2886
Starforce
-
#2646 A legújabb alcohollal kiírva próbálta már valaki a World Racing 2-t? -
#2645 akkor erről ennyit... kösz sf3 :( -
Newfronter #2644 Hát igen egy rootkitet nehéz telepíteni egy biztonságosabb kernelbe. :P -
#2643 Én mikor felraktam a vistára a CRC-t telepíthettem is újból az egészet mert nem indúlt el a win. -
#2642 már volt aki próbálta, teljes Vista összeomlás lett az eredmény:D -
#2641 hát, én pedig vistát fel nem rakok sp1 előtt :D remélem azért vki kiprobál egy régebbi sf3 gémet vista alatt ... -
Newfronter #2640 Elvileg az SF oldaláról letöltöd azt ami felrakja a védelmet és az mindig a legfrisebb verzió, és azzal elvileg elindul, ezt írta valaki egy postban, és ezért mondtam, én még nem próbáltam. -
#2639 ez igaz a 3.6 és még régebbi starfocera is? -
#2638 hát... én probáltam 32 és 64bitessel is, de vhogy nem akarta az igazságot -
Newfronter #2637 Ezt arra érted, hogy a Vista-ra nem települ fell 1-2 SF verzió? Mert az SF-t lehet update-elni és akkor elindul. -
#2636 tény, inkább az állandó gépleállít kihúz visszakapcsol, bootol procedúra idegesít:D -
#2635 volt Vista a gépemen. Hát nekem rohadtul nem tetszett igaz a gépem sem egy erőmű hozzá:D -
#2634 csak majd vistán pl. mit csinálsz? :( ott nem a huzkodás lesz a gond ... -
#2633 hát pedig nem tart semeddig:P -
#2632 télleg el is felejtettem hogy az már kijött pedig játszottam is vele:) lol. hmmz fel is rakom:D WR2 ahogy elnézem sose lesz:( Igazán kár érte, sfes gamék közül az érdekelt a legjobban mindigis. húzkodni meg nincs mindig kedvem:D -
#2631 jahh, wr2 kellene nagyon :(
viszont ... Trackmania.Sunrise.Extreme.INTERNAL-RELOADED ... ez nemjo? :) -
#2630 flatouthoz rég van reloaded crack...
engem a wr2 érdekelne:( meg a trackmania sunrise :( CRChez is van már nocd crack rég -
#2629 steamen keresztül 20 dolcsi :S -
Dodo55 #2628 Igen, sajnos nem lehet steamen aktiválni, mert nincs hozzá cd kulcs. -
#2627 persze, elindulni nekem is elindult (ha előtte fel volt telepítve) csakhogy nekem ilyen 1280*960as felbontásban nem is tom milyen frissítési frekin... lényeg, hogy szar volt és ujra kellett telepíteni
na, vmilyen starforce-os .sys miatt nem bootolt be a rendszer, ekkor már felment a pumpa, de a vista telepítőlemez megcsinálta :D -
#2626 nevicceljetek már ... flatout 1.2 nocd exe már elég régota leszedhető és megy is Vistán :) ráadásul az sf4 s igy megy vista alatt is. -
#2625 mondjuk nemhiszem, így átgondolva... -
#2624 ege ?
hm
és amit már megvettem, azt ott tudom aktiválni ? -
Dodo55 #2623 FlatOut2-ből is van steames változat. -
#2622 szerencsére a CRCnek a magyar kiadoja egyben a fejlesztők is
többivel viszont nem tudom mi lesz :(
pl Flatout 2 :(((((( -
Dodo55 #2621 Fogja a fejlesztő, és kiad egy nocd vista only patchet, és kész.
Xp alatt meg marad a Starforce.
Így a másolásvédelmet se szedik le teljesen, mert Xp alatt továbbra is kell starforce check.
A kiadó meg valószínüleg belemegy, ha meg olyan szerződést kötöttek a starforce-al, hogy nem adhatják ki a játék exe-jét starforce védelem nélkül, akkor tekintsék semmisnek a szerződést, mert a szerzői jog a kiadó kezében van, akkor adja ki védelem nélkül az exe-t, amikor csak akarja. -
#2620 a CRC invictus fejlesztés, én nem adom fel a reményeket :) -
#2619 aham. csinálni ... és ki? a fejlesztő? a kiado? vagy starforcék? :)
1-2 lelkiismeretes fejlesztőt/kiadót kivéve pár honap után a legtöbb fejlesztő/kiadó b*szik a játékára ...
pl jó példának ott az X3:Reunion - van nocd patch a hivatalos oldalon!
Rossz példának pl az Xpand Rally ... b*szhatod Vista alatt. -
#2618 a lofaszt, ez nem így működik
tuti csinálni fognak vmit -
#2617 és az mennyi? 1-2 év? rá volt irva dobozra h requirements: windowsxp ... ennyi. belementél, megvetted, bebuktad. :( -
#2616 "kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán?"
talán azért mert a supportot is megvásárolja az ember, amikor kipenget x ft-ot egy játékért. -
#2615 kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán? A cégnek meg miért lenne érdeke felbontani x dollárért a szerződést az starforce-al? Hogy legyen hozzájuk nocd crack? LOL:D -
Dodo55 #2614 Milyen szerződés?
Kivel? Gondolom a kiadóval.
Namost szerintem azért a kiadónak is érdeke, hogy menjenek a játékai Vistával is.
Ha meg a starforce-al kötött szerződésről van szó, akkor egyszerűen fel kell azt bontani. Olyan szerződés nincs, amit nem lehet felbontani. -
#2613 majd a készítők nyomnak ki valami álnéven egy cracket azt jónapot:DD -
#2612 Semmi :( -
#2611 Tényleg mi hír a daemon pro-ról?
-
#2610 Csak megoldják azt is egyszer vagy crackel vagy majd talán egy izombrutál daemon tools-al. -
#2609 általában szerződés kötelezte őket arra, h SOHA nem adhatnak ki sf nélküli patchet/exe-t ... invictus irta anno, h ezért nem adhatnak ki ők soha nocd pecset a CRC-hez.
pl mi lesz igy ía world racing2-vel? :( -
#2608 Mekkora erre az esély? Szerintem nem sok... -
Dodo55 #2607 Vagy pedig kiadnak hozzájuk egy patchet, ami mentesíti őket a starforce-tól.