Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
tény, inkább az állandó gépleállít kihúz visszakapcsol, bootol procedúra idegesít😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
volt Vista a gépemen. Hát nekem rohadtul nem tetszett igaz a gépem sem egy erõmû hozzá😄

arty
csak majd vistán pl. mit csinálsz? 😞 ott nem a huzkodás lesz a gond ...

Forza.

mila69en
hát pedig nem tart semeddig😛

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

[HUN]FaTaL
télleg el is felejtettem hogy az már kijött pedig játszottam is vele😊 lol. hmmz fel is rakom😄 WR2 ahogy elnézem sose lesz😞 Igazán kár érte, sfes gamék közül az érdekelt a legjobban mindigis. húzkodni meg nincs mindig kedvem😄

arty
jahh, wr2 kellene nagyon 😞

viszont ... Trackmania.Sunrise.Extreme.INTERNAL-RELOADED ... ez nemjo? 😊

Forza.

[HUN]FaTaL
flatouthoz rég van reloaded crack...

engem a wr2 érdekelne😞 meg a trackmania sunrise 😞 CRChez is van már nocd crack rég

bertino
steamen keresztül 20 dolcsi :S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen, sajnos nem lehet steamen aktiválni, mert nincs hozzá cd kulcs.
bertino
persze, elindulni nekem is elindult (ha elõtte fel volt telepítve) csakhogy nekem ilyen 1280*960as felbontásban nem is tom milyen frissítési frekin... lényeg, hogy szar volt és ujra kellett telepíteni
na, vmilyen starforce-os .sys miatt nem bootolt be a rendszer, ekkor már felment a pumpa, de a vista telepítõlemez megcsinálta 😄

arty
nevicceljetek már ... flatout 1.2 nocd exe már elég régota leszedhetõ és megy is Vistán 😊 ráadásul az sf4 s igy megy vista alatt is.

Forza.

bertino
mondjuk nemhiszem, így átgondolva...

bertino
ege ?
hm
és amit már megvettem, azt ott tudom aktiválni ?

FlatOut2-bõl is van steames változat.
bertino
szerencsére a CRCnek a magyar kiadoja egyben a fejlesztõk is
többivel viszont nem tudom mi lesz 😞
pl Flatout 2 😞(((((

Fogja a fejlesztõ, és kiad egy nocd vista only patchet, és kész.
Xp alatt meg marad a Starforce.
Így a másolásvédelmet se szedik le teljesen, mert Xp alatt továbbra is kell starforce check.

A kiadó meg valószínüleg belemegy, ha meg olyan szerzõdést kötöttek a starforce-al, hogy nem adhatják ki a játék exe-jét starforce védelem nélkül, akkor tekintsék semmisnek a szerzõdést, mert a szerzõi jog a kiadó kezében van, akkor adja ki védelem nélkül az exe-t, amikor csak akarja.
bertino
a CRC invictus fejlesztés, én nem adom fel a reményeket 😊

arty
aham. csinálni ... és ki? a fejlesztõ? a kiado? vagy starforcék? 😊

1-2 lelkiismeretes fejlesztõt/kiadót kivéve pár honap után a legtöbb fejlesztõ/kiadó b*szik a játékára ...

pl jó példának ott az X3:Reunion - van nocd patch a hivatalos oldalon!
Rossz példának pl az Xpand Rally ... b*szhatod Vista alatt.

Forza.

bertino
a lofaszt, ez nem így mûködik
tuti csinálni fognak vmit

arty
és az mennyi? 1-2 év? rá volt irva dobozra h requirements: windowsxp ... ennyi. belementél, megvetted, bebuktad. 😞

Forza.

Serpa
"kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán?"

talán azért mert a supportot is megvásárolja az ember, amikor kipenget x ft-ot egy játékért.

[HUN]FaTaL
kiadónak miért lenne érdeke hogy a már kifutott, mindenki által megvásárolt játékai fussanak Vistán? A cégnek meg miért lenne érdeke felbontani x dollárért a szerzõdést az starforce-al? Hogy legyen hozzájuk nocd crack? LOL😄

Milyen szerzõdés?
Kivel? Gondolom a kiadóval.
Namost szerintem azért a kiadónak is érdeke, hogy menjenek a játékai Vistával is.

Ha meg a starforce-al kötött szerzõdésrõl van szó, akkor egyszerûen fel kell azt bontani. Olyan szerzõdés nincs, amit nem lehet felbontani.
[HUN]FaTaL
majd a készítõk nyomnak ki valami álnéven egy cracket azt jónapot😄D

grebber
Semmi 😞

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Tényleg mi hír a daemon pro-ról?
<#confused>

grebber
Csak megoldják azt is egyszer vagy crackel vagy majd talán egy izombrutál daemon tools-al.

arty
általában szerzõdés kötelezte õket arra, h SOHA nem adhatnak ki sf nélküli patchet/exe-t ... invictus irta anno, h ezért nem adhatnak ki õk soha nocd pecset a CRC-hez.

pl mi lesz igy ía world racing2-vel? 😞

Forza.

Evin
Mekkora erre az esély? Szerintem nem sok...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Vagy pedig kiadnak hozzájuk egy patchet, ami mentesíti õket a starforce-tól.
arty
gyak az összes sf3 gémet kukázhatjuk vistán 😞 (kivéve amihez van törés...)

Forza.

ati2002
Nagy a nyomás, nem megy már az üzlet nekik (hálisten).
+ a DT is fejlõdik szépen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Evogordon
Azért arra kiváncsi leszek mit csinálnak majd az SF-osok ha vista alá jönnek majd a játékok mert ugyebár a vista nem haggya hogy a kernelébe belepiszkáljanak..
Pl most is vistám van és feltettem rá a cross racin championshippet és onnantól else indúlt a vista azt írta hogy javítsam fel vagy tegyem újból.

Az SF már nem erõs, vagyis könnyen elbánik vele mostanában a DT. Ez mitõl van? 😊
Serpa
a stormregion új játékán (Codename: Panzers - Cold War), talán már nem az lesz, hisz a 10TACLES STUDIOS és az Electronic Arts fogja kiadni.

ezek pedig úgy tom, h nem használják a SFt.

A legújabb DT vajon "viszi" ezt az új BASIC verziót és a 4.50.7.3 Pro-t is?

Jó lenne már "elfelejteni" az SF-et. 😊
Serpa
kiváncsi vagyok milyen újabb problémákat generál.

Evin
Úgy tudom -lehet, hogy rosszul-, hogy a Starforce keményebben benne van a játékban, mint csupán védelem. Én a Second Sight néhány textúráját keresem, mert nincs a többi közt. Elképzelhetõ, hogy ez is a SF miatt van?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kívácsiságból belenéztem a most kijött international_rfb_patch_1.23.exe (kb. 100M😎 Rush For Berlin javításba. Látom benne, hogy

StarForce 3.6.13.00 detected -> protect-de-sfpa.dll
StarForce 4.70.06.04 detected -> protect-nd-sfpa.dll
StarForce 3.7.19.04 detected -> protect-us-sfdvd.dll
StarForce 4.50.07.03 detected -> protect-us-sfpa.dll
StarForce 3.7.19.04 detected -> protect.dll

A legújabb SF verzióra is frissít az egyik régióban, de csak Basic-re. Érdekes, hogy a többi PRO ill. ProActive (3.6xx) verzió.

A Stormregion nagyon kedveli az SF-t.
arty
nincs sajnos

Forza.

Sziasztok!
Nem néztem körül lejjebb. De van megoldás a Lock On Flaming Ccliffs-hez?
És nem a lehuzgálok mindent címû😊 ???
Mind a kettõhöz van már crack..

Csak halkan, mert ez illegális...

Helló!

én fucking dühös vagyok mert emiatt a fucking starforce miatt nem tudok se POP3-ni és King Kong-ozni. hogyan lehetne a star force-t ki iktatni?
grebber
Hát igen folytatás az kéne mégjobb fizikával!

mucsácsó
nhajha 😊 szégyellje magát, aki nem vette meg...de most komolyan! :@ 😄
hehe, mekkora volt már áhh...mi már tûkön ülve vártuk, hogy hozzák már a FO2-t 😄 mi is még anno elõrendeltük, aztán még a elsõ napokban kaptuk meg 😊
azok a régi szép idõk...jó ég...egész nyarat át FlatOut 2-ztem 😊 pont 5x ki lett játszva, de most így hogy felhoztátok hm...asszem elõ is veszem megint 😛
meg emlékszem, asszem pont te írtad grebber, hogy: "hívtak, egybõl lekúrtam a kapát" 😄DD vagy vmi ilyesmi 😄

amúgy nagyon jó lenne a játéknak egy folytatás, remélem lesz majd valami 😉
grebber
Már akkor volt mikor kijött a nem StarForce-os de ha érdekelne a game ennyit megtehettél volna érte hogy utánnanéz legalább a topikjában ha már 2000ft-ot nem adsz ki érte.

Evogordon
A starforce-os flatout2-höz van krekk?

grebber
Van hozzá crack szedd le!

gamecopyword.com

VEDD-MEG-CSAK-2000-FT
Heló!
Valaki meg tudná nekem mondani mi a Flat Out 2-nek a serial kódja mert az a szar starforcos.
Elõre is kössz!