerintem igy korrekt, legalabb nem warezolok psre :DDDD -
#798 Ha már szétszedted, akkor szerintem vess egy pillantást a fejre is: link
Itt ugyan nem írja, hogy a V10-es gépeken mennyi a default érték, de legalább azt látni fogod, hogy hol keresd a potikat.