2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
playstation #1237 sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy hol tudok viszonylag jó áron megbízható chippet szerezni a ps-embe...
légyszi segítsetek.
előre is thanks -
#1236 amúgy nekem is az a bajom miont Zippantónak hogy kiírja hogy Please Insert Play Station format disc.Másnak is csinál ilyet? -
aldinka #1235 hy tudna nekem mondani valaki minőségben elég jo csippeket ami minden játékot visz meg mit tudom én szóval ami nagyon jó és viszonylag nem drága és még szeretném kérdezni hogy müködik a hálokártya a a konzolba mert nekem nem csinált semmit mikor rádugtuk az adsl-t vagy az nem arra való kösz előre is -
bebi92 #1234 Helo mindenki!Segítséget kérnék chippeltetés ügyben, h. valójában ezt hol is lehet és mit csinálnak a géppel?? -
turho #1233 Szokásos revízió. Javították a hirtelen halál fejkiégés jelenséget 75004-esnél a 70004-eshez képest, illetve ha jól rémlik, a ventilátor változott némileg. Továbbá a szokott módon áttervezték a nyákot, a 75004-esnél már nem lehet behekkelni az IDE csatlakozót az alaplapra, fizikailag megszűntek a megfelelő ki-bemenetek. Illetve a 75004-es kapott egy vastag és erős lakkréteget (lehet kapargatni forrasztás előtt :D ). -
firebalage2 #1232 Üdv! Tudna ajánlani valaki ps2 chippelő embert ( ha lehet Baranya megyéből)? Ja, és mennyiért tené meg mindezt? -
Psysoul #1231 Üdv! Lenne 1 kérdésem, hogy van -e különbség a 70004-es és a 75004-es gépek között? Van valami előnye az újjabbnak? -
tukko #1230 Ezt lehet nem ide kéne irnom, de megkérdezem. Be lehet kapcsolni a PS2-t eredeti sony távirányítóval? Vagy csak kikapcsolni lehet! -
#1229 jól mozog a kicsike...már amennyit mozog -
#1228 Hát vazze ez nem eccerű -
#1227 új ps2 játék....
kamu -
t256 #1226 Kontrollernél arra vigyázz, hogy ne valami gagyi márkát vegyél. Én kaptam kölcsön egy gagyit és autós játékokkal nem tudunk ketten játszani, mert egyszerűen nem reagál rá a kontroller. -
turho #1225 Kontroller ízlés szerint, a gép jó áron van, a memkártya inkább eredeti. -
Psysoul #1224 Üdv! Nemsokára szeretnék venni egy új ps2-t. Amit kinéztem az SCPH-75004, Myth Lite 600-al. Az ár 43ezer.. szerintetek megéri ez így? (1 év gari a gépre golemkonzolnál)
A másik meg, érdemes -e utángyártott memkártyát venni, vagy inkább eredeti sony-t? (mert kb ugyanazon az áron 64mb van utángyártottból..)
És milyen plusz kontrollert ajánlotok? Kábeles vagy inkább wireless? (logitech, saitek vagy más?)
köszi a válaszokat -
turho #1223 Mivel a nickneveden kívül semmi sem tudható rólad meg, így elég nehéz segíteni :) Délebbi rész 100 km széles :) -
Bonyeczky #1222 Valaki tudna mondani egy boltot, esetleg telefon számot, vagy linket, ahol olyan emberre lelnék aki hajlandó megchippelni a PS2-met? Lehetőleg Magyarország délebbi részén, de ha nem ott van akkor is írjátok be lécci! Tök mind1 meddig kell mennem, de mostmár meg akarom chippeltetni a PS2-met nagyon :) Előre is köszi! -
#1221 ahogy akarod -
#1220 sajnos irasban imgburn>all ugyhogy nekem iso epitesre meg az mkfsiso is jolenne... ha igenytelen lennek igy ultraiso iso epit, imgburn kiir... decoll :DDD -
#1219 használd a discjugglert, az legalább egy profi íróprogram és nem qurja el a lemezeiden a könyvtárak nevét!
én évek óta ezzel írok, és soha semmi bajom nem volt vele bármit is írtam bármilyen lemezre.(xbox,ps2,ps1,dreamcast!,adatcd-dvd,mp3,audio,dvdfilm....stb)
itt nem kell trükközni semmivel...úgy kell kiírni mindent ahogy van...max 1-2 beállítást kell módosítani -
#1218 pontosan errol beszeltem, hogy a nero elkurta szepen az adatlemezen a konyvtarak nevet, ezert ultraisoval megepitem es imgburnnel irom... DECCOLL! :D -
t256 #1217 És ha mondjuk egy sima adat dvd-t vagy cd-t akarsz írni, akkor milyen programot használsz ? Vagy csinálsz egy iso-t és imgburnel írod ?
Mert szerintem adatra bőven jó a Nero, legalábbis nekem eddig bevált.
-
#1216 na ezt enis akartam mar irni, hogy nem egeszseges ha fennvann tobb iroporgi... btw!!! a nero elmehet a suyniba, eddig nem vettem eszre, de amit kiirtam ilyen "[ ]" karakterekkel meg egyeb extra karakterrel lemezt, azt szepen alahuzogatta, pedig frankon be volt kapcsolva hozza ami kellett... ezekutan ultraisoval felepitettem az isot(UGYANAZON ISO beallitasok MELLETT!!!!44) es a kiiras utan perfektul ott voltak a karakterek a helyukon, ahogy azt en szerettem volna... jo mi?(es a nonplusz az egeszben, hogy errol meg olvastam regebben mas forumon, de csak mosolyogtam, es koppantam rendesen, amikor atnyalaztam azt a kb 30 lemezt ami neroval lett megirva lett) -> hozzateszem a shit7est sosem tettem fel, en mindig a 6os legutolso verziot hasznalom... ugyhogy nerot mar nem is hasznalom szinte semmire... ha lemezt ellenorzok dvdinfopro, ha wavot vagok, ellenorzok akkor adobe audition, boritot nem szerkesztek... isot meg fel tudom epiteni az ultraisoval is(najo tudom most lehetne HCzni az mkfsisoval is :P) -
#1215 mert...
csak....
azé....
iso-ból(imgburn) való kiírásra marhajó, de én a decryptert másra is használom nem csak erre.. -
#1214 mert folyamatosan problémák vannak vele....én már kb 2 éve leírtam mint "megbízható " programot a saját listámról....igaz másnak még bejöhet de nekem nem kell állandóan csak a baj van vele....arról nem is beszélve hogy összeugrik a kedvenc íróprogimmal...(padus discjuggler.)
azt nem tagadom hogy vannak jó kis alprogramjai(borítószerkesztő..) amiket én is használok néha, de maga az íróprogram nálam nem jön be, túl sok a baj vele.... -
turho #1213 Ha azt szereted, miért ne lenne :) -
#1212 De mért nem elég a az imgburn? -
turho #1211 Miért kuka a Nero? :) -
#1210 Minek kell a dvd decryter? -
#1209 neró = kuka
dvd decrypter -imgburn = halleluja -
turho #1208 Igen, x-akták mindig is lesznek (bár nálam valamiért minden ok folyamatosan, Ritekre írok Boxba és PS2-be, azaz Traxdata, Ridata, de van TDK és Verba lemezem is). Persze PIO íroval. Már az LG-t sem erőltetem annyira:DDD Samsunggal meg egyszer írtam, az volt még poén :D -
#1207 ES A LEGFONTOSABB!!! Mindenkinek egy jotanacs aki esetleg nem olyan Expert a temaban
TUdom most ez igy nagyon hulyen fog hangzani, de ha belegondoltok ez a leghatekonyabb megoldas(igaz nem koltseg :D):
KI KELL TESZTELNI MELYIK A LEGJOBB dvd brand(M.I.D.+gyarto kombo) az adott irodhoz(LEGFRISEBB fIRMWARE MINDIG LOKJED FEL!!!!4!) DVD szet kell tesztelni a kulonbozo mediakodon alapulo mas-mas gyartosorrol leeso lemezeket!!!! van olyan, hogy egy mediakoddal akar tobbfele kulonbozo minosegu lemezeket kapsz a kezedbe(ez lehet akar hamisitvany is!!!) nagyon resen kell lenni, es tesztelni!!!! ezerrel!!!!
dvdinfopro, nero speed teszt... hajra!
kapasbol tudnek akar 3-4 fele mcc03rg20 mediakodon alapulo dvdt igy hirtelen prezentalni... nem mind1 milyen csomagolasban, kiszerelesben milyen gyartosorrol esett le a delikvens...
most igy hirtelen be lehetne irni jopar MIDu lemezt gyartoval vegyesen... de mindenkinek az adott irojaban/programmal amivel karcolja ezeket soxor meghazuttolja... -
#1206 rohadtul nem mind1 a sebesseg sem... peldaul(amit mar unok pofazni) az imgburn frankon 1uttel a kovetkezo komboval: lemez irasi strategiaja+iro featurejei+minoseg =) :DDDD
sajnos nem csak az en tapasztalatom, hogy a nero (es ez csak egy erzes) mintha fittyet hanyna az iroban bevesett(rgo firmwareebe levo irasi strat) irasi strategiara... hmmm direkt teszteltem ugyanazon lemezzel ugyanazon sebesseggel, jobb gorbeket kaptam... sot nemely lemeznel nekem is volt rossz tapasztalatom bootolasi ugyben(Turho mester ez nem az a TYG03 effekt amirol meseltem telefonba, ez most mas =)) ;)
-
turho #1205 Szedd le, tedd fel újra, hátha megnyúvadt... -
t256 #1204 Ezt nem értem Én se. Pedig Verbatiim DVD-R-t rakok a meghajtóba. Azzal biztos nincs gond. Írottról másolnám tovább.
Neroval eddig nekem sem volt bajom. Pl: Kiírtam vele a Fifa Street 2-t. A ps2 be sem olvasta. Átírtam Alcohollal és azóta is azzal játszok.
Természetesen mindig 2x-esen írok. -
turho #1203 nem tiszta...eredetiről vagty írottról másolnál tovább? Egyébként, ez a Nero-val írok dolog ez elég érdekesen megosztja a népet, nem tudom miért. Isok kiírására csak azt használom szinte, és 4 félet tökmás konzolon sem okozott még csalódást. Ha írottról másolnál kópiát, akkor az egy sima dvd-copy, és egyértelmű hogy nem kell túlírni... -
t256 #1202 Köszi, de közben már megoldódott a probléma. Neroval írtam és ez volt a gond. A rossz dvd-ket átírtam Alcohollal és mind működik.
Viszont 4 játéknál (másolásnál) az Alcohol kiírja, hogy az írható dvd-n kevés a terület (pl.: Fifa 2006, Kingdom Hearts 2).
Ez mitől lehet ? A túlírás engedélyezve van. -
turho #1201 Mivel írsz? Milyen típusú gép? Amúgy fejfáradásra gyanakszom... -
Zippanto #1200 Hali!
Én is hasonló képpen jártam, csak szétszedés után a lemezt pörgető motor nem mozdul. Tud valaki ilyet szerezni? (SCPH-70004) -
maruzst25 #1199 Szeretnék segítséget kérni. Tudja valaki hogy hogyan lehet a HDloadert a Ps2es vinyóra másolni és onnan indítani. Titanium chippem van és a külföldi fórumokon azt mondták hogy lehetséges ezzel a chippel a dev2:
-if titanium can run dev 2 then you can do this. if not, you will have to boot it off the memory card. if you can do this just make an iso with hdloader as BOOT.ELF and have system.cnf in there and such and send it to hdloader.
Aki Tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm szépen. -
tukko #1198 Valaki van tapasztalata Duo chipekről (duo 3, duo 2 gt)