2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
dez #1798 Eladó egy nagy tudású DMS4 Lite (nem slimhez való) 8e, vagy jutányos áron be is építem. info
Érdeklődni csakis privát üzenetben! -
#1797 :D -
#1796 Úgymár jobban hangzik:) -
#1795 nem :( de mondjuk hogy Szolnokra visszük és ő onnan Pestre ütánna ő vissza szolnokra és úgy van 15k amúgy 10k lenne -
#1794 Nemolcsó :( -
#1793 ok, csütörtökön benne is lesz, szolnokon van 1 ember az elviszi pestre és ott csippelik ki 15 ezer lesz -
#1792 Chipp nélkül csak a pal-osokat értelemszerüen. -
#1791 aszem nekem is olyan PS2-m van amiről te beszélsz!
[PS2 Slim SCPH-77004] és alá van irva hogy "PAL" ez csak PAL játékokat visz? NTSC-seket nem? -
#1790 Van egy kicsi panelka plusszba az a fejvédelem . Decsak a slim 70004 es V12 es alaplaposba kell. Másba nem !! -
chriss6 #1789 Sziasztok!
Ezen a chippen: Modbo 760, van fejvédelem integrálva? Tehát a kép alapján össze kell forrasztgatni az alaplappal és kész? -
#1788 #1780 kérek valakit segitseg lécci fontos lenne :'( -
#1787 Csak óvatosan :) -
#1786 na sikerült. már nem érdekes. :) kicsit nehezn jött le az a fekete bigyó de lejött. -
#1785 nem igazán jövők rá hogy kell bemenni a loop alá. nem nagyon akkarok ott erőszakoskodni. ott az kis feket tokk benne a sárga pánttal fogott lencsével. utána hogy? nem akarom tönkre vágni a az olvasófejet. :D -
skeleton01 #1784 Hello!
Segítség kellene!
Pesten hol chippelnek PS 2 jó áron jó chippel!naon fontos lenne!
Kösz -
pepxm #1783 Köszönöm! -
#1782 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy Székesfehérváron vállal valaki ps2 chippelést? Priviben ha lehet!
Köszi -
szutyok92 #1781 hello!
van egy action replayes lemezem meg hozzá card! Az lenne a kérdésem hogy ezzel lehet-e futtatni másolt dvd-t? Mert eddig nem sikerült, bár a cd-t gond nélkül viszi!
milyen mappáknak kéne lennie? Mert nekem csak egy data van meg system de az fájl meg sles de ezek mappán kívül!
-
#1780 csá all
kérhetnék 1 kis segitséget?
van 1 PS2 Slim-em és azt szeretném kérdezni hol lehet chipeltetni karcag/szolnok környékén -
#1779 Sziasztok!
Május körül lehet hogy vennék egy PS2-t és azt hallottam hogy ha ki van csippelve akor tönkremegy egy időn belül, igaz ez? -
#1778 Megéri. Modbót érdemes tenni bele. 12 K körül teszik bele. -
pepxm #1777 Sziasztok!Van egy 3hónapos ps2 egy db eredeti játékkal,15k-ért.Érdemes megvennem?Szeretném chippeltetni,de fontos volna,hogy ne csorbuljon az eredeti használhatósága!Milyen chippet javasoltok és mennyibe kerülne? -
#1776 lehetséges h az lesz. ahoz hasonlít leginkább a felépítése. bár amit találtam neten az piros és kék volt, volt 1-2 apró különbség is. a fene tudja mi lehet igazából. valszeg régi darab lehet már. -
#1775 Szerintem Magic III . De lehethogy tévedek.... -
tukko #1774 Matrix infinity vagy dms szerintem nem nagyon chippelnek sehol, mert kevés rajta a haszon, de a modbo 760-ason matrix frimware van és csak 3-4ezer egy chip! -
tukko #1773 Hát ez jó kérdés. A magic chipek voltak ilyenformák, de azok pirosak voltak. Alcohol az jó, de a loop alatti lencsét is érdemes kitisztitani, csodákat tesz, de oda nem fér be a fültisztitó, én egy fogpiszkáló hegyére tekertem egy ki vattát és légy nagyon ovatos!:) -
#1772 nem tudja valaki így ránézésre hogy milyen chip ez?
chip -
#1771 van egy olyan kérdésem hogy a fejet mivel érdemess kipucolni? alch.+fülpiszkáló? -
Sasas #1770 Sziasztok. Nekem volna egy olyan próblémám, hogy a ps2 slimemhbe szeretnék egy pendriveon feltenni a need for speed carbonhoz egy 100% savet. de nem tudom hogyan tegyem. Vagy mi a megoldás hogyan lehet az adatot bevinni a memóriakártyámba.Nincs semmilyen átalaktos izébizém. PLS help. THX -
skeleton01 #1769 Pesten tudd valaki vmi helyet ahol jó chipet szerelnek Matrix infinity vagy dms széria? -
#1768 Elég drága ! -
skeleton01 #1767 Helloka!
Irok ide is!
Titán sx chip létezik?Mit tudtok róla?
15000 Ft megér-e beszerelve 1 hó garival?
Sűrgős lenne a válasz! -
tukko #1766 Igen, kikapcsolható a modbo. Tartsd nyomva a start gombot bekacsoláskor! Sőt még saját menűje is van! Tartsd nyomva az x-et és a háromszöget! -
#1765 Hello azt szeretném megkérdezni hogy az Action Replay OS chipről mi a vélemény ???
Ugyanis találtam az interneten egy Ps2-öt nagyon jó árban és ez a chip van benne a Ps2-ben !!!
-
kriszkrisz #1764 hello
nekem modbo 760-as chipem van,nem tudjatok veletlen,hogy kikapcsolhato? mert meg nem tudtam rajonni. -
tukko #1763 Ha eredeti HDloader-t veszel akkor nem kell chip, de kb ugyanannyiba kerül mint a chip. Én ajánlom a chipet és a modbo 760 elég olcsó és jó! Be lehet állítani hogy egyből a Hd loader töltödjön be lemez nélkül mikor beapcsolod a gépet! De ha hozzá tutsz jutni egy jobbfajta drágább chiphez pl.: Ghost 2, Matrix, DMS akkor persze azok is jók! -
Flower #1762 Honnan tudom van e fejvédelem és ha igen konkrétan mit művel? -
#1761 noh, rájöttem h nem kell, inkább veszek egy olyan lemezet és megprbálok egy adapter szerválni. vagy akkor is kell a törtekhez? pffh vagy 3 órát biztos olvasgattam most. nem emléxem hol olvastam már azt a részt. -
#1760 hali.
a jövőben tervezek venni egy ps2-t és hát persze hogy chip is kell. olvasgattam a fórumokat és annyi info zudult belém hogy most ülepedniük kell hogy tudjam hogy mivan. szóval ha vinyot is akarom használni akkor az a DMS fajta kell nekem ugye? -
#1759 csá all
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudjátok Karcagon hol lehet chip-eltetni?