PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Hát jah mondjuk érdekes gondolatmenet.<#whatever>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Hát igen, épp ezért írtam irónikusan az eddig-et az elsõ mondatban, mert tény, hogy a srác eddig nagyon meg van elégedve a cuccal.
Az én gépem olvasófeje viszont hál'stennek jól bírja, pedig már nekem is két és fél éve ez van bent. Disc Read error-ra még nem volt példa soha, pedig viszonylag nagy ellenállásra vannak állítva a potik.
"In General original settings can be around:
V7 stations - CD = 1200, DVD = 1100 to 1400"

Nekem az egyik 1480 Ohm-on van, a másik 1510-en

GamerAdams007
Akkor legalább jó tudni, hogy még lopkodták ki a régi gépem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

petyka2
Már megy két éve?Akkor biztos nem rabolták le...Tönremegy az magától is...<#nyes>
Én már csak tudom-nekem is ilyen van...<#idiota>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

GamerAdams007
Már legalább egy hónapja keresgélek, nem tudnál mondani egyet-kettõt?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
2 éves a gépem, elég használt, és a régi vastag változat (SCPH-50004)

petyka2
Chipcsere...buktál 10 ezret...

petyka2
Keresgéljél...

petyka2
Igen mondjuk az új fejet kiszedi,és rak bele egy felcsavart xart...Értsd:új fej mondjuk a sininél 13e+áfa,HD7-est meg csak rendelni lehet...Ha slim-pstwo-akkor "csak"10ezer az optika...

GamerAdams007
Smsweb-re példa?

petyka2
Müxik,de meddig?Nekem is vmi gagyi xart raktak be anno 15 ezresért,haza is vágta a fejet-pedig"csak"fél évet használtam vele...<#violent>

GamerAdams007
Lerabolta?

GamerAdams007
Hello! Rájöttem, hogy nincs baja a chipemnek, csak nem egybõl a másolt cd-t kell berakni, hanem elõbb egy bármilyen eredeti dvd-t kell berakni (van 8 ilyenem, és egy demó dvd-t használok erre a célra), majd ha átlépett a "Playstation 2" feliraton, akkor kicserélem a másolt játékra, és reset. Így eddig ment legalább 80 másolt gém, csak 29 másodperc-cel (stopperoltam) több idõ az elindítása. Viszont mivel megy minden, csak +29 mp., ezért megérte 10 ezerért, fõleg, hogy ha nagyon nem mennének a dolgok, akkor meg úgyis ki lehet cserélni.

petyka2
Lehet cserélni,de attól tartok ha ilyen korrekt volt/azért a chipre szoktak adni legalább 3 hó garit/jól lerabolta a géped-plána ha új volt...

petyka2
Torrent,smsweb...<#email> De 24 órán belül töröljük.../nálam tényleg szokott ilyen lenni-ilyen a mai remek játékkinálat...<#rinya> /

petyka2
Ez volt a rizsa...<#ravasz1>

Al Age
Banki átutalás 2000 HUF, Ghost2 25 Euro, Network adapter 25 Euro, DHL 9 Euro, mindenesetõl nem egészen 17ezer Forint.

Valami külfüldi forumban olvastam nem tudo hogy igaz lehet-e hogy a ripper a dms régebbi kodjait tartalmazza. A ripper nagyon jó nem voltak vele problámák.

Hapci

És hogy fizettél? Mennyibe volt?

Hapci

ahonnan én szereztem: ripper3.2u-10500 3.2-9500

Hapci

Lammer
koszike! kielegito volt a valasz 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
ModZone-tól rendeltem és végül a Ghost2 lett a kiválasztott. Sokat tököltem mi legyen, megnéztem szinte az összes létezõ PS2 chip weblapját és úgy döntöttem hogy ez kell nekem.
Van DMS4 náluk, még EZI is (forrsztás nélkül beszerelhetõ!). A legújabb DMS a DMS4 S.E., de ez még nagyon ropogós lehet, viszont szolgáltatások tekintetében szinte nem nyújt többet a "sima" DMS4-nél, inkább a hardver optimalizálásra figyeltek oda. DMS4 Pro 40 Euro, DMS4 EZI Lite 56 Euro, DMS4 EZI Pro 70 Euro.
DMS Website
Ripper 3.2u is van náluk, ebbõl ez a legújabb, 26 Euro.
Ripper Website
Postázás: 50 Euroig 14 Euro, 100ig 9, 200ig 5, 200 felett ingyen DHL maximum két napos kiszállítással.
Remélem semmit nem felejtettem ki. 😛

Lammer
mit rendeltel? 😉 megnezned ott ahonnan rendeltel, hogy van REAL DMS (valamelyik legujabb) vagy ripper(szinten mi a legujabb?) chipek? es myieln aron? (shippingel meg minden kutyafulevel mig ideer)

Al Age
Csipet cserélni lehet, ezt fogom tenni én is hamarosan, ha minden jól megy jövõ héten jön meg a kicsike. Jó áron külföldön lehet venni szvsz, legalábbis szerintem MO-n nincs forgalmazója egy Matrixnak, DMS-nek, vagy akár Ghost2-nek.
Biztosan mûködõ ugye ez lutri, gyári hibásat bármibõl ki lehet fogni. :-)
Én 25 Euro-ért veszem az enyémet.

GamerAdams007
Na mindegy, akkor majd holnap visszanézek, csá.

GamerAdams007
HAHÓ!!! Mivan, mindenki már alszik???

GamerAdams007
Amúgy ti honnan szerzitek a másolt ps2-es játékokat, és mennyibe kerülnek?

GamerAdams007
Az enyémre nem is adott garanciát. Lehet, hogy emiatt is olcsóbb?! Egyébként egy már beszerelt chip-et ki lehet cserélni egy jó chip-re, ami nem kamuchip? És hol lehet jó áron, biztosan mûködõ chipet venni, és mennyiért?

Al Age
Egyik barátom is nemrég csipeltette BP-en, nem tudom hol pontosan, de neki is 10ezerbe került és eddig mindent simán visz.
Azt mondták neki, hogy matrix Infinity kerül bele. Indításnál adott gombnyomásra be is jön a config menüje, ps2 felirat alatt (vagy után, nem tudom pontosan) kiírja neki, hogy infinity, DE:
Egy valódi Matrix Infinity külföldön is minimum 8000 HUF átszámítva, plusz a behozatal költsége.
Létezik egy Modbo2 nevû modchip, ami MI klón. Ugyanaz a szoftver fut rajta, éppúgy MI-nek látszódik, de ha az ember megpróbálja frissíteni a firmware-t rajta, akkor behal. Ja és persze kb feleannyiba kerül, mint a valódi MI.
Valószíûnleg valamilyen kópia-chipet kaptál, met nincs az az ember, aki kettõezer haszonért megcsinálja és még garanciát is vállal rá (mert pajtimnak 3 hónapot vállaltak).
BTW engem is átvertek csúnyán anno, 15Kért tettek volna bele egy Magic 3.3-at (megjegyzem ilyen chip nem is létezik) és a #355-ös hsz-ban látható, hogy mi került bele.

GamerAdams007
Állítólag azért volt csak 10e, mert illegálisan szerezte be a chipet.

Lammer
ehhh 10K gondolj bele abba mi van benne: ad1 megvettek X penzert+rarakjak a sajat kis hasznukat+ meg munkadijat is fizettel 10 piizbol... ember egy normalis chip ara 10NEL kezdodik!!! sajna lehet valami gagyi klont kaptal 😞

GamerAdams007
Beraktam a San Andreas-t, aztán látom, hogy azzal megy, ezért kiveszem, hogy berakjam megint a Most Wanted-ot, hogy megnézzem, annak mi a baja, azt elindul...

GamerAdams007
Tök röhej.

GamerAdams007
Most meg megint elindult...

GamerAdams007
Az eredeti gta san andreassal nem csinálja. Néha disc read errort ír. Lehet, hogy tulságosan karcos?

petyka2
Jobb esetben elengedett egy forrasztás,rosszabb esetben kaptál el felcsavart fejet-addig mûködjön amig elhozod a boltból...
Másik lemezzel is ezt csinálja?

GamerAdams007
Hello! Segítségre van szükségem. Most chipeltettem a ps2-õmet, és amikor legelõször beraktam a Nfs:Mw-t (másolt), akkor ment simán. Másodszor már nem igazán akrta lejátszani, egyszer-kétszer újra kellett indítani és ment. Most meg amikor játszani akartam vele, akkor sehogysem akarta bevenni. Bedig chipelt, és már ment egyszer. Nem tudom pontosan a chip típusát, a Konzol-Boxban csináltattam 10ezerért az Erzsébet körúton. Valamit rosszul csinálok, vagy mi lehet a baj?

Al Age
Csupán a neten fellelhetõ infókból...

Amit már te is tudsz szerintem: pozitívum ugyebár, hogy DMS4 és hogy egyszerû beszerelni, negatívum az ára, bár ha azt vesszük, hogy itthon kb ennyiért szerelnek be egy chipet akkor annyira már nem is rossz.
Viszont a DMS fórumot olvasgatva elég sok olyan esetet láttam amikor az embereknek problémája akadt a chippel - a legdurvább egyszerûen a gyártási hiba volt, ráadásul nem is csak egy embernél fordult elõ.

tud valaki valamit (pozitívat és negatívat) a DMS4 E.Z.I rõl??

http://www.dms3.com/cgi-bin/dms4ezi/site.pl?page=home
hi!
Valaki ajánlana 1 helyet ahol DMS4 chippet raknak be a gépbe? Vagy olyat aki hozott anyagbol is dolgozik.
mail: [email protected]

Köszönöm
petyka2
Jóvanna...Ki a haverod?<#wow1>

Nekem úgy sem megy.

Most már tudjuk, hogy kell megnézni, de mit kell tudni ezekrõl a kódokról?

Banyapapa
ehh télleg<#buck>

Banyapapa
pl: DVDidentifier nevü progival,vagy lehet NERO is tudja annál passzolok.

Itten 1 kép rola:

már ha erre a kodra gondoltál😛

Lammer
ha talan ranyomsz egy entert az urlre meg1X, mint irtam a v1rol linkelni nem lehet(haverom a foadmin, elsokezbol mondta nekem, a warezosok miatt szigoritott)

petyka2
Not Found

The requested URL /etc/MID.jpg was not found on this server.

<#ejnye1><#hehe>

liverpool fan
Sziasztok! Chip-elni szeretném a PS2-met (MODEL NO:SCPH-70004) Miskolciak segítségét várom. E-mailben vagy MSN-en :[email protected]
Elõreis köszönöm
Bármilyen hozzászólásnak és segítségnek örülök!
Sziasztok

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

Lammer

na erre en is kivancsi vagyok...

Hogy tudom megnézni a DVD kódját?