PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö igen, de nekem ez a slim fajta vagy mien van és aszonták, h ebben az esetben V16-os a psem...ehez viszont már télleg nem találtam beszerelési útmutatót <#szomoru1>
tarti19
nálunk is 12k alatt nincs chippelés, bárt éns azt monodm egy jó chip majdhogynem élettartamos

jaszy
A mi környékünkön 12-15 E

jaszy
Ha nemtévedek az V 14 es lap. Úgy keress rá a neten hogy V-12 Modbo 760. Én ránéztem és több rajz is van!

Sziasztok.Mennyiér lehet becsipelni a ps2-õt?
Hi all!

Volna egy kis gondom, vettem egy Modbo760 chippet és nem találok az alaplapomhoz forrasztási rajzot az alaplap típusom GH-040-02 na az, h nem találok forrasztási rajzot a alaplap típusomhoz most akkor azt jelenti, h fos az alaplapom és nem lehet chippelni vagy mégis mit?
jaszy
Megkövetem magam (én eztis tudom) Mostanában tettek nekem be Titan SX3 at pár db gépbe. Egy ratyi sz@rok !!! 2-3 jára indítja el a játékokat (többféle tipusszámu gépben is veolt tesztelve), megélepõ hogy gyárival is sz@rakodik. Abszolute nem ajánlom....... Régebben volt hozzá szerencsém de azok rendesen mûködtek.....nemértem.....lehethogy a mostani gyártásu az csak a akaka. A mostani az kritiokán aluli.. Nem gagyi ember tette bele,profi a srác.... Most a Modbo a legjobb azzal sohasem volt gondom,mind pepecül indította a gammákat.
Nemvéletlen hogy a legolcsóbb chipp😞
Ennyi........... és Sorry.....

Ez igen köszönjük az infó!
Bassz, bocs a hibákért, a billentyûzetem érzelmi alapon nem vágtam még a szemétre 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Ez igen!!!

Mégegyszer mondom: képzeljétel ek úgy, hogy a chipek egy önálló "mikroszámítógép"-szerû, PIC (programozható mikrovezérlõ) alapú dolgok. Kiegészítésként kapnak egy portillesztõt és egy órajel-generátort. Többszáz-többezer soros programok futnak bennük, a program aszerint viselkedik, melyik bemenetrõl éppen milyen jelet kap. A kimenetein a PIC átadja a szükséges információt minden megfelelõ idõpillanatban. Tulajdonképpen egy program segítségével, megfelelõ hardverillesztéssel kell szimulálni a megváltozott állapotokat, vezérelni a gépek mûködését. Nagyfrekvenciás és szigorú jelátvitel érvényesül, ezért a mûködés legfontosabb záloga a jó szerelés. A legkisebb jelalaktorzulás, átmeneti ellenállás, áthallás stb. zavart vihet a rendszerbe, az ada5tcsomagok és idõzítések hibáznak, a gép sokadjára "veszi be" az adott kódsort. Persze a chipeknek több osztálya van, és megkülönböztethetõek korszak szerint is, hiszen sokat fejlõdtek és fejlõdnek a mai napig is a programok. A legrégebbi chipeknek a kezdetleges programmagon kívül még hardveres korlátai is voltak, a régi típusú PIC-ek és illesztõegységek miatt. Kényes a dolog, és bizony az aklaplapverziók rendre kis változsokat is hoztak a mûködésben, nem is olyan egyszerû univerzális chipet készíteni á, V1-tõl V18-ig bezárólag. Mondhatni, lehetetlen. De azért erre is van pozitív példa. Aki nem érti elektomosan az egész dolog mûködését, illetve nincs meg a kellõ forrasztási gyakorlata és anyagai, az könnyen csapdába eshet ha probléma lép fel. Továbbá ismert hibalehetõségek eseté is lehet "uralni" a helyzetet, mindig van alternatíva. Különösen azoknak akik nem csak gépiesen "betaknyolnak" valamit egy rajz alapján....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Modbi is tudja a dolgát, korrekt. Szerelés minõsége, és a gép általános állapota a lényeg. (fõleg használt gépnél, tekintve hogy nem préselt gyári, hanem írott médiáról van szó).

jaszy
Bocsi de SX3 asrol beszéltem nem valami ócska sz@rrol.
Nem oszom az észt,ezek tapasztalatok. De felõlem azgondolsz amiit akarsz........ Részemröl a dolog befejezve!

Köszi a felvilágosítást!A modbo- ról nincs történeted véletlenül?Az is érdekelne!
Jaszy meg lehet azért nem gyõzköd mert nincsenek érvei!Az eszet jó osztanimi?
Annyit fûznék hozzá, van egy minõségi szint, ahonnan egy határig MINDEGY mit használsz. Írom ezt több okból. Többféle, de alapvetõen alig eltérõ programkód fut a chipekben (el lehetne azon filózni hogy ki kitõl dumpolta lopta miért és mikor módosította a a tartalmat, mit javított vagy tett hozzá ill. vett el), és gyakorlatilag, mióta az autoboot-os chipek megjelentek, azóta szignifikáns összetevõ a szerelési minõség. A felhasznált anyagok, vezeték, forrasztásminõség. A slim gépek mivel kicsinyített alaplappal bírnak, finomabb bánásmódot, logikusabb és szakmai szerelést igényelnek, hogy az eredmény jó lehessen, és tartós. Sok függ a szervizes munkájától, manapság nincs olyan hogy rossz chip. A bennük lévõ programkód dönti el, van-e plusz szolgáltatás, illetve ki vannak-e terjesztve pl. v18-ig, vagy v14-15 a határ. Titan sx-rõl: van már 3 féle, idõrendben 1, 2, és 3 😊 A 3-as verzió korrekt, autoboot lapka. Az egyest meg 2 éve csak raktárról elfekvõben lehetne beszerezni, az még manuális indítású volt, és valóban xar.
Ergo: a lelkiismeretes szerelés jobban hozzájárul az eredményes mûködéshez. (DVD szervovezérlõ és bios-lábak igen kényesek, el lehet úgy cseszni hogy a készülék örökre bizonytalankodóvá válik, és instabil. Kedvenc "szervizeseim" a rajzról gépiesen dolgozó de a feladatot nem értõ, szakmailag nem alátámasztott arcok. Na ezek után jó "takarítani" a xart....)

jaszy
Nemhozokfel semmit. Nemfogok gyõzködni sernkit..........

Én neten olvastam meg konzolosok is mondták akik chippelnek hogy nem egy túl jó chip. olcsó és ezért használják!jó lenne végre ha tényleg csak olyanok chippelnének akik értenek hozzá és akkor lehetne dönteni melyik milyen chip egyáltalán.most nem találom azt az oldalt ahol olvastam mert mindig megszûnik!De akkor hozz fel érveket és ellenérveket pro ás kontra!Engem meg lehet gyõzni!
jaszy
Titan sx alap csipp? Huuu... jobbmint a modbo, és drágább is!!!
Pesze a modbo is nagyon jó. De a Titant neszidd mert apszolut nem alap!!!

HY! Ismét köszönöm a válaszokat, de még egy kérdésem van:
A KS az a Konzolstúdió rövidítése? És ha nem akkor mié és hol találom?
( nem szertnétek ide írni lehet privátba is )
Ks-t javaslom nekem már 2 gépet chipeltek ott naon korrektek és jó a chip Modbo! és nem drága + 1 év gari van a chipre!!!
Ja és 1 óra alaatt kész!Amúgy a Titan sx-rõl nem sok jót hallottam azt nagy ivben kerüljétek!Nagyon alap chip!
jaszy
Õ ilyen. Egyébként megbítható!!

Köszi a válaszokat. 😊 ( Az nem baj, hogy a golemkonzol nem adja meg a címét, és külön kell találkozni az illetõvel? És mi zajlik le?) Valaki tudja, hogy a Multiformat BT. csinál-e chipeltetést?
jaszy
Gólemkonzol nagyonjó. Nyugodtan vidd oda. Titan sx et vagy modbot tesznek bele. Mindkettõ kiváló.

Tombi
konzol-doktor.hu -t ajanlom, minõségi chipelés, menj el oda is mielõtt döntesz (persze csak ha nem hiszel nekem)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hy! Ha lehet megbízható legyen, és inkább a munkminõsége legyen jó!!!
A KS= a Konzolstúdióval, mert azt írják, hogy a KS-be lehet chipet kapni. elõre is köszi a válastokat, ha lesznek 😊
hy! Szerintem sokan kérdezték, de én azért is megkérdezem és ha lehet szeretnék rá választ kapni. Elõre is köszi 😊

Szeretnék venni egy PS2 slimet és hogy hol lehetne a legjobb minõségben kichipeltetni Budapesten? Én Matrix vagy Modplug chipre gondoltam, az jó? ( A konzolstúdióban chipeltetnek? )( Mennyire megbízható a golemkonzol chipeltetéshez) ????????
Postai küldéssel tudok nektek is segíteni ha szervizelni kell, csak egy lehetõségként mondom. Már pár fórumtaggal oldottuk meg így.
Régigépes olvasófej-védelem: van rá mód, V9-V10-esekbe ajánlott is, egy szintáttevõ átkötõ kapcsolás segítségével védhetõ meg a komplett olvasófej-szerkezet. A neve Romeo-mod. Ha van kérdés nekem is írhattok mint eddig, egy darabig családi problémák miatt "el voltam tûnve"....

csoxy6
Vki Nyíregyháza környékén tud csippelésel foglalkozó helyeket? Aki tud írjon plz!
e-mail/MSN: [email protected]

Köszi!

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

batihu
Senki nem tud segíteni Miskolc környékérõl?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

adam first
Ok, köszi szépen az infót. Tényleg esetleg nem tudsz egy megbízható helyet ahol kitudnám chipeltetni a gépet és nem vágnának át. Amúgy a gép nem lehet olyan régi(5-6 éves) max. 3-4, nem több. Ja igen mégvalami olvasó fej védelem a régi gépekre is kell???

batihu
Sziasztok!

Miskolcon vagy környékén tud valaki chippelési lehetõséget?
Árat?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

jaszy
Abba már nemérdemes chippet rakatni. Kb 5-6 éves, valszeg gyenge a fej és nemsokáig menne másolt játékokkal. Egyébként Modbo vagy Titan a jó most. 12 ért teszik be átlagosan.

adam first
Hy! Emberek kéne egy kis segítség, megszeretném chipeltetni a Ps2-met valamikor a nyár közepén, de nem tudom, hogy milyen chipet és mennyiért érdemes bele rakatni a gépembe, nem akarom, hogy lehúzzanak vagy tönkre, tegyék a gépemet, ezért olyan embert kérdeznék aki nagyon vágja a dolgokat? Tehát szerintetek milyen chipet érdemes belerakatni a gépembe, mennyiért és mire figyeljek/vigyázzak. (Pl: Kell-e olvasó fej védelem stb.) Nem rég tisztítattam ki a gépemet, régi fajta vastag SCPH-30005 típusu modell és eddig nem volt megbuherálva. Légyszí segítsetek elõre is THX.

HOT WHEELS VELOCITY Xet KERESEM [email protected]
monnyuk nekem össze van kötve házimozival de sztem nem nyomja 5.1ben :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Én szolnoki vagyok, de a globalgamet ajánlom.Nagyon korektek telefonon mondták mire számíthatok,még egy vezetéket is cseréltek benne.Futárszolgálattal küldtem el.Mindent visz modbo van benne.Én csak ajánlani tudom.8000FT+3000FT az út.Mégegyszer köszönöm nekik.
kell valakinek ps2???? érd email msn: [email protected]
Banyapapa
nézd meg a házimozin (csak kell lennie) van-e rajta optikai kábelnek hely.
Ha van tiszta ügy,veszel egy optikai dugoval (mindkét felén az) ellátot kábelt,és ennyi (ps2 hátulján is van optikai dugonak hely.

Victor1103
Hello!Tudom hogy nem egészen idevágó téma de nem tudtam más helyen segítséget kérni.A minap vettem egy sony házimozit és azt szeretném összekötni úgy a ps2-mel hogy a játékokat azon keresztül hallhassam.A kérdésem az hogy lehetséges ez?Ha igen akkor mik a szükséges eszközök liegészítö kábelek amikkel ezt megcsinálhatom.Bármilyen oldalcímet ami ezzel foglalkozik a forumon belül vagy máshol szívesen vennék mert lehet hogy csak én voltam ilyen béna és nem találtam egyet se.Elöre is köszi😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hali
El vitted kicsipeltetni a ps2-det Szolnokra?
Nem Horváth Atillának hívják azt az embert?
Pont most akarom én is kicsippeltetni.
Ha nálla csippeltetted akkor légyszi írd már meg a véleményedet és hogy mennyibe kerûlt!!
Elõre is kössz!
Oké! Ma csörgök.
jaszy
Szombaton 13.00 ig vagyunk nyitva. a www.konzolbolt.boltaneten.hu n a címünk rajtavan. (remélem lesszmég) korlátozott darabszámban van miis úgy rendeljük õket. Most vanmég 3 db. Esetleg hívj telefonon elõtte. Elérhetõség a honlapon !

Hello!
Engem érdekelne ez a gép 43000-ért csipelve.
Szombaton érte is mennék.
jaszy
Jaaa vagy Modbo vagy Titan Sx van benne.

jaszy
43000 ért tudok neked vadonat újat,chippelve.

Igazából nem lényeges,hogy melyik verziót alakítják át.Csak olyan chippet építenek bele,ami teljesen kompatibilis az összes régebbi verziójú ps2-vel is.
Példának itt a Modbo chip
Látszik,hogy a 4-es verziójú chip visszamenõleg elég sokféléhez jó.(V12-tõl slim)
Ja hogy ott van fórum is meg minden.Kösz,kösz.
De sajnos angolból nem vagyok olyan jó hogy kiszedjem a lényeget...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aha,na de ennek az "okositása" megoldható-e?Mert végülis ebben szeretnék biztos lenni.

Ha újonnan veszed,csak egyfélét kapsz:SCPH-77004
A dobozon ill a házon is megtalálod.
Verzió infó.
Üdv!
Holnap szándékozom vásárolni egy új Slim Ps2-t.Arról érdeklödnék hogy mostanában chip ügyileg vannak PS2-bõl problémás szériák? Nem akarnék egy olyan darabot venni amit aztán nem tudnak megcsinálni.