2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• Al Age
    Ömmm izé...
    Múltkor még nem azt írtad, hogy az rw-t inkább komálja a géped?
    Mindenesetre a disc read error az disc read error, de ez lehet a lemez miatt is.
    Esetleg még egy dolog: audio cd-t hogyan játsza le a géped?
  • Lammer
    csakhogy megtovabb boynolitsam a dolgot rwre kiirtam egy PS1 backupot, es DISC READ ERROR VOLT
  • turho
    Van egy Voodoo chipem, az Pesten készül, annyit tudok. Nekem az ős-változat van ami v1-v8 gépekig jó. Amúgy sztem régi és rakat szar is.
  • poloznik
    A Voodoo 2000 chipet (nem a videókártya, hanem a PS2-be szerelhető) ismeri valaki?
  • turho
    A Titan sx egy ratyi chip volt. A Titan SX 2 ennyiért beszereléssel még meg is éri....ha nem kell dev2 én ajánlom.
  • Al Age
    Tényleg a chip lesz.
    Régebben írtam, hogy ha fejhiba lenne, akkor inkább disc read errort kapnál szvsz, nem pedig RSOD-t.
  • HHapci
    akkor fejhiba kizárva, lehet valami mégis a chip körül lesz.
  • HHapci
    Szia! Én már építettem be titánt régebben. Sima alap chip.
    Állitom hogy a drágább chip sokkal stabilabban müködik és sokkal több funkciója van. Pl ripper3 amit mostanában ami a dev2őt is tudja , mindegy milyen resettel indítasz ,stabilan indul mindíg, cd upgrade stb. Akinek van rá pénze nem választ olcsót. Most raktam be firechip nevezetü olcsót, de az meg azt csinálja néha reseteli a gépet. Persze ezekkel együtt is használható de a pár ezert forint spórolást nem éri meg.
    Aki 1 évben 2szer veszi elő a gépet annak elmegy az is.
  • Sliderx
    Találtam néhány infót a chipről, de nem sokat mondanak nekem:

Ps2 Titan SX V1-V12

TITANSX2 with ICE AUTOBOOT + DEV1 code preloaded.

- work on all PS2 from v1 to v12 NTSC and PAL
    - Autoboot functionality, no more procedure to load games
    - DEV1, is possible to load the BOOTMANAGER of Crystal
    - ALL Functionality of ICE REV. code.
    - Compatible with all games.

TITANSX2 hardware is study for homebrew software, you can reprogramm the modchip with all the SX28 code that you want

• Sliderx
    Beszéltem a Konzone-al és azt mondták, hogy titansx2-es chipet tudnának beszerelni a gépbe mindössze 8-ért. Ez milyen chip? Kedvező ajánlat csak az a probléma, hogy nem tudják azonnal megcsinálni, 2-3 nap legalább. Szóval ez nekem kilőve sajnos. :(
  • Lammer
    regen nem toltam egy deka ps1el sem, mert pcn nyomtam oket mind, most kattantam ra, tudod nagy TV fotelagy stb :D
  • Al Age
    A PS1 backupok régen sem mentek, vagy csak most kezdtek el problémázni?
  • Lammer
    juteszembe, a ps2 cdk patent mukodnek(hisz a hdloadereket cdrol installaltam a memkartyara, sooot nemelyiket cdrwrol)
  • johnny quest
    Tud vki olytat aki beépítene nekem egy dms-pro-t vastag silver gépem van?
    köszi
  • HHapci
    azt kipróbálhatod ps2 cd backupal
  • Lammer
    hehhh ez tragikomedia, azota dobalja ki a nem megfelelo lemezt, erre bekiraktam tobbszor es elfogadta, ez nekem fejgyanus...
  • Lammer
    mar probaltam regebben
  • Lammer
    najo eccer beroffent azota nem fogadja el a visszarakos trukkot megint ott vagyok ahol a part szakadt
  • toMOne
    Ja igen es kulso taprol megy a winyo, amit adtak a HD Connecthez, de a boltban ahol csinaltattam mar ment errol is, meg itthon is, ott meg jatekot is inditottunk rola. Szoval mar tenyleg csakvalami kontaktos hiba lehet.
  • HHapci
    Hali Lammer!
    Szivesen megoldanám neked az átalakítást, de nincs dms4-em meg a gold sem kell és nem is hiszem hogy közel laknánk egymáshoz. A ps1 backupot próbáltad már hosszu resettel indítani? Amugy a ripper3 már nem annyira kényes a resetre.
  • toMOne
    Szervusz!

Az itthoni winyot elvileg szertnie kell, mert egy oldalon pont ezt a tipust aruljak a HD Connecthez, es tegnap egy rovid idore elvezni is tudtam a ToxicOS menujet, de a winyot kerte, hogy formazzam le a ToxicOS-sal, ezert megtettem, mikor ujra megoltottem es raktamvolna vissza mar megint nem volt jo. A gepet szetszereltem es megneztem elvileg minden franko, nem en raktam bele a csipet sem meg a tobbit sem, de latszolag franko. MAsteren is Slaven is probaltam mar, sajnos mindhiaba. Mikor elindult azthiszem MAsteren volt. Azota sajnos semmi jelet nem add. Bejon a PS menuje, vagyis jonne, mert azt kilottem a ToxicOS-sal, es csak annyit ir ki, hogy "Unable to read disc."
    Megprobaljak esetleg regebbi ToxicOS-t vagy HDLoadert? Mar egyszer ujra is flasheltem a csipet, a legujjabb verzio van fenn, 0.41.
  • Lammer
    Gyerekek ezt mar en sem hiszem el!!! :DDDDDDDDDDDDD
    Folytatodik a SAGA!!! teljesen kesz vagyok :D
    ugye meseltem, hogy nem megy a ps1 backup... megcsinalom a szertartast...(2 reset stb) az eredeti lemeznel bejon a ps logo es toltodik, node a backupnal jon "helyezzen be eredeti PS vagy PS2 szoveg blabla" es itt mindig feladtam...
    mondom legutoljara megprobalom... nemegy... AAA mondom poenbol lemez kivesz(felirat uggye eltunik jon be a menu browser, beallitasok stb) majd ujra talca betol... ES ELINDUL A BACKUP!!! AZ AGYAMAT ELDOBOM KOMOLYAN!! AAAAA
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Lammer
    te sem!!!
    (esakkor most te is irj valamit gyorsan, nehogy lemaradj, Mr. Lame)
  • Sliderx
    Látom nem bírtad ki hogy ne reagálj valamit.
    LoL
  • Lammer
    rendben... ezt megbeszeltuk LOL
  • Sliderx
    nem játszom a sértődöttet, nem tudom honnan veszed, igazából nem igazán érdekel, hogy mi a véleményed rólam, ja és ha nem kötnél állandóan belém akkor már rég abbamaradt volna a vita, úgyhogy részemről ennyi...
  • Lammer
    plz ne jatszad itt a sertodottet... neked meg nehez lett volna 2X atolvasni amit beirsz??? ne gyere mar evvel a fals szoveggel, ecceruen lusta voltal, behanytad amit akartal azt jonapot... enis irtam mar ide rossz billentyuvel, 2X atneztem mit irok, kijavitottam es ugy kuldtem el... je'
  • Sliderx
    Kössz, majd utána nézek!
  • Sliderx
    És ennyit nehéz lett volna kinyögni korábban?
  • Al Age
    Most hogy szóba került a Subzero, már tudom honnan volt ismerős ez a chip.
    Innen. :-)
    Ha megnézed a beépítési ábráját mindkettőnek (Subzero, Uni-Ic (én konkrétan a V7-est néztem)) látszik, hogy az Uni-Ic ábrája úgy készült, hogy a bal felső sarokban kicserélték a chip képét, még a felbontás is ugyanaz. :-)
  • Al Age
    A Subzero Fix az a vékony PSkettesekhez szükséges/ajánlott fejvédelem, a Sunzero viszont igen, hasonló kategóriás, mint a H2O, szerintem ez lehet az elődje a H2O-nak, ami a Subzero-ból született egy nyák-áttervezéssel/optimalizálással.
  • BONO
    SUBZERO 2 és a SUBZERO FIX hasonló kategóriás chipek mint a H2O???
  • Al Age
    Próbáld meg a jumpert master állásban.
    Ha peched van, akkor viszont a géped nem szereti az otthoni vinyódat. Külső tápról megy a vinyó, vagy az áramot is a gépből kapja?
  • Al Age
    Ha leszeded az eurasia.nu-ról a hdloader fully patched 0.7c-t akkor az image file-ban csak kettő file van, maga a hdl elf és egy system.cnf file, ez a lemezeken az indítófile. Na ha ezt kiírod és megy a hdl, akkor ha az elfet az image-ben kicseréled a sajátodra és a filenevet átírod a system.cnf-ben akkor szerintem mennie kell. Nem tudom pontosan, hogy csak PS1 lemezeknél kell-e dummy fileokkal szarakodni, vagy PS2-eseknél is.
    De mondom, ha a fully patched hdl 0.7c működik, ha simán kiírod az image file-t, akkor mennie kell ilyen módon másnak is.
  • toM517
    Sziasztok,

A problemam az, hogy nem mukodik a HD a Slim gepembe(v12) Elvileg korrekt minden, a boltban ment, de az itthoni winyoval nem. CS-re van allitva. Minden franko, elvileg. DMS4 csipem van. Segitsetek ha tudtok, vagy adjatok linket hol nezek utana. koszi
  • Al Age
    Hát hidd el én sem véletlenül vettem G2-t. :-)
    Amit linkeltél én sem tudom, hogy mi, bár hasonló felépítést már láttam valahol, de hirtelen nem ugrik be, hogy pontosan hol. :-\
  • gammar
    Elf ügyben semmi?
  • gammar
    Na ok van némi igazad,de akkor is elegem van az ubi-izéből vannak ennél-inkáb csak jobb chip-ek vannak nála jobbak.
    Igazábol nem tudom ,hogy akkor ez mi:Ecetes ubi:))
  • Al Age
    Szerintem kevered a IC és a modchip fogalmát.
    A 355-ös hozzászólásban látható, hogy mi volt az én gépemben a G2 előtt, egy Ubicom IC, aminek egyszerre a lábára voltak forrasztva a vezetékek, leszámítva ha jól emlékszem egy tranyót meg egy ellenállást.
    Viszont van a Prodigy modchip, aminek a nyákján Ubicom IC van.
  • poloznik
    Köszönöm a válaszaitokat!