2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
gidacska #1718 Sziasztok.A 30004 es sorozatot érdemes chippelni vagy hamar feladja ha kichippeltetem.Valakinek van ez a modell chippelve? -
majki85 #1717 Üdv! Aki Szegeden lakik és chippeltetni akar írjon erre a címre [email protected] -
#1716 Vagy régi vagy rosszulvan bekötve. De inkább a régire szavaznék ! -
#1715 Hali.Az a problámám, hogy a PS2-m csak PAL-os játékokat játszik le pedig meg van chippelve. Ez azért van, mert régi a chip (van vagy 5-6 éves) vagy vmi más lehet a probléma? -
#1714 Sziasztok. Nekem 77004 em van. Chippeltem magamnak es tokeletesen mukodik. mindenikiek cak ajanlani tudom. MODBO750 chippel. Csak amint mar mondtam egy orgi jateknal kattog. de csak egyneel. a back-up ok kiralyul mennek. Szoval ucu neki vegyetek. ha vaalki szeretne rendelni irjon nekem. Szlovakiaban lehet rendelni chippelkt PS2 is. Eleg joo aron. KB 7000 FT a beszereles ara. ez valtozik az Arfolyamtol fuggoen. a Csipp pedig ugy 6000 Ft ert van. + 42000 FT a PS 2. kab ilyen arook. de amint irtam ez valtozik az Arfolyammal. Akit erdekel Nyugottan privizzen. Vagy Mail [email protected] UDV. -
#1713 Tukko Igazadvan a fejel kapcsolatban. Utánnanézek az ebay on. -
tukko #1712 Biztos jó! De szerintem érdemes chippelten venni, hogy arra se legyen gond! Vagy ha nem akarsz backup-pal játszni, akkor tökéleletes. Vagy ved meg jaszy-ét csak 27 6-tal kevesebb mint a konzolstudioban ebből már tudsz venni egy memoria kártyát ami elengedhetetlen!
jaszy én múltkor az ebay-en szállitásal mindennel együtt 11 ezer és párszáz forintért láttam, nem vetem, mert nem kell és ebből adodóan nem tudom mit kapsz. El kell olvasni pár értékelést az eladóról! -
#1711 Igen az ebay on láttam énis fejet. Csak drága a posta és kicsit bizonytalan hogy mit kapok:) Vagy tévedek? A Ps2 ajánlásnál csatlakozom hozzád. 30004 es tényleg elég régi:( Az 50004 es az bevált darab ,vagy a slimekböl a 75004 es. Egyébként van egy 75004 esem 7 hónap garanciával! Nem chippes,gyári tartozékokkal 1 játékkal 27 ért. Ha valakit érdekel:)
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=19126836 -
c0x #1710 na megint zargatlak tukko:) http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=73 errol mi a véleméyed? SCPH-77004 a modelszáma
-
tukko #1709 slim-ből is töbféle verzió van, de nem hiszem hogy ez számit, de mint mondtam nem nagyon értek, míg slimem nem volt, vastagom az volt több is! -
c0x #1708 tukko értem koszonom még annyi hogy a slim az mind jó ? aba nincsennek ilyen verziószamok? -
tukko #1707 zsolt1983 én azt hittem vastagod van? A vékonyhoz nem nagyon értek! c0x ha ujjat akarsz venni nem nagyon tudsz válogatni csak slimet kapsz! Ha pedig használtan akarsz vastagot, akkor 50004-es széria a legjobb szerintem, de 30004-est szerintem ne vegyél, azok első szériásak a 30004R már jó. Az a lényeg a fej jó legyen benne. És az se utolsó, hogy valami ujfajta chip legyen benne, ha lehet. Itt nem a drágákra gondolok, megteszi egy h2o vagy dou vagy modbo is!
jaszy az ebayen hozzá lehet jutni egy uj fejhez 11-12-ért! -
c0x #1706 sziasztok!
most akarok venni uj ps2-őt! melyiket ajanlanátok? értem itt azalatt hogy a vékonyat vagy a régi vastagot? és hogy melyik verziószámot? -
#1705 " 10-15 egy új fej" a feneegyemeg a mulhéten jártam utánna és 16 alatt seholsem találltam. Nemértem miért ennyire sok !! ?? -
#1704 1 hónapos gépnél nemhiszem hogy a lencse ellenne koszolódva. -
#1703 Szaisztok. Olvastam ezt a Loop os dolgot. Nekem az a gondom hjogy neke is kattog. de az Orgi lemezzel.. Haat az olvasottak alapjan ez lehetetlen. Esetleg valakinek otlete?? A gep 1 honapos sincs. Tokre uj. Esetelg ha volna vaalkinek pontossab leiirasa a lencseek tisztitasara, kekep keszitve Kuldhetne nekem. Szivesen varom. Koszike. [email protected] -
tukko #1702 Igen érdemes kitisztítani, de a loop alatt lévő lencsét is. Én a minap jártam ugy, hogy hoztak egy gépet. Nem akarta megpörgetni a lemez (ép, hogy csak megmozdította). Olyan szar volt, én ilyet még nem láttam. Könyékből rávágtam új fej kell bele. Aztán szétszetem az egész gépet darabokra kitisztitottam mindent, mert hát elég retkes volt. Aztán turho mondta, hogy tisztitsam ki a lencsét a loop alatt is. Összeraktam és láss csodát minden lemezt elsőre beolvasott, olyan volt mintha uj lett volna. Egy kicsit macerás ott tisztitani, fel kell emelni a loopot és alátenni valami vékonyat. 10-15 egy új fej, szerintem egy próbát simán megér! -
CaptTab #1701 sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Debrecen és környékén hol tudnám kichippeltetni a ps2ömet most vettem angliai kiadás 1éves
Sajnos nem sürün jutok net közelébe ugyhogy ha valaki tudna infot adni nekem azt megköszönném.
Egy emailbe jo lenne az elérhetöségem:[email protected] -
#1700 Félő hogy fejhiba. De lehethogycsak poros a fej. Multkor jártam így egy gépnél:) A loop ( fókuszáló lencse ) kattog. Szeretne ráfókuszálni a lemezre de nemtud. Álltalában beleütődik a lemezbe. Ettöl szokott karcos lenni (szabályos körben) a lemez. Takaríttasd ki a gépet, hamég eredeti DVD vel megy akkor van esély..... -
tukko #1699 hangosan katog vagy csak halkan? -
Sliderx #1698 Van benne chip? -
#1697 nemtudja valaki hogy az mitől van hogy ha berakok egy másolt dvd-t a ps2-be akkor nem inditja el a gamet csak "kattog" a ps2? pedig most szereztem meg a carbont és a tenkaichi 2-t. -
#1696 igen az van...ez asszem 2,5 éve van meg a régi meg már lassan 5 éves ha nem több..az meg a haveromnál van és megy rendesen..nincs gond vele.... -
kosta #1695 am neked is nagy ps2-d van?és müxik rendesen? -
kosta #1694 értem -
#1693 szerintem nem mindegy...de te tudod....
nos egy pár név...nem sok de ezt találtam itt az oldalon...:Titan Sx3,Dms,H2O,Matrix...mindegyik egy kicsit másképp indítja a ps2-öt...van amelyiknél nem kell semmit csinálnod csak berakod a lemezt és megy,de van olyan aminél még pluszban nyomni kell egy reset gombot, akkor nem árt ha támogatja a ps1-es játékok indítását is...szóval kinek mi kell azt választja... -
kosta #1692 mert nekem mind1 csak menjen rendesen és lehetőleg ne dögöljön meg:D:D -
kosta #1691 de hát menjek be a boltba és kérdezem meg milyen chipet tezsnek bele? -
#1690 igen... elég...de ebből is több fajta van...Jszy-t(gépeket szervizel ..stb) kérdezd melyiket érdemes berakni....az enyémben fogalmam sincs mi van...talán valami Titan nevű csoda vagy mi... -
kosta #1689 értme de nekem bőven elég hoyg másolt játékkal azaz másolt dvdvel tudjam tolni ahozz meg elég za alpa chip nem de?:) -
#1688 ami támogat bizonyos dolgokat...memkariról bootolni,vinyóról játszani...stb(ehez ugye kell egy adapter is a seggébe a gépnek+vinyó)
szerintem a Jaszy megtudja neked mondani melyik chipek ezek...nekem alap van a gépemben ezért nem vágom annyira.... -
kosta #1687 me még mit lehet ??mi az ha az alapnál többet akarok?
-
#1686 attól függ hogy mit rakatsz a gépbe...alap cucc kb 8-12e ft...szóval ha nem akarsz semmi extrát akkor bőven marad zsetonod... -
#1685 bőven, még marad is -
kosta #1684 am mennyi saccra egy chipeltetés? 20ból megáll nem? -
kosta #1683 sopron -
#1682 merrefelé??? -
kosta #1681 értem:) remélem találok oylat ahol a nagyot is megcisnálják bár erre fele nem hiszem hoyg hemzseg az oolyan hely ahol chipelnek... -
#1680 akkor abba az üzletbe nem menj...ekkora baromságot még én sem hallottam...a kicsit meg azért csinálják mert leváltotta a nagyot és már nem nagyon lehet kapni(továbbfejlődött elektronikailag és design váltás volt)..... -
kosta #1679 egy üzletbe ahol evvel foglalkoznak...és azt mondták hoyg a nagy mind meghalt...