PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg azt hogy ha futtatni akarod akkor ki kell chipeltetni a gépet...
http://pspfilez.extra.hu/
Igen van dvd5-ös is de kroy1 eredetivel próbálta!
Ez azt jelenti hogy szerezz egy nem eredei dvd5-öst az valószínû menni fog!
Ez azt jelenti hogy szerezz egy nem eredei dvd5-öst az valószínû menni fog!
Ez mit is jelent??????????????,,,
A GT4 dulplarétegû dvd-n van! Sztem ezért csinálja! Valami miatt nem szereti a duplaréteget, hogy miért fogalmam nincs! Az enyém is nehezzebben olvassa be, de játék egyántalán nem akad!
Sziasztok.Probáltam megtakarítani a fejet és akkor is ezt csinálja a gépem.Mit csináljak.Csak ezzel az 1 játékkal csinálja hogy fagy meg akadozik.A többi simán gond nélkül fut.
Egyébként vannak olyan chipek is amelyek nem támogatják az ntsc játékokat.Haverom rakatott chipet a gépébe és csak a palos játékok mentek neki szinesben.Kicseréltette a chipet olyanra mint az enyém és azóta az ntsc játékok is szinesben mennek neki.
ifen...téll ez votl a baj😊 köszi szépen
Talán ntsc a másolt játék és a tv-d nem ismeri ezt a szabványt.
ma hoztam ela gépem a boltbóla hol chipeltáék beraktam egy másodlt dvd-t sé fekete fehér a játék betettem eredetit az emg színes mi a baj?:S
Szevasztok ha már ez a fórum ps2 chipekkel foglalkozik valaki tudna ajánlani egy olyan chipet ami támogatja a lemezcserét?
Akkor egy fejtisztítás,mechanika tisztítás lehethogy segít. De a slimeg elég sz...k ebböl a szempontbol...
sajna a vékony 70004 es
A fej pozicíóján kellene állítani. Vagy a hátsó állítóval vagy a fejenlévõ kiscsavaron. Persze csakha régebbi vastag a géped. A slimen nemlehet.
Sziasztok.Valaki meg tuná nekem mondani,hogy kaptam kölcsön egy gran turismo 4 játékot az elkezdett nállam akadozni,a pályák végén le fagyott.Azt hittem karcos volt a cd és azért,de megvettem a boltban zsir ujjan és az is ezt csinálja.Ez miért lehet?A gépem nincs csippelve.mit lehetne csinálni mert nagyon szeretnék vele játszani.
Szevasztok tudna nekem valaki segíteni vagy tanácsot adni? Codeberaker cd-t szeretnék használni a gépen de amikor kéri hogy tegyem be a játékot nem tudja elindítani.Tud esetleg valaki megoldást?
DVD ügyben mindeki másra esküszik, én pl. a TDK-ra amit egy rosszab állapotba lévõ fej is simán olvasott, mig a Verbanimmal töbször kellett probálkozni. Amugy meg mivan ha tönkremgy a fej nem nagy tragédia. Meg egy félévet simán kibír akármit raksz bele, de lehet ég többet is! Haverom 2 évig gyilkolta mindenféle cd-s játkokkal és még princo dvd-t is rakot bele és még én egy évet használtam igaz a végén már nem volt az igazi! 😊 Én a vastagról beszéltem most. A slimekbe meg csak 6000 egy fej ot meg tényleg nincs mit aggodni! 😉
Szépen csendesen megy,nem fagyogat, ennyi. 8X os kicsit sok ! 4 X az optimális. Éncsak ezt használom.
haverom azt mondta 8* kell írt is egyet nekem akkor azt ne hazsnáljam?
azt honann fogom tudni hoyg melyiket szereti a legjobban?😄
Jóminõségü DVD 4-6 X os írással. Verba,Traxdata,Tdk stb.. próbálgatni kell melyiket szereti a géped a legjobban.
olvatsam és írtátok hoyg a másolt dvd miatt megy tönkre a gép...meik dvd a jó?márkafüggö?esetleg írássebbesége vagy mi?😊
Tehát akkor tudsz váltani? Ugyanezzel a chippel?
nálam meg pont fordítva csinálta még annó. 1. lemezt nem ismerte fel indításkor hanem csak a 2.-at. New game-re mentem akkor kérte az elsõt úgy meg ment, érdekes. Ja és nincs bekapcsolva a ps2 systemben a gyorsabb ps1 lemez olvasása funkció,mert ha az bevolt akkor nekem egyiket se vitte??
PSN ID.: Beegabor
Nem tudjátok mi a teendõ original usa ntsc-s Chrono Cross-nál, hogy a matrix mx4 felismerje a második discet? Felszólításra felnyitom a tetõt, berakom a korongot, de nem viszi tovább.
Volt vkinek hasonló gondja?
Volt vkinek hasonló gondja?
Hello azt szeretném mondani hogy nekem is van egy Playstation 2-öm de még a régi fajta a 30004 -es modell na szóval adtak hozzá nekem egy Duo 2 GT modchipet is ezt érdemes belerakni ??? Vagy egyáltalán bele lehet-e rakni ???
A másolt dvd filmeket simán viszi !!!!
A másolt dvd filmeket simán viszi !!!!
Ezt minden héten megkérdezi valaki!<#smile>#smile>
hali megint én.Hogyan lehet megtudni hogy milyen modchip van a gépbe anélkül hogy szétszedjem a gépet?
köszi.Szerintetek a túlirott dvd rongállja a fejet vagy nem okoz neki gondot?
Ezekbe régifajta kell ! Azértnem egyszerû ajánlani mert nemtudom mijó bele a mostaniak közül. Asszem a Modbo 760 az jó bele és az jónak tünik mostanság... Járt így egy ismerõsöm hogy megchippelték és nemment ,akadozott az írott game -kal,pedig elõtte vitte a gyáriakat rendesen.
Az irott dvd filmet szépen viszi.Azt mondta a boltba a szervizes hogy nem igazán bírná sokáig.Saját gép még Franciahonba vettem amikor kint melóztam.Nem nagyon volt játszva vele mostanában(kb 1 éve) van napi szinten.Apósjelöltem nyomja vele a Grand Turismo 3 at.Milyen Chippet ajánlotok hozzá?
Ez ígyvan ! Viszont egy gyenge 4-5 éves fej nemigazán tuti hogy olvasni fogja a másolt DVD-s játékokat rendesen. Viszont helyesbítelek a 70004 es V 12 es alaplapos az tönkremehet a chipptöl ha nincs benne fejvédelem. Másba nemkell fejvédelem nemis létezik csak a lehúzós chippelõk fantáziájában !
Sokadjára is leírom a chippeléstõl egy gép se adja be a kulcsot lehet régi vagy akár új! Ez csak tévhit! Az írott lemez az, amitõl tönkremegy!
... az esetek 80%-ban...
Ha jó a fej benne érdemes. Teszteld le írott dvd filmmel . Ha azzal jólmegy írott játékkal is mennifog.
Helló!
Ha valaki tud Nyíregyháza környékén vkit akit chippeléssel foglalkozik,please írjon pár sort!
Köszike
Ha valaki tud Nyíregyháza környékén vkit akit chippeléssel foglalkozik,please írjon pár sort!
Köszike
Sziasztok.A 30004 es sorozatot érdemes chippelni vagy hamar feladja ha kichippeltetem.Valakinek van ez a modell chippelve?
Üdv! Aki Szegeden lakik és chippeltetni akar írjon erre a címre [email protected]
Hali.Az a problámám, hogy a PS2-m csak PAL-os játékokat játszik le pedig meg van chippelve. Ez azért van, mert régi a chip (van vagy 5-6 éves) vagy vmi más lehet a probléma?
Sziasztok. Nekem 77004 em van. Chippeltem magamnak es tokeletesen mukodik. mindenikiek cak ajanlani tudom. MODBO750 chippel. Csak amint mar mondtam egy orgi jateknal kattog. de csak egyneel. a back-up ok kiralyul mennek. Szoval ucu neki vegyetek. ha vaalki szeretne rendelni irjon nekem. Szlovakiaban lehet rendelni chippelkt PS2 is. Eleg joo aron. KB 7000 FT a beszereles ara. ez valtozik az Arfolyamtol fuggoen. a Csipp pedig ugy 6000 Ft ert van. + 42000 FT a PS 2. kab ilyen arook. de amint irtam ez valtozik az Arfolyammal. Akit erdekel Nyugottan privizzen. Vagy Mail [email protected] UDV.
Biztos jó! De szerintem érdemes chippelten venni, hogy arra se legyen gond! Vagy ha nem akarsz backup-pal játszni, akkor tökéleletes. Vagy ved meg jaszy-ét csak 27 6-tal kevesebb mint a konzolstudioban ebbõl már tudsz venni egy memoria kártyát ami elengedhetetlen!
jaszy én múltkor az ebay-en szállitásal mindennel együtt 11 ezer és párszáz forintért láttam, nem vetem, mert nem kell és ebbõl adodóan nem tudom mit kapsz. El kell olvasni pár értékelést az eladóról!
jaszy én múltkor az ebay-en szállitásal mindennel együtt 11 ezer és párszáz forintért láttam, nem vetem, mert nem kell és ebbõl adodóan nem tudom mit kapsz. El kell olvasni pár értékelést az eladóról!
Igen az ebay on láttam énis fejet. Csak drága a posta és kicsit bizonytalan hogy mit kapok😊 Vagy tévedek? A Ps2 ajánlásnál csatlakozom hozzád. 30004 es tényleg elég régi😞 Az 50004 es az bevált darab ,vagy a slimekböl a 75004 es. Egyébként van egy 75004 esem 7 hónap garanciával! Nem chippes,gyári tartozékokkal 1 játékkal 27 ért. Ha valakit érdekel😊
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=19126836
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=19126836
na megint zargatlak tukko😊 http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=73 errol mi a véleméyed? SCPH-77004 a modelszáma
slim-bõl is töbféle verzió van, de nem hiszem hogy ez számit, de mint mondtam nem nagyon értek, míg slimem nem volt, vastagom az volt több is!