PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Ez az oldal új címe: http://www.ps2info.extra.hu/
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Jónak vagy rossznak számit?
Köszi elõre is!
Nem biztosra mondom, de 99%, hogy titansx2
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Tudja valaki milyen chip lehet ez?

Nem tudom,hogy kellene bepöccenteni,és leeht az a floppy meg ahhoz van hogy pc-hez is tudnád használni a kütyüt,de ps2-re hogyan?
Ezt megvenni igy elég nagy merészség volt.
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=6
Akitöl vetted,nem tudja mit-és-hogyan?
Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert ez egy utángyártott dolog,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítõ-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, elõre is köszönöm...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az 1832-es hozzászólásomat lehetne törölni túl személyes hngvételû!Elõre is köszi!
Nekem Ghost2 van és maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ott vannak még a DMS-ek, a Crystal-ok, a Matrix Infinity...
A Modbo mindenesetre szerintem is jó kis chip, de a legjobb már csak azért sem lehet, mert klónchip, Matrix Infinity klón.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
A héten szeretnék venni újonnan egy play2-tõt. Ahol venném ott
"prodigy" csippet raknak bele. A Kérdésem az, hogy mit tudtok errõl a csiprõl??? És tudtok esetleg olyan helyet, ahol Matrix vagy Modbo csippet szerelnének be. És még annyi, hogy a verziószáma (V**) a
gépnek hova van írva? Csak a gépen van rajta, vagy a dobozon is fel
van tüntetve?
Köszi elõre is a segítséget!!!
Nagyon korrektek voltak.Mindösszesen 40 percet kellett várnom.
10000 ft-ot kértek a mûveletért.A szervizes srác ellátott pár jótanáccsal is:max 1,5 óra játék(ez chip nélkül is áll)Jó minõségû,nem karcos,lassan megírt médiákkal kell tömni a cuccot.
Ha másodszorra sem olvassa be a játékot,nem szabad próbálkozni tovább.Ha megmurdál a chip,vissza kell vinni hozzájuk megnézik és ha nem nyúltál bele a gépbe,kicserélik.Korrekt.
<#taps>#taps>
Még annyit hogy az USB-n keresztül tudok vinyót csatlakoztatni vagy azt csak az alsó részébe lehet? Ha az alsó részén akkor mi kell hozzá?
Konzone, Konzolium, Konzol stúdió!
Érdemes berakatni?
ha lehet privátba
2. vagy roszué rakták bele a chipet
3. rossz a lemez
4. rossz a fej pozitciója