2886
Starforce
  • [HUN]FaTaL
    A legújabb alcohollal kiírva próbálta már valaki a World Racing 2-t?
  • arty
    akkor erről ennyit... kösz sf3 :(
  • Newfronter
    Hát igen egy rootkitet nehéz telepíteni egy biztonságosabb kernelbe. :P
  • Evogordon
    Én mikor felraktam a vistára a CRC-t telepíthettem is újból az egészet mert nem indúlt el a win.
  • [HUN]FaTaL
    már volt aki próbálta, teljes Vista összeomlás lett az eredmény:D
  • arty
    hát, én pedig vistát fel nem rakok sp1 előtt :D remélem azért vki kiprobál egy régebbi sf3 gémet vista alatt ...
  • Newfronter
    Elvileg az SF oldaláról letöltöd azt ami felrakja a védelmet és az mindig a legfrisebb verzió, és azzal elvileg elindul, ezt írta valaki egy postban, és ezért mondtam, én még nem próbáltam.
  • arty
    ez igaz a 3.6 és még régebbi starfocera is?
  • bertino
    hát... én probáltam 32 és 64bitessel is, de vhogy nem akarta az igazságot
  • Newfronter
    Ezt arra érted, hogy a Vista-ra nem települ fell 1-2 SF verzió? Mert az SF-t lehet update-elni és akkor elindul.
  • [HUN]FaTaL
    tény, inkább az állandó gépleállít kihúz visszakapcsol, bootol procedúra idegesít:D
  • [HUN]FaTaL
    volt Vista a gépemen. Hát nekem rohadtul nem tetszett igaz a gépem sem egy erőmű hozzá:D
  • arty
    csak majd vistán pl. mit csinálsz? :( ott nem a huzkodás lesz a gond ...
  • mila69en
    hát pedig nem tart semeddig:P
  • [HUN]FaTaL
    télleg el is felejtettem hogy az már kijött pedig játszottam is vele:) lol. hmmz fel is rakom:D WR2 ahogy elnézem sose lesz:( Igazán kár érte, sfes gamék közül az érdekelt a legjobban mindigis. húzkodni meg nincs mindig kedvem:D
  • arty
    jahh, wr2 kellene nagyon :(

viszont ... Trackmania.Sunrise.Extreme.INTERNAL-RELOADED ... ez nemjo? :)
  • [HUN]FaTaL
    flatouthoz rég van reloaded crack...

engem a wr2 érdekelne:( meg a trackmania sunrise :( CRChez is van már nocd crack rég
  • bertino
    steamen keresztül 20 dolcsi :S
  • Dodo55
    Igen, sajnos nem lehet steamen aktiválni, mert nincs hozzá cd kulcs.
  • bertino
    persze, elindulni nekem is elindult (ha előtte fel volt telepítve) csakhogy nekem ilyen 1280*960as felbontásban nem is tom milyen frissítési frekin... lényeg, hogy szar volt és ujra kellett telepíteni
    na, vmilyen starforce-os .sys miatt nem bootolt be a rendszer, ekkor már felment a pumpa, de a vista telepítőlemez megcsinálta :D
  • arty
    nevicceljetek már ... flatout 1.2 nocd exe már elég régota leszedhető és megy is Vistán :) ráadásul az sf4 s igy megy vista alatt is.
  • bertino
    mondjuk nemhiszem, így átgondolva...
  • bertino
    ege ?
    hm
    és amit már megvettem, azt ott tudom aktiválni ?
  • Dodo55
    FlatOut2-ből is van steames változat.
  • bertino
    szerencsére a CRCnek a magyar kiadoja egyben a fejlesztők is
    többivel viszont nem tudom mi lesz :(
    pl Flatout 2 :((((((
  • Dodo55
    Fogja a fejlesztő, és kiad egy nocd vista only patchet, és kész.
    Xp alatt meg marad a Starforce.
    Így a másolásvédelmet se szedik le teljesen, mert Xp alatt továbbra is kell starforce check.

A kiadó meg valószínüleg belemegy, ha meg olyan szerződést kötöttek a starforce-al, hogy nem adhatják ki a játék exe-jét starforce védelem nélkül, akkor tekintsék semmisnek a szerződést, mert a szerzői jog a kiadó kezében van, akkor adja ki védelem nélkül az exe-t, amikor csak akarja.
  • bertino
    a CRC invictus fejlesztés, én nem adom fel a reményeket :)
  • arty
    aham. csinálni ... és ki? a fejlesztő? a kiado? vagy starforcék? :)

1-2 lelkiismeretes fejlesztőt/kiadót kivéve pár honap után a legtöbb fejlesztő/kiadó b*szik a játékára ...

pl jó példának ott az X3:Reunion - van nocd patch a hivatalos oldalon!
    Rossz példának pl az Xpand Rally ... b*szhatod Vista alatt.
  • bertino
    a lofaszt, ez nem így működik
    tuti csinálni fognak vmit
  • arty
    és az mennyi? 1-2 év? rá volt irva dobozra h requirements: windowsxp ... ennyi. belementél, megvetted, bebuktad. :(
  • Serpa
    "kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán?"

talán azért mert a supportot is megvásárolja az ember, amikor kipenget x ft-ot egy játékért.
  • [HUN]FaTaL
    kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán? A cégnek meg miért lenne érdeke felbontani x dollárért a szerződést az starforce-al? Hogy legyen hozzájuk nocd crack? LOL:D
  • Dodo55
    Milyen szerződés?
    Kivel? Gondolom a kiadóval.
    Namost szerintem azért a kiadónak is érdeke, hogy menjenek a játékai Vistával is.

Ha meg a starforce-al kötött szerződésről van szó, akkor egyszerűen fel kell azt bontani. Olyan szerződés nincs, amit nem lehet felbontani.
  • [HUN]FaTaL
    majd a készítők nyomnak ki valami álnéven egy cracket azt jónapot:DD
  • grebber
    Semmi :(
  • Evogordon
    Tényleg mi hír a daemon pro-ról?
  • grebber
    Csak megoldják azt is egyszer vagy crackel vagy majd talán egy izombrutál daemon tools-al.
  • arty
    általában szerződés kötelezte őket arra, h SOHA nem adhatnak ki sf nélküli patchet/exe-t ... invictus irta anno, h ezért nem adhatnak ki ők soha nocd pecset a CRC-hez.

pl mi lesz igy ía world racing2-vel? :(
  • Evin
    Mekkora erre az esély? Szerintem nem sok...
  • Dodo55
    Vagy pedig kiadnak hozzájuk egy patchet, ami mentesíti őket a starforce-tól.