2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#1557 A játékban nincsenek kódok és tényleg nem tartozik ide, van saját topikja. ;) -
amdopteron #1556 HEllo ez nem ide tartozik ez igaz:Dés bocsi de adhatna vmi cheat et a grand turismo4 hez csak pénz kódot az nagyon szükséges légyszives vki -
#1555 Igen. -
#1554 Helló, ahhoz hogy az ntsc játék színes legyen ilyen kábel kell vagy vmilyen más? Válaszotokat előre is köszönöm. -
#1553 Hello Küldjetek már nekem olyan oldallinkeket, ahol válalnak chippelést. [email protected] -
#1552 V14. -
TRnX #1551 elirtam.. előről :P
Minden mod chipnél van ilyen sor: One chip compatible with PS2 V1-V14.
Vagyis hogy hanyas V -hez jó.(gondolom verzio) és nemtom hogy az enyém hanyas lehet. Erre lennék kivancsi. amugy scph-750004 CB az izé száma. Ezt a V-t honnan szüljem meg? pls help amugy itt néztem: http://www.neoasic.com/ps2mods.htm -
TRnX #1550 Minden mod chipnél vagy ilyen: One chip compatible with PS2 V1-V14.
hogy hanyas V hez jó. és nemtom hogy az enyém hanyas lehet erre lennék kivancsi. amugy scph-750004 CB az izé száma. Ezt a V-t honnan szüljem meg? pls help amugy itt néztem: vvv.neoasic.com/ps2mods.htm -
Demon 15 #1549 Köszia Szaszura!!
-
#1548 Szia!!Ha jól tudom azt jelenti a platinum hogy az adott játékból már elkelt X darab pontos számot nem tudok de majd valaki bizt tudja pontosabban!! -
Demon 15 #1547 Hello!
Valaki nem tudná megmondani hogy PS2-nél mit jelent az hogy egy játék paltinum vagy sem??
Aválaszt előre is köszi!!
-
Nitrous Express #1546 hát félek,hogy elk*rom
és oda kell valami garancia,vagy papír,vagy ilyesmi? -
#1545 Az összes európai PS2 szériaszáma 004-re végződik, épp a kettő előtte levő szám a lényegesebb jelenleg. ;] -
JiBBeRiSH #1544 Vagy SCPH-77004-es...:] -
t256 #1543 A PS2 hátulján van egy fekete matrica. Arra rá van írva, hogy SCPH-...
A Tied SCPH-75004-es lesz. -
TRnX #1542 honnan tudom meg hogy hanyadik V a ps2-m ???? 004 az izéjének a vége :P pls valaki valaszoljon -
t256 #1541 Asszem szintén a Winhiip a megoldás. -
#1540 jah...ha nem értesz hozzá -
Nitrous Express #1539 és a fejtisztítás az hogy van?
azt szervízben kell? -
pspguru #1538 és mivel lehet a winyóra tenni a játékokat? -
#1537 hmm...lehet egy fejtisztítás megoldaná....
egyébként érdekes hogy ugyanúgy LG/Verba és az ő általa írt lemezek működnek...amit meg te írtál az nem.....
figyelni kell mert a Verbák alapanyaga is más lehet(mediakód)
a legjobb a tayo-yuden alapanyagú lemezek...
a sebesség rendben, én az LG-t nem szeretem mert sokszor ő a forrása a bajnak...nameg nem mindegy milyen progival írtad meg....
ajánlom az imgburn-t és az elődjét dvddecrypter-t(ezt jobban szeretem, több dologra használhatom) -
t256 #1536 DVD decrypter : Egy író progi. Sztem ps2 lemezek írására a legjobb.
USBExtreme: Ez kezeli a winyót amit rákötsz a ps2-re (ha jól tudom).
hdl dump: fogalmam sincs
A kérdésedre a válasz pedig Winhiip, de biztos hogy létezik több ilyen progi is. -
Nitrous Express #1535 hát kétféle van
verbatim lemez,4x-en,LG dvd író
verbatim nyomtatható lemez, 4x-en,LG dvd író
az egyiket az oszttársam írta ki
szerinte a chippel van baj -
pspguru #1534 Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok:DVD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2őbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)előre is köszi.. -
evikec22 #1533 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvdje, vagy tudja hogy kell használni légyszi írjon ide: [email protected] köszi -
#1532 jaj csak ezt ne.... -
toretto r34 #1531 Állitolag a konzolstudioban jol és gyorsan dolgoznak -
Igor2101 #1530 Üdv.
Kíváncsi lennék, mi a véleményetek erről a 2 chipről: titan sx 3 , modbo.
Az egyik szervíz ezzel a két chipel dolgozik, (10e Ft.-ért fejvédelemmel együtt), és szeretném tudni megérie-e ennyiért, és hogy megbízható chipek-e?
Köszönettel: Laci -
#1529 milyen lemezre hányszorosan írtál milyen íróval??? -
Nitrous Express #1528 Sziasztok!
egy nagy gondom lenne.a gépem nem viszi elsőre azokat a játékokat,amiket kiírok.
régi,vastag ps2-m van.vannak nem eredeti játékaim,és azok mennek simán,csak az nem,amit én írok ki.kb 6-7 szer kell újraindítani,mire elindul,de néha még többször is. ez mitől van? -
#1527 nincs esetleg valami oldal, ahol le van írva, hogy hogyan kell chippelni? -
TRnX #1526 Debrecenben tok egy boltot de 18 ért csinálják :( -
#1525 Tudna nekem valaki valami oldallinket adni, ahol PS2 chippelést válalnak? please -
HHapci #1524 Ez engem is érdekelne. Én probáltam régi nagyba ripper 3.4et de nem működött vele. -
tupac28 #1523 Légyszi segítsetek!! Amerikai ntsc slim PS2-be milyen chip kell,hogy le tudja játszani az európai (pal) játékokat? És hol lehet ilyet kapni? Please!! Előre is THX!! -
TRnX #1522 kezdésnek egy szuper kérdés. honnan tudjam meg hogy hanyas V a gépem? most vettem zsiruj ps2 slim. 4 es a szám izéje vége :D meik a legjobb csip hozzá? lusta vok végig olvasni a sok topicot. és honnan szedjek olyan csippet és mennyiért? ennyi :) aki válaszol nekem annak örök boldogságot kivanok és minden jot! -
tupac28 #1521 Kb. ár? És milyen chip? -
#1520 Le, van -
tupac28 #1519 Amerikából hozott ntsc PS2 csippelés után le tudja játszani az európai (pal) játékokat? Van ilyen chip? -
#1518 HELLO
Olyan embert, céget keresek, akik tudnának egy PS2 -t chippelni. Ha valaki tudja hol érdemes körülnézni, szoljon. Elöre is köszi.