Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam Vista rc1 (B.5600, 32 bit) alatt a Flattout 2-t. A DT 4.06 szépen felment és emulált, de az SF mindig az originál lemezt kérte. Nem húztam le a optikai meghajtót (xp alatt sem kellett). Sem a bw6-os sem az alcohol klón nem volt jó itt már.
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
találtam egy másik mds fájlt a lockon flaming cliffhez:
flaming_cliffs_mds
nekem sajnos nem ment, ráadásul alcohollal a daemonba mountolt bc rilizt ujra kellett "rippelnem", az mdf nevének az mdshez igazitása nem volt elég :)
lemezellenõrzés hosszu percekig, app not responding állapotban, a végén pedig a licenszelt lemezt tegyem be ...
flaming_cliffs_mds
nekem sajnos nem ment, ráadásul alcohollal a daemonba mountolt bc rilizt ujra kellett "rippelnem", az mdf nevének az mdshez igazitása nem volt elég :)
lemezellenõrzés hosszu percekig, app not responding állapotban, a végén pedig a licenszelt lemezt tegyem be ...
Forza.
Igen csak próbálgattam volna, hogy a régi SF mit csinál. De most... :(
A GT legends sajnos nem megy lehúzás nélkül.
(Most telepítettem a vista-t az új merevlemezemre. A DT-t feltéve ki akartam próbálni a Flatout2-t és a régi 40GB HDD-ém - amin a DVD képek vannak - motorja behalt. :( Csak kapcsolgatja nem indul. Jó hogy most vettem egy nagyobb vinyót... Szerencsém, hogy nem a "fõ" 80 GB-os állt meg. Így is csomó minden elveszett. :( )
(Most telepítettem a vista-t az új merevlemezemre. A DT-t feltéve ki akartam próbálni a Flatout2-t és a régi 40GB HDD-ém - amin a DVD képek vannak - motorja behalt. :( Csak kapcsolgatja nem indul. Jó hogy most vettem egy nagyobb vinyót... Szerencsém, hogy nem a "fõ" 80 GB-os állt meg. Így is csomó minden elveszett. :( )
én nemtom sajnos GT legendset/X3-at kiprobálni, mert nekem eddig is ment nforce3-250-en és ULI1967 chipseten is lehuzás nélkül ez a kettõ ...
szal neked kéne kiprobálni, hiszen a te chipseteden lett változás ezexerint :)
szal neked kéne kiprobálni, hiszen a te chipseteden lett változás ezexerint :)
Forza.
én wr2-t próbáltam (sf 3.7) de nem mûködött lehúzás nélkül továbbra sem:(
http://goo.gl/gd6Zi5
Most sikerült egy új merevlemezt beszereznem, így kipróbáltam a Flatout 2 (1.0 és 1.2) Blind Write 6 "klónját" (Unleashed). Hiába tudja a DT kezelni a 6-os képeket, mert ezzel nem indul a progi, az SF-nek nem tetszett. Átalakítottam Alcohol klónra, hozzácsaptam a jó mds fájl és fut a progi.
Meghajlok a DT programozói elõtt, mert ez lehúzás nélkül sikerült (manapság ez már nem volt megszokott az SF 3.5-tõl). Egy régebbi VIA KT266A chipes alaplapom van, XPSP2-n a VIA Hyperion (IDE, AGP stb.) ver. x.xx driver van fennt (nem xp driver). Kíváncsi lennék még, hogy a Vista RC1 alatt is ilyen jól, megy-e? Holnap kipróbálom majd, ha minden jól megy.
Pl.: A GT Legends (SF3.6), X3 (SF3.5) is megy lehúzás nélkül? Valaki próbálta?
Star Force 4.5 melyik programon van?
Érdekes, hogy jelenleg az SF4 kiütve/ törve, a Securom-al meg több gond van egy picit. :)
Meghajlok a DT programozói elõtt, mert ez lehúzás nélkül sikerült (manapság ez már nem volt megszokott az SF 3.5-tõl). Egy régebbi VIA KT266A chipes alaplapom van, XPSP2-n a VIA Hyperion (IDE, AGP stb.) ver. x.xx driver van fennt (nem xp driver). Kíváncsi lennék még, hogy a Vista RC1 alatt is ilyen jól, megy-e? Holnap kipróbálom majd, ha minden jól megy.
Pl.: A GT Legends (SF3.6), X3 (SF3.5) is megy lehúzás nélkül? Valaki próbálta?
Star Force 4.5 melyik programon van?
Érdekes, hogy jelenleg az SF4 kiütve/ törve, a Securom-al meg több gond van egy picit. :)
wow, ezt nem tudtam!
Remélem keresnek vele a srácok egy kis pénzt, nagyon megédemelnék és legalább tuti folytatnák ...
Remélem keresnek vele a srácok egy kis pénzt, nagyon megédemelnék és legalább tuti folytatnák ...
Forza.
Jaja IDE csatornát emulál. Nem csak emulál, hanem tudsz csinálni SF-es másolatot is vele könnyedén, tehát az Alcohol ezen a téren veszteni fog!
Állítólag a DTPro IDE-s meghajtót fog emulálni.
dt pro sem fog ilyemsin változtatni, ez a lehuzás dolog az sf müködésébõl fakad:
- ha meglát egy IDE cd/dvd meghajtót a rendszerben, azonnal abba követeli a gyári CD-t, hiszen ott tudja ellenõrizni az eredetiségét :) - ezért kell lehuzni az IDE cd/dvd romot, h rákényszerüljön - jobb híján - az "scsi" cd/dvd rom használatára (ami jelen esetben ugye csak virtuális)
- spec chipsetekkel/driverekkel nem sok mindent tud kezdeni az sf, nem látja "közvetlenül" a cd/dvd meghajtót... igy beeszi a DTbõl is lehuzás nélkül
Az egész akkor változhat, ha kirukkolnak egy IDE emulátorral a mostani SCSI helyett... nemtom DTPro megteszi e ezt a hatalmas lépést ... azért a mostani scsi emujukban benne van soksok év fejlesztés ...
- ha meglát egy IDE cd/dvd meghajtót a rendszerben, azonnal abba követeli a gyári CD-t, hiszen ott tudja ellenõrizni az eredetiségét :) - ezért kell lehuzni az IDE cd/dvd romot, h rákényszerüljön - jobb híján - az "scsi" cd/dvd rom használatára (ami jelen esetben ugye csak virtuális)
- spec chipsetekkel/driverekkel nem sok mindent tud kezdeni az sf, nem látja "közvetlenül" a cd/dvd meghajtót... igy beeszi a DTbõl is lehuzás nélkül
Az egész akkor változhat, ha kirukkolnak egy IDE emulátorral a mostani SCSI helyett... nemtom DTPro megteszi e ezt a hatalmas lépést ... azért a mostani scsi emujukban benne van soksok év fejlesztés ...
Forza.
gondolom minden maradt a régiben csak megy az sf4.0 is. mindegy a jövõben majd ennek is hasznát vehetjük azért:))) jöhetne már a dt pro:/
Kár, hogy a Lock On 1.12 így se megy. De tuti, hogy szarul klónozták "BC-ék". Más mds-t meg nem találni hozzá sajnos.
itt kimaradt:
"Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds)" - természetesen az eredeti flatout2 dvd-rõl csináltam, de egy irt dvdrõl is lehet gondolom
"Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds)" - természetesen az eredeti flatout2 dvd-rõl csináltam, de egy irt dvdrõl is lehet gondolom
Forza.
Flatout2, 1.2-re patchelve, az itthon is kapható EU verzio
AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek
Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-tõl kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:
ELINDULT!
köszönet a közremûködõknek, legfõképpen a tehetséges daemon tools csapatának :)
Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!
AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek
Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-tõl kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:
ELINDULT!
köszönet a közremûködõknek, legfõképpen a tehetséges daemon tools csapatának :)
Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!
Forza.
A FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed eredetileg Blind Write 6-os dvdkép.
Van egy kis "mds gyûjteményem". (Mellékeltem az eredeti b6t fájlt is.)
Van egy kis "mds gyûjteményem". (Mellékeltem az eredeti b6t fájlt is.)
Suxx! ezt ne szedjétek le, gázos!
Ja ideje megváltoztatni, mert már feltörték. :)
vki nem teszi ki a flatout2 unleashed clone MDS fájlt vhova? kiprobálnám ...
köszelõre
köszelõre
Forza.
Alcohol 120% 1.9.5.4521 vs. SecuROM 7.26.0009 :D
Nem jött be nálam ez az új verzió.
Mindig ezt kapom vele. Sem az AntiSecuROM 1.2, sem a Securomv7.26Loader progikkal nem ment. Nem bíztató, hogy már így kiüti a Securom.
Nem jött be nálam ez az új verzió.
Mindig ezt kapom vele. Sem az AntiSecuROM 1.2, sem a Securomv7.26Loader progikkal nem ment. Nem bíztató, hogy már így kiüti a Securom.
Ez az új verzió nincs fennt.
Köszi.
2006-09-26 1.9.5.4521
"FIX minor bugs reported by users.
UPDATE The DPM extraction engine.
UPDATE Virtual Drive engine.
UPDATE Language translations.
ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at
http://www.alcohol-soft.com/devsupp/"
A DT-vel összedolgoznak?
Majd megnézem a Securommal, hétvégén meg az SF4-el.
2006-09-26 1.9.5.4521
"FIX minor bugs reported by users.
UPDATE The DPM extraction engine.
UPDATE Virtual Drive engine.
UPDATE Language translations.
ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at
http://www.alcohol-soft.com/devsupp/"
A DT-vel összedolgoznak?
Majd megnézem a Securommal, hétvégén meg az SF4-el.
Zoltang! Kijött egy új Alcohol is, szerintem te bevállalod a tesztelését! :)
Alcohol 120% 4521
Alcohol 120% 4521
Nemtom már belezavarodtam, de nem USB-re gondolt. :)
A legjobb ha megnézünk egy SF 3.7-est meg egy 4-es védelmet és meglátjuk melyik hogy indul vagy hogy nem indul. :)
A legjobb ha megnézünk egy SF 3.7-est meg egy 4-es védelmet és meglátjuk melyik hogy indul vagy hogy nem indul. :)
Ha DVD-n van a "kép" akkor, hogy húzod le a meghajtót, ha még emulálsz róla? Vagy USB-re vonatkozik?
Gondolom úgy érti hogy a DVD-n van az image, és onnan mountolod be, és úgy tudod futtatni az SF-es gammákat.
ezekszerint kiírással az RPMS módban az összes SF game megy lehúzás nélkül? vagy nemértem:D ahhoz miköze a daemon-toolsnak?
Arra a célra õrizgetem a FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed verzióját <#nyes>#nyes>, hogy majd az új DT (Pro)-vel tesztelhessem az SF4PRO-t. Csak ez a lehúzogatás már megint... :)
Jaja, csak vmelyiket meg kell szerezni. :D
Akkor így már fut pl.: a Flatout2, LMA Manager 2007 "starforcos biztonsági másolata", XPSP2-n és pl. Vistán RC1-n is emulálva?
Természetesen. Az 5728 alatt is, csak ott ki kell cserélni egy driver fájlt és megy az alatt is. Ugyanis teljesen Vista kompatibilis lett.
DT 4.06:
All version of starforce run from image
If you install STANDART windows IDE controller (Not VIA ore NVIDIA driver) you can run SF games from DVD-RW ore CD-RW with RPMS enabled option on any CDROM/DVD ROM device, that conected to STANDART windows IDE controller.
Also try newtest Safedisc and Securom Cool
All version of starforce run from image
If you install STANDART windows IDE controller (Not VIA ore NVIDIA driver) you can run SF games from DVD-RW ore CD-RW with RPMS enabled option on any CDROM/DVD ROM device, that conected to STANDART windows IDE controller.
Also try newtest Safedisc and Securom Cool
Érdekes, de kell valami a DT Prora is. :S
Talán igaz.
A "gagyibb" Securommal meg nem bánik el, valamely "secus segédprogi" nélkül?
A "gagyibb" Securommal meg nem bánik el, valamely "secus segédprogi" nélkül?
Elvileg a legújabb SF-et átveri (le kell húzni).
Teszteltem a DAEMON Tools 4.0.6 X86 .-ot (WinXPSP2). Semmi javulást nem látok, bár csak most a Securommal próbálkoztam. (Érdekes, hogy az emulációnál most sem szerepel a Star Force sor.)
GTR2 : SecuROM Detected - Version 7.26.0009 (szinte a legújabb)
Indításnál kiírta, hogy tegyem be a lemezt a fizikai olvasómba. Securomv7.26Loader-el persze indul, ahogy eddig.
Min javítottak? Talán a Star Force kezelésen? (Talán annyit, hogy megy a Vista alatt állítólag?)
GTR2 : SecuROM Detected - Version 7.26.0009 (szinte a legújabb)
Indításnál kiírta, hogy tegyem be a lemezt a fizikai olvasómba. Securomv7.26Loader-el persze indul, ahogy eddig.
Min javítottak? Talán a Star Force kezelésen? (Talán annyit, hogy megy a Vista alatt állítólag?)