PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
Zsír.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Szia!

Ez az oldal új címe: http://www.ps2info.extra.hu/

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

A titan sx 1 az kb. 4 éves, teljesen manuális mûködésû chip. Egy hátránya, hogy kicsit ráûl az olvasófej-szervo áramkörökre, és tulajdonképpen valamelyest rongálja a gépet. Korábbi Nagy PS2-kbn lelhtõ fel fõként, pstwo-ba értelmes "szaki" nem szerel ilyet....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

És ez a titan sx, ez milyen korú lehet?
Jónak vagy rossznak számit?
Köszi elõre is!
Hali,

Nem biztosra mondom, de 99%, hogy titansx2

aricsi
Hali.A ps2info.uw.hu -ról hol vannak a régi infók? Asszem az oldal készítõje itt is szokott bandázni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Sziasztok!
Tudja valaki milyen chip lehet ez?
jaszy
Szerintem az tudja miféle chip van benne aki betette. Mostanába Modbot tesznek bele. Azt kiírja bekapcsoláskor !

Hali mindenkinek!!lenne egy nagy kérdésem, az hogy amit aa globalgemen rendelek ps2-t ott ki is csipelik!!és hogy jó e az a csip??????egyáltalán milyen chip van benne??leéécci irjatok fontos lenne!!sürgõs

Nem volt egy nagy összeg,floppyt feltelípetettem a gépre ott mûködne is a dolog..Csak hát nekem ps2-re kéne, gondoltam valaki csak tud valami hasznosat mondani...
Banyapapa
oriási talány.
Nem tudom,hogy kellene bepöccenteni,és leeht az a floppy meg ahhoz van hogy pc-hez is tudnád használni a kütyüt,de ps2-re hogyan?

Ezt megvenni igy elég nagy merészség volt.

Ígyx néz ki...
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=6
Egy üzletben vettem, kompatibilis a ps2-vel de nem tudtak semmit mondani, van hozzá egy leírás is de a tony hawk 3-hoz, és így szinte hasznavehetetlen...gondolom a telepítõ fájlt valahogy rá kéne rakni a memória kártyára hogy felismerje ezt az usb-s csatlakozót, de nem tudom hogyan kell..
Banyapapa
lehet itt ilyen usb-s kütyüt senkise használ,én nem is nagyon láttam még.

Akitöl vetted,nem tudja mit-és-hogyan?

Sziasztok

Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert ez egy utángyártott dolog,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítõ-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, elõre is köszönöm...
Nem sok jót hallottam a titánról? gyenge chip!szerintem ne válaszd!Modbo, Matrix ezek a jók!
Titan SX4-rõl mi a véleményetek?

© Csokis-nak : Ha budapesti vagy, akkor keresd a Multiformat bt. nevet. Ott 39900 Ft a chippelt slim ps2, gyári Sony dualshockos joy 4000 Ft, gyári Sony 8 MB memo 4000 Ft. Nekem 47000-be került így a gép. És király Modbo chipet raknak bele.
Prodigy az sufnichip, itthon programozva, elég ganaj....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Miért nincs itt moderátor?
jaszy
Nincsmit !!

Nagyon szépen köszönöm a max shooter-es válaszodat!!!
Helló!vannak itt moderátorok??????
Az 1832-es hozzászólásomat lehetne törölni túl személyes hngvételû!Elõre is köszi!
Al Age
Hogy konkrétan a legjobb melyik, az egyénfüggõ, kinek melyik szolgáltatás fontosabb, milyen gépbe építhetõ be stbstb, sok mindentõl függ.
Nekem Ghost2 van és maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ott vannak még a DMS-ek, a Crystal-ok, a Matrix Infinity...

A Modbo mindenesetre szerintem is jó kis chip, de a legjobb már csak azért sem lehet, mert klónchip, Matrix Infinity klón.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Kamehame
miért, meik a legjobb?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Al Age
Hát ez azért finoman fogalmazva is túlzás. 😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Pesten a Kinizsi u. 25 Konzol stúdió 10 e Ft modbo chip 1 óra várakozási idõ!
jaszy
Ígyis lehet mondani 😊

Kamehame
a legjobb, tudtom szerint

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

jaszy
A gépenis és a dobozon is felvan tüntetve SCPH???? A modbo mos egészen jó chip.

Hello

A héten szeretnék venni újonnan egy play2-tõt. Ahol venném ott
"prodigy" csippet raknak bele. A Kérdésem az, hogy mit tudtok errõl a csiprõl??? És tudtok esetleg olyan helyet, ahol Matrix vagy Modbo csippet szerelnének be. És még annyi, hogy a verziószáma (V**) a
gépnek hova van írva? Csak a gépen van rajta, vagy a dobozon is fel
van tüntetve?
Köszi elõre is a segítséget!!!
jaszy
Lehet kapni Max Shooter-t hozzá. És azzal összelehet kapcsolni egérrel és billentyûzettel. Nálunk 5500 Ft

Kamehame
aszem igen, ha USB-s

Lehet Billentyûzettel+egérrel játszani a ps2-es játékokat?
Légyszi írjatok a [email protected]
jaszy
Hülyeség a 1.5 óra !!!

Kamehame
1.5??? én 8at szoktam játszani 😄, akkor áttérek 1.5-re

Köszi az infót végre valaki!Akkor én is oda megyek!
Szia!Én éppen ma rakattam be a K.S.-ban egy chippet.Eddig Prodigyt használtak,nemrég tértek át Modho-ra.
Nagyon korrektek voltak.Mindösszesen 40 percet kellett várnom.
10000 ft-ot kértek a mûveletért.A szervizes srác ellátott pár jótanáccsal is:max 1,5 óra játék(ez chip nélkül is áll)Jó minõségû,nem karcos,lassan megírt médiákkal kell tömni a cuccot.
Ha másodszorra sem olvassa be a játékot,nem szabad próbálkozni tovább.Ha megmurdál a chip,vissza kell vinni hozzájuk megnézik és ha nem nyúltál bele a gépbe,kicserélik.Korrekt.
<#taps>
Hát senki nincs itt M.konzol vagy valaki nagytudású?
Köszi szépen a gyors választ!
Még annyit hogy az USB-n keresztül tudok vinyót csatlakoztatni vagy azt csak az alsó részébe lehet? Ha az alsó részén akkor mi kell hozzá?
Vélemyények érdekelnének 3 boltról?volt e már itt valaki elégedett eseteleg nem?
Konzone, Konzolium, Konzol stúdió!
Helló!sürgõsen infora lenne szükségem! a prodigy chip milyen?
Érdemes berakatni?
hello!nem tud valaki pécsen egy helyet ahol chippelnek ps2-t(vékonyat)
ha lehet privátba
Remekül elmennek a nagygépek H2O-val, DUO3-mal, illetve még nagyon sokfajtával. Érdemes automata chipet teteni bele.

Szevasztok! Most vettem egy PS2õt (vastag) SCPH 39004 de sajna nincs chippelve. Ezekbe milyenfajta chip a jó?
Kamehame
1. vagy a chip rossz
2. vagy roszué rakták bele a chipet
3. rossz a lemez
4. rossz a fej pozitciója

Az biza lehetséges, pár KS matricát láttam már a szerelõpadomon 😞

Sziasztok 5 napja vettem egy új ps2-t és bechippeltettem a KS-nál, ha berakok egy írott lemezt 10-bõl 5 játéknál kb 30 mp múlva kilép és beadja a piros képernyõt, de ha nem akkor meg töltés közben lefagy, 4X írott verbatim lemezzel használom, a szomszédom gépén mind megy. Lehetséges, hogy szarul chippelték be, érdemes visszavinni?
Úgy értettem, hogy fognak 1 zsír új PS2-õt és rögtön beleteszik a chippet és így árulják. <#wink> Máshol is ennyiért mondták, ami nekem elég drága. <#shakehead>Szóval, hanyagolom. Köszi! <#worship>

jaszy
Létezik. De akkormár ugye nem uj 😊 Én 49 ért tudok.