PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MO-n félõ, hogy nem fogsz kapni ilyen chipet, itthon csak a gagyibb klón-chipek mennek.
Beépítésre pedig az lenne a legjobb, ha lenne valami ismerõsöd, aki ért a forrasztáshoz, aki rajz alapján simán meg tudja csinálni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Üdv a fórumon!
Én is most fogom chippelni a gépemet a héten, nekem 30004-esem van ez még az elsõ kiadás.
Ha kicsit visszaolvasol akkor láthatod, hogy turho írta, hogy a titansx volt szar, de azt írta hogy az sx2-es az megéri.
A DMS4-rõl én is sok jót hallottam, de semmivel sem tudok többet mint te szerintem.
Talán más több infót tud majd adni...
Még új vagyok. (Konzolosként is, meg fórumosként is).
Van egy SCPH 39004-es (asszem ez V7) PS2-esem. Nincs chipelve, de szeretném, ha lenne, többek között DIVX-es filmek nézése miatt is 😊 Majdnem beleugrottam egy Titan SX2-be, amit 10rúgóért tettek volna a gépbe, de végül semmilyen pozitív infot nem találtam róla a neten. Ellentétben egy DMS4 nevû csodával. Az összes moddinggal foglalkozó site-on ez a chip szerepel a topon. Egy ilyet szeretnék venni, de nem tudom, hogy itthon hol kapok ilyet, és be sem tudnám szerelni.
Ennek tükrében tehát kérdéseim a láthatóan tapasztalt kollégákhoz a következõek:
1. Szerintetek hol érdemes ilyesmit vásárolni?
2. Kivel építtessem be, ha nekem egyáltalán nincs mûszaki affinitásom? Eléggé bizalmi munka ez a modolás, sok rémtörténetet hallani, hogy ezt-azt elbarmolnak az ember gépében, meghogy nem is azt kapja vissza, amit bead...
B.U.É.K. mindenkinek, várom válaszotokat, akár emailben is.
SCPH39004 + DMS4 SE PRO + Toxic 0.41 + P4 3.2GHZ(HT) + 2GB DDR + Radeon 9600 Pro + 1TB HDD + MAudio Delta 1010 + Korg Z1
Nem tudjátok hogy a 30004-es PS2-be milyen fajta chipek szerelhetõek?
Ez a dev2 mit takar?
Hapci
al_age te hol chippeltettél?mennyiért?és slim ps ed van?Ez a g2 chip nem b*ssza haza a fejet?
bocs ha olyat kérdezek ami le van írva vhol, de nem találtam, mondjuk nem is olvastam el 600hsz-t, de légyszi válaszolj
Hapci
Hapci
De ha beszélsz a sráccal szerintem még abban is bent lenne, hogy másik chipet vegyél, vagy az egész összeget jóváírná vásárlási kuponként.
Bár ha jól emlékszem DMS-t pont a Toxic OS miatt akartál venni, az más chippel nem megy.
Mondom ezt úgy hogy azért látszik: az esetek 80 százaléka ott is userhiba. De így is sok.
Kis pénzembõl nem merek venni másik dms4 pro se-t pedig ez volt az álmom 😞
Sima dms4-ük meg nincs már hónapok óta, sztem nem is lesz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Viszont írják a honlapon, hogy ha garis probléma van, akkor visszaküldöd és ha tényleg hibás az alkatrész -már pedig ez tényleg az- akkor kicserélik Neked, ingyen visszaküldik és a Te odafele postaköltségedet az alkatrész odaérésekor jóváírják Neked egy vásárlási kupon formájában maximum 5 Euro-ig (nem sok de ez is valami).
Lépjél kapcsolatba velük az e-mail címükön szerintem.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pl itt: ModZone
Múltkor még nem azt írtad, hogy az rw-t inkább komálja a géped?
Mindenesetre a disc read error az disc read error, de ez lehet a lemez miatt is.
Esetleg még egy dolog: audio cd-t hogyan játsza le a géped?
Régebben írtam, hogy ha fejhiba lenne, akkor inkább disc read errort kapnál szvsz, nem pedig RSOD-t.
Hapci
Állitom hogy a drágább chip sokkal stabilabban müködik és sokkal több funkciója van. Pl ripper3 amit mostanában ami a dev2õt is tudja , mindegy milyen resettel indítasz ,stabilan indul mindíg, cd upgrade stb. Akinek van rá pénze nem választ olcsót. Most raktam be firechip nevezetü olcsót, de az meg azt csinálja néha reseteli a gépet. Persze ezekkel együtt is használható de a pár ezert forint spórolást nem éri meg.
Aki 1 évben 2szer veszi elõ a gépet annak elmegy az is.
Hapci
Ps2 Titan SX V1-V12
TITANSX2 with ICE AUTOBOOT + DEV1 code preloaded.
- work on all PS2 from v1 to v12 NTSC and PAL
- Autoboot functionality, no more procedure to load games
- DEV1, is possible to load the BOOTMANAGER of Crystal
- ALL Functionality of ICE REV. code.
- Compatible with all games.
TITANSX2 hardware is study for homebrew software, you can reprogramm the modchip with all the SX28 code that you want
Hapci
teL:20/4150213 msN:[email protected] maiL:[email protected]
Szivesen megoldanám neked az átalakítást, de nincs dms4-em meg a gold sem kell és nem is hiszem hogy közel laknánk egymáshoz. A ps1 backupot próbáltad már hosszu resettel indítani? Amugy a ripper3 már nem annyira kényes a resetre.
Hapci