2886
Starforce
  • arty
    gyak az összes sf3 gémet kukázhatjuk vistán :( (kivéve amihez van törés...)
  • ati2002
    Nagy a nyomás, nem megy már az üzlet nekik (hálisten).
    + a DT is fejlődik szépen.
  • Evogordon
    Azért arra kiváncsi leszek mit csinálnak majd az SF-osok ha vista alá jönnek majd a játékok mert ugyebár a vista nem haggya hogy a kernelébe belepiszkáljanak..
    Pl most is vistám van és feltettem rá a cross racin championshippet és onnantól else indúlt a vista azt írta hogy javítsam fel vagy tegyem újból.
  • Newfronter
    Az SF már nem erős, vagyis könnyen elbánik vele mostanában a DT. Ez mitől van? :)
  • Serpa
    a stormregion új játékán (Codename: Panzers - Cold War), talán már nem az lesz, hisz a 10TACLES STUDIOS és az Electronic Arts fogja kiadni.

ezek pedig úgy tom, h nem használják a SFt.
  • zoltang
    A legújabb DT vajon "viszi" ezt az új BASIC verziót és a 4.50.7.3 Pro-t is?

Jó lenne már "elfelejteni" az SF-et. :)
  • Serpa
    kiváncsi vagyok milyen újabb problémákat generál.
  • Evin
    Úgy tudom -lehet, hogy rosszul-, hogy a Starforce keményebben benne van a játékban, mint csupán védelem. Én a Second Sight néhány textúráját keresem, mert nincs a többi közt. Elképzelhető, hogy ez is a SF miatt van?
  • zoltang
    Kívácsiságból belenéztem a most kijött international_rfb_patch_1.23.exe (kb. 100MB) Rush For Berlin javításba. Látom benne, hogy

StarForce 3.6.13.00 detected -> protect-de-sfpa.dll
    StarForce 4.70.06.04 detected -> protect-nd-sfpa.dll
    StarForce 3.7.19.04 detected -> protect-us-sfdvd.dll
    StarForce 4.50.07.03 detected -> protect-us-sfpa.dll
    StarForce 3.7.19.04 detected -> protect.dll

A legújabb SF verzióra is frissít az egyik régióban, de csak Basic-re. Érdekes, hogy a többi PRO ill. ProActive (3.6xx) verzió.

A Stormregion nagyon kedveli az SF-t.
  • arty
    nincs sajnos
  • alienintruder
    Sziasztok!
    Nem néztem körül lejjebb. De van megoldás a Lock On Flaming Ccliffs-hez?
    És nem a lehuzgálok mindent című:) ???
  • zsotee
    Mind a kettőhöz van már crack..
  • NiggerKacsa
    Helló!

én fucking dühös vagyok mert emiatt a fucking starforce miatt nem tudok se POP3-ni és King Kong-ozni. hogyan lehetne a star force-t ki iktatni?
  • grebber
    Hát igen folytatás az kéne mégjobb fizikával!
  • mucsácsó
    nhajha :) szégyellje magát, aki nem vette meg...de most komolyan! :@ :D
    hehe, mekkora volt már áhh...mi már tűkön ülve vártuk, hogy hozzák már a FO2-t :D mi is még anno előrendeltük, aztán még a első napokban kaptuk meg :)
    azok a régi szép idők...jó ég...egész nyarat át FlatOut 2-ztem :) pont 5x ki lett játszva, de most így hogy felhoztátok hm...asszem elő is veszem megint :P
    meg emlékszem, asszem pont te írtad grebber, hogy: "hívtak, egyből lekúrtam a kapát" :DDD vagy vmi ilyesmi :D

amúgy nagyon jó lenne a játéknak egy folytatás, remélem lesz majd valami ;)
  • grebber
    Már akkor volt mikor kijött a nem StarForce-os de ha érdekelne a game ennyit megtehettél volna érte hogy utánnanéz legalább a topikjában ha már 2000ft-ot nem adsz ki érte.
  • Evogordon
    A starforce-os flatout2-höz van krekk?
  • grebber
    Van hozzá crack szedd le!

gamecopyword.com
  • Dodo55
    VEDD-MEG-CSAK-2000-FT
  • viraszko v
    Heló!
    Valaki meg tudná nekem mondani mi a Flat Out 2-nek a serial kódja mert az a szar starforcos.
    Előre is kössz!
  • Evogordon
    Nem érdemes ilyen programokkal szenvedni mert ezmiatt akár win újra telepítés is szóbaeshet
  • perselus005
    Sziasztok! Volna nekem egy problémám, mégpedig az h: Letiltottam a Cd meghajtómat a StarforceNightmare 1.12vel és nem engedi visszaállítani. Amikor rákattintok az Enable CDre akkor dolgozik de egy kis idő múlva leáll és azt írja ki h nem válaszol.
    Előre is köszi az infókat.
  • Dodo55
    Korábban én is legörbentem volna tőle, de december 31. óta mindenki postelázhatja a dolgot.
  • adammmmmmm
    Na jó ehez nem értek annyira de még sehol nem hallottam azt a szót hogy estelezted.
  • Dodo55
    Estelezted az image-et?
  • adammmmmmm
    Segítség!!!
    A night Watch-ot akartam ki próbálni de starforce v 3 védi.
    Demon tools-on van bemountolva és levehető pc dvd olvasom van és ki van húzva. De még így sem engedi.
  • Sanyix
    Hát az 2. starforce játék amit próbáltam elég lightosan védekezett :) sf 4.0, dvd mdf,mds képfájl be daemonba, csekk, és start jól :)
    Bár ezen kívül még 2 védelem van a játékon belül is, de az már más dolog :D
  • mucsácsó
    hát jha, ahogy mondod, lightosabb lett, elgyengült a védelem...pedig ez SF 4.5 Professional...
  • ati2002
    2006-12-24 PC Game ISOs TrackMania United (C) NADEO RELOADED 19x50 MB

Na mi van, lájtosabb lett a StarForce? Előbb viszi a Daemon is, majd jön a crack is hozzá? Pedig ez már dvd-s SF 4.5...
  • grebber
    Hát éppen ez az akkor lenne isten ha már ezeknélmse kellene huzogatni :(
  • arty
    lehuzással azokkal is megy bárkinél :) (lehuzás nélkül pedig a szerencséseknél)

szal a daemon isten, ennél akkor lenne istenebb, ha IDE emulátorral menne, nem scsi-vel :)
  • Newfronter
    Igen. Még restartot sem kér az SF.
  • Dodo55
    10 perc, és kiderül
  • Guer
    hmmm és akkor ez igy elvileg müxik is?
  • grebber
    A 3.6-osakat vagy hányasok azok.

World Racing 2, GTR,Knights of The Temple 2, Blazing Angels.
  • arty
    mi az h régi sf-et emulálni ??
  • grebber
    Ennyire szar a védelem inkább ugy mondanám.
    DT-t akkor nevezem majd jónak ha a régi sf-et is emulálni fogja de az még nagyon a jővő zenéje :(
  • Newfronter
    NFO
    SF 4.50.06.12 Ez azért szép.
    És csak mount and play! :) Ennyire jó ez a DT 4.08? :)
  • mucsácsó
    TrackMania.United.SFCloneDVD-Unleashed
    4.21 GB - egész méretes...

rábukkantan, és gondoltam szólok, hátha érdekel valakit innen ;)
    bár nem tudok egyelőre semmi infót róla, mert NFO-t nem raktak mellé =/
  • [HUN]FaTaL
    Nem is rossz ötlet. Kipróbálnám csak se TMU-m, se DVD patchem hozzá. Se eredeti TMSunrise CD-m csak az itwins féle klónom van abból is:D