2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#1277 Mi igaz abból a BootDisc es dolgokból?...Tehát télleg van ien lemez amit beleteszel és egyből tudja olvasni az írott DVD ket? Meg ha veszek mondjuk HDD-t a PS2 höz akkor a gépről is tehetek rá ps2 es játékot amit késöbb maga a ps2 is tudni fog majd kezelni? :)
-
#1276 Modchip főbb ismérvei:
- az alaplapra van rögzítve (általában kétoldalas ragacsos szigetelő szalaggal)
- kb 2x3 centis kis nyák, rajta általában egy nagyobb IC és néhány SMD alkatrész
- kb 15-20 vezeték lóg ki belőle, amelyek másik vége az alaplap különböző pontjaira van forrasztva
Fényképezd le, aztán ha tudjuk beazonosítjuk. -
#1275 Erre kell figyelni, a többi kábelt már látni lehet a szerelés alatt, ergo azokról már tudod, hogy ott vannak. A tápba megy egy két eres vastag kábel, a ventinek viszont egy nagyon vékony két eres kábele van, azzal megint vigyázni kell, mert a venti a hátsó elemmel jön le, a csatija viszont még az alaplapon maradna. Van még egy szalagkábel a gameportok és az alaplap között, valamint még három a dvd meghajtó körüli/alatti részen (egyik a reset/cd ajtó nyitó/csukó gombok kábele, a másik a dvd motoré, a harmadik meg az olvasófejé, ha jól emlékszem). Némelyik kábelt csak simán ki kell húzni, némelyiket ilyen kis billenős csat tartja a helyén.
Brollynak kár hogy elborította az agyát Goku, mert tényleg baromi erős. :-)) -
Nitrous Express #1274 tehát mégegyszer:hogy lehet megnézni,hogy milyen chip van a gépben?(azon kívül,hogy szét kell szedni)
szám,meg típus rá van írva?
hol van a chip?
hogy néz ki? -
Nitrous Express #1273 jah,akkor már ilyen gond nemnagyon lehet,csak ha kalapáccsal nekimész...
amúgy tukko olyan sokat segített...szedjem szét...wazze,nem mondod?!
úgy értettem a kérdést,hogy mit kell keresni?hol kell nézni?,te gyulavitéz!
legközelebb jobban részletezem -
#1272 Szóval akkor aztmondod,hogyha óvatosan emelem le a fedelét és vigyázok a szalagkábelekre akkor nem lehet baj? :) Amúgy meg igen... SSJ4 Brolly
Kedvencem az egész DB ből :)
-
#1271 Szerintem csak a gép elején levő kettő kapcsolóval kell vigyázni, azok egy szalagkábellel vannak összekötve az alaplappal, ami a gép alsó részén marad, a gombok pedig a felsőhöz vannak rögzítve, de ha már levetted a tetejét könnyen ki lehet onnan pattintani azt az elemet.
SSJ4 Broly? :-) -
#1270 Ha valaki (mondjuk én) szét akarja kapni a PS2 vastag verziós gépét,hogy megnézze mivan a belselyében akkor kell valamire ügyelni?...Ugye nem esik szét ahogy levenném a fedelét meg ienek?...Valami drót vagy vezeték ami úgyvan bekötve,hogyha leemelem a fedelét akkor elszakad..ien van?
-
tukko #1269 Szét kell szedni!
-
Nitrous Express #1268 hogy lehet megnézni,hogy milyen a chip?
neve,típus,ilyenek
használtan vettem a ps-t,és nemtom,hogy milyen van benne.
és nem tud valaki nyíregyháza környékén megbízható chippest?mert,ha szar,kicserélném... -
#1267 Sziasztok.
Az a gondom van hogy van egy 390004 es gépen Magic 3 chippel. Az a bibi van vele hogy nemviszi az írott játékokat. A gyáriak mind mennek , az írott DVD filmek is azonnal indulnak. Az irott játékra azonnal a "please playstation2 format disc" jelenik meg. Tehát beolvassa a lemezt csak nemmehet a chipp. Valaki tudja hogy mit nézhetnék meg? A chipp vesezékeit átnéztem ott minden jó. A reset is működik. Sőőt a chip is melegszik ha bekapcsolom. A chipp panelján a reset vezetéke után van egy pici alkatrész. Azt hogylehet kimérni ? Miaz valójában?
Köszi. Jaszy
-
turho #1266 10-15 k közt mozog, ha a chip is jó. De manapság már csak a bénábbak vagy a gyanús helyek tartanak xar chipet, ugyanis nem lehet beszerezni már vackot :) ergo szinte mind jó. A lényeg hogy autoboot chip legyen, és 70004-es gépnél ellenállásos védelem, vagy PIC-es esetleg... -
troger #1265 Emberek mennyit szabad kiadni 1 chippelésre? Ja valamint Veszprém környékén tud-e vki ilyen emberről aki ilyesmivel foglalkozik. -
#1264 Aki ismer megbízható chipelőt Nyíregyházán, vagy maga is foglalkozik ijesmivel irjon privát üzenetben. Előre is kösz -
turho #1263 Mindig az alaplapra forrasztanak, a konzolok biosát és néhány vezérlőjelét kell a chip segítségével "átvenni", hogy a gép másként tekintsen a behelyezett lemezekre :)
A kis chip stimmel :D de ha láttál már ps2 bekötési rajzot, nem egyszerű :) -
#1262 Az olvasófej cseréjét az olvasófej cseréje jelenti :) -
Richard90 #1261 a ps2-es "chip-pelés" az az olvasófef cserét jelenti nem?
szüljtaok ha rosszul gondolom
vagy forrasztanak oda valami kis chipet? :D -
GáborG #1260 csak a pénztárcának eshet baja ha minden eredeti :D
-
#1259 Minek a chipek Hagyjuk békén a konzolokat :D
Eredeti konzol, eredeti játék nem sok baj eshet -
GáborG #1258 az a vicc hogy ismertem :p -
#1257 imeretlen embertől NE vegyél használt gépet!!!! -
GáborG #1256 igen tukko sajnos, ezért nem bizom ezekben a használt dolgokba! ez van sajna -
Ersiman #1255 Mivel a PS2 hardvere nem a megbízhatóságáról híres, használt géppel igen könnyű befürödni. Én is úgy vettem pár hónapot bírt csak. -
tukko #1254 GáborG hát akkor te jól kifogtad!
lelkowych brítók itt: http://covers.box.sk -
GáborG #1253 tukko! én is igy kezdtem hogy kihozom olcson de vettem egy használt gépet 1hónaposat, de: félrehordot már a joya, kereget a meghajtó és ien apró finomságok! Ezek után inkább maradok egy új gépnél 43e adok egy újért mint 35öt egy használt kitudja mienért olyan játékokkal amiket nem is fogok használni mert nem tetszenek, inkább megszerzem haveroktól azokat amiket akkarok! -
lelkowych #1252 Hali! nem tud vki egy jo oldalt ahonnan tudok PS2-es boritokat letölteni? -
Since #1251 Sziasztok! Lehet hogy a téma nem ide illik de azért megkérdezem :-) Jó pár éve van ps2-öm és nincs chipeltetve...Azonban most eljutottam odáig hogy kisezretném chippeltetni de sajnos nem értek hozzá és azt sem tudom hogy hol csinálják ezeket a dolgokat. Valaki feltudna engem világosítani hogy mennyibe kerül egy chippeltetés, illetve hogy hol érdemes megcsinálni? Ugyanis hallottam problémákról hogy fél év után ki lehet dobni az egészet. Esetleg privibe is üzenhettek ha van rám időtök :-) Köszi -
tukko #1250 Ha én most ps2-őt akarnék venni 35-ből simán kihoznám. Jó lehet nem uj, de legalább lenne hozzá játékom és memoria kártyám és még kitudja, hogy mi! Ez attól függ milyen figyelmes keresgélsz és mennyire sűrgős! De hát te tudod a te pénzed, ez csak egy ötlet! -
Richard90 #1249 az xbox360 jóval drágább mint egy ps2 -
GáborG #1248 az xbox-ot nem tom mien árban mozognak meg nem is kerestem igazán, de ps2-őt ennél olcsóbban nem találtam neten max chippelés nélkül -
tukko #1247 hát 43 ezerért bárhol vehetsz a neten. De azért egy xbox 360-at 30 ezer forinttal drágábban adni, mert cseréltek rajt egy kiba**ot firmware-t, hát szerintem lehúzás! -
GáborG #1246 drága? miért drága 43e-ért nem találtam olcsobb gépet és még új kiadású gépet ráadásul chippelve, tán tudsz olcsóbat? -
tukko #1245 Ezt meg ki mondta, hogy kamu? nem kamu! A haver rendelt egy xbox 360-at! Szerintem drága én nem kedvelem! Én ezeket szeretem: http://www.gamestore.hu/ http://konzone.hu/modules.php?name=Hardware http://www.globalgame.hu/index.php -
cocobanana #1244 Sztem kamu az a oldal. Nincs feltüntetve a boltuk címe (nincs is boltjuk),nyilvánosan feltüntetik ,hogy ps2 chipeltetnek,átverés az egész. Aki hülye az küldje el nekik a gépét és soha többé nem is látja. -
GáborG #1243 Hello! Ismeri vki a www.golemkonzol.hu oldalt? És hogy vásárolt vki náluk Ps2-est, és ha igen megvan-e elégedve a chipelésükkel? És hogy van nekik valahol üzletük is mert a honlaon nem találtam!? Köszi a válaszokat előre is. -
JiBBeRiSH #1242 Már láttam itt a kérdést, de választ még nem találtam rá. Szóval Debrecen/Nyíregyháza környékén tudtok ajánlani vmi megbízható chippes csávót?:] -
tukko #1241 Ezzel a Modbo 2.1 lehet mem kártyáról bootolni?
Innen még melyik chippel lehet mem kártyáról bootolni?
http://www.electronicweb2001.com/tienda/catalog/catalog/index.php?cPath=70_55&sort=2a&language=es -
turho #1240 vaterán volt kint, de most nem látom.... -
t256 #1239 DMS4et tudomásom szerint csak rendelni lehet. Mondjuk innen : www.mod-chip.com
A legjobb, amit boltban találtam az a Myth. -
JiBBeRiSH #1238 Valaki mondjon egy jó helyet, ahol DMS4 SE Pro chippet lehet venni! Akár chippeléssel együtt. Ha itthon nem tudtok ilyet, akkor jöhet külföldi bolt is. A lényeg, hogy PayPal-al lehessen fizetni és korrekt legyen a postaköltség!