2886
Starforce
  • Serpa
    összetett védelem van rajta ^^
  • grebber
    Már mindegy RAZOR elintézte :D
  • Newfronter
    Really?

Enjoy!
    Nem StarForce, hanem Tages + sok keverék együttvéve. :D

Grebber akkor az a RECHARGED másik verziót szerzett meg....
  • grebber
    Anno.1701.SFCLONE.READ.NFO-RECHARGED :(
  • Mikiller
    Hi!
    Ez nekem eddig kimaradt, mire kell ezt használni?
  • arty
    na, ez hasznos info :)

mivel nekem alcohol nem volt fent, gondolom ezért nem jött elő a hiba...
  • zoltang
    Megoldottam a DVD+RW írási problémámat. Utánna olvastam a www.duplexsecure.com-on (SPTD előállítói), hogy másnak volt e ilyen problémája. Találtam is egy ilyet. A megoldás az Alcohol-ban van.

Ki kell kapcsolni a Ignore Media Type funkciót. Így már megy minden úgy, mint régen. Fent van az Alcohol 120% 1.9.6.4629 (nem trial), a DT4.06HE és a SPTD 1.35 és most minden rendben.

• Dodo55
    Van akinek bekavar, van akinek nem.
    Nekem 1.29 van fent, és tudok DVD+-RW-t írni, törölni.
  • zoltang
    Nálam mind a 1.29 és 1.35 problémát okozott. Csak az 1.25-ig nem volt gondom.
    Akkor csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy az újabb SPTD-k bekavarnak. :(
  • arty
    hm... ha ennyire agressziv ez az uj SPTD, akkor gondolom a védelmek sem igen tudják kiolvasni az ATIP zonát... azaz kiírt klónosok előnyben ;)

zoltan: amugy nálam a hiba nem jelentkezik, uj sptd mellett ismán irok (1.29)
  • zoltang
    Ez az új Alcohol is a DT nyomdokain halad. Ez is a legújabb SPTD-Driver V1.35-öt használja. Tehát most is DVD lemez írás probléma lépett fel nálam a Nero esetén. Pl.: nem tudom a DVD+RW lemezt törölni, érdekességként: nem tudja a DVD Identifier megmondani a lemezek médiakódját stb.

Valaki tud valami javaslatot mondani - az SPTD (1.29 és 1.35) eltávolítása nélkül - ezekre a problémákra?
  • ati2002
    Nem tudom, azért kérdezem.
  • grebber
    Az kijött egyátalán ? ,mert Goldba ment azóta semmi hír róla hivatalos oldalon meg nem müködik a fórum pedig onnan kiderülne!
  • zoltang
    Alcohol 120% 1.9.6.4629 Full Retail :)
  • ati2002
    Van most valami új game aminek már ki kellett volna jönnie, csak a SF akadályozza? Talán a You Are Empty?
  • grebber
    Még mindig sehol storforce gyilkos emuláló :(
  • Newfronter
    Update log :
    NEW SPTD driver version 1.35.NEW SPTD driver version 1.35.
    NEW Full Windows Vista RC2 (Build 5744) compatibility 32Bit and 64Bit editions.NEW Full RC2 of Windows Vista (Build 5744) compatibility 32Bit and 64Bit editions.
    NEW RMPS V2, a totally new generation of our RMPS featureNEW RMPS 7202. a totally new generation of our RMPS feature
    NEW Option to install Alcohol with or without Virtual drive function.NEW Option to install Alcohol with or without Virtual drive function.
    NEW EWSS (Enhanced Weak Sector Scanner).NEW EWSS (Enhanced Weak Sector Scanner).
    NEW. Shell Context Menu support in all x64 platforms. (XP, Windows Server 2003 and Vista RC2).NEW. Shell Context Menu support in all x64 platforms. (XP. Windows Server 2003 and Vista RC2).
    UPDATE Shell Context Menu to sort drive list by drive letter, and single menu item when only one virtual drive is installed.UPDATE Shell Context Menu list to sort drive by drive letter. and single menu item when only one virtual drive is installed.
    UPDATE Alcohols Sector Viewer in CD/DVD Manger, now provides more detailed information for DVD.UPDATE Alcohols Sector Viewer in CD/DVD Manger. now provides more detailed information for DVD.
    UPDATE Alcohol data type profiles.UPDATE Alcohol data type profiles.
    UPDATE"Ignore Media Type" Function; to include DVD media.UPDATE "Ignore Media Type" Function; to include DVD media.
    UPDATE. Alcohols help filesUPDATE. Alcohols help files
    UPDATE Language TranslationsUPDATE Language Translations
    UPDATE Alcohols Virtual Drive engine.UPDATE Alcohols Virtual Drive engine.
    UPDATE Alcohols write engineUPDATE Alcohols write engine.
    UPDATE Alcohols read engineUPDATE Alcohols read engine.
    FIX Missing installed device drivers list in Alcohols system report for X64 platforms.FIX Missing installed device drivers list in Alcohols system report for X64 platforms.
    FIX "Invalid User Buffer." Error, that affected some systems.FIX "Invalid User Buffer. "Error. that affected some systems.
    FIX. Minor bugs reported by users.FIX. Minor bugs reported by users.
    FIXProblem related to U3 USB if RMPS function was activeFIXProblem related to U3 USB if RMPS function was active
    FIX Problem related to Acronis True Image issueAcronis True Image issue related to FIX Problem
    FIX Problem related to Mac Drive issueFIX Problem issue related to Mac Drive
  • Newfronter
    Van új Alcohol!
    1.9.6.4629
  • zoltang
    Nálam ez az 1.29-es (4.06-os alatt) **** okozott DVD írási problémát. Olyan jól "rejtett", hogy nem bírtam dvd-t írni, mert ROM-nak látta a gép.
    Úgy tudtam simán leszedni, hogy a régebbi 1.25-el, remove paranccsal töröltem a gépen lévő bejegyzéseit. Most az 1.25 van fennt nálam. Nem olyan hatásos, mert tudok lemezt írni. :)

Remélem ennek az újabb verzónak nincs ilyen "mellékhatása". :)
  • zoltang
    PROTECTiON iD v5.2 released
  • grebber
    Magyarul is leirnűá valaki ez mit is tud?
  • zoltang
    "Default New Sptd-driver 1.35 Released!
    Dear Community,

DuplexSecure released tonight a new version of their SPTD-
    Driver, V1.35

This version fixes alot of problems - we urgently suggest all
    DaemonTools-Users to upgrade to this new version.

1.35 fixes, amongst other bugs:

- Acronis True Image issue
    - Mac Drive issue
    - U3 flash issue
    and other issues, like invalid user buffer, lockups on mount..

The new version is available at Duplexsecure-website, we will
    also include it to our download-section within the next hours:

http://www.duplexsecure.com

We also update our DT-package soon to offer an integrated
    version where SPTD1.35 is available "out of the box".

My personal thanks to Digger and ChaosTheory for their
    assistance"

http://www.daemon-tools.cc

Vajon kijavították a DVD-RW lemezek, SPDT 1.29 verzó miatti "írhatatlanságát"?
  • DJ BP
    kösz
  • arty
    az a FAQ régi ...

daemon 4.06 install
    cd/dvd tápkábel lehuz
    image mountol és játszik :)
  • Newfronter
    Csak bizonyos eljárással, pl. BlindWrite és a megfelelő médiakódú lemezzel.

Amúgy a You Are Empty nevű játékon is Star-Force lehet sajnos, mert nem jött ki a scene release. :(
  • DJ BP
    egyébként ha kiírok DVD-re egy Starforce-os játékot, akkor sem indul el? bocs ha túl lamer kérdés :)
    sőt, sztem biztos, de hátha :)
  • DJ BP
    ez mit jelent? (wr2 elindítás FAQ-ja)

,,IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers" ezt hol tom megnézni így van-e? és mit csinálhatok, ha ez másképp van, semmit?
  • DJ BP
    jönni fog szted? mert épp azzal kínlódok :)
  • [HUN]FaTaL
    benne van mivel anélkül el se indul az extreme:D
  • [HUN]FaTaL
    ideje volt már:D remélem jön wr2 is:P
  • Gipsy
    Köszi szépen a segítséget arty!!!!!!!!!!!
  • mucsácsó
    hát nem tudom :S
    de szerintem benne van, már a mérete alapján megítélve... (970.25
    MB)
  • grebber
    Ebben benne van az alap Sunrise is?
  • mucsácsó
    Trackmania.Sunrise.Extreme.INTERNAL-RELOADED

ideje volt már.. :D
  • DjDano
    Maximum a szutyok játékok kerülnek ennyibe.... de én ugy vagyok vele amiért nem muszáj minek fizessek? A Starforce-os játékot meg elvből nem veszek, legyen az akár 2000 FT (Flatout 2)
  • arty
    alcohollal leszeded magadnak MDS/MDF-be, olyan névre allitod be a célfájlt, mint a neten keringő mdf/mds párositás.(neked csak az MDS fájlt kell leszedned, ami kb 80kbyte!

ha ez megvan, a saját magad által készitett mds fájlt letörlöd, s a netről leszedettet a helyére másolod

- lehuzod a cd/dvd meghajtod/letiltod BIOS-ban/windowsban/sehol
    - daemon 4.06
    - mds fájlt bemountolod
    - játszol :)
  • ffxi
    Így jártam én is a XIII-mal:)
  • Gipsy
    Csá!!!! Légyszi vki segítsen!!!!! A havernak megvan eredeti DVD lemezen a GT Legends ami ugye StarForce-os és szeretném leírni magamnak úgy, hogy az működjön is.
    Ha vki tud olyan progit amivel ez lehetséges vagy Crack-et akkor légyszi szóljon!!! Előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!
    Alcohol-lal meg BlindWrite-tal már próbáltam de nem sok sikerrel jártam.
  • arty
    azért pc-n nagyon sok game 2-8ezer, ujonnan ... sztem évente pár játék belefér :)
  • SötétBarom
    Nem éri meg a fizetésem majdnem 10%-át egy játékszoftver.. Ha lenne havi 300 creditem, vennék én minden hónapban..