PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még ha fizetnének nekem akkor sem vinném soha többet hozzájuk a gépemet...
http://pspfilez.extra.hu/
Remélem nem ért félre senki de elhihetitek hogy az ország másik végébe nehéz ezt a csipelés dolgot megoldani úgy, hogy egy ember csinálta az egész városba és mar hazahozatal utan szar volt, naeg iszonyat drága.
Mindenkinek kellemetes moddolást, gamezolást!
SCPH39004 + DMS4 SE PRO + Toxic 0.41 + P4 3.2GHZ(HT) + 2GB DDR + Radeon 9600 Pro + 1TB HDD + MAudio Delta 1010 + Korg Z1
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
chippet beszerelnek olyan 10 12 ezer forinkörül
köszi a segitséget elõre is
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tudod mi a szomorú? Gyárilag is adtak ki olyat. A kék aljúak. Nekem is van. valami foci-marhaság, talán pro evo soccer...
PS" GAME Rip CD-n...na az igen. Az nyírja az egész olvasót, mert teker mint állat.
Ps1-tõl nem kell félni, cd-lézer megy és amúgy is lassan olvas...
KS-ben azt mondták szigorúan csak jóminõségü lemezre és 4X-en irjuk a játékokat.
Namármost nekem van egy rahedli PS1-es játékom eredeti philips CD-n de 16X lettek felirva.Ez tönkreteheti a gépet?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szóval én kedvelem a H2O, Myth és Modbo chipeket.
Itt áramköri elbaxások folytán a fej vezérlése hibák esetén megszaladhat, és kinyomhatja a lézerdiódát, illetve a lencseeltérítõ-tekercsek is leéghetnek. Ez ugyebár minden esetben fejcsere.
Ezért találtak ki néhányféle fejvédelmet, értelmesebb "szervizes" ezt be is építi a V12-esekbe.
Egyéb ps2-k halálozási rátája átlagos.
Bármely ma kapható automata chip megvédi a gépet a félreolvasástól, és az ezirányú túlmelegedéstõl, egyéb hibáktól. A hosszannyomom, 2 mp-ig nyomom stb chipeknél (Voodoo, titan sx) kényszeríteni lehet a téves olvasásra a gépet (psx üzemmódban indított gép dvd-vel, és fordítva), ez egy idõ után nem tesz jót.
Minden PS2-nél alapszabály: a lemezeket karcmentesen, tisztán tartani. A gyári játék ugyanúgy nem tesz jót a géppel, ha agyig karcos, ujjnyomos. Körkörös koncentrikus karc esetén a fej elveszti a fókuszpontot gyakran, a lencse nekikoppan a lemeznek, és megsérülhet a felszíne. Ez is ehy hibalehetõség, de odafigyeléssel nem lehet baj.
PS2-rip cd-n: ez a fajta állat kerülendõ tartós használatra. A nagy PS2 érdekes módon jobban viseli ezek használatát. A régi idõkbõl maradt ránk ez a módszer, amikor még drága volt dvd-t írni. A dvd-s játékokat megcsonkítva rázsúfolták cd-re. Ezen lemezek használata azért hátrány, mert használatukkor a gép törekszik a dvd-lemezekrõl lejövõ információsebesség elérésére, emiatt pörgeti a lemezt mint az állat. A motor, és a fejeltérítés is fokozott igénybevételnek van kitéve. A cd-s ps2 rip kerülendõ, tartós használatra pláne.
Nem volt idõm visszaolvasni a fórumot sajnos ezért ne haragudjatok rám!
Nekem egy SCPH-50004 típusú ps2-m van és ebbe szeretnék egy chipet. A kérdésem az lenne,hogy bp-n,hol csinálnak normális munkát ez kb mennyibe kerül,valamint jár valamilyen veszélyel a chipeltetés? Azt hallottam,hogy az olvasófejet tönkreteszi de állitólag a legújjabb chippek már nem. Ez igaz?
A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv: Pripyat
Ez a gép már nem sokáig lesz nálam, veszek inkább egy újat, ha lesz rá kredit.
A TITANIUM chip az jó vagy rossz fajta tipus?
Mert ilyen chip van a ps2õmben.
Hapci
ezzel csak kitolták egy kicsit a gép mûködési idejét de csodát ne várj.....
amióta megjelent és nálunk lehet kapni nekem azóta van ps2-öm(145e ft volt chip nélkül) sõt elég sokat szereztem haveroknak -barátoknak, de akik ott vették a gépeiket azok elõbb utóbb nálam kötöttek ki hogy segítsek mert valami baj van vele....na azóta nem jár oda közülük senki....
ezeket csak azért írom mert te kértél infokat róluk és sajnos ez az igazság.
nagyon simlis egy brigád és nem csak én mondom ezt ha megnézed.....
üdv
remélem neked jobb tapasztalataid lesznek velük kapcsolatban a késõbbiekben is..
Nem volt más választásom!
De ha nem bízol bennük akkor válassz másikat olyan nincs hogy nincs más szervíz vagy bolt.
Ja igen használtat csak alkatrészbe vegyél esetleg ami még mûködik mivel a chip általában 99%- ban jó marad az meg elég sok lóvé azért
Az olvasófejem meg tényleg szar volt, mert filmet mint már említettem 100-ból 3 at indított és az is megakadt. Szarabbra meg tuti nem cserélték ki. Miért? Mert most, hogy állítottak rajta már viszi az írott filmeket.
Nem akarok vitázni, szerintem felesleges.
J aigen agyenge fej nem is olyna gyenge fej vag ynálam lehet hogy csak gyenge fejnek álcázott fej van bennt.
De egy biztos legalább ahol szoktam vinni a gépem ha valami baj van ott legalább nem basznak át 😊 ez is haladás hogy meg lehet bízni még az emberekben
egyébként ez a "gyenge a fej" címû hibafeltárásuk már nagyon régi dolog...így szerezték be anno a nagyon jó olvasófejeket(értsd ez alatt:kicserélték a delikvens gépében a jó fejet egy szarabbra).
mindenesetre további sok sikert velük kapcsolatban...<#wave>#wave>
Ja igen, keresek valami tisztító vacakot amivel fejet lehet pucolni csak elfelejtettem a nevét. Valamilyen alkoholt tartalmaz. Valami p-betûs de nem jut eszembe...