PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TUdom most ez igy nagyon hulyen fog hangzani, de ha belegondoltok ez a leghatekonyabb megoldas(igaz nem koltseg 😄):
KI KELL TESZTELNI MELYIK A LEGJOBB dvd brand(M.I.D.+gyarto kombo) az adott irodhoz(LEGFRISEBB fIRMWARE MINDIG LOKJED FEL!!!!4!) DVD szet kell tesztelni a kulonbozo mediakodon alapulo mas-mas gyartosorrol leeso lemezeket!!!! van olyan, hogy egy mediakoddal akar tobbfele kulonbozo minosegu lemezeket kapsz a kezedbe(ez lehet akar hamisitvany is!!!) nagyon resen kell lenni, es tesztelni!!!! ezerrel!!!!
dvdinfopro, nero speed teszt... hajra!
kapasbol tudnek akar 3-4 fele mcc03rg20 mediakodon alapulo dvdt igy hirtelen prezentalni... nem mind1 milyen csomagolasban, kiszerelesben milyen gyartosorrol esett le a delikvens...
most igy hirtelen be lehetne irni jopar MIDu lemezt gyartoval vegyesen... de mindenkinek az adott irojaban/programmal amivel karcolja ezeket soxor meghazuttolja...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
sajnos nem csak az en tapasztalatom, hogy a nero (es ez csak egy erzes) mintha fittyet hanyna az iroban bevesett(rgo firmwareebe levo irasi strat) irasi strategiara... hmmm direkt teszteltem ugyanazon lemezzel ugyanazon sebesseggel, jobb gorbeket kaptam... sot nemely lemeznel nekem is volt rossz tapasztalatom bootolasi ugyben(Turho mester ez nem az a TYG03 effekt amirol meseltem telefonba, ez most mas =)) 😉
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Neroval eddig nekem sem volt bajom. Pl: Kiírtam vele a Fifa Street 2-t. A ps2 be sem olvasta. Átírtam Alcohollal és azóta is azzal játszok.
Természetesen mindig 2x-esen írok.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Viszont 4 játéknál (másolásnál) az Alcohol kiírja, hogy az írható dvd-n kevés a terület (pl.: Fifa 2006, Kingdom Hearts 2).
Ez mitõl lehet ? A túlírás engedélyezve van.
Én is hasonló képpen jártam, csak szétszedés után a lemezt pörgetõ motor nem mozdul. Tud valaki ilyet szerezni? (SCPH-70004)
-if titanium can run dev 2 then you can do this. if not, you will have to boot it off the memory card. if you can do this just make an iso with hdloader as BOOT.ELF and have system.cnf in there and such and send it to hdloader.
Aki Tud kérem segítsen.
Elõre is köszönöm szépen.
A gépemben Voodoo chip van és néhány játék egyfolytában lefagy. Mindet ugyanúgy írom Verbatim vagy TDK dvdre.
Pl.: Fifa 2006 mindig meccs közben fagy le. Toca Race driver 3 a verseny végén. Ilyenkor a ps2 már nem is pörgeti a lemezt.
Ez a chip hibája, vagy a játékoknak valamilyen másolásvédelme ?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Tudomásom szerint nem lehet átkapcsolni, amit tudsz tenni az az, hogy mielõtt kiírod a játékot van egy program amivel át tudod állítani. Ha gondolod elküldöm a progit.
hogy lehet átkapcsolni ntsc/pal közt
mert 1-2 játék fekete fehér
hawernak swapmagic 3.3 van neki a hozzáadott boot dvd-n lehet állítani
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tudtok még ilyen hasonló oldalt mint a modzone?
Magyar hozza országon belül 😊 nyugi. Fasza is lenne Portugáliából autókázni 2 modcsippel 😄DD
Lammer, nem kell ps2 közeledbe senkinek? Nagyon frankót árulok.
OFF OFF 😄
A mostani DHL-es megoldás viszont abszolút korrekt. 50 Euro-ért nem nehéz vásárolni és így már csak 9 Euro a szállítási+csomagolási+stbstb díj és a küldemény a feladást követõ napon már itt is volt nálam, kevesebb, mint 24 óra alatt, Portugáliából! Plusz a DHL-nek nagyon jó a csomagkövetõ rendszere is. :-)
Régen ha jól tudom ModZone-tól küldtek csomagokat postai levélként is, de felfüggesztették, amin nem is lepõdök meg, hiszen a külföldrõl hazaküldött képeslapok többsége is erõsen megtépázott állapotban ér haza... kb két hét alatt... :-(
Amikor elõször rendeltem (november vége), akkor e-mailt kellett írnom az oldalon talált e-mail címre, mivel regisztrációkor magyarország nem volt bent a választható országok listájában. Következõ rendelésemkor (decemeber közepe - ekkor pajtimnak rendeltem) már bekerült oda is. :-)
Cimbora Webkártyával intézte...
"For orders up to 49.99 euros - 14 euros;
For orders 50 > 99.99 euros - 9 euros;
For orders 100 > 199.99 euros - 5 euros
For orders over 200 euros - free shipping;"
Ezen kívül már csak az utalásért kell fizetni, normál banki átutalás nekem 2000.- volt. Ha jól emlékszem azt írják (OTP), hogy az utalás költsége külföldre az összeg 0,15%-a online ügyintézéssel, 0,2% ha a bankból utalsz, de minimum 2000 Forint. Fizetni persze lehet máshogy is, dombornyomott VISA kártyával ha jól tudom tranzakciós díj nincs, Western Union-rõl meg engem is lebeszéltek.
Memkártya boot H2O-val komplikáltabb, de nem vészesen.
Indítod a gépet úgy hogy hosszan nyomod a powert, majd amikor bejött a kép egy rövid reset. És ha jól van a memokarin a boot.elf, akkor indul. Nekem ment amíg volt hozzá cuccom.
Felmentem a modzone.com-ra H2O csak 15 Euro. Te ugye már rendeltél onnan! Mennyi volt a plusz költség? H2O tényleg mindenbe jó? Hát elég olcsó ahhoz képest, hogy visz mindent (PAL/US/JAP V1-V14)és még bootolni is lehet vele!
Azt mondtad néha küldenek hibásat is. Ezt mibõl venni észre? Még egy kérdés, hogy történik a memoria kártyás bootolás?
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Mert könnyen meglehet, hogy csak annak tûnik szerintem. :-\
Elmesélném a velem történteket. Úgy döntöttem veszek egy új akár használt Playstation 2 Slim -et lehetõleg chippelve, hogy ezzel késõbb ne kelljen bajlódnom. Keresgettem találtam is x helyen kb 40000-ért újonnan, chippelve. Gondolkodtam, mondom körülnézek még egy-két helyen. Hál isten, hogy így döntöttem. Vaterán találtam is egyet ami aznap lett felrakva, villámáron 27000-ért. Érdeklõdtem az eladótól, hogy chippelve van-e, de mint kiderült nem hozzáértõ, annyit mondott kipróbálta az írott játékot amit hozzá adtak és ment. Ez még a hülyének is megéri, gyors meg is beszéltem vele egy találkát. Adott napon amikorra megbeszéltük a találkát, hívott reggel az eladó, hogy van egy kis gond: nem indul a játék, mondtam neki hogy nem gond elmegyek megnézem és majd meglátjuk mi lesz. Amikor kiprobáltuk az történt, hogy a játékokat kb 4-ik 5-dik alkalomra indítja el, addig "Insert Playstation or Playstation 2 format disc" üzenettel nem csinál semmit, de végülis jó volt. Az eladó még engedett belõle ez miatt 5000 forintot. Azóta remekül szuperál, de csak nem hagyott nyugodni a dolog kiváncsi voltam rá, hogy milyen chip van a gépben. Ma szét akartam szedni, de azt veszem észre, hogy van rajta egy sértetlen garancia matrica ami alatt ott van a csavar amit ugye ki kell csavarni, hogy szét lehessen szedni. Mindegy leszedtem a burkot, az alaplap alatt pedig van egy fémlap ami oda van fogva 3 csavarral és mind a 3 csavar érintetlen! Hagytam is az egészet a fenébe. Nos, valaki mondja meg nekem ez hogy lehetséges?
Akkor olvasok 😊
Annyit elárulnátok, h most hol érdemes venni?