PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusz!

Az itthoni winyot elvileg szertnie kell, mert egy oldalon pont ezt a tipust aruljak a HD Connecthez, es tegnap egy rovid idore elvezni is tudtam a ToxicOS menujet, de a winyot kerte, hogy formazzam le a ToxicOS-sal, ezert megtettem, mikor ujra megoltottem es raktamvolna vissza mar megint nem volt jo. A gepet szetszereltem es megneztem elvileg minden franko, nem en raktam bele a csipet sem meg a tobbit sem, de latszolag franko. MAsteren is Slaven is probaltam mar, sajnos mindhiaba. Mikor elindult azthiszem MAsteren volt. Azota sajnos semmi jelet nem add. Bejon a PS menuje, vagyis jonne, mert azt kilottem a ToxicOS-sal, es csak annyit ir ki, hogy "Unable to read disc."
Megprobaljak esetleg regebbi ToxicOS-t vagy HDLoadert? Mar egyszer ujra is flasheltem a csipet, a legujjabb verzio van fenn, 0.41.

teL:20/4150213 msN:[email protected] maiL:[email protected]

Lammer
Gyerekek ezt mar en sem hiszem el!!! 😄DDDDDDDDDDDD
Folytatodik a SAGA!!! teljesen kesz vagyok 😄
ugye meseltem, hogy nem megy a ps1 backup... megcsinalom a szertartast...(2 reset stb) az eredeti lemeznel bejon a ps logo es toltodik, node a backupnal jon "helyezzen be eredeti PS vagy PS2 szoveg blabla" es itt mindig feladtam...
mondom legutoljara megprobalom... nemegy... AAA mondom poenbol lemez kivesz(felirat uggye eltunik jon be a menu browser, beallitasok stb) majd ujra talca betol... ES ELINDUL A BACKUP!!! AZ AGYAMAT ELDOBOM KOMOLYAN!! AAAAA
😄DDDDDDDDDDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
te sem!!! <#hehe>
(esakkor most te is irj valamit gyorsan, nehogy lemaradj, Mr. Lame)

Látom nem bírtad ki hogy ne reagálj valamit.
LoL <#taps><#lama>
Lammer
rendben... ezt megbeszeltuk LOL

nem játszom a sértõdöttet, nem tudom honnan veszed, igazából nem igazán érdekel, hogy mi a véleményed rólam, ja és ha nem kötnél állandóan belém akkor már rég abbamaradt volna a vita, úgyhogy részemrõl ennyi...
Lammer
plz ne jatszad itt a sertodottet... neked meg nehez lett volna 2X atolvasni amit beirsz??? ne gyere mar evvel a fals szoveggel, ecceruen lusta voltal, behanytad amit akartal azt jonapot... enis irtam mar ide rossz billentyuvel, 2X atneztem mit irok, kijavitottam es ugy kuldtem el... je'

Kössz, majd utána nézek!
És ennyit nehéz lett volna kinyögni korábban?
Al Age
Most hogy szóba került a Subzero, már tudom honnan volt ismerõs ez a chip.
Innen. :-)
Ha megnézed a beépítési ábráját mindkettõnek (Subzero, Uni-Ic (én konkrétan a V7-est néztem)) látszik, hogy az Uni-Ic ábrája úgy készült, hogy a bal felsõ sarokban kicserélték a chip képét, még a felbontás is ugyanaz. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
A Subzero Fix az a vékony PSkettesekhez szükséges/ajánlott fejvédelem, a Sunzero viszont igen, hasonló kategóriás, mint a H2O, szerintem ez lehet az elõdje a H2O-nak, ami a Subzero-ból született egy nyák-áttervezéssel/optimalizálással.

BONO
SUBZERO 2 és a SUBZERO FIX hasonló kategóriás chipek mint a H2O???<#confused>

Al Age
Próbáld meg a jumpert master állásban.
Ha peched van, akkor viszont a géped nem szereti az otthoni vinyódat. Külsõ tápról megy a vinyó, vagy az áramot is a gépbõl kapja?

Al Age
Ha leszeded az eurasia.nu-ról a hdloader fully patched 0.7c-t akkor az image file-ban csak kettõ file van, maga a hdl elf és egy system.cnf file, ez a lemezeken az indítófile. Na ha ezt kiírod és megy a hdl, akkor ha az elfet az image-ben kicseréled a sajátodra és a filenevet átírod a system.cnf-ben akkor szerintem mennie kell. Nem tudom pontosan, hogy csak PS1 lemezeknél kell-e dummy fileokkal szarakodni, vagy PS2-eseknél is.
De mondom, ha a fully patched hdl 0.7c mûködik, ha simán kiírod az image file-t, akkor mennie kell ilyen módon másnak is.

Sziasztok,

A problemam az, hogy nem mukodik a HD a Slim gepembe(v12) Elvileg korrekt minden, a boltban ment, de az itthoni winyoval nem. CS-re van allitva. Minden franko, elvileg. DMS4 csipem van. Segitsetek ha tudtok, vagy adjatok linket hol nezek utana. koszi
Al Age
Hát hidd el én sem véletlenül vettem G2-t. :-)
Amit linkeltél én sem tudom, hogy mi, bár hasonló felépítést már láttam valahol, de hirtelen nem ugrik be, hogy pontosan hol. :-\

Elf ügyben semmi?
Na ok van némi igazad,de akkor is elegem van az ubi-izébõl vannak ennél-inkáb csak jobb chip-ek vannak nála jobbak.
Igazábol nem tudom ,hogy akkor ez mi:Ecetes ubi😊)
Al Age
Szerintem kevered a IC és a modchip fogalmát.
A 355-ös hozzászólásban látható, hogy mi volt az én gépemben a G2 elõtt, egy Ubicom IC, aminek egyszerre a lábára voltak forrasztva a vezetékek, leszámítva ha jól emlékszem egy tranyót meg egy ellenállást.
Viszont van a Prodigy modchip, aminek a nyákján Ubicom IC van.

Köszönöm a válaszaitokat!
Al Age
Kösz nem kell ubicom IC, nekem is azt tettek a gépembe 2.5 éve, azt cseréltem le.
De ezen a chipen ettõl függetlenül Ubicom IC van és autoboot-os és tudja a Dev.1 módot a honlapján leírtak alapján, parancsolj: link

öregharcsa
Sliderx, Poloznik!!

próbáljátok ki a Konzol Doktort, bennük még nem csalódtam...

http://pspfilez.extra.hu/

Al AGe:-ubicom sosem autoboot,sõt nem is tudja a dev módot az ubi inkább igy indul :reset nyomvatart :ps2 cd,dvd
eject psx
Ha kell adok egyet neke utána meg fejcsere 100%,hiszen a betöltési mutató65%!!
A sok eject és rossz strat is fejet öl.
Hello!
Ide is felteszem a kérdést a Simple media system progit ismeri valaki ?
Elf file.ból hogyan lehet cd-t csinálni?
Al Age
Pusztán a neten találtak alapján:
5V-os, Ubicom IC-s chip, autoboot-os és a dev.1 módot tudja.

Al Age
Hát készen vagy apám.
Az elsõ válaszom neked pontosan azért lett olyan, amilyen, hogy érzékeltesse a dolog súlyosságát.
Annak ellenére, hogy nincs konkrét tapasztalatom velük kapcsolatban -pontosabban van, de az nem chipes dolog volt- megpróbáltam segíteni neked ami téged szemmel láthatóan egyáltalán nem érdekelt és a válasz után még ki is oktatsz, hogy ne beszéljek mellé...
Veled ellentétben én már ismertem néhány sztorit, amiket itt, a fórumon olvastam és éppúgy te magad is megtalálhattad volna õket.
Továbbá nem értem, hogy az én hozzászólásaimban mi volt a fikázás, ugyanis ha körülnézel a fórumon _senki_ nem ajánlja a KS-t.
És mint kiderült egyáltalán nem beszéltem mellé ugyebár....

Beszéltem velük, Prodigy V3 chipet szerelnek be a gépbe. Tud errõl a tipusról valaki valamit?
Lammer
Konzone... eleg korrektek...

Tehát akkor Konzol Stúdió kilõve... Más helyet tudnátok ajánlani nekem és Sliderx-nek?
Lammer
Jol elvagy magadba... 😄DDDD Jah es nem kell besertodni... 😛PPP

Na valami ilyesmit vártam!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat és nem csak mellébeszéltél!
Erre gondoltam én mikor beírtam, hogy személyes tapasztalatokat várok, de úgy látszik, hogy ezt nehéz egyeseknek megérteni.
Még1x kössz!
Most már gondolkodom, hogy akkor hová máshová vigyem. Az a baj, hogy nem ismerek más helyeket ahol foglalkoznak ilyesmivel....
öregharcsa
csak egy példa: beviszted a jól mûködõ gépedet okosítani és visszakapsz egy már kiokosított gépet de az már nem a te géped és ráadásul biztos hogy valami javított szutyok gép....másik: a garancia- mire érvényesíted kihullik a hajad és biztos hogy ráfogják hogy nem elõírásszerûen használtad a gépet....

példa esetemben ez kb 2 éve történt(akkor még elég drága gép volt): bementem hozzájuk venni egy gépet mert a törzshelyemen nem volt és sürgõsen kellett egy...gép megvesz, hazavisz , kipróbál...nem megy...gép visszavisz...mondom neki cseréljék...ááááá azt nem lehet mert chipes a gép arra nincs gari....mondom neki akkor miért mondta azt 2 órával ezelõtt hogy 6 hónap a gépre a gari amit itt vásárolok????
erre a válasz kit érdekel ez chipes gép....de te adtad el...fickó erre: így jártál szevasz....erre mit lépnél????
én mondtam neki hívja a tulajdonost...erre õ: nem ér rá ilyen szarságokkal foglalkozni....mivel nem vagyok szívbajos fickó ezé mondtam neki hogy ne szórakozzon velem mert szarúl járhat...erre kiröhögött és mondta menjek a francba.... hát szarúl járt...fentröl jöttek le a kollegái leszedni engem az emberrõl...érdekes rögtön kicserélték a gépet...azóta nem láttam a fickót náluk igaz nem is mentem feléjük....nem értem hogy miért kell hogy idáig fajuljon a dolog...ezt meg lehetett volna oldani másképp is csak ennek a baromnak kellet volna hozzáálnia normálisan.
nagyon sok embert átbasztak ezek így az évek folyamán, a legtöbb benyelte mert félt a következményektõl(az esetleges ütésváltástól).

nagyon szégyellem magam hogy ilyet kellet csinálnom de kibaszott jólesett beleverni a pofájába annak az arrogáns faszfejnek...

amit itt leírtam nem ritka dolog csak másoknál máshogy végzõdik...az egyszerû vásárló az nem nagyon mer ugrálni pedig nem szabad hagyni hogy ezek parazita módjára szívják a véredet és élõsködjenek rajtad...õk vannak érted és nem te vagy értük...de ezt elfelejtik...

http://pspfilez.extra.hu/

<#csodalk> Csak az a gond, hogy melóhelyrõl írtam és egy szervizes géprõl, aminek szar volt a bill-ete, szal nem kell a rizsa az 1000 ft-os billentyûkröl.Kössz a 0 infót!
Ja amúgy 1000 ft egy HU karakterkiosztású bill. <#ijedt>
Lammer
ehh majd lefenykepezem... en lenni huylen elmagyarazni <#zavart1>
szerk: pdfet ismertem, de azert koszi! 😄

Al Age
V12 még okés.

Al Age
Az én G2-m 6250 HUF volt átszámítva és szerintem jobb az ár/érték viszonya. Ja és ez nem klón-chip.

Al Age
PDF
Így hirtelen csak ennyivel tudok segíteni. Esetleg lehet, hogy az a baj, hogy a joyporton levõ kis földelõpöckök túlságosan elhajlottak valamiért. Viszont nem értem hogyan "puklisodhat ki" [<#vigyor3>], két csavar szorítja le a helyére. :-\

Sziasztok! 75004-es, legújabb kiadású PS2-t meg lehet már chippelni? Sajnos itt vidéken még nem tudják megcsinálni. A Konzol stúdióban állítólag megoldják a dolgot de róluk nem sok jót olvastam eddig a fórumban. Tudnátok ajánlani egy pesti megbízható szervízt vagy szakembert? Nagyon megköszönném.
Slimekbõl melyik verzióig tuti?
V12-13-14?
Mennyi az annyi? 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Üdv!
ubicom -retek chipp nekem is volt a fejcsere elõtt Elég gagyi nem tudom ki szerelte bele de a kezét el kéne törni
Hello ps2 fanok!
A modbo 1.1 chip í legjobb ár /értéket tekintve!
Amit tud:-direkt boot mód (mindent felismer indít és nincs trükkös inditás)
:-ntsc-pal
:dev mod innen futtatható egy -két progi (matrix manager)
:dvd9
:Futtat manager programot amivel lehet indítani mamcard ról
:action replay,max stb
64mb ig mem card
kb 10000 ft ba kerül a legjobb klón nekem kb 2 éve kifogástalan a ps2 (300004R)
és van még egy belõle nekem plusszba.
MODBO 1.1=Matrix Infynity tudása!!!POTom Pénzért!
Sztem téveszme. De mondjuk az Ubicom chipeket szabadon programozzák amúgy is. Meg a legtöbb chipet. Kvázi mint egy PIC.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

petyka2
Az ott nem egy ubicom?Hasonlóm nekem is van,ugy 1 éve irtottam ki a gépembõl,de igy is elég volt a fél év,hogy megegye a fejet...<#nyes><#nyes><#nyes>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Értem. 😄
Megvan még? Írtam privit!

Lammer
resetet nyomni kell 😄DDDD ez mar lustasag 😄

Csak eladom, beszerelést nem vállalok. Amúgy

"Autobooton all consoles v1-v14, just insert any PS2/PS1 disc / DVDvideo and press RESET! No procedures!
DEV1 modeon all v1-v14 consoles. The code runs "mc0:/boot/boot.elf" whed DEV mode is executed! "
Lammer
engem erdekel... beszerelessel mennyi lenne???
szerk: targytalan.... ha jol latom akkor faszolni kell a boot orderekkel 😞 nekem oylan chip kene ami autoboot max a dev modenal keljen nyomnom... sorry

ELADÓ H2O MODCHIP !

ITT LEHET RÓLA MINDENT MEGTUDNI : H2O MODCHIP

V1-V14-ig mindenen mûködik.

4990Ft

EMAIL : [email protected]

Ez az egy darab van. Siessetek. 😉
Lammer
jah skacok fel 😄DDDDD btw visszatero tema, hogy sokadszorri visszarakas utan is, van egy kis bug, megpedig a memokartya es joy panel kipuklisodik ergo nem pattan ra a fedel normalisan... 😞(( szal eleg gaz...