PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Csak azért vitatkoztam veled mert nekem a legmezeibb masinám vana azaz régi már nagyon és eddig túl sok problémó nem volt vele. esetleg annyi hogy mocskos meg koszos lett a fej
Ez olyan mintha veszel egy telót és az nem mûködiuk 900/1800/1900 sávban.
Érted ugye mindegy hogy szuper teló vagy sima de az alaptulik megegyeznek-- s erre jön rá a luxus része
A helyszínen megchippelték volna nekem és meg is várhattam volna ott, de nem rakattam bele, mert mint kiderült az olvasófejem elég gyenge és voltak olyan rendesek, hogy nem basztak bele egy chipet, hanem szóltak, hogy õk nem ajánlják, mert ha be is rakják a chipet, az olvasófej fáradása következtében valószínûleg nem menne sokáig. Ezért nem vállaltam a kockázatot, szal inkább várok még és veszek egy újat.
Ha tényleg akkora köcsögök lennének, mint ahogy itt leírtátok, akkor belerakták volna a chipet és gondolták volna magukban, hogy "jólvan menjél hülyegyerek", de szóltak, hogy nem ajánlják és ez nálam pozitívum. Ráadásul tök ingyen kipucolták a gépet és állítottak a fejen, így már az írott filmeket is meg tudom nézni.
Nekem nem volt velük bajom.
mond a pozitív dolgokat......
becsippelték a helyszínen?(ez biztos pozitív de ugyanazt a gépet kaptad vissza??)
remélem nem hibásodik meg a géped, mert akkor kíváncsi leszek mennyire pozitív dolgokat fogsz mondani a garanciális ügyintézésükrõl...
félre ne értsd nem veled van problémám csak ezekkel a gyökerekkel...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
- árban kb 10-tõl 70 Euro-ig mozognak
- nem mindegy, hogy hány százalékban indítja a játékokat elsõre
- ugyebár az autoboot sem lényegtelen
- tud-e memóriakártyáról bootoltatni?
- és vinyóról?
- melyikrõl mennyi progit tud közvetlenül indítani?
- tud-e alapból DL backupot indítani?
- lehet-e vele online játszani backup játékokkal?
- minden játékot indít-e probléma nélkül?
- filmeknél RGB módban színes képet fog adni, vagy zöldet?
- tud-e NTSC játékból PAL képet kicsikarni?
- van-e a chipen integrált fejvédelem?
- stbstbstb....
Szóvel ezt a "nagyon kicsi a különbség", meg "csak kényelem" dolgot ne nagyon hangzotasd inkább - máshol se (pl PS2 topik). :-)
A chipek mégis szinte egyforma árban mozognak.( Nem aranyból készültre kell gondolni ) Ugyan azt a funkciót látják el így ahogy mondtad csak kényelmessé vált😊
leszakad az arcom csak annyival tud többet annyival kényelmesebb mint egy merci a tarbihoz képest. pedig mindketõ német autó.
http://www.agumi.hu/
a másik hogy dms4 pro -t szeretne venni azt honnan tud beszerezni? meg mennyi körül van? köszi
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Gondolom, ha átnevezem boot.elf-re akkor kilistázza majd a többi elf-emet....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nekem most 6 progi van a memcardon (ugyebár a Ghost2 ennyit tud közvetlenül futtatni - nem gyõzöm fényezni, tényleg király <#vigyor3>#vigyor3>), a következõk:
Config Manager - hát ez csak Ghost2knél hasznos
HDLoader - egyértelmû
ExecFTPs - FTP progi, bár van benne egy hiányosság
HDLDumb - mégegy FTP szerver a HDLDumb progihoz
DMS HDD Format Utility - hasznos, partíciókat lehet létrehozni és törölni, szerkesztgetni a ps2ben levõ vinyón
myPS2 - ilyen OS szerûség, háttérben futó FTP szerverrel, amiben nincs bug, mint az execftps-ben
Van-e valami módja hogy megoldjam, 3-4 dolog legyen a memcardon, meg egy boot.elf-re átnevezett bootmenu. És milyen progik lehetnek a memomon amik kicsik, de hasznosak. kimerítõ válasz kellene, köszi 😊
Mik a talpasztalataitok ezzel a szervízzel?
Amúgy a KS-ben mennyiért chipelnek?
Ami viszont eredetileg 3.2u volt, annál továbbra is az ahhoz készült frissítéseket kell használni.
V14-ben nem kell frissítened, azért van csak a 3.4u -> 3.4 file fent, mert a chip üresen érkezik gyári állapotban hozzád, és arra nem tudnád feltenni a 3.2u -> 3.4 fw-t.
Én nem vállalok beépítést senkinek, a saját gépem természetesen más téma, mivel nem ismertem senkit és végülis van gyakorlatom forrasztásban, ezért vágtam bele.
Hapci
Egyébként nem tudom... Az eredeti filmek és játékok mennek csont nélkül, szal az olvasófejjel csak nincs hiba.
Hapci
Hapci
Hapci
Mondjuk annyira ez nem is lényeg, csak menjenek a másolt játékok.
addig ok hogy a ripper3.2u t frissitem 3.4u ra v13ban.
De azt nem értem hogy a ripper3.4u -t miért kell frissiteni 3.4 re?
Hapci
Hapci
Mert pl: a gyári dvd filmeket csont nélkül viszi mindet!
És az általad felsorolt 4 chip közül melyiket lehet beszerezni itthon?
És mondjuk te beszerelnéd-e a konzolomba, természetesen kifizetem a fáradalmakat.
Ebben az esetben nem a spóroláson van a hangsúly, hanem azon, hogy tudjam, a gépem jó kezekben van, és a chip, amit beletesznek nem a leggagyibb xar. 😊 Féltem a kütyümet, na! 😊 Az se baj, ha nem kell állandóan lemezt cserélgetni, nem kell különbözõ billentyûkombinációkat nyomogatni, hogy a gép tudja, mit akarok tõle. Olyat szeretnék, hogy a gép azt csinálja, amit kell. Ha backup dvd-t teszek be, akkor azt játssza, ha orig. game-t, akkor azt.. ha meg esetleg divx-et akarok nézni rajt', az se legyen túl bonyi. 😊 valaki segítsen már! 😊 Köszi! 😊
SCPH39004 + DMS4 SE PRO + Toxic 0.41 + P4 3.2GHZ(HT) + 2GB DDR + Radeon 9600 Pro + 1TB HDD + MAudio Delta 1010 + Korg Z1
Lemezképfájlokat lehet így futtatni?
Belegondolva lehet, hogy hosszútávon ez a megoldás kifizetõdõbb, mert így legalább a fej nem kopik.
Eszembe jutott valami: Egyik ismerõsnek van egy olyan PS2-je amiben el lett állítva a fej dõlésszöge meg az alatta lévõ két poti és ezért nem lehet használni, viszont, ha lenne benne egy Network Adapter, akkor lehetséges, hogy lehtne használni a gépet?
Egyébként a PS2-õk alapból chip nélkül viszik az írott dvd-t?
Ripper3.2u upgrade 3.4u_v14+ al mehet a a v14es alaplapban?
Még nem próbáltam, de kellene mert most v14.et kellene csinálni és nincs 3.4u ripperem.
Hapci
Hapci
És mennyit kósál egy ilyen Network Adapter? Internet csatlakozás ugye nem szükséges hozzá?