PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tukko értem koszonom még annyi hogy a slim az mind jó ? aba nincsennek ilyen verziószamok?
zsolt1983 én azt hittem vastagod van? A vékonyhoz nem nagyon értek! c0x ha ujjat akarsz venni nem nagyon tudsz válogatni csak slimet kapsz! Ha pedig használtan akarsz vastagot, akkor 50004-es széria a legjobb szerintem, de 30004-est szerintem ne vegyél, azok elsõ szériásak a 30004R már jó. Az a lényeg a fej jó legyen benne. És az se utolsó, hogy valami ujfajta chip legyen benne, ha lehet. Itt nem a drágákra gondolok, megteszi egy h2o vagy dou vagy modbo is!
jaszy az ebayen hozzá lehet jutni egy uj fejhez 11-12-ért!
jaszy az ebayen hozzá lehet jutni egy uj fejhez 11-12-ért!
sziasztok!
most akarok venni uj ps2-õt! melyiket ajanlanátok? értem itt azalatt hogy a vékonyat vagy a régi vastagot? és hogy melyik verziószámot?
most akarok venni uj ps2-õt! melyiket ajanlanátok? értem itt azalatt hogy a vékonyat vagy a régi vastagot? és hogy melyik verziószámot?
" 10-15 egy új fej" a feneegyemeg a mulhéten jártam utánna és 16 alatt seholsem találltam. Nemértem miért ennyire sok !! ??
Szaisztok. Olvastam ezt a Loop os dolgot. Nekem az a gondom hjogy neke is kattog. de az Orgi lemezzel.. Haat az olvasottak alapjan ez lehetetlen. Esetleg valakinek otlete?? A gep 1 honapos sincs. Tokre uj. Esetelg ha volna vaalkinek pontossab leiirasa a lencseek tisztitasara, kekep keszitve Kuldhetne nekem. Szivesen varom. Koszike. [email protected]
Igen érdemes kitisztítani, de a loop alatt lévõ lencsét is. Én a minap jártam ugy, hogy hoztak egy gépet. Nem akarta megpörgetni a lemez (ép, hogy csak megmozdította). Olyan szar volt, én ilyet még nem láttam. Könyékbõl rávágtam új fej kell bele. Aztán szétszetem az egész gépet darabokra kitisztitottam mindent, mert hát elég retkes volt. Aztán turho mondta, hogy tisztitsam ki a lencsét a loop alatt is. Összeraktam és láss csodát minden lemezt elsõre beolvasott, olyan volt mintha uj lett volna. Egy kicsit macerás ott tisztitani, fel kell emelni a loopot és alátenni valami vékonyat. 10-15 egy új fej, szerintem egy próbát simán megér!
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Debrecen és környékén hol tudnám kichippeltetni a ps2ömet most vettem angliai kiadás 1éves
Sajnos nem sürün jutok net közelébe ugyhogy ha valaki tudna infot adni nekem azt megköszönném.
Egy emailbe jo lenne az elérhetöségem:[email protected]
Azt szeretném kérdezni hogy Debrecen és környékén hol tudnám kichippeltetni a ps2ömet most vettem angliai kiadás 1éves
Sajnos nem sürün jutok net közelébe ugyhogy ha valaki tudna infot adni nekem azt megköszönném.
Egy emailbe jo lenne az elérhetöségem:[email protected]
Félõ hogy fejhiba. De lehethogycsak poros a fej. Multkor jártam így egy gépnél😊 A loop ( fókuszáló lencse ) kattog. Szeretne ráfókuszálni a lemezre de nemtud. Álltalában beleütõdik a lemezbe. Ettöl szokott karcos lenni (szabályos körben) a lemez. Takaríttasd ki a gépet, hamég eredeti DVD vel megy akkor van esély.....
hangosan katog vagy csak halkan?
Van benne chip?
nemtudja valaki hogy az mitõl van hogy ha berakok egy másolt dvd-t a ps2-be akkor nem inditja el a gamet csak "kattog" a ps2? pedig most szereztem meg a carbont és a tenkaichi 2-t.<#szomoru1>#szomoru1>
help
igen az van...ez asszem 2,5 éve van meg a régi meg már lassan 5 éves ha nem több..az meg a haveromnál van és megy rendesen..nincs gond vele....
http://pspfilez.extra.hu/
am neked is nagy ps2-d van?és müxik rendesen?
értem
szerintem nem mindegy...de te tudod....
nos egy pár név...nem sok de ezt találtam itt az oldalon...:Titan Sx3,Dms,H2O,Matrix...mindegyik egy kicsit másképp indítja a ps2-öt...van amelyiknél nem kell semmit csinálnod csak berakod a lemezt és megy,de van olyan aminél még pluszban nyomni kell egy reset gombot, akkor nem árt ha támogatja a ps1-es játékok indítását is...szóval kinek mi kell azt választja...
nos egy pár név...nem sok de ezt találtam itt az oldalon...:Titan Sx3,Dms,H2O,Matrix...mindegyik egy kicsit másképp indítja a ps2-öt...van amelyiknél nem kell semmit csinálnod csak berakod a lemezt és megy,de van olyan aminél még pluszban nyomni kell egy reset gombot, akkor nem árt ha támogatja a ps1-es játékok indítását is...szóval kinek mi kell azt választja...
mert nekem mind1 csak menjen rendesen és lehetõleg ne dögöljön meg😄😄
de hát menjek be a boltba és kérdezem meg milyen chipet tezsnek bele?
igen... elég...de ebbõl is több fajta van...Jszy-t(gépeket szervizel ..stb) kérdezd melyiket érdemes berakni....az enyémben fogalmam sincs mi van...talán valami Titan nevû csoda vagy mi...
értme de nekem bõven elég hoyg másolt játékkal azaz másolt dvdvel tudjam tolni ahozz meg elég za alpa chip nem de?😊
ami támogat bizonyos dolgokat...memkariról bootolni,vinyóról játszani...stb(ehez ugye kell egy adapter is a seggébe a gépnek+vinyó)
szerintem a Jaszy megtudja neked mondani melyik chipek ezek...nekem alap van a gépemben ezért nem vágom annyira....
szerintem a Jaszy megtudja neked mondani melyik chipek ezek...nekem alap van a gépemben ezért nem vágom annyira....
me még mit lehet ??mi az ha az alapnál többet akarok?
attól függ hogy mit rakatsz a gépbe...alap cucc kb 8-12e ft...szóval ha nem akarsz semmi extrát akkor bõven marad zsetonod...
am mennyi saccra egy chipeltetés? 20ból megáll nem?
sopron
értem😊 remélem találok oylat ahol a nagyot is megcisnálják bár erre fele nem hiszem hoyg hemzseg az oolyan hely ahol chipelnek...
akkor abba az üzletbe nem menj...ekkora baromságot még én sem hallottam...a kicsit meg azért csinálják mert leváltotta a nagyot és már nem nagyon lehet kapni(továbbfejlõdött elektronikailag és design váltás volt).....
egy üzletbe ahol evvel foglalkoznak...és azt mondták hoyg a nagy mind meghalt...
Ezt hol mondták? Baromság!
HEllo! a régi(nagy) ps2-t is chipelnek még me azt mondták egy iylen üzletbe ahol csinálnak ilyet hoyg a naggyal má nem foglalkoznka me mind meghal ez igaz???é shoyg csak a kicsit cisnálják..
Amerikai gép is le tud játszani bármilyen formátumú eredeti és másolt játékot chippelés után? Milyen fajta chipet érdemes beletetetni és kb. mennyibe kerül a chip és a szerelés? Esetleg, ha valaki tud egy bp-i címet ajánlani, ahol megcsinálják, az legyen szíves privátban megírni! Köszi!
visa-val fizettem 😊
SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93
Gyors kerdes.
Az ismeros gepe 30004-es es szejelszedven rajottunk hogy MXL chip van benne. A problema az hogy amikor bekapcsolja akkor nem vesszi be a jatekot. Van amikor 7-8 probalkozas utan nem aggya be a piros kepernyot es akkor beveszi a jatekot ami megyen is rendesen.
Kerdesem az hogy ez miert van? Szar a olvaso mar? Roszul irtam meg a DVD-et? Esetleg a CHIP-et kell mashogy elinditani?
Az ismeros gepe 30004-es es szejelszedven rajottunk hogy MXL chip van benne. A problema az hogy amikor bekapcsolja akkor nem vesszi be a jatekot. Van amikor 7-8 probalkozas utan nem aggya be a piros kepernyot es akkor beveszi a jatekot ami megyen is rendesen.
Kerdesem az hogy ez miert van? Szar a olvaso mar? Roszul irtam meg a DVD-et? Esetleg a CHIP-et kell mashogy elinditani?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez jo, csak draganak tünik. van honlap ahol 2 ezerbe kerül a duo 3 darabja csak ott meg 13 dolcsi a posta költség. több a pk mint a chip 😞
es utan vétellel vagy hogyan fizetted ki? meg euroban kellett?
es utan vétellel vagy hogyan fizetted ki? meg euroban kellett?
én az enyémet innen rendeltem, asszem 5 euro a szállítás és 3 napon beül itt volt Ausztriából ajánlott küldeményként.
honnan szedjek egy duo 3 chipet? 😞
hova érdemes vinni a ps2-met kichippeltetni budapesten? mert nem szeretném ha elszúrnák a ps2-met.
help
Hali valaki még a Modbo 760 chipröl tudna mondani valamit,hogy milyen megbizható-e és hogy meg érné-e bele rakatni 12000-ért
Az árát megéri ha jól mûködik. Verziószám szerint 1-2 éves de akár 3 is lehet , ezzel a tipusszámmal jött ki a slim ps2 3 éve. Fél éve már régen a 75004 eseket árulták. De lehet hogy valahol elfekvõben volt ,minden lehetséges. Viszont ha a papirja nincsmeg akkor inkább öregebb😞
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Szerintetek meg érne -e egy 70004 számú ps 2 25000-öt,ugy hogy kapnék hozzá egy 8 megás memokártyát,1 megás memokártyát,2db Joystick van még 3 gyári játék.a gép nem chippelt.Ez a verziószám kb mikori kiadás lehet,mert a srác nekem azt mondta fél éves,de nincs meg a papírja.
A segítséget elõre is köszönöm.
A segítséget elõre is köszönöm.
duo 3 chiprõl mi a véleményetek?
ma kész lett a gépem, és mit mondjak, állat lett. Matrix Infinity + 77004 a legnagyobb királyság!
Jah, gond nelkül termeszetesen... Jah, ment válasz...bocsi... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
hello! lenne egy kérdésem idáig egy sima ps2-m(az a nagy darab😊) volt de bexart, ezért az ismerõsöm egy új ps2-vel lepett meg. a ps2 slim és az a kérdésem hogy azt úgyanúgy ki lehet chippeltetni mint a régebbi fajta ps2-t?
help