PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1 30004r-es ps2 õm.Csippet szeretnék beszereltetni.Debrecenben viszont csak 1 helyen csippelnek (tudtommal)és magic 3 csippet akarnak belerakni 15eft-ért(szerintem sok ezért a csippért).A csipprõl nem sok jót olvastam.Konkrétan mi a baj vele?Esettleg valaki tud szakembert ajánlani Debrecenben?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A gépemben Prodigy chip van (vélemény róla?), igen, másolt játék, 16MB-os MAX Memory a memókártyám, és a helyén van tökéletesen, hisz más játékot simán ment. Segítsetek!!! Köszi
ööö
Lammer, Neked meg egy külön házifeladat:
Ha találsz infót Messiah 3, 4, 5, 6-ról is, akkor kiérdemled a tiszteletbeli Goggle-Master díjat báj mí. 😄D
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Ajajj, egyre nagyobb a gyanú, ugyanis
- Messiah-ból a 2-es volt az utolsó;
- ennek a gyártását is leállították még a slim PS2 megérkezése elõtt (tehát egyáltalán nem slimhez kifejlesztett chiprõl van szó);
- sõt mi több, slim konzolba nem is építhetõ be Messiah chip.
Õ pedig Messiah 7-akármit említett,kifejezetten a slim ps2-be való verzió.Végülis mûxik tökéletesen,semmi gondom vele.
Egyébként az emberke "futószalag" szerûen csinálja,biztos nem mondott hülyeséget.
Csak hát én is ilyesmiket hallottam hogy ez régen volt elterjedt,ezért kérdezõsködöm itt.
A Messiah chip-ekrõl milyen tapasztalataitok vannak?
Elvileg ilyen van a gépemben,valami újabb verzsön.
Problémám nincs vele,mindent indít csak kiváncsi vagyok mit tudhat még,mert nem sok infot találtam róla.
Annyit tudok hogy régebbi verziók népszerûek voltak a vastag gépekben,bár lehet ez sem igaz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A H2O csak a gép indulásakor tud backup lemezt indítani, vagy bármikor berakok egyet, menni fog?
- Tehát ha elindítom a gépet és berakok egy lemezt, akkor az indulni fog, vagy piros képernyõt kapok?
- Több dvd-s játékoknál ha elérkezek a játékmenetben a lemezcseréhez, akkor újra kell indítani a gépet a második lemezzel, vagy csak simán berakom és folytatódik a játék?
- Olyan játéknál, ami nem csak az induláskor elleõrzi az eredetét megy vele, vagy a második ellenõrzésnél kifagy, vagy piros képernyõt ad? (Hiretelen ilyen cím csak a Splinter Cell Chaos Theory jut eszembe.)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
De valóban azt írják hogy elégséges, hiszen jól véd a hirtelen halál ellen, és a V12-nek az az igazi baja, a pillanat alatt lezajló felgerjedéses kiégés.
mivel a H2O MINDENT AUTOMATIKSAN INDIT!!! dvd, ps1,ps2 MINDENT!!! amit leirtam idegesito folyamatot az a DEV-MODEnal van! 😛PPPPPPPPPPpppppppp
Újabb kérdés:
Azt írják, hogy ha csatlakoztatom a J és K vezetékeket, akkor semmilyen más fejvédelem nem kell a gépbe, ez tényleg igaz? V12-es gépbe kerül majd a chip.
link 1
link 2
szal a dev mode inditasa 😄 -> gep bekapcs, resetet hosszan nyomod, mig jon a logo majd varsz es ha eltunt a logo utana egy gyors reset...
tehat a devmode kerem alassal 😄DDDDDDD
Mik a tapasztalatok vele, mennyire megbízható chip, akadt már példa gyári hibára, vagy meghibásodásra, illetve nem probléma-e, hogy 5 V-os?
Plusz ugye jól tudom, hogy nem csak a gép induláskor tud backup lemezt indítani (tehát pl több lemezes játékok is probléma nélkül mennek velle, vagy olyanok is, amelyek többször ráellenõriznek az eredetükre)?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
en mar meg sem mukkanok <#idiota>#idiota>
"Ha letöltesz egy játékot és kiírod, az okosítás nélküli gépen nem fog elindulni. Ha letöltesz egy boot discet és kiírod, az miért menne?"
Msnnem: [email protected]
Elõre is köszi!!!!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Jobb a H2O! Viszont találnod kell egy embert, aki beszereli. Ha találtál szólj nekem is! Egy chip cserét tervezek.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban