2886
Starforce
-
#2606 gyak az összes sf3 gémet kukázhatjuk vistán :( (kivéve amihez van törés...) -
#2605 Nagy a nyomás, nem megy már az üzlet nekik (hálisten).
+ a DT is fejlődik szépen. -
#2604 Azért arra kiváncsi leszek mit csinálnak majd az SF-osok ha vista alá jönnek majd a játékok mert ugyebár a vista nem haggya hogy a kernelébe belepiszkáljanak..
Pl most is vistám van és feltettem rá a cross racin championshippet és onnantól else indúlt a vista azt írta hogy javítsam fel vagy tegyem újból. -
Newfronter #2603 Az SF már nem erős, vagyis könnyen elbánik vele mostanában a DT. Ez mitől van? :) -
#2602 a stormregion új játékán (Codename: Panzers - Cold War), talán már nem az lesz, hisz a 10TACLES STUDIOS és az Electronic Arts fogja kiadni.
ezek pedig úgy tom, h nem használják a SFt. -
zoltang #2601 A legújabb DT vajon "viszi" ezt az új BASIC verziót és a 4.50.7.3 Pro-t is?
Jó lenne már "elfelejteni" az SF-et. :) -
#2600 kiváncsi vagyok milyen újabb problémákat generál. -
#2599 Úgy tudom -lehet, hogy rosszul-, hogy a Starforce keményebben benne van a játékban, mint csupán védelem. Én a Second Sight néhány textúráját keresem, mert nincs a többi közt. Elképzelhető, hogy ez is a SF miatt van? -
zoltang #2598 Kívácsiságból belenéztem a most kijött international_rfb_patch_1.23.exe (kb. 100MB) Rush For Berlin javításba. Látom benne, hogy
StarForce 3.6.13.00 detected -> protect-de-sfpa.dll
StarForce 4.70.06.04 detected -> protect-nd-sfpa.dll
StarForce 3.7.19.04 detected -> protect-us-sfdvd.dll
StarForce 4.50.07.03 detected -> protect-us-sfpa.dll
StarForce 3.7.19.04 detected -> protect.dll
A legújabb SF verzióra is frissít az egyik régióban, de csak Basic-re. Érdekes, hogy a többi PRO ill. ProActive (3.6xx) verzió.
A Stormregion nagyon kedveli az SF-t. -
#2597 nincs sajnos -
alienintruder #2596 Sziasztok!
Nem néztem körül lejjebb. De van megoldás a Lock On Flaming Ccliffs-hez?
És nem a lehuzgálok mindent című:) ??? -
zsotee #2595 Mind a kettőhöz van már crack.. -
NiggerKacsa #2594 Helló!
én fucking dühös vagyok mert emiatt a fucking starforce miatt nem tudok se POP3-ni és King Kong-ozni. hogyan lehetne a star force-t ki iktatni? -
#2593 Hát igen folytatás az kéne mégjobb fizikával! -
#2592 nhajha :) szégyellje magát, aki nem vette meg...de most komolyan! :@ :D
hehe, mekkora volt már áhh...mi már tűkön ülve vártuk, hogy hozzák már a FO2-t :D mi is még anno előrendeltük, aztán még a első napokban kaptuk meg :)
azok a régi szép idők...jó ég...egész nyarat át FlatOut 2-ztem :) pont 5x ki lett játszva, de most így hogy felhoztátok hm...asszem elő is veszem megint :P
meg emlékszem, asszem pont te írtad grebber, hogy: "hívtak, egyből lekúrtam a kapát" :DDD vagy vmi ilyesmi :D
amúgy nagyon jó lenne a játéknak egy folytatás, remélem lesz majd valami ;) -
#2591 Már akkor volt mikor kijött a nem StarForce-os de ha érdekelne a game ennyit megtehettél volna érte hogy utánnanéz legalább a topikjában ha már 2000ft-ot nem adsz ki érte. -
#2590 A starforce-os flatout2-höz van krekk? -
#2589 Van hozzá crack szedd le!
gamecopyword.com -
Dodo55 #2588 VEDD-MEG-CSAK-2000-FT -
viraszko v #2587 Heló!
Valaki meg tudná nekem mondani mi a Flat Out 2-nek a serial kódja mert az a szar starforcos.
Előre is kössz! -
#2586 Nem érdemes ilyen programokkal szenvedni mert ezmiatt akár win újra telepítés is szóbaeshet -
perselus005 #2585 Sziasztok! Volna nekem egy problémám, mégpedig az h: Letiltottam a Cd meghajtómat a StarforceNightmare 1.12vel és nem engedi visszaállítani. Amikor rákattintok az Enable CDre akkor dolgozik de egy kis idő múlva leáll és azt írja ki h nem válaszol.
Előre is köszi az infókat. -
Dodo55 #2584 Korábban én is legörbentem volna tőle, de december 31. óta mindenki postelázhatja a dolgot. -
adammmmmmm #2583 Na jó ehez nem értek annyira de még sehol nem hallottam azt a szót hogy estelezted. -
Dodo55 #2582 Estelezted az image-et? -
adammmmmmm #2581 Segítség!!!
A night Watch-ot akartam ki próbálni de starforce v 3 védi.
Demon tools-on van bemountolva és levehető pc dvd olvasom van és ki van húzva. De még így sem engedi. -
#2580 Hát az 2. starforce játék amit próbáltam elég lightosan védekezett :) sf 4.0, dvd mdf,mds képfájl be daemonba, csekk, és start jól :)
Bár ezen kívül még 2 védelem van a játékon belül is, de az már más dolog :D -
#2579 hát jha, ahogy mondod, lightosabb lett, elgyengült a védelem...pedig ez SF 4.5 Professional... -
#2578 2006-12-24 PC Game ISOs TrackMania United (C) NADEO RELOADED 19x50 MB
Na mi van, lájtosabb lett a StarForce? Előbb viszi a Daemon is, majd jön a crack is hozzá? Pedig ez már dvd-s SF 4.5...
-
#2577 Hát éppen ez az akkor lenne isten ha már ezeknélmse kellene huzogatni :( -
#2576 lehuzással azokkal is megy bárkinél :) (lehuzás nélkül pedig a szerencséseknél)
szal a daemon isten, ennél akkor lenne istenebb, ha IDE emulátorral menne, nem scsi-vel :) -
Newfronter #2575 Igen. Még restartot sem kér az SF. -
Dodo55 #2574 10 perc, és kiderül -
#2573 hmmm és akkor ez igy elvileg müxik is? -
#2572 A 3.6-osakat vagy hányasok azok.
World Racing 2, GTR,Knights of The Temple 2, Blazing Angels. -
#2571 mi az h régi sf-et emulálni ?? -
#2570 Ennyire szar a védelem inkább ugy mondanám.
DT-t akkor nevezem majd jónak ha a régi sf-et is emulálni fogja de az még nagyon a jővő zenéje :( -
Newfronter #2569 NFO
SF 4.50.06.12 Ez azért szép.
És csak mount and play! :) Ennyire jó ez a DT 4.08? :)
-
#2568 TrackMania.United.SFCloneDVD-Unleashed
4.21 GB - egész méretes...
rábukkantan, és gondoltam szólok, hátha érdekel valakit innen ;)
bár nem tudok egyelőre semmi infót róla, mert NFO-t nem raktak mellé =/ -
#2567 Nem is rossz ötlet. Kipróbálnám csak se TMU-m, se DVD patchem hozzá. Se eredeti TMSunrise CD-m csak az itwins féle klónom van abból is:D