PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
2 dolog érdekelne engem: Titan SX3-as chip bekötési képe/rajza slim gépbe, és mellé valami fejvédelem.
Valaki tudna ezügyben segíteni?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
GH36-40
GH37-11
GH37-12
GH40-12
GH40-51
GH41-04
hol tudom en ezt megnezni? hol van ez a gh szám a cuccon?
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nekem Voodoo 1-esem van. Jó chip. Egyetlen hibája, hogy nem mindig indítja el elsõre a játékokat, de egy reset megoldja a problémát.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Voodoo 2 chiprõl van valami tapasztalata valakinek?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
És persze nem utolsósorban olcsón is.
Hapci
Hapci
Pesten tud vki egy megbízható üzletet ahol foglakoznak ps2 chippeléssel?
Cím, webcím, stb.
Ja és inkább PÜ-be ha lehet!
elõre is köszi!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Egyébként: ha valakinek lenne még igénye chippeltetni, postai úton vagy Szolnok környékérõl, keressen priviben. Még van 8 db DUO3 blue chipem.
http://www.mod-chip.com/index-cart-us.php?go=en/crystal_pro.php
* Olvasófej védelem
* Modbo 760 és/vagy Titan SX3 kerül minden átalakított gépbe!
* Vállaljuk a 77004-es gépek átalakítását is!
* Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket)
Ára: 7.000,-Ft/Db
Több darab esetén az ár megegyezés szerint alakul!
V1-V12ig Modbo 2.1
V12-V16ig Myth Lite 600
most akarok ps2õt venni de nemtom, hogy vegyek...most ugye van a tescoban 30ért ami nem olyan rossz ár szóval beruházok 1re...de bementem egy ps boltba ott meg aztmondták, hogy ha ott veszsek vagy akárhol akkor a 3 nap garancia miatt vegyek valami játékot is aztán 3 napon keresztül mennyen a gép, hogy tuti legyen minden.
Sztem ez meg is lesz de amikor rákérdeztem a chip dologra aztmondták nem éri meg mert hosszú idõ mire készvan meg õ csak pesten tud chippeltetni azt is 18e-ért...úgyhogy most nemigazán tudom mit tegyek..gondoltam a Swap Magic-re de azt meg gondolom külföldrõl kellene rendeleni( ha csak valaki nem tud Mo.-n is). De most olvastam a golemkonzolnál, hogy 7e-ért chippelnek gépet ráadásul másnap lehet is vinni szóval mostmár tényleg nem tudok dönteni...az meg még jó is lenne mert Miskolcra be is tudnám vinni...
pls segítsetek..itt fõleg tapasztalatokra gondolok stb... pl, hogy chippeltetett-e már vki ott meg 7e ft-ért milyen chip lehet az stb...meg Swap Magic tényleg olyan jó-e stb.. elõre is thx
Debrecenben a Petõfi tér 1-be ne vigyetek gépet csippeltetni mert 1 hétre vállalták és mostmár 3. hete nincs kész.Egyébbként 15eft-ért magic 3 chippet raknak bele, persze csak ha van kedvük dolgozni.Ebben az országban szerintem a legdrágábbak és nem is szavahihetõk, legalább is engem már lassan 1 hónapja hitegetnek minden nap.
küldtem neked privit!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
"Melyik chip milyen?"
beszerezni külföldrõl tudod....beírod a googliba hogy ps2 chip és kapsz egy csomó oldalt...
vagy alul a lap alján keresõbe...
miért ilyen nehéz ez mindenkinek???
http://pspfilez.extra.hu/
na ezé nem kapsz linket...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Sütinek pedig így Mikuláskor, Karácsony elõtti idõszakban a mézes puszedlit ajánlom! 😄
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.