2886
Starforce
-
#2726 amit minden sf védett játéknál:
optikai meghajto lehuzása alaplaprol
legujab daemon toolsba image bemountol
jatek elindit -
tosatt #2725 Sziasztok!!! Az Instinct nevű orosz FPS-n StarForce védelem van. Ha nem teszem fel a StarForce-t akkor nem indítja el a játékot de ha meg felteszem akkor kéri az eredeti cd-t. Mit Kell csinálni? -
#2724 ez igy van! lenne bill+egér konzolra, játékhoz, már nem lenne gamerpcm az fix... de lehet annyira mexokom a kontrollert, h ennek hiánya sem tántorit el lassan ;) -
#2723 ...de a konzol csak gamera valo...
egyébként meg hozzádobnánk egy egeret nyugodtan mondhatnánk rá, hogy "időtálló PC"
de csakmert nem évente hülyítik vele a népet, hogy ujitsa/vegyen ujat, hanem csak 5-8 évente -
#2722 nem vagyok benne biztos, h a PC még mindig előnyben van ...
és sztem tvn nem nevezném csunyának az xboxom grafikáját sem :) nem egy oblivion, de ... ;) -
Dodo55 #2721 Ja, az online serial check az egy nagyon hatékony, de egyszerű dolog, és szinte kikerülhetetlen. -
Dodo55 #2720 Azért fejlesztenek PC-re, mert "kicsit" többen játszanak PC-n, mint konzolokon.
A konzol az azoknak való, akik csak játszani akarnak, és nem zavarja őket, hogy 5 év múlva is ugyanolyan szintű(akkor már valószínüleg nagyon csúnya) grafikán kell majd tolniuk a konzolok (hardware-es)fejleszthetetlensége miatt. -
#2719 jah
aki akarja ugyis megtalálja a módját, hogy tört verzioval nyomuljon
kivéve persze az online serial ellenőrzéses játékokat (pl Test Drive Unlimited) -
#2718 mert még ígyis hatalmas üzlet azért, a konzol gépek meg chippelve vannak azt is lehet warezolni akkro minek fejlesztenek konzolra?:D -
#2717 Nem értem! Ha minden féle védelmet ki tudnak jácani akkor mért fejlesztik továbbra is PC-re gémeket -
#2716 Megtörve: Virtual.Skipper.5-RELOADED :D -
#2715 új DT megeszi az SF-et csak szerintem le kell húzni..bár az újaknál már lehet hogy nem kell. Jó lenne ha world racing 2höz lenne már valami kedvenc játékom és még megvenni sem tudom:( -
zoltang #2714 Újra támad az SF? :D
Ezeken melyik verzió van? Sima vagy Pro?
32nd America s Cup The Game SFCloneDVD-iTWINS - nfo
Dawn Of Magic (c) Deep Silver *CLONEDVD* - nfo
Csak simán DT kell ... (Akkor biztos Basic védelem csak.) -
#2713 -
#2712 -
#2711 az uj, 4.09es DT már megeszi az sf4.7-et reggelire :D
(leirás alapján) -
#2710 ez most a basic vagy a pro SF? -
#2709 csak nem gyengül a starforce?oO vagy annyira rágyúrtak, hogy ne lehessen megkerűlni, hogy mostmeg törni tudjákxD -
#2708 wtf oO -
#2707 Brian.Lara.International.Cricket.2007-RELOADED
Protection: StarForce 4.7
lehet nem nagy szám, de RLD did it again ;) -
Newfronter #2706 Hát ez kiadófüggő, mert oroszoknál az 1C Company adta ki, máshol meg a THQ. -
#2705 6 év után lehet nincs bennük ennyi kegyetlenség, megkönyörültek rajtunk :) -
Newfronter #2704 Így könnyű hogy van más megoldás, de ha csak ezzel a védelemmel adnák ki a játékot, várhatnánk. -
#2703 Hűha, ők is warezolnak, leszedik a vitality cracket azt jónapot:DD
egyébként ja, nagy szarban lennénk de ugyanígy volt a 3.5ös verzióig :) Aztán jött az sfcure és bumm:D -
Newfronter #2702 A STALKER orosz verzióján 4.7 Pro van és nem indul el semmivel, szóval ha a kiadók most SF-et használnának, leshetnénk. -
#2701 és sajnos az egyik leghatékonyabb a mai napig... -
#2700 lemezvédelem
meggátolja, h a starforceal védett lemezről másolatot készits. ill, a másolat nem fog működni ... -
#2699 :DDDDDD LOL -
Dodo55 #2698 -
#2697 mire valo a star force???????eredeti lemezeket lehet vele lemásolni????????????? -
Richard90 #2696 jah és csak akkor tölt be a rendszer ha van lemez a meghajtóban (mind1 milyen)
de nem offolok tovább -
#2695 safe mode elindul? -
Richard90 #2694 ohh nem sikerült amire gondoltam...(letörlöm a starforce drivert hátha e miatt van) ugyanis most lett újrarakvan a windows és a betöltés befejeztével (mikor megy a vonal) csak egy fekete képernyő jön be... többször is előfordult de utána valahogy megoldódott
előtte nem csinálta
valami tipp? -
#2693 Google -
Richard90 #2692 valaki tudan adni egy linket a starforce cleaner nevű programhoz?
thx -
#2691 akkor lehet hogy az íród nem támogatja, vagy nemtudom:/ -
#2690 Nekem soha a büdös életbe nem sikerült még túlirnom semmit :( -
#2689 kapcsold be a túlírást hátha támogatja a lemezt, nekem sikerült kiírni de hiáa sajnos:( -
#2688 Ja elfelejtettem írni azóta ki sem engedi irni :( -
#2687 na kipróbáltad a world racing 2-t az RW lemezekkel?