PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukros
figyu sztem válaszd a h2o -t nekem is azvan baráti áron idáig jol müködöt gép és még jol is fog müködni a gép

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Felkeltetted az érdeklõdésemet a H2O iránt. Az ára mindenképp meggyõzõ. És ettõl rögtön lettek kérdéseim is:
Honnan lehet ezt a legegyszerûbben beszerezni? És H2O vagy H2O+? Megbízhatóbbnak gondolod mint a DMS-eket?
doubleW
köszönöm

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Igen ez a legtökéletesebb leírások egyike...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

doubleW
Egy gyors hülye villámkérdést engedjetek meg.Honnan tudhatom meg, h a gépem v12 vagy v13 vagy vX??

Én is sok hibáról olvastam de annak tudtam be, biztos ebbõl adnak el a legtöbbet. Igény a mindentboot-olás, esetleg memóriakártyáról is (media player), de fõleg egyszerû kezelhetõség és megbízhatóság. Ha nincs képernyõmenüje az meg külön jó. A berakásra sajnos nincs e téren tapasztalt kapcsolatom, de van egy haverom akiben teljes mértékig megbízom annak ellenére hogy még nem látott PS2-t. (jobban mint egy ismeretlen de profi "chip-elõben" mert azokról is sok rosszat hallani). Persze minden jó tanácsot szivesen fogadok!
Ha használod ezt a jelzést is valamire, ez biza a xarrászedett gép csupasz alaplapjáa van nyomtatva, az Emotion engine túloldali részén nagyjából...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kérdés, mi az igény. Amit én nem szeretek a DMS4-ben:
1. ha már DMS4 akkor úgyis pro-t akarnék 😄DD
2. Ha meg nincs igényem Toxic OS-re meg képernyõmenüs chipre, akkor H2O vagy ModBO is megteszi.
3. Nem bántom és a DMS4-et de mindenképpen értelmes helyen tetesd be vagy tegyétek be, mert sajna sok hibás chip kerül eladásra a DMS sorozatokból. Olvastam már nem egy helyen. DMSforum szóra rákeresel google, és van neki akkora fóruma mint 1 ház 😊 tele x-aktákkal (bár userhiba több mint a fele).

Különben a verzió mellett a GH... jelzést hol találom?
Azért bosszantó hogy az említett neofix XIV kimodottan a V14 miatt született! Valahol a DMS4 SE mellé ajándékba adják a neofix XIII-t. Nincs tapasztalatom de nekem a DMS4 SE tünik a legjobb megoldásnak. Tévedek-e?
Amúgy csináltam már v4-tõl v16-ig (GH041-34) majd mindet. 😊

V14-be nincs szükség a fejvédelmekre, való igaz. Hdd-nek is annyi, ez is stimm. Amúgy, DMS4-eket nem is szabad mindenféle fix-szel együtt használni, mert kemény kimenetele lehet a dolognak.Cimborámmal anno nem néztünk utána, és egy készre gyártott diódás védelnmi xarral a v12-ese nemkicsit leégett 2-3 helyen. Utána elolvasta szegény, hogy az a fix konfliktusba keveredhet a dms3-dms4-ekkel....ez a gép azóta dísz a szekrányben. Alaplap, fej kaputt.
Amúgy tényleg semmi szükség védelemre, csak v12-ben. Ott is elég egy jó kis summone-elvû. A legjobb védelem, a minõségi tiszta karbantartott lemez (nemcsak írott).

Van valakinek tapasztalata v14-es ps2 chipelésérõl? Most készülök rendeleni "DMS4 SE Lite-ot" "Neo Fix XIV"-el de elég nagy a bizonytalanság a V14 körül. Például a DMS fórumon valaki azt is írta hogy a v13 és a v14 már nem igényli a slimfix-et (sõt árt neki). Az sajnos egyértelmûnek tûnik, hogy a v14-bõl már "kiszedték" a hdd connect-hez alkalmas pontokat, úgyhogy annak annyi 😞
Személyes kedvencem, a H2O chip pl. így kapcsolható ki:
Standby-ban legyen a gép. Nyomjuk meg a powert, de tartsuk is nyomva amíg a bejelentkezõ kép megjelenik, majd engedjük el. Ekkor kikapcsol a chip.
De van más chip is ami hasonló módon deaktiválhgató. Persze nem a pesten tömegesen beszerelt félautomata rutykokra gondolok, oda tényleg kapcsoló kell 😊)))

helló olyan chipet nem tudtok amit ki lehet kapcsolni egy kapcsolóval mert nekem olyan van benne ami nem kikapcsolható és ugy sokkal egyserûbb lenne online jáccani
ha igen akkor hol csinálják ezt?
doubleW
Mit gondoltok, a HD Connect vagy a HDCombo a faszább?

uu
dank

Banyapapa
uu
thx

uu
szinte minden chip hozzahaxol a mechaconhoz (a mechacon felelos a powergombert is, es ugye azt szoktad hasznalni a chip kikapcsolasahoz meg fastboothoz, meg stbhez). azt meg nemtom hogy chip nelkul van e ilyen, nekem (lekopogom) meg chippel se volt.

Al Age
Persze, minden játék sajnos nem megy vinyóról. De ami PS2+Network adapter+vinyó megoldással megy, az szerintem nagy valószínûséggel PSTwo+hdcombo+vinyóval is megy.
Itt a lista.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Ha van chip akkor beszarhat? Hmmm, ezt nem tudtam, de igazából nem is értem, hogy miért számít a chip jelenléte? Tehát péládul szerintem ha nincs chip a gépben de valaki nonstop írott és/vagy karcos dvd lemezen lévõ filmeket néz, abban az esetben is lehet mechacon crash.
És igen, a Comsoft pedig annyit csinál, hogy amikor észleli a mechacon halálát egyszerûen leállítja a gépet.

uu
oh thx. de hdloaderrel se ment minden nem? igaz regen nezegettem en ezt azota biztos frissitettek a softwaret.

Al Age
Igazából az elsõ megoldás a network adapter IDE-csatijának pótlására lett kitalálva, a második pedig lényegében ennek a továbbfejlesztése.
Nem is igényel másik progit, mint a régi "nagy" gépes megoldás, ergo szerintem ami régi gépeken hdloaderrel ment, az itt is megy.

uu
ja meg allitolag onnan lehet tudni hogy beszart a mechacon hogy a powergomb nem mukodik se resetre, se kikapcsra, ki kell huzni hatul a tapkabelt.

uu
egesz pontosan en sem tudom mi miatt van, de ugye minden ujraolvasasnal (pl koszos a lemez, irott(!) a lemez) a ps2 tobb aramot ad az olvasofejnek, namost ha chipelt a cucc akkor tortenhet az hogy beszarik a mechacon (siman lefagy, ez nem lenne gaz csak resetelni kene a gepet), viszont a gep meg szepen adja az aramot a fejnek tovabb, egyre erosebbet, az meg egy ido utan leeg. a fix meg elvileg csak annyit csinal hogy limitalja a max bemeno aramot a fejnek, igy ha fagy a gep akkorse jut annyi aram a fejbe hogy tonkretegye. legalabbis nekem igy magyaraztak el, de maxconsole-n, ps2nfo-n vagy afterdawn-on biztos talalhatsz infot errol.

Al Age
istenem ha tudnék most módosítani....
Szóval a javítások:
mechacon
szajkóznám
piszkálgatja

Al Age
Pedig leírhatnád, mert már én is hallottam a "machacon crash"-rõl és az az elleni védekezésrõl (pl ComSoft), de nem tudom pontosan mitõl és hogyan "van". Ha tényleg igazad van, akkor én többet nem szajkózzam azt, hogy nem a chip teszi tönkre a fejet, de szerintem továbbra is pusztán egy chip jelenléte nem vágja haza a ps2 egyik részét sem.

Klón chip pedig kvázi tényleg jó tud lenni, amíg a júzer nem piszkálhatja, pláne, hogy tudtommal Magic4-es chip nem is létezik, én 3.1-ról, 3.6-ról és Magic5-rõl tudok mindössze.

Lammer
passz... 😛 gugli 😛 de ez mar itt nagyon off 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

uu
ilyet lehet kapni itthon?

Lammer
szerkesztettem!!!44 a masodik eleg korrektnek tunik!!!444

uu
gondolom ez se kompatibilis minden gammaval. most probalom swapmagicre ragyozni, ha nem megy akkor hdd😛

Lammer
sajze... akkor inkabb telleg fix+chip... mert meg a legnagyobb ellensegemnek sem kivanom az usbs sz0past 😄DDDD
baaaar EZT!!!!4444 lesd meg!!!444
szerk!!! DE INKABB EZ!!!!44

uu
naja csakhat persze pstwo-t vett😛

Lammer
szerintem magyarorszagon jobban jar(ofkorsz v11ig) ha BBA+original Hdladvance3+nochip+pcn feltol isok es gamez stylet jatszik... es ezt msot komolyan mondom!!!!

uu
telleg es te nem tudsz valami megbizhato helyet? haver most vesz ps2-t es ugye egybol akar bele chipet is.

Lammer
ahhoz egy kicsit jobban szet kene szednie... 😄DDD (v11ig ofkorsz 😄)

uu
eh most nem fogom leirni hogy beszarik a mechacon es egyre erosebb aramot nyom a fejbe, mer nemhiszem hogy ez annyira lenyeges lenne neki😊

btw meg egy klon infinityvel is jobban jar mint egy magic4-el szal ha nincs mas lehetosege akkor...
de amugy a legegyszerubb teszt ha lekapja a fedot es megnezni hogy az van e benne es csak akkor viszi el ha igen😊

MaSzKa
hello itt érdemes slim ps2-öt venni chippel
kinek mi a tapasztalata a céggel?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Al Age
Ja és még mindig nem a chip teszi tönkre a fejet... :-)

Al Age
A probléma azzal van, hogy a klón chipek is (egy Matrix Infinity klón pl a ModBo is) kiírja, hogy Infinity és úgy is mûködik -egy az egyben az eredeti fw-je van rajta, a különbség csak annyi, hogy a klóné nem frissíthetõ- egészen addig amíg nem próbálsz firmware-t frissíteni. De ha valami hasznos update miatt rászánod magad, hogy frissíted -és tényleg azt hiszed, hogy Infinity-d van, hiszen a boltban is azt mondták, valamint azt is írja ki- akkor a frissítésnél hal meg a chiped.

MaSzKa
tudok venni 1 slim és 1 sima ps2-t
az a kérdésem hol tudnék chipet rendelni postai úton ahol megbízható

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

uu
mx4 (meg gondolom az osszes matrix chip) egyebkent kiirja bootkor hogy mx4 van a gepben es a firmware verzioszamat is, szal ha azt veszel azt meg ott helyben le tudod ellenorizni.

Lammer
ez sanszos...
de ha megcsinaljak rendesen, akkor le tudod tesztelni, ugyanis ha dev.modeba kapcsolsz mar elverzik egy gagyi chip.. annak nincs dev.modeja sem <#idiota> nomeg a dms4hez van egy Toxic OS nevezetu kis miniOS... ha az nem jon be, illetve nem tudod flashelni a cuccott, mar ott elverzett a dolog... <#papakacsint>

Prypiat
Értem köszönöm. Az a gond,hogy netröl rendelnék normális chipet DMS4,Ghost csak a beszerelés a gond,mert én semmit nem értek hozzá az meg,ha beviszem valahova,h ugyan rakják már be nekem az lenne az év átverése.<#falbav>
Kapnék valami gagyi chipet õk meg jól megtartanák amit rendeltem. <#help>

Üdv: Pripyat

uu
vekony ps2khoz kell mert a chip tonkreteszi a fejet nelkule.

Prypiat
Tényleg hallottam egy olyan dologról,hogy "fejvédelem" ez mit takar pontosan?

uu
jol, kalap szar, foleg 12k-er.

Prypiat
Sziasztok!

Ma elugrottam a konzol studioba és kérdeztem a srácokat a lehetõségekrõl,hogy mik vannak és mennyiért. Nos egyféle lehetõség van náluk 12500 HUF-ért magic 4(?) chippet tesznek a gépbe 1,5 óra alatt cirka. Az eladó felhívta a figyelmemet,hogy ha nekem még nem a slim változat van akkor lehet,hogy egy takarítás is ráfér a gépre ami további 2000 HUF.

Nagyon nem tudom mi legyen. Azt mondják ez a chip nem a legjobb,jól tudom?