2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
t256 #1197 Hali!
A gépemben Voodoo chip van és néhány játék egyfolytában lefagy. Mindet ugyanúgy írom Verbatim vagy TDK dvdre.
Pl.: Fifa 2006 mindig meccs közben fagy le. Toca Race driver 3 a verseny végén. Ilyenkor a ps2 már nem is pörgeti a lemezt.
Ez a chip hibája, vagy a játékoknak valamilyen másolásvédelme ? -
FecaA #1196 Nah, kicsit utánna néztem a dolgokbnak itt a fórumon és már mindenre megtaláltam a választ :) Szóval már nem fontos :) -
FecaA #1195 Vagy alapból a slim géphez hogy lehet HDD-t csatlakoztatni? (bocsi a láma kérdésekért ^^ -
FecaA #1194 Hali! Új vagyok a témában! Kinéztem magamnak egy chip-et (DMS 4 Pro S.E.) de nem vagyok biztos benne, hogy tud-e USB-s HDD-ről indítani játékokat. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszi! -
#1193 Ha a tv-d támogatja az ntsc szabványt és teljes bekötésű scart csati is van rajta, akkor csak egy RGB kábelt kell venned, azzal színesek lesznek az import játékok. 1000 Forintos cucc, melynek köszönhetően minden játékban szebb lesz a kép - a PAL-osokban is. -
Zippanto #1192 Hali!
Tudomásom szerint nem lehet átkapcsolni, amit tudsz tenni az az, hogy mielőtt kiírod a játékot van egy program amivel át tudod állítani. Ha gondolod elküldöm a progit. -
#1191 h2o chip van asszem a gépembe
hogy lehet átkapcsolni ntsc/pal közt
mert 1-2 játék fekete fehér
hawernak swapmagic 3.3 van neki a hozzáadott boot dvd-n lehet állítani -
tukko #1190 Leirná valaki, hogy és mivel lehet fizetni a modzone-nál és hogy a legolcsóbb?
Tudtok még ilyen hasonló oldalt mint a modzone? -
#1189 hali miskolci vagyok,ha tud valaki helyet ahol chipelnek az irjon msn-en "[email protected]" -
#1188 :DD most nem sajna -
tukko #1187 PS2.Exploit.Installer.NeSMAN Tudja valaki mire jó ez? Most szedtem a Mininova-ról. -
turho #1186 Tudnak Románul is :DDDDD
Magyar hozza országon belül :) nyugi. Fasza is lenne Portugáliából autókázni 2 modcsippel :DDD -
tukko #1185 Ez lehet hülye kérdés lesz, de egy portugál faszi hozza ki a cuccost ha rendelek? Hogy fogok én vele kommunikálni? -
turho #1184 :DDDDDD
Lammer, nem kell ps2 közeledbe senkinek? Nagyon frankót árulok. -
#1183 johat te kozelebb vagy Portugaliahoz, mint Turho, vagy en :DDDDDDDDDDDDADSADAD -
#1182 Nekem a banki átutalás miatt volt hosszabb. Amikor ténylegesen feladta a csomagot a srác, akkor küldött egy e-mailt, ami a DHL-es azonosítóját tartalmazta a küldeménynek, plusz egy linket, ami alapján szépen nyomom lehetett követni a csomag útját és így a feladás és az átvétel között kevesebb, mint 24 óra telt el. -
turho #1181 Igen, maximálisan igaz. Én is lestem, hogy 9 euroért kihozza a mikrobusz portugálból, 3 nap alatt, emailtől számítva....na a Magyar Posta ezt miért nem olvassa, kéremszépen??? :)))
OFF OFF :D -
#1180 :D:D
A mostani DHL-es megoldás viszont abszolút korrekt. 50 Euro-ért nem nehéz vásárolni és így már csak 9 Euro a szállítási+csomagolási+stbstb díj és a küldemény a feladást követő napon már itt is volt nálam, kevesebb, mint 24 óra alatt, Portugáliából! Plusz a DHL-nek nagyon jó a csomagkövető rendszere is. :-)
Régen ha jól tudom ModZone-tól küldtek csomagokat postai levélként is, de felfüggesztették, amin nem is lepődök meg, hiszen a külföldről hazaküldött képeslapok többsége is erősen megtépázott állapotban ér haza... kb két hét alatt... :-( -
turho #1179 Mi még akkor rendeltünk, mielőtt te először. Még szeptemberben, úgy rémlik. na akkor volt magyarország, de mintha Zimbabwe mellett terült volna el, olyan díjszabásokat meg egyéb ijesztő dolgokat irkált rá a rendszer :) -
#1178 A reklamálás jogos volt szerintem is, márcsak pusztán az EU tagság ténye miatt is.
Amikor először rendeltem (november vége), akkor e-mailt kellett írnom az oldalon talált e-mail címre, mivel regisztrációkor magyarország nem volt bent a választható országok listájában. Következő rendelésemkor (decemeber közepe - ekkor pajtimnak rendeltem) már bekerült oda is. :-) -
turho #1177 Megnéztem neki ott is, de most nem találtam H2O-t....Régebben volt. -
Zippanto #1176 Hali!
Vaterán lehet ilyen chipet venni www.vatera.hu 5500 azt hiszem. -
turho #1175 Igazad van, olcsóbb lett. Régebben Magyarországot máshová sorolták, és azt hiszem többek között egy általunk megfogalmazott szép email után tették át megfelelően olcsó régióba. (Nem vicc, tényleg reklamáltunk, hogy nem Uganda szomszédai vagyunk).
Cimbora Webkártyával intézte... -
#1174 Szállítási költség:
"For orders up to 49.99 euros - 14 euros;
For orders 50 > 99.99 euros - 9 euros;
For orders 100 > 199.99 euros - 5 euros
For orders over 200 euros - free shipping;"
Ezen kívül már csak az utalásért kell fizetni, normál banki átutalás nekem 2000.- volt. Ha jól emlékszem azt írják (OTP), hogy az utalás költsége külföldre az összeg 0,15%-a online ügyintézéssel, 0,2% ha a bankból utalsz, de minimum 2000 Forint. Fizetni persze lehet máshogy is, dombornyomott VISA kártyával ha jól tudom tranzakciós díj nincs, Western Union-ről meg engem is lebeszéltek. -
turho #1173 Azt hiszem 18 euro 1 csomag, bizonyos súlyig. De nem én intéztem, hanem cimbora. Eddig minden gépbe bele tudtam tenni, a legújabb slimekbe is. Hibásat abból venni ajna észre, hogy nem működik :)
Memkártya boot H2O-val komplikáltabb, de nem vészesen.
Indítod a gépet úgy hogy hosszan nyomod a powert, majd amikor bejött a kép egy rövid reset. És ha jól van a memokarin a boot.elf, akkor indul. Nekem ment amíg volt hozzá cuccom. -
tukko #1172 Turho!
Felmentem a modzone.com-ra H2O csak 15 Euro. Te ugye már rendeltél onnan! Mennyi volt a plusz költség? H2O tényleg mindenbe jó? Hát elég olcsó ahhoz képest, hogy visz mindent (PAL/US/JAP V1-V14)és még bootolni is lehet vele!
Azt mondtad néha küldenek hibásat is. Ezt miből venni észre? Még egy kérdés, hogy történik a memoria kártyás bootolás? -
turho #1171 H2O-val is lehet memkártyáról bootolni, igaz csak 1 db boot.el-et. De az az elf meg elvileg bármi lehet... -
t256 #1170 DMS4 Pro chippel lehet memkártyáról bootolni. -
tukko #1169 Sziasztok! Melyik chipekkel lehet memoria kártyárol bootolni vagy flash memoriaból? Nekem Magic 3 red chip van a gépemben! -
f1andris #1168 Sziasztok! Most vettem egy ps2-t és meg szeretném chip-eltetni Győrben vagy Győr környékén. Nem tudtok egy helyet?? -
turho #1167 Spec én is normális csavarhúzóval szerelek, meg nem mondanád hogy szét volt szedve. Az a faxa ha valaki a csillagcsavarokból csapszeget csinál :DDD -
Zippanto #1166 Azt, hogy a csavarok fejei sérülesmentesek voltak egy karc sem. Megpróbáltam őket kicsavarni, meg sem indultak a csavarok így inkább nem is erőltettem. -
#1165 Hogy érted pontosan azt, hogy érintetlen?
Mert könnyen meglehet, hogy csak annak tűnik szerintem. :-\ -
#1164 Igen. -
Zippanto #1163 Az ok, de leszedtem a burkot és az alaplap alján van egy fém lemez az meg oda volt csavarozva 3 csavarral amik érintetlenek voltak. -
THomas007 #1162 Sztem nincs benne semmi furcsa.Nekem pl új matricát tettek oda chippelés után.Először én is csodálkoztam ,hogy érintetlen a matrica.. -
#1161 A matrix mx4-es chippel fognak menni rendesen a japan NTSC-s(eredeti) jatekok? -
Zippanto #1160 Sziasztok!
Elmesélném a velem történteket. Úgy döntöttem veszek egy új akár használt Playstation 2 Slim -et lehetőleg chippelve, hogy ezzel később ne kelljen bajlódnom. Keresgettem találtam is x helyen kb 40000-ért újonnan, chippelve. Gondolkodtam, mondom körülnézek még egy-két helyen. Hál isten, hogy így döntöttem. Vaterán találtam is egyet ami aznap lett felrakva, villámáron 27000-ért. Érdeklődtem az eladótól, hogy chippelve van-e, de mint kiderült nem hozzáértő, annyit mondott kipróbálta az írott játékot amit hozzá adtak és ment. Ez még a hülyének is megéri, gyors meg is beszéltem vele egy találkát. Adott napon amikorra megbeszéltük a találkát, hívott reggel az eladó, hogy van egy kis gond: nem indul a játék, mondtam neki hogy nem gond elmegyek megnézem és majd meglátjuk mi lesz. Amikor kiprobáltuk az történt, hogy a játékokat kb 4-ik 5-dik alkalomra indítja el, addig "Insert Playstation or Playstation 2 format disc" üzenettel nem csinál semmit, de végülis jó volt. Az eladó még engedett belőle ez miatt 5000 forintot. Azóta remekül szuperál, de csak nem hagyott nyugodni a dolog kiváncsi voltam rá, hogy milyen chip van a gépben. Ma szét akartam szedni, de azt veszem észre, hogy van rajta egy sértetlen garancia matrica ami alatt ott van a csavar amit ugye ki kell csavarni, hogy szét lehessen szedni. Mindegy leszedtem a burkot, az alaplap alatt pedig van egy fémlap ami oda van fogva 3 csavarral és mind a 3 csavar érintetlen! Hagytam is az egészet a fenébe. Nos, valaki mondja meg nekem ez hogy lehetséges? -
Elar #1159 Ok
Akkor olvasok :)
Annyit elárulnátok, h most hol érdemes venni? -
#1158 akkor olvass vissza ;) mar parszor leirtak(uk)... ;)