PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊
És ha bõvebben? 😊

Al Age
Ha gyors és egyszerû választ vársz, akkor: nem. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sziasztok!

Most szándékozom vásárolni PS2-t 😊
Számít, h melyik modelt veszem?

Errõl a chip dologról annyiféle verziût hallottam már... Általában mindenki azt mondja, h "ha chip akkor hamar tönkremegy a gép".
Ez igaz?

Al Age

Al Age
"Turning Off the MX4:
Press start from Joypad 1 until the writing "DISABLED" will appear on screen.
Press once reset button.
The Ps2 will reset and the MX4 is now disabled until PS2 turned off to Standby Position."

Az MX4 kikapcsolása:
Az elsõ kontrolleren nyomd a start gombot amíg a "DISABLED" felirat megjelenik a képernyõn.
Nyomd meg egyszer a reset gombot.
A Ps2 újraindul és az MX4es kikapcsol egészen addig amíg a gépet le nem állítod.

kzalaba
valaki nem tudna megmondani hogy hogyan tudom Matrix Mx4 chipemet kikapcsolni, mivel online szeretnek jaccani.
Elore is koszi

Sziasztok!
Hamarosan venni fogok egy fekete slim ps2 gépet használtan és gondolkodom, hogy chipet tetetek bele. Emaileztem az egyik bp-i konzolos bolttal, azt mondták verziótol (7xxx/75xx) függõen 8-10 e-bõl megcsinálják és 3 hónap garit vállalnak rá.
Szerintetek megéri? Általában ennyi gari van rá?
Milyen chip lehet ez, milyen márkájú lemezt fog olvasni, dvd-rw??, mit fog tudni a gép a beavatkozás után? Hülye kérdés: mp3 esetleg?
Köszi
doubleW
nahát<#wow1>

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Alucard
Na ezt tényleg nem tudtam 😞

Lammer
jaja, csak ha tudnad, hogy a decryptert elmeszeltek a crypt funkcioja miatt(rgo illegalis volt) igy a KESZITOJE!!!! folytatta IMGBURN neven... immaron nem tud rippelni, de az irasminoseget/kompatibilitast folyamatosan csiszolja... gg (most 1.3.0.0nal jar)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Summone-féle ellenállásos mod-ot kérj fejvédelemnek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Alucard
Jujj elírtam 😊 nekem 75004 van 😊

Szervizt nem merek egyértelmûen, de értelmes nem diódás fejvédelmet is kellene beletetetned. Ugyanis v12-es géped van a száma alapján, õ a "fekete bárány".
H2O, Totan SX2, Modbo....mind jók. Tudod mit? Priviben mégis ajánlok valakit, írd meg neki hogy én küldtelek (turho).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Alucard
Myth chip.Nekem ugyanez a típusu PS2-m van Myth chip-el és fasza.

Nagyon lamer vagyok ehhez az egeszhez, mar 1 eve van ps2om de alig van jatekom, szeretnem chippelni. fekete slim ps2om van egesz pontosan scph-70004 fekete slim. Milyen chippet ajanlatok?(nem kell high-end csucsszuper, de azert ne is dogoljon meg 2 dvd utan). Az is nagy segitseg lenne ha ajanlanatok valamilyen 'szervizt' ahol be lehet szerezni+beszereltetni, BP kornyeken.
Ja es meg annyi, hogy ez kb mennyibe kerulne?
Titan 2 vagy klónja, h20, meg még vagy 10 fajta lehet. CD-RW-t ne nagyon, baráti tanács...

MaSzKa
milyen chip lehet a ps2-esembe szerintetek

boot cd nincs hozzá
viszi az irott cd-ket is az cd-rw-t is

schp-70004-es fekete slim ps2

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

srácok, csak érdeklõdöm: egy ilyen titansx2es chip nekem elég lenne... Hogyan lehet kikapcsolni mondjuk egy 50004es - silver, ha az számít valamit - gépen? (most az ilyen "nyomod a resetet 5 másodpercig aztán megvárod míg bejön a ps2 logo és megint reset"-ekre gondolok)

Mondjuk netes játék miatt, vagy mittudomén...

e téren láma vagyok, ne bántsatok 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A h2o saját fejvédelem-kiegészítõje mûködtethetõ a plusz lábakkal.

Alucard
Ja egyszerübb is nem?? 😊Minek 88 millio variacio. Decrypter lement, Decrypter kiír.

De a készített iso-t kírhatom dvd decrypterrel is?

Lammer
vesszoig stimmel... utana IMGBURN-nel kiiras 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

doubleW
dvd decrypterrel iso készítése, majd néróval "cd-kép felírása"

Helo
Elkértem egy barátomtól egy teljes játékot (eredeti) és leszeretném másolni hogy mûködjön de nem sikerült. lécci írjátok le hogyan kell!!

Al Age
Európai masinán azt a négy pontot nem kell bekötni.
A join pads nem tudom mit takar, de még a chip honlapján körülnézve sem találtam semmit róla, annyi biztos, hogy ha oda nem kötsz semmit akkor a chipnek mûködnie kell.

hello! h2o modcip bekötésénél az f j h k- pontokat hová kell kötni?A neten lévõ rajzokról nem derül ki,és a joint pads kifejezés mit takar?Várom a segítségeteket!itt a rajza a v9 PS2/ h20-nak
hello!
ha veszek egy új gépet azt hol chipeltessem?
Segítenék, de messze vagyok tõled (Szolnok alatt). De tanácsom: ne add oda az elsõ jöttmentnek, volt már 2 V3-as a kezem alatt amiken alig tudtam segíteni. Nehezebb csippelni a V4-v-16-nál a V3-V1 szériát, még kialakulatlanabb a panelja.

Mi az a Swap Magic 3.6 , mire jó és hol lehet kapni?Elõre is kösz a válaszokat.
Hi!
Nos, mint abszolut n00b lenne egy-két kérdésem. Van már jó másfél éve egy V3as PS2m. Most már lejárt a gari, és annyira nem féltem szegényt, de még mindig nem igazán lenne kedvem vmi kókány sz*rt belerakatni. Úgyhogy elsõ kérdés: Mit ajánlotok hozzá, chipet vagy Swap Magic 3.6? Ha chip, akkor egy Matrix Infinityre gondoltam, bár ha tudtok jobbat ajánlani 😄 Második kérdés pedig: hogy kivel és hol, ha chip. Mert én itt kint vagyok a világ végén (Debrecen) És még csak hirbõl sem hallottam, hogy hol lehetne 😄 Elõre is kösz a válaszokat, meg ilyenek.
Budapest?

értem, no akkor elkezdek nézelõdni. 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Keresel egy jó hírû "konzolszervizt" és pl. úgy.

sztetek, hogy megy ez az egész chipelés? Bemegyek X maszek boltba, megkérdezem foglalkoznak-e ilyennel, és kész? Szívesen megbabráltatnám már a gépet, de egyszerûen nem tudok elindulni egy úton sem.

Köszi
Al Age
A gép indításakor kell valamit bûvészkedni, a chiped honlapján találod meg a pontos leírást, ahány chip, annyiféle módszer.

Hello! Online játéknál mikor és hogyan kell kikapcsolni a chipet?
Alucard
Lenne szíves még vki lefirkálná hogy pontosan mit kell letöltenem hogy tudjak DivX-es filmeket nézni PS2-n?

THANKS

(jöhet privátba is) 😊

Szia Nézz meg ezt az oldalt hátha!!
http://www.psxchip.atw.hu/

Sziasztok, mitõl lehet az hogy a másolt játékot rendesen betölti(PS2 Slim) de egyes játékoknál nem reagál a joystick-ra?
Modbo-ról is jókat hallok, bár még nem dolgoztam vele, az az igazság. A legújabb PSTWO-kkal vannak olyan szempontból zûrök, hogy sok konzolszervizben nem, vagy csak nehézkesen tudják õket chippelni. Sok "szervizes" rajzról mauálisan dolgozik, és az újabb alaplapokhoz nemigen vannak még....ezért kell mûszerész-szemmel vizsgálni. Pl. a H2o is belemegy mindenbe ami eddig megjelent, de ezt sokan nem tudják. A Modbo is azt hiszem sok helyen v13-v14-ig van specifikálva.
H2O-t próbáld meg a www.modzone.com oldalon esetleg. Vetettem már onnan ismerõssel. Elsõre elég olcsók a chipek, viszont jött már hibás is 1-2 alkalommal.

Storno! V14-el nem kompatibilis 😞
turho!
A ModBo-val is van tapasztalatod? Úgy néz ki hogy a H2O körül most zûrök vannak. Az eredetiti szinte sehol nem lehet kapni, a plusz-osat meg visszahívták mert valami gáz van velük.
Alucard
Kösz turho ki is fogom próbázni nemsoká

Modes:
Sleep - Press start from joypad 1 until the text "DISABLED" appear on screen. Press once reset button. The PS2 will reset and Myth is now disabled until PS2 turned off to standby position

Talán így, marha nehezen találtam meg....miért nem lehet ezt odaírni minden modder oldalon??

Alucard
Na gyerekek ha nekem EZ a chip van benne és van szélessávu netem akkor pontosan mit kell tennem hogy tudjam online nyûzni a gammákat?

doubleW
én ezt néztem

Csöppet olvass vissza. Volt már róla szó. Jó és rossz vélemény egyaránt van róla. Mennyiért tudsz ilyet ? Én 8000 Ft-ért.

Prodigy v3-ról vki tud infót ? 12000 Ft fejvédelemmel együtt.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

doubleW
vkinek mond vmit az hogy titan sx 2???

Megbízhatóságra nehéz így összehasonlítani. Csak azt mondtam, ha rendelsz egy daram dms-t vagy egy darab h2o-t pl. olaszországból, akkor négyszer akkora az esély hogy a dms szar lesz.
Amúgy én is hozatom, mert 10-eket rendelni húzós lenne egy összegben, és csak ritkán van melóm.
H2o-t javaslom, az minden gépben jól mûködik, a legújabbakbn is. Én azért szeretem, mert semmilyen alaplapban még egyik gépben sem hagyott cserben, jól mûködik az autobootja, jól kezel pal-ntsc-jap verziójú játékokat egyaránt, van dev1 módja ami mûködik is rendesen (memkártya-boot, én is használom), nem melegszik, kikapcsolható. Ugyanaz a csapat fejlesztette ki (meg a programkódját is, ami legalább olyan fontos, mint a hordozó PIC meg az interface-chip) mint az elsõ értelmes és valóban mûszakilag alátámaszthatóan mûködõ v12-es pofonegyszerû fejvédelmet.
Aki nem szereti, az meg válogathat orrvérzésig. körülbelül ugyanazt nyújtja mindegyik chip, ezen a szinten. Tizenezer forintokért/db meg vannak extrák ugye.
8-ért mg voodoochip meg egyéb förmedvények, na azokból nem kérek, volt szerencsém hozzá 😊