PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezzel nem feltétlenül értenék egyet. Igaz, hogy nem ûrtechnológia, de:
Ha csak játszani akar valaki, mindenféle hozzáértés nélkül: "Beteszem az írott játékoz és játszok is", akkor minek ennél jobb? Nekem 1 éve kíválóan szuperál a gépemben. (Egy apró gonja van, néha nem elsõre indítja ajátékot, hanem kell egy reset is... de az én chipem már egy éves, az újaknál lehet, hogy ez sem gond.)
A másik: minek eröltessen bele valaki egy drága DMS4-et Slim PS2-be, amibe HDD-t rakni nem egyszerû mulatság. DMS4 pedig HDD nélkül elég félkarú oriás...
Az új Titan SX-ek pedig már a Dev1 módot is tudják.
SZVSZ: DivX nézéshez (akár usb vinyórol is...), játékhoz, homebrew alkalmazásokhoz tökéletesen megfelel, ha valaki nem akar mindenáron vinyót eröltetni a gépébe. (Bár ezzel a Chippel a vinyóval sem lenne gond, de akkor már inkább DMS4.)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Titan SX2 nevû chiprõl mik a vélemények ? Az egyik konzol boltban 8000 Ft-ért ilyet raknak a ps2-be. Az eladó azt mondta ez a mostani legjobb chip, "ûrtechnológia" meg minden. Igaz ez ?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
(mostansag alig vagy MSNen!!! nem jossz fel?)
fejlovesem a kovetkezo... alaplap megrendel... lehet be sem chippelem... megvesz eredeti hdadvance3... es go...<#idiota>#idiota>
Milyen alkatrész jött le? Megvan még? Ha csak ellenállás azon effektíve könnyen lehet segíteni.
Csak azért mondom -bár ezt is tudod sztem- hogy alaplapot kb gépárban tudsz venni - ha kapsz egyáltalán itthon.
A chipet meg szvsz ezért kib@szni.... na szal hülyeség lenne.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Segitsen már valaki?
Van egy 30000-es gépem megchipeltettem,de a játékok nem indulnak.
Hogyan lehet öket elinditani?
Elvittem az új PS2-met csippeltetni, és az a bajom hogya játékoknál nem rezeg a joypadom! ez a csippelés miatt van? On-ra van állítva a játékokba de nem rezeg egyik joy sem pedig rezgõ funkciós mindegyik! mitpl van ez? Aki tud segítsen hogylehetne emgoldani ezt a problámám!!!Köszi!
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
De úgy gondolom semmi nem romlik el a PS2-ben. és ugyan úgy mennek majd a játékok nem ?
Lemezzel?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszike<#wink>#wink>
És a firmware frissitése miért is jó?Miaz a firmware?
Lenne egy kérdésem ha nekem klón chipem van az mennyiben "rosszabb", mint a normál?
Milyen hátránya van.Klón ugyanolyan mint az eredeti nem?
Kicsit süti vagyok hozzá....<#confused>#confused>
A "nevesebb" chipek -sõt szinte már az összes klón is- ezt már alapfunkcióként tudja.
Üdv: Pripyat
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Köszi még egyszer.
Próbáld ki az összes gombbal ami szóbajöhet, illetve a h2o boot-módszerével is: standbyból úgy kapcsold be a gépet hogy a gombot nyomva tartod addig, amíg bejön a bejelentkezõ anim, és egy rövid reset.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Bocs a láma kérdésért, de az autoboot az azt jelenti, hogy beteszem az írott lemezt és mindenféle gombnyomás nélkül indul a game? Mert ha igen, akkor ezt tudja a Chipem.
Lassan egy éves a chip, amire eddig kelett arra tökéletesen megfelelt. Most kezdtem el divx-et nézni PS2-n és lusta vagyok mindig betenni a bootlemezt, amvel elindítom a lejátszóprogit a memóriakártyáról. Csak ezért érdekel a téma.
Egy kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.
Slim PS2-m van Titan SX chippel. Ez a chip - ha minden igaz - tudja a DEV1 módot. Viszont fogalmam sincs milyen gombot kellene nyomva tartanom bootoláskor, hogy a gép a memoria kártyáról induljon.
Az mc0:/BOOT könyvtárba bemásoltam a launchelf-et BOOT.ELF néven.
Légyszi írjon már valaki!
És egy éve nyüstölöm és semmi problémám nincs vele....
Én egy éve csináltattam 10.000-ért.<#hehe>#hehe>
Illene legalább egy 20askában gondolkodni...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Ma vettem egy új PS2-est. Még kezdõ vagyok ebben a dologban! Olvasgattam itt a fórumban hogy sok hely van ahol átverik az embert meg kiszedik az új alkatrészeket és gyengét raknak bele.. Tudna nekem valaki mondani egy megbízható helyet Budapesten ahol beszerelnek jó minõségû chippet kb. 10-12 ezer Ft-ért?
Itt az emailem: [email protected]
Aki tud segíteni az írjon légyszi!
Az élet a legjobb méreg...
és kiírta hogy DNAS error:402
A chipnek pedig semmi köze a divx film nézéshez.
SCPH39004 + DMS4 SE PRO + Toxic 0.41 + P4 3.2GHZ(HT) + 2GB DDR + Radeon 9600 Pro + 1TB HDD + MAudio Delta 1010 + Korg Z1