PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Honnan lehet ezt a legegyszerûbben beszerezni? És H2O vagy H2O+? Megbízhatóbbnak gondolod mint a DMS-eket?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
1. ha már DMS4 akkor úgyis pro-t akarnék 😄DD
2. Ha meg nincs igényem Toxic OS-re meg képernyõmenüs chipre, akkor H2O vagy ModBO is megteszi.
3. Nem bántom és a DMS4-et de mindenképpen értelmes helyen tetesd be vagy tegyétek be, mert sajna sok hibás chip kerül eladásra a DMS sorozatokból. Olvastam már nem egy helyen. DMSforum szóra rákeresel google, és van neki akkora fóruma mint 1 ház 😊 tele x-aktákkal (bár userhiba több mint a fele).
Amúgy tényleg semmi szükség védelemre, csak v12-ben. Ott is elég egy jó kis summone-elvû. A legjobb védelem, a minõségi tiszta karbantartott lemez (nemcsak írott).
Standby-ban legyen a gép. Nyomjuk meg a powert, de tartsuk is nyomva amíg a bejelentkezõ kép megjelenik, majd engedjük el. Ekkor kikapcsol a chip.
De van más chip is ami hasonló módon deaktiválhgató. Persze nem a pesten tömegesen beszerelt félautomata rutykokra gondolok, oda tényleg kapcsoló kell 😊)))
ha igen akkor hol csinálják ezt?
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Itt a lista.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
És igen, a Comsoft pedig annyit csinál, hogy amikor észleli a mechacon halálát egyszerûen leállítja a gépet.
Nem is igényel másik progit, mint a régi "nagy" gépes megoldás, ergo szerintem ami régi gépeken hdloaderrel ment, az itt is megy.
Szóval a javítások:
mechacon
szajkóznám
piszkálgatja
Klón chip pedig kvázi tényleg jó tud lenni, amíg a júzer nem piszkálhatja, pláne, hogy tudtommal Magic4-es chip nem is létezik, én 3.1-ról, 3.6-ról és Magic5-rõl tudok mindössze.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
baaaar EZT!!!!4444 lesd meg!!!444
szerk!!! DE INKABB EZ!!!!44
btw meg egy klon infinityvel is jobban jar mint egy magic4-el szal ha nincs mas lehetosege akkor...
de amugy a legegyszerubb teszt ha lekapja a fedot es megnezni hogy az van e benne es csak akkor viszi el ha igen😊
kinek mi a tapasztalata a céggel?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az a kérdésem hol tudnék chipet rendelni postai úton ahol megbízható
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de ha megcsinaljak rendesen, akkor le tudod tesztelni, ugyanis ha dev.modeba kapcsolsz mar elverzik egy gagyi chip.. annak nincs dev.modeja sem <#idiota>#idiota> nomeg a dms4hez van egy Toxic OS nevezetu kis miniOS... ha az nem jon be, illetve nem tudod flashelni a cuccott, mar ott elverzett a dolog... <#papakacsint>#papakacsint>
Kapnék valami gagyi chipet õk meg jól megtartanák amit rendeltem. <#help>#help>
Üdv: Pripyat
Ma elugrottam a konzol studioba és kérdeztem a srácokat a lehetõségekrõl,hogy mik vannak és mennyiért. Nos egyféle lehetõség van náluk 12500 HUF-ért magic 4(?) chippet tesznek a gépbe 1,5 óra alatt cirka. Az eladó felhívta a figyelmemet,hogy ha nekem még nem a slim változat van akkor lehet,hogy egy takarítás is ráfér a gépre ami további 2000 HUF.
Nagyon nem tudom mi legyen. Azt mondják ez a chip nem a legjobb,jól tudom?
Üdv: Pripyat