2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#1838 Nincsmit !! -
berkojani #1837 Nagyon szépen köszönöm a max shooter-es válaszodat!!! -
skeleton01 #1836 Helló!vannak itt moderátorok??????
Az 1832-es hozzászólásomat lehetne törölni túl személyes hngvételű!Előre is köszi! -
#1835 Hogy konkrétan a legjobb melyik, az egyénfüggő, kinek melyik szolgáltatás fontosabb, milyen gépbe építhető be stbstb, sok mindentől függ.
Nekem Ghost2 van és maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ott vannak még a DMS-ek, a Crystal-ok, a Matrix Infinity...
A Modbo mindenesetre szerintem is jó kis chip, de a legjobb már csak azért sem lehet, mert klónchip, Matrix Infinity klón. -
#1834 miért, meik a legjobb? -
#1833 Hát ez azért finoman fogalmazva is túlzás. ;) -
skeleton01 #1832 Pesten a Kinizsi u. 25 Konzol stúdió 10 e Ft modbo chip 1 óra várakozási idő! -
#1831 Ígyis lehet mondani :) -
#1830 a legjobb, tudtom szerint -
#1829 A gépenis és a dobozon is felvan tüntetve SCPH???? A modbo mos egészen jó chip. -
Toti22 #1828 Hello
A héten szeretnék venni újonnan egy play2-tőt. Ahol venném ott
"prodigy" csippet raknak bele. A Kérdésem az, hogy mit tudtok erről a csipről??? És tudtok esetleg olyan helyet, ahol Matrix vagy Modbo csippet szerelnének be. És még annyi, hogy a verziószáma (V**) a
gépnek hova van írva? Csak a gépen van rajta, vagy a dobozon is fel
van tüntetve?
Köszi előre is a segítséget!!! -
#1827 Lehet kapni Max Shooter-t hozzá. És azzal összelehet kapcsolni egérrel és billentyűzettel. Nálunk 5500 Ft -
#1826 aszem igen, ha USB-s -
berkojani #1825 Lehet Billentyűzettel+egérrel játszani a ps2-es játékokat?
Légyszi írjatok a [email protected]
-
#1824 Hülyeség a 1.5 óra !!! -
#1823 1.5??? én 8at szoktam játszani :D, akkor áttérek 1.5-re -
skeleton01 #1822 Köszi az infót végre valaki!Akkor én is oda megyek! -
ICP001 #1821 Szia!Én éppen ma rakattam be a K.S.-ban egy chippet.Eddig Prodigyt használtak,nemrég tértek át Modho-ra.
Nagyon korrektek voltak.Mindösszesen 40 percet kellett várnom.
10000 ft-ot kértek a műveletért.A szervizes srác ellátott pár jótanáccsal is:max 1,5 óra játék(ez chip nélkül is áll)Jó minőségű,nem karcos,lassan megírt médiákkal kell tömni a cuccot.
Ha másodszorra sem olvassa be a játékot,nem szabad próbálkozni tovább.Ha megmurdál a chip,vissza kell vinni hozzájuk megnézik és ha nem nyúltál bele a gépbe,kicserélik.Korrekt.
-
skeleton01 #1820 Hát senki nincs itt M.konzol vagy valaki nagytudású? -
Büdösrocker #1819 Köszi szépen a gyors választ!
Még annyit hogy az USB-n keresztül tudok vinyót csatlakoztatni vagy azt csak az alsó részébe lehet? Ha az alsó részén akkor mi kell hozzá? -
skeleton01 #1818 Vélemyények érdekelnének 3 boltról?volt e már itt valaki elégedett eseteleg nem?
Konzone, Konzolium, Konzol stúdió! -
skeleton01 #1817 Helló!sürgősen infora lenne szükségem! a prodigy chip milyen?
Érdemes berakatni? -
roloo112 #1816 hello!nem tud valaki pécsen egy helyet ahol chippelnek ps2-t(vékonyat)
ha lehet privátba -
turho #1815 Remekül elmennek a nagygépek H2O-val, DUO3-mal, illetve még nagyon sokfajtával. Érdemes automata chipet teteni bele. -
Büdösrocker #1814 Szevasztok! Most vettem egy PS2őt (vastag) SCPH 39004 de sajna nincs chippelve. Ezekbe milyenfajta chip a jó? -
#1813 1. vagy a chip rossz
2. vagy roszué rakták bele a chipet
3. rossz a lemez
4. rossz a fej pozitciója -
turho #1812 Az biza lehetséges, pár KS matricát láttam már a szerelőpadomon :( -
baloghsanci #1811 Sziasztok 5 napja vettem egy új ps2-t és bechippeltettem a KS-nál, ha berakok egy írott lemezt 10-ből 5 játéknál kb 30 mp múlva kilép és beadja a piros képernyőt, de ha nem akkor meg töltés közben lefagy, 4X írott verbatim lemezzel használom, a szomszédom gépén mind megy. Lehetséges, hogy szarul chippelték be, érdemes visszavinni? -
Csokis #1810 Úgy értettem, hogy fognak 1 zsír új PS2-őt és rögtön beleteszik a chippet és így árulják. Máshol is ennyiért mondták, ami nekem elég drága. Szóval, hanyagolom. Köszi! -
#1809 Létezik. De akkormár ugye nem uj :) Én 49 ért tudok. -
Csokis #1808 Létezik olyan hely, ahol új PS2 gépet lehet venni már eleve chippelve? Ha igen, akkor hol és milyen áron? Előre is köszi! -
#1807 csá all! meik gomb-kombinációval lehet a modbo chip menűjét előszedni előre is THX -
#1806 Konzolstudio,konzolshop. Nézzszét a neten. Tudod a google a barátod :( -
#1805 hm, én szolnokon chipeltem ha kell adok tel. számot! -
skeleton01 #1804 Hello!Nincs itt senki Pestről?
Valaki segítsen márpesti cím kellene ahol chippelnek ps2-st -
#1803 mármint a chip kapcsol ki 3mp reset nyomástól :D -
#1802 csá all, megvan de olyan hogy 3mp reset nyomásra kikapcsol, csak annyit tudok ha mondok valami trükköt pl.: saját menü,stb... és ha megcsinálja achip akkor következtetni lehetne de végülis mind1 -
#1801 azaz, tudom hogy ma meek :D majd megkérdezem milyen chip van benne.(remélem) majd mondtok tólla véleményt és hogy lehet-e valahogy kimélni -
#1800 ték aszem és ma meek a PS2-m ért délbe -
dez #1799 info