PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az itthoni winyot elvileg szertnie kell, mert egy oldalon pont ezt a tipust aruljak a HD Connecthez, es tegnap egy rovid idore elvezni is tudtam a ToxicOS menujet, de a winyot kerte, hogy formazzam le a ToxicOS-sal, ezert megtettem, mikor ujra megoltottem es raktamvolna vissza mar megint nem volt jo. A gepet szetszereltem es megneztem elvileg minden franko, nem en raktam bele a csipet sem meg a tobbit sem, de latszolag franko. MAsteren is Slaven is probaltam mar, sajnos mindhiaba. Mikor elindult azthiszem MAsteren volt. Azota sajnos semmi jelet nem add. Bejon a PS menuje, vagyis jonne, mert azt kilottem a ToxicOS-sal, es csak annyit ir ki, hogy "Unable to read disc."
Megprobaljak esetleg regebbi ToxicOS-t vagy HDLoadert? Mar egyszer ujra is flasheltem a csipet, a legujjabb verzio van fenn, 0.41.
teL:20/4150213 msN:[email protected] maiL:[email protected]
Folytatodik a SAGA!!! teljesen kesz vagyok 😄
ugye meseltem, hogy nem megy a ps1 backup... megcsinalom a szertartast...(2 reset stb) az eredeti lemeznel bejon a ps logo es toltodik, node a backupnal jon "helyezzen be eredeti PS vagy PS2 szoveg blabla" es itt mindig feladtam...
mondom legutoljara megprobalom... nemegy... AAA mondom poenbol lemez kivesz(felirat uggye eltunik jon be a menu browser, beallitasok stb) majd ujra talca betol... ES ELINDUL A BACKUP!!! AZ AGYAMAT ELDOBOM KOMOLYAN!! AAAAA
😄DDDDDDDDDDDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(esakkor most te is irj valamit gyorsan, nehogy lemaradj, Mr. Lame)
LoL <#taps>#taps><#lama>#lama>
Innen. :-)
Ha megnézed a beépítési ábráját mindkettõnek (Subzero, Uni-Ic (én konkrétan a V7-est néztem)) látszik, hogy az Uni-Ic ábrája úgy készült, hogy a bal felsõ sarokban kicserélték a chip képét, még a felbontás is ugyanaz. :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ha peched van, akkor viszont a géped nem szereti az otthoni vinyódat. Külsõ tápról megy a vinyó, vagy az áramot is a gépbõl kapja?
De mondom, ha a fully patched hdl 0.7c mûködik, ha simán kiírod az image file-t, akkor mennie kell ilyen módon másnak is.
A problemam az, hogy nem mukodik a HD a Slim gepembe(v12) Elvileg korrekt minden, a boltban ment, de az itthoni winyoval nem. CS-re van allitva. Minden franko, elvileg. DMS4 csipem van. Segitsetek ha tudtok, vagy adjatok linket hol nezek utana. koszi
Amit linkeltél én sem tudom, hogy mi, bár hasonló felépítést már láttam valahol, de hirtelen nem ugrik be, hogy pontosan hol. :-\
Igazábol nem tudom ,hogy akkor ez mi:Ecetes ubi😊)
A 355-ös hozzászólásban látható, hogy mi volt az én gépemben a G2 elõtt, egy Ubicom IC, aminek egyszerre a lábára voltak forrasztva a vezetékek, leszámítva ha jól emlékszem egy tranyót meg egy ellenállást.
Viszont van a Prodigy modchip, aminek a nyákján Ubicom IC van.
De ezen a chipen ettõl függetlenül Ubicom IC van és autoboot-os és tudja a Dev.1 módot a honlapján leírtak alapján, parancsolj: link
próbáljátok ki a Konzol Doktort, bennük még nem csalódtam...
http://pspfilez.extra.hu/
eject psx
Ha kell adok egyet neke utána meg fejcsere 100%,hiszen a betöltési mutató65%!!
A sok eject és rossz strat is fejet öl.
Ide is felteszem a kérdést a Simple media system progit ismeri valaki ?
Elf file.ból hogyan lehet cd-t csinálni?
5V-os, Ubicom IC-s chip, autoboot-os és a dev.1 módot tudja.
Az elsõ válaszom neked pontosan azért lett olyan, amilyen, hogy érzékeltesse a dolog súlyosságát.
Annak ellenére, hogy nincs konkrét tapasztalatom velük kapcsolatban -pontosabban van, de az nem chipes dolog volt- megpróbáltam segíteni neked ami téged szemmel láthatóan egyáltalán nem érdekelt és a válasz után még ki is oktatsz, hogy ne beszéljek mellé...
Veled ellentétben én már ismertem néhány sztorit, amiket itt, a fórumon olvastam és éppúgy te magad is megtalálhattad volna õket.
Továbbá nem értem, hogy az én hozzászólásaimban mi volt a fikázás, ugyanis ha körülnézel a fórumon _senki_ nem ajánlja a KS-t.
És mint kiderült egyáltalán nem beszéltem mellé ugyebár....
Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat és nem csak mellébeszéltél!
Erre gondoltam én mikor beírtam, hogy személyes tapasztalatokat várok, de úgy látszik, hogy ezt nehéz egyeseknek megérteni.
Még1x kössz!
Most már gondolkodom, hogy akkor hová máshová vigyem. Az a baj, hogy nem ismerek más helyeket ahol foglalkoznak ilyesmivel....
példa esetemben ez kb 2 éve történt(akkor még elég drága gép volt): bementem hozzájuk venni egy gépet mert a törzshelyemen nem volt és sürgõsen kellett egy...gép megvesz, hazavisz , kipróbál...nem megy...gép visszavisz...mondom neki cseréljék...ááááá azt nem lehet mert chipes a gép arra nincs gari....mondom neki akkor miért mondta azt 2 órával ezelõtt hogy 6 hónap a gépre a gari amit itt vásárolok????
erre a válasz kit érdekel ez chipes gép....de te adtad el...fickó erre: így jártál szevasz....erre mit lépnél????
én mondtam neki hívja a tulajdonost...erre õ: nem ér rá ilyen szarságokkal foglalkozni....mivel nem vagyok szívbajos fickó ezé mondtam neki hogy ne szórakozzon velem mert szarúl járhat...erre kiröhögött és mondta menjek a francba.... hát szarúl járt...fentröl jöttek le a kollegái leszedni engem az emberrõl...érdekes rögtön kicserélték a gépet...azóta nem láttam a fickót náluk igaz nem is mentem feléjük....nem értem hogy miért kell hogy idáig fajuljon a dolog...ezt meg lehetett volna oldani másképp is csak ennek a baromnak kellet volna hozzáálnia normálisan.
nagyon sok embert átbasztak ezek így az évek folyamán, a legtöbb benyelte mert félt a következményektõl(az esetleges ütésváltástól).
nagyon szégyellem magam hogy ilyet kellet csinálnom de kibaszott jólesett beleverni a pofájába annak az arrogáns faszfejnek...
amit itt leírtam nem ritka dolog csak másoknál máshogy végzõdik...az egyszerû vásárló az nem nagyon mer ugrálni pedig nem szabad hagyni hogy ezek parazita módjára szívják a véredet és élõsködjenek rajtad...õk vannak érted és nem te vagy értük...de ezt elfelejtik...
http://pspfilez.extra.hu/
Ja amúgy 1000 ft egy HU karakterkiosztású bill. <#ijedt>#ijedt>
szerk: pdfet ismertem, de azert koszi! 😄
Így hirtelen csak ennyivel tudok segíteni. Esetleg lehet, hogy az a baj, hogy a joyporton levõ kis földelõpöckök túlságosan elhajlottak valamiért. Viszont nem értem hogyan "puklisodhat ki" [<#vigyor3>#vigyor3>], két csavar szorítja le a helyére. :-\
V12-13-14?
Mennyi az annyi? 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ubicom -retek chipp nekem is volt a fejcsere elõtt Elég gagyi nem tudom ki szerelte bele de a kezét el kéne törni
A modbo 1.1 chip í legjobb ár /értéket tekintve!
Amit tud:-direkt boot mód (mindent felismer indít és nincs trükkös inditás)
:-ntsc-pal
:dev mod innen futtatható egy -két progi (matrix manager)
:dvd9
:Futtat manager programot amivel lehet indítani mamcard ról
:action replay,max stb
64mb ig mem card
kb 10000 ft ba kerül a legjobb klón nekem kb 2 éve kifogástalan a ps2 (300004R)
és van még egy belõle nekem plusszba.
MODBO 1.1=Matrix Infynity tudása!!!POTom Pénzért!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
"Autobooton all consoles v1-v14, just insert any PS2/PS1 disc / DVDvideo and press RESET! No procedures!
DEV1 modeon all v1-v14 consoles. The code runs "mc0:/boot/boot.elf" whed DEV mode is executed! "
szerk: targytalan.... ha jol latom akkor faszolni kell a boot orderekkel 😞 nekem oylan chip kene ami autoboot max a dev modenal keljen nyomnom... sorry
ITT LEHET RÓLA MINDENT MEGTUDNI : H2O MODCHIP
V1-V14-ig mindenen mûködik.
4990Ft
EMAIL :
Ez az egy darab van. Siessetek. 😉