PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldódott a problémám végre!
Vissza vittem a gépet ahol csinálták és jó lett!
Nem értek hozzá de a faszi vmi olyasmit mondott h kiment benne vmi dióda v. tranzisztor! Na mindegy csak gondoltam leírom!
Ne nézzetek hülyének de nem értek hozzá!<#vigyor3>#vigyor3>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Egyébként nem is maszekba csinálták hanem pesten elvittem egy konzolos üzletbe! De ott meg a palinak mûködött mert még mielõtt elhoztam megmutatta h mûködik!
Vmi tipp, hogy ez miért volt? Ne dugdossam rá menet közben a joyt, vagy vmi nagyobb gáz elõjele?
Már a ps2 dvd írás hogyan? címû topikba írtam de gondoltam ide is leírom a problémám!
Múlthéten chippeltettem a gépem és hát eddig nem sikerült müködésre bírni írott gémmel!
Folyamatosan a piros képernyõ jön ki h tegyek be eredeti ps2 lemezt!
Illetve ha úgy kapcsolom be h hosszan nyomom a gombot és utána gyors reset akkor meg a mem. kártya választó utána meg megint a piros képernyõ! Az elõbb leírt topikba azt írták h v. az író v. meg a dvd rossz amire írtam! Nem igazán értem mert haverom meg fogott egy ótvar nóném dvd-t írt rá gémet és vitte neki úgyan olyan márkájú íróval!
Ha esetleg tudtok segítsetek!
elõre is köszi!
thx
SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93
Javasoltak teljes tisztítást, állítólag három nap alatt csinálja meg valaki ötezerért, de nincs nagy bizodalmam az ilyesmiben...
Másra nem tudok gyanakodni, csak a chipre, persze lehet, hogy tévedek. Más is találkozott ilyen problémával?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Mit kell tisztítani és mivel ? (egyébként slim gépem van)
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Chip csere nem tudom mennyi lenne -sok mindentõl függ-, egy módosítatlan gép okosítása szokott 10 ezer körül mozogni, normális chippel (ModBo, H2O stbstb...). Talán benéz a topikba turho, õ talán vállalná a mûveletet.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ez ha jól tudom egy programozható IC, amibe a 3-as Magic firmware-jét égetik bele. Az én gépemben is egy ilyen volt egy ideig (azt mondták Magic 3.3 kerül bele, 10 rugó volt), de ahogy lehetõségem nyílt egy normális modchip beépítésére repült a gépbõl.
A kérdésedre válaszolva ezzel csak úgy simán nem fog menni a külföldi régiós DVD sem.
Ha minden igaz ez van a gépedben:

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ugyanitt keresek memóriakártyát, hibásat, gyári Sony-t ps2-höz (gyakorlatilag a gyári burkolatára van szükségem).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
"másolt játékokat visz,de amit letöltök,és kiírok,azt nagyon nehézkesen játssza le." --> ez a mondat viszont konkrétan arra utal, h nem biztos, h a ps2-vel van baj...
és mennyi egy fejtisztítás?
Elõre köszi!
Ment priviben is....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
az a chip,ami most van a gépemben,nem jól mûködik.
másolt játékokat visz,de amit letöltök,és kiírok,azt nagyon nehézkesen játssza le.(többször is újra kell indítani)
nem tudom,hogy mi a baj.
a gépet használtan vettem,papírom nincs róla.
a chipet ki lehet cserélni benne?
vagy mit csináljak?
kérlek,segítsetek elõre is köszi
Bólem! A legjobb chipek tudtommal a DMS, és Matrix
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
nyelvtan n1 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
szoval remélem jo hejre irok a problémámal kaptam kolcson egy régi ps2-t és nemértek hozzá aszem hogy nem chipelve van hanem van benne egy kártya a neve ars v2 meg egy cd van hozzá kodokkal jo régi mind a kettö talán 2002-es az a kérdésem hogy lehet ezt frissiteni valahogy hogy lejátsza az ujjabb játékokat vagy felejtös, és még egy kérdés az ujjabb játékok elmennek az alap memoriával mert az egyenlöre nincs beene ha nem mekkorát érdemes venni ? elöre is köszi a segitséget.
Karira kaptam PS2t és szeretném chipeltetni!Nem akarok sokat visszaolvasni,de érdekelne hogy melyik szerintetek a legjobb chip?!Szeretném hogy megbízható legyen,olvastam olyanról hogy valamelyiken frissíteni lehet dolgokat,az mi pontosan?Ide írjatok plíz: [email protected]
Elõre köszi!
Bye