Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi az infókat.<#hehe>#hehe>
A night Watch-ot akartam ki próbálni de starforce v 3 védi.
Demon tools-on van bemountolva és levehetõ pc dvd olvasom van és ki van húzva. De még így sem engedi.
Bár ezen kívül még 2 védelem van a játékon belül is, de az már más dolog 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na mi van, lájtosabb lett a StarForce? Elõbb viszi a Daemon is, majd jön a crack is hozzá? Pedig ez már dvd-s SF 4.5...
<#hehe>#hehe>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
szal a daemon isten, ennél akkor lenne istenebb, ha IDE emulátorral menne, nem scsi-vel 😊
Forza.
World Racing 2, GTR,Knights of The Temple 2, Blazing Angels.
Next PC upgrade: 2022
DT-t akkor nevezem majd jónak ha a régi sf-et is emulálni fogja de az még nagyon a jõvõ zenéje 😞
4.21 GB - egész méretes...
rábukkantan, és gondoltam szólok, hátha érdekel valakit innen 😉
bár nem tudok egyelõre semmi infót róla, mert NFO-t nem raktak mellé =/
http://goo.gl/gd6Zi5
Sikerült beszereznem a TrackMania Unitedhez egy DVD-s verzióhoz való patchet, és egy kis trükközéssel így DVD-s verzióvá tudtam alakítani a TMU-mat.
Ha elindítom akkor azt mondja, hogy tegyem be a keyless TMU cd-t. Ez a keyless dolog azt jelenti, hogy nem neked kell megadnod a cd key-t, ami a starforce esetében egy bizonyos játék esetében minden darabnak azonos, hanem az nyílt, titkosítatlan formában a cd-n van, és ezt összeveti a starforce a cd-n titkosítva tárolt kóddal. Valahogy így mûxik asszem.
Namost ha ez így van, akkor elméletileg a TMU elindítható egy eredeti TMSunrise cd-vel, egy kis trükkel.
A trükk az, hogy mivel azért azt nem akarták, hogy egy másik játék eredeti cd-jével tudjál játszani, ezért a starforce ellenõrzi a cd volume labeljét.
Ez a volume label könnyen megváltoztatható image fájlok esetében, így elméletileg egy átnevezett TMSunrise SFCloneal talán menne a TMU. Azonban nekem nincs TMS SFClone-om, most megpróbáltam egyet csinálni, nem tudom, hogy jó lesz -e. Azonban a legnagyobb esély akkor lenne, hogy mûködjön a trükk, ha látszólag át tudnám írni a fizikai cd-m volume labeljét. A látszólaggal arra céloztam, hogy valami olyan programmal, ami software-esen álcázni tudja egy fizikai meghajtó volume labeljét.
Nem reménykednék annyira, de kipróbáltam egy tök üres image fájlt, aminek adtam egy TMUNITED volume labelt, és a starforce elsõ ellenõrzésén átment, nem rinyált, hogy nem jó cd-t raktam be, hanem kért egy cd-keyt.
Szóval ha tudtok ilyen programot, akkor szóljatok.
Insert the world racing 2 disc into another drive then press "enter"...
D.I.R.T.Origin.of.the.Species-ViTALiTY
ViTALiTY mostanság nagyon belehúzott 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Próbáld meg kiírni egy DVD+RW-re (médiakód pl.: DAXON...D42.9, PHILIPS.041.9, RICOHJPNW11.9 (nálam korábban már bevált más progiknál)) a BlindWrite 6-al (tudja a dolgát 😊, a lemezt törölni is csak ezzel a progival lehet, legalábis nálam). Esetleg aktiváld az Alcohol 120%-ban a Media Type funkciót is. (lásd: #2520)
"LockOn_Save_Registry utility saves your "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" activation in registry file in case if you find it necessary to reinstall "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" (if it was damaged or you need to reinstall Windows © for example). To restore the "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" activation after reinstall run the saved registry file before starting the "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs".
Price: free"
Én nem próbáltam a progit, de elméletileg a játék aktiválásában segít egy újonnan telepített win. alatt(?).
Van mód a szükséges adatok kinyerése a registry-bõl.
A progit nem tudom feltenni, mert a merevlemezem tönkrement amin volt (a Lock On + egyéb hozzá szerzett progik-al).
Egyébként, ha kiírnám dvd-re az image-t akkor könnyebben el lehetne indítani?
Egy ilyen progival talán le lehetne nyomozni az aktiválást, hogy miket csinál.
Forza.
A TrackMania United online megvehetõ változatán starforce proactive van.
Ennek elõször örültem, mert láttam, hogy lehet deaktiválni az aktivációt, másik gépre átvinni, és legalább nem nyalogatja össze-vissza a cd-t minden indításkor.
Kíváncsiságból utánanéztem kicsit, és jól tettem, ugyanis megtudtam, hogy egy aktivációs kód csak 3x használható, utána lehet kérni másikat, de RÉSZLETESEN meg kell indokolni, hogy miért kell nekem több mint 3x aktiválnom a játékot.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy látszik, hogy az oroszok csinálták a starforce-t, mert amit a starforce mûvel az büdös k*****istáskodás.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a starforce proactive hol tárolja, hogy aktiválva van a cucc? Mert akkor azt elmenteném, és akkor talán nem kéne újra aktiválni.
Csak azt nem tudom, hogy a franciák hogy engedhetik meg maguknak, hogy a játékukra egy ilyen k*****istáskodó másolásvédelem kerüljön.
Természetesen nem azért vagyok mérges, mert ez így túl hatékony az illegális használat ellen, hanem azért, mert szeretném megvenni, és nem bírom elviselni, ha valaki korlátozza a szabadságomat.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
megfelelõ chipsettel az sf4pro is megy az uj daemonokkal lehuzás vagy sfn nélkül akár imagébõl 😊
Forza.
"NEWSPTD driver version 1.38.
NEW Full Windows Vista (Build 6000) compatibility 32Bit and x64 editions.
FIXProblem to add Virtual Drive after installation in some computers
FIX Minor bugs reported by users.
FIX Problem related to system report after burning/dumping.
FIX A bug found in RMPS while burning some custom made MDS files.
FIX Problem reported with virtual drive and InterVideo DVD Copy 5.
FIX Error code 12 as reported by some users during install.
FIXRMPS emulation problem for DVD+R media that occurred in some DVD drives.
UPDATE Book-type setting features to support Plextor LG and new generation of Liteon drives.
UPDATE Language Translations.
UPDATE Alcohol data type profiles.
UPDATEAlcohol Virtual Drive engine.
ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at http://www.alcohol-soft.com/devsupp/"
http://www.alcohol-soft.com/
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
bár arra is kíváncsi lennék, hogy melyik sf verzióig megy SFNightmare használata nélkül 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack