PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van 1 30004r-es ps2 õm.Csippet szeretnék beszereltetni.Debrecenben viszont csak 1 helyen csippelnek (tudtommal)és magic 3 csippet akarnak belerakni 15eft-ért(szerintem sok ezért a csippért).A csipprõl nem sok jót olvastam.Konkrétan mi a baj vele?Esettleg valaki tud szakembert ajánlani Debrecenben?<#fejvakaras>
shenmuedc
Azt szertném kérdezni hogyha másolok egy alkalmazást a memóriakártyámra akkor utánna azt onnan nem tudom valehogy launchELF cd nélkül indítani? A gépemben myth chip van és slim.
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy mi tévö legyek, ha ezt írja nekem ki a Bully játékom: Save failed! Data may be corrupted. Check memory card (8M😎(for PlayStation 2) in MEMORY CARD slot 1.

A gépemben Prodigy chip van (vélemény róla?), igen, másolt játék, 16MB-os MAX Memory a memókártyám, és a helyén van tökéletesen, hisz más játékot simán ment. Segítsetek!!! Köszi

ööö

Szvsz azért 7-es ez, mert 7x-es PS2-höz van, persze csak találgatok.:]
Al Age
Hmm... akkor végülis iagza van a srácnak, de az is biztos, hogy ez nem az origi Messiah team munkája, erõsen névlopás gyanús a dolog - ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a chip nem jó.

Lammer, Neked meg egy külön házifeladat:
Ha találsz infót Messiah 3, 4, 5, 6-ról is, akkor kiérdemled a tiszteletbeli Goggle-Master díjat báj mí. 😄D

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

dinomano
nah, tuti hogy sehogy(a gép szétkapasa nelkül..)sajna en is kivancsi lennek milyen chip van a gépben... :-| De felek szetkapni...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Okami Amaterasu
honnan tom megállapitani h milyen chip van a gépembe a szétszerelésen kivül?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Hát akkor ez talány számomra,majd ha lejár a gari szétkapom.

Al Age
Messiah 7 akármi??
Ajajj, egyre nagyobb a gyanú, ugyanis
- Messiah-ból a 2-es volt az utolsó;
- ennek a gyártását is leállították még a slim PS2 megérkezése elõtt (tehát egyáltalán nem slimhez kifejlesztett chiprõl van szó);
- sõt mi több, slim konzolba nem is építhetõ be Messiah chip.

Tudatlan vagyok a témában,én csak annyit tudok amit az ipse mondott aki csinálta.
Õ pedig Messiah 7-akármit említett,kifejezetten a slim ps2-be való verzió.Végülis mûxik tökéletesen,semmi gondom vele.
Egyébként az emberke "futószalag" szerûen csinálja,biztos nem mondott hülyeséget.
Csak hát én is ilyesmiket hallottam hogy ez régen volt elterjedt,ezért kérdezõsködöm itt.

Al Age
A kettõ kijelentés üti egymást, mert ugyan a Messiah volt talán az elsõ profi chip PS2-e, de nincsen belõle újabb verzió, kvázi régi chip. Az újabb verzió az talán a Ghost2, vagy a Ghost2 V2 lehet, de ezt már sehol sem hívják Messiah-nak csak azért mert ugyanaz a csapat készítette.

Al Age
Nem, ajánlom!

Hali

A Messiah chip-ekrõl milyen tapasztalataitok vannak?
Elvileg ilyen van a gépemben,valami újabb verzsön.
Problémám nincs vele,mindent indít csak kiváncsi vagyok mit tudhat még,mert nem sok infot találtam róla.
Annyit tudok hogy régebbi verziók népszerûek voltak a vastag gépekben,bár lehet ez sem igaz.

JGTC
köszi gondoltam, hogy tudsz valamit segíteni ! Talán még megkérdezem cheapboyt is hátha tud valamit...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

dinomano
Hmmm... Jeah-jeah; rövid pittyel indul a chip; csak az a gáz, h. neha rövid pittyel sem kapcsolja be a chippet; nem PS2-nek ismeri fel a lemezt a gép... Neha pedig csak fekete kepernyöt kapok, mintha nem kapcsolt volna be "rendesen" a PS... gondolom forrasztasi gond lehet...Ehhh... :-| /gond. szarul van forrasztva a chip.../ :-(

Al Age
Akkor mégegyszer nekifutok:
A H2O csak a gép indulásakor tud backup lemezt indítani, vagy bármikor berakok egyet, menni fog?
- Tehát ha elindítom a gépet és berakok egy lemezt, akkor az indulni fog, vagy piros képernyõt kapok?
- Több dvd-s játékoknál ha elérkezek a játékmenetben a lemezcseréhez, akkor újra kell indítani a gépet a második lemezzel, vagy csak simán berakom és folytatódik a játék?
- Olyan játéknál, ami nem csak az induláskor elleõrzi az eredetét megy vele, vagy a második ellenõrzésnél kifagy, vagy piros képernyõt ad? (Hiretelen ilyen cím csak a Splinter Cell Chaos Theory jut eszembe.)

Al Age
A Vaterán SmithBácsi épp Szombathelyi, ha jól tudom.

JGTC
Szevasztok! Szombathely környékén keresek olyan embert vagy céget aki tudná csippelni a ps2met. Ha tud valaki szóljon légyszi! FONTOS LENNE!!! THX!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

50004-eseknél használgatják, lényege, hogy a fejszervo-chip táplábát felemelik a panelról, és alternatív módon vezeték segítségével egy alacsonyabb tápfeszültségre kötik át. (tipikusan az 5 Voltos stabra). Egyfajta fejvédelem ez is, az 50004-es széria fõként Sanyo HD7 fejjel szerelt változataiba találták ki, nagynéha produkált a v12-es hirtelenhalálhoz hasonló tüneteket az a széria.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Én a rövid pittyet értelmezem sima bekapcsolásnak....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A Romeo mod az micsoda?
Lammer
nemjonemjo dino ezt irta: "ha chippel, akkor egy rövid "pitty"" viszont ha chippel akarjuk elinditani, akkor nem kell pittyig varni, siman bekapcsolom a gepet es mar indul chipesen 😄

A dev mod engem is idegesít, de sehol se tudtam beszerezni más chipet csak ezt!

Várjál csak, a leírása alapján simán lehet H2O. H2O-nál a kikapcsolást úgy lehet elérni ha standby-ból 2-3 másodperces nyomvatartással élesztjük fel a gépet. Normál esetben meg simán bekapcsoljuk. Szóval eddig ez H2O. AZ hogy hol megy, hol nem, az lehet a tré munka eredménye simán (fõleg azért, mert az a chip nem kényes annyira a földhurokra meg ilyesmikre).

Ez mechacon crash védelem elsõsorban. Én ezek mellé használtam a mégbiztonságosabb magammegnyugtatására a 2 ellenállásos védelmet is 😊
De valóban azt írják hogy elégséges, hiszen jól véd a hirtelen halál ellen, és a V12-nek az az igazi baja, a pillanat alatt lezajló felgerjedéses kiégés.

Lammer
akkor neked nem h2Od van 😛
mivel a H2O MINDENT AUTOMATIKSAN INDIT!!! dvd, ps1,ps2 MINDENT!!! amit leirtam idegesito folyamatot az a DEV-MODEnal van! 😛PPPPPPPPPPpppppppp

Al Age
Jaja, tudom, ez kicsit tényleg ciki. :-)

dinomano
en aztatsemnem tudom, h. milyen chip van a gépben; de lehet hogy ez a H2O... ugyanis nekem is egy ehhez hasonlo idegfeszitö procedurat kell eljatszanom (amit mellesleg elözö tulaj nem is irt le rendesen; mivel azt irta, h. ha chip nelkül akarom inditani, akkor hosszu gombnyomas; ha chippel, akkor egy rövid "pitty"; oszt kész...)...Mellesleg gyakorlatban nem igy van..Ehhh... neha beveszi, neha nem... (Az is lehet, h. forrasztasi gondom van?)

Al Age
Most nézem a honlapot, az utolsó kérdésben kicsit elbizonytalanodtam.
Újabb kérdés:
Azt írják, hogy ha csatlakoztatom a J és K vezetékeket, akkor semmilyen más fejvédelem nem kell a gépbe, ez tényleg igaz? V12-es gépbe kerül majd a chip.
link 1
link 2

Lammer
engem csak egy dolog idegesit a h2Oval kapcsolatosan, es ami tudom jo dolog Geek reszrol, de user reszrol roppantul idegfeszito 😄DDD
szal a dev mode inditasa 😄 -> gep bekapcs, resetet hosszan nyomod, mig jon a logo majd varsz es ha eltunt a logo utana egy gyors reset...
tehat a devmode kerem alassal 😄DDDDDDD

Al Age
Sokszor volt már szó a H2O chiprõl, fõleg turho emlegette. Nos, mivel itthon is be tudom szerezni és egyik barátomnak szüksége lenne egy modchipre, kérdésem az lenne (fõleg turho-hoz), hogy teljesen nyugodt szívvel ajánlod-e?
Mik a tapasztalatok vele, mennyire megbízható chip, akadt már példa gyári hibára, vagy meghibásodásra, illetve nem probléma-e, hogy 5 V-os?
Plusz ugye jól tudom, hogy nem csak a gép induláskor tud backup lemezt indítani (tehát pl több lemezes játékok is probléma nélkül mennek velle, vagy olyanok is, amelyek többször ráellenõriznek az eredetükre)?

aricsi
le van szarva a ps3...

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Lammer
loal 😄 Turho teh n00bpwnr <#buck>

Lassan itt a PS3 és még mindig...

<#buck><#vigyor2><#buck>

Ezt meg már én is írtam vagy 17-szer. PS1 cd mehet nyugodtan. Csak értelmes márkájú, nem 52x írt lemezen legyen, ha backup. CD alapú ps2 rippelt game és cd alapú kék színû gyári ps2 game ritkán, egyszerre nem túl sokáig, szóval módjával. És ha a lemez abáltszalonnás, van benne kicsiny baltanyom, görbe mint a farkam, vagy átlõtték gumilövedékkel, illetve nagyanyám Nyamnyung márkájú dvd-íróján készült akkor meg egy hülyeség milyen a formátum 😊 mert imádni fogja az egész fejszervo.

aricsi
és az én kérdésem?<#wave>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Lammer
hat ez kesz 😄DDDDDDDDddddd

en mar meg sem mukkanok <#idiota>

Al Age

Al Age
Sokszor leírtam már, de lassan a kedvenc idézetem lesz, ami ráadásul a sajátom.

"Ha letöltesz egy játékot és kiírod, az okosítás nélküli gépen nem fog elindulni. Ha letöltesz egy boot discet és kiírod, az miért menne?"

Tudna nekem valaki segíteni a Swap magic 3.6 használatában. Nem vettem meg hanem letöltöttem. Mûködne-e a letöltött verzió vagy meg kell vennem. Kell-e még hozzá valami program vagy chip hogy mûködjön. Ha meg lehet csinálni akkor légyszi valaki segítsen és vegyen fel msn-re mert így könyebb lenne.
Msnnem: [email protected]
Elõre is köszi!!!!
aricsi
Ok.Kösz.Még1 kérdés😊Olvastam hogy írott cd-s gamékat semmiképp ne rakjunk bele,de mi van ha eredeti.Én mondjuk a Mashed-re gondolok,amit mindenképp meg akarok szerezni egyszer.(megvenni,nem találtam torrenten)

Al Age
A fejvédelmet ott rakasd bele, ahol a chip is belekerül.

Aricsi! Ment egy privát.

aricsi
De fejvédelmet azér kérhetek bele k.studioban?

10-bõl 9 embernek rossz tapasztalata van a KS-el.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Köszi!

Jobb a H2O! Viszont találnod kell egy embert, aki beszereli. Ha találtál szólj nekem is! Egy chip cserét tervezek.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

aricsi
Ha nem magicV-t akarnak belerakni,akkor meggondolom.

Nem értem mi bajod van KonzolStudióval. Én anno 1 éve vettem ott PS2 újonnan egyböl kichipeltettem és semmi baja nincsen neki.Nagyon jól viszi az összes játékokat.Jó persze nem vágom annyira ,hogy melyek a legjobb chipek meg ,hogy s mint vannak csak azt mondhatom amit nekem ott csináltak máig nincsen semmi baja a PS2nek vagy a chipnek