PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy kis gondom, vettem egy Modbo760 chippet és nem találok az alaplapomhoz forrasztási rajzot az alaplap típusom GH-040-02 na az, h nem találok forrasztási rajzot a alaplap típusomhoz most akkor azt jelenti, h fos az alaplapom és nem lehet chippelni vagy mégis mit?
Nemvéletlen hogy a legolcsóbb chipp😞
Ennyi........... és Sorry.....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem oszom az észt,ezek tapasztalatok. De felõlem azgondolsz amiit akarsz........ Részemröl a dolog befejezve!
Jaszy meg lehet azért nem gyõzköd mert nincsenek érvei!Az eszet jó osztanimi?
Ergo: a lelkiismeretes szerelés jobban hozzájárul az eredményes mûködéshez. (DVD szervovezérlõ és bios-lábak igen kényesek, el lehet úgy cseszni hogy a készülék örökre bizonytalankodóvá válik, és instabil. Kedvenc "szervizeseim" a rajzról gépiesen dolgozó de a feladatot nem értõ, szakmailag nem alátámasztott arcok. Na ezek után jó "takarítani" a xart....)
Pesze a modbo is nagyon jó. De a Titant neszidd mert apszolut nem alap!!!
A KS az a Konzolstúdió rövidítése? És ha nem akkor mié és hol találom?
( nem szertnétek ide írni lehet privátba is )
Ja és 1 óra alaatt kész!Amúgy a Titan sx-rõl nem sok jót hallottam azt nagy ivben kerüljétek!Nagyon alap chip!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A KS= a Konzolstúdióval, mert azt írják, hogy a KS-be lehet chipet kapni. elõre is köszi a válastokat, ha lesznek 😊
Szeretnék venni egy PS2 slimet és hogy hol lehetne a legjobb minõségben kichipeltetni Budapesten? Én Matrix vagy Modplug chipre gondoltam, az jó? ( A konzolstúdióban chipeltetnek? )( Mennyire megbízható a golemkonzol chipeltetéshez) ????????
Régigépes olvasófej-védelem: van rá mód, V9-V10-esekbe ajánlott is, egy szintáttevõ átkötõ kapcsolás segítségével védhetõ meg a komplett olvasófej-szerkezet. A neve Romeo-mod. Ha van kérdés nekem is írhattok mint eddig, egy darabig családi problémák miatt "el voltam tûnve"....
e-mail/MSN: [email protected]
Köszi!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Miskolcon vagy környékén tud valaki chippelési lehetõséget?
Árat?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Ha van tiszta ügy,veszel egy optikai dugoval (mindkét felén az) ellátot kábelt,és ennyi (ps2 hátulján is van optikai dugonak hely.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
El vitted kicsipeltetni a ps2-det Szolnokra?
Nem Horváth Atillának hívják azt az embert?
Pont most akarom én is kicsippeltetni.
Ha nálla csippeltetted akkor légyszi írd már meg a véleményedet és hogy mennyibe kerûlt!!
Elõre is kössz!
Engem érdekelne ez a gép 43000-ért csipelve.
Szombaton érte is mennék.
Példának itt a Modbo chip
Látszik,hogy a 4-es verziójú chip visszamenõleg elég sokféléhez jó.(V12-tõl slim)
De sajnos angolból nem vagyok olyan jó hogy kiszedjem a lényeget...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Holnap szándékozom vásárolni egy új Slim Ps2-t.Arról érdeklödnék hogy mostanában chip ügyileg vannak PS2-bõl problémás szériák? Nem akarnék egy olyan darabot venni amit aztán nem tudnak megcsinálni.