Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, tudom jó sok idõbe tellett, de a program begyûjtése volt az igazán hosszú idõ, illetve amíg rászántam magam, hogy megnézzem, de a cossacks 2 mûködik. Az biztos, hogy starforce-os, és mivel eddigiekhez képest új módszerrel lehet elindítani, így szerintem az új verzió lehet. Mellesleg, hála a carbone-os fiúknak, még sokkal könnyebb is az indítás, mint eddig. Szerintem hasonló módszerrel mûködhet minden játéknál. Nézzetek utána a cossacks 2 carbone clone verziónak. Szedjétek le az nfo fájlját, abban le van írva, mik kellenek hozzá, és hogy lehet megcsinálni. Gondolom, egy próbát nektek is megér.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Hmm, egy kissé a frászt hoztad rám. Elsõre totál azt hittem, hogy az az speciális html tag-ed az én hozzászólásomnak szól, és el nem tudtam képzelni, hogy mit írtam már el, ami ilyen hülyeségre sikerült.
Egyébként, azzal, hogy a cossacs 1 folytatása, nem sokat mondok gondolom. Leginkább age of empiresre hajaz, a napóleoni idõkben, essssszméletlenül nagylétszámú seregekkel.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Ez milyen játék?

http://fileforums.com/showthread.php?t=66343&page=5&pp=15
http://fileforums.com/showthread.php?t=70064
http://fileforums.com/showthread.php?t=70058

Egyébként, kétszeresen is hasznos volt a hozzászólásod számomra. Nem is tudtam, hogy már megjelent a cossacks 2, na, ezt szivesen letesztelem.

splinter cell chaos theory
cossacks 2
etc...
amugy emgirnád hogy ezt pontosan hol ovlastad?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én se veszek starforceos gamét az tuti.
Hmm zsolo hozzászólásáról épp az jutott eszembe, hogy pár hete akartam újra feltelepíteni az eredeti cdmrõl a red alert 2t, és már a telepítõ úgy kezdte, hogy hiba van, és rögtön kilépett, vagyis nem telepíthetõ. Ellenben, felraktam a feltört verziómat, és az hibátlanul települ és fut is. Vicces, hogy a crackelt még jobb is az eredetinél. A 64bites windowst azt nem tudom, hogy az alatt megy-e, az biztos, hogy virtuális gépre xpt telepítve azon nem hajlandó elindulni.
Mellesleg, mivel a starforce titokban módosítja a windowsodat, amit én erõsen elítélek, én nem vagyok hajlandó olyan eredeti játékot vennem, amin statforce van. És erre biztatok mindenki mást is, hogy bojkottálja az összes starforce terméket. Már volt olyan játék, amit megvettem volna, de a védelem miatt inkább mégis lemondtam róla. És nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik.
Egyébként, nem csak a kalózkodás miatt mennek csõdbe a kis cégek, hanem a fejlesztés egyre hosszabb idõ és egyre drágább, így több pénz kell hozzá, ráaádsul a nagy cégek elzárkóznak az új ötletektõl, õk inkább a biztos haszonra utaznak, ezért klónoztatják a már bevált játékaikat, és hatalmas összegeket költenek reklámra. Na, ezeket a kis cégek egyszerûen nem bírják megfizetni, így aztán aki vásárol, az a nagyok játékait vásárolja, ezzel is hozzájárulva, hogy elöbbutóbb, valami nagy vásárolja fel a kicsiket. Sajnos, a tendencia az, hogy lesz néhány nagy, azok uralják a piacot, és nem lesz semmmi, de semmi új ötlet.
Mellesleg, a jövõ a 64 bites oprendszereké. Akkor hogy is van ez? Választanod kell majd, vagy oprendszer, vagy játék? Mellesleg, én pc kiskerben dolgoztam másfél évig és ez alatt senki sem érdeklõdött, hogy külsõ optikai meghajtót tartunk-e. Ilyen meghajtójuk talán 1000-bõl 1 embernek van. És emellett, még ha be is tudja szerezni az ember, az ilyen külsõ cuccok általában 2-3-4x annyiba kerülnek, és emellett gyengébb teljesítményük van. Szóval, egy játék fejlesztõnek, fõleg akkor, ha egy kis névrõl van szó, hatalmas kockázat ez. Mert tényleg nem másolnák, ellenben nem is vennék meg a progit. Oké, eleinte megvennék, aztán jönnének a feljelentések, hogy nem volt feltüntetve, hogy ez nem mûködik csak olyan optikai meghajtóban, ami rohadt drága, és senkinek sincs. Esetleg jönnek perek is emiatt a kiadó ellen, másrészt meg, miután rajta lesz a felhívás, ki az a hülye, aki megvenné? Persze, akinek nem számít a pénz, vesz mellé meghajtót, de az nem hiszem, hogy sok lesz.
Mellesleg, gyorsan rákerestem a neten, és máris találtam egy megoldást, hogyan lehet átírni a rendszerben, hogy az ide meghajtót usb-snek higyje. Ott azt írják, egy játéknál mûködik, elméletileg akkor a többivel is fog.
Mindenesetre tudnátok mondani játékokat még, amik ezt a verziót használják? Hátha találok olyat, ami engem érdekel, mert nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mit produkál.
Bár, pl. a spellforce breath of winter, egy elég egyszerû védelmet használ, mégis annyira sok fájlra rakták fel, és kombinálták más védelemmel, hogy még nehezebb ezt feltörni.

Zsolo007
Hmm lehet, én annyira nem értek hozzá

arty
talán azért megy, mivel NEM kell az sf3 drivernek feltelepülnie - hiszen tört. ez nem érdekes, hanem logikus!

Forza.

Zsolo007
Hát ez így nem teljesen igaz.....pl a silent hunter 3nak SF3a van és mégis megy 64bites winxp alatt.... Igaz az eredeti nem! csak ha van rajta crack...érdekes mi?

arty
1.) azért a nagyokon kivül a kisebb kiadók/fejlesztõk sorra mennek csõdbe. sõt, a nagyok közül is pár ... ennek részben oka a kalózkodás is. Persze, egy EA nem fog csõdbemenni, ha nem veszed meg az nfsu2-t, de pl egy magyar fejlesztõnek már jobban hiányzik az a Mi pénzünk is ...

2.) az SF3.4.7x verziók NEM mennek többé mini image verzióról, csak usb-s cd meghajtóról. ez van, sajnos ha ez nagyon elterjed az sok szempontból cumi:

- a starforce3 gémek jelenleg tudtommal NEM futnak a 64bites winxp alatt
- nekem volt (igaz csak egy korábbi sf3 verzionál) hogy resetelt a gép cd ellenõrzéskor
- kevesebb játékot lehet majd "kipróbálni", a demo sokszor csalóka :(

Összességében nem örülök az sf3 megjelenésének, de pár programstílus talán föléledhet tõle, ami a kis eladásokból majd talán igy is megél...

Forza.

12346
hehh, tényleg:D dátumot nem lestem, csak bekerült az elsõ 50-be a téma, körbenéztem mi van itt, aztán étted.

Azért valahol igaza van. Mert az, amit õk produkáltak nem is offtopic, hanem egyszerûen csak szemét. Vagy ha gondolod, nyiss egy topicot, és majd én termelek napi 100 hozzászólást, ami azt fogja tartalmazni, hogy éppen hányadik hozzászólásom ez. Biztos élvezni fogod.
Mellesleg, hogy sikerült ennyire gyorsan reagálnod a témára? Alig fél év telt csak el a hozzászólás óta.

Duddits
Olvasod a fórumot az elejétõl? Mert én igen, és van olyan ember akinek sikerült elindítani.

12346
neked ez a mániád? minden szarért büntipontocska meg ban? máshol nem tudsz érvényesülni, mi?:D

Hmm. Na ez nekem új. Külsõ, usb csatolású dvd szükséges ahhoz, hogy elindítsd a programot? Akkor gondolom, az eredeti lemez inditásához is ez kell. Ez viszont akkor leszûkíti a potenciáli felhasználók körét kb 0.5 %-ra. Ilyet melyik cég tenne?

Zsolo007
Egyetértünk.

dikki*yysw
A PC-s verzió nem mûködik, csak usb-s dvd-vel, nem lehet elindítani semmilyen kis buherálással, miniimage meg starfuck semmi nem megy.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

3 évvel ezelött volt egy dosos cd író program, ami 1:1 -es másolatot készített.
Olyan szinten, hogy a médiakódokat is átvéste, vagy mi a fenét csinált.
Tartalomra írta a lemezeket, és nem adatfolyamra.
Tehát nem nézte milyen adat van a lemezen, nem próbálta meg azonosítani az adatfolyamot, hanem a szó szószoros értelmében "áttette" az adatokat.
PS lemezek 1:1-es másolatához használták.
1 éve keresem ezt a progit, de teljesen eltünt a netrõl.
Talán nem véletlen?!
Tennék egy próbát, hogy a mai védelmeket hogyan másolja.
Azthiszem, kicsit akkor félreérthetõ voltam. Nem önmagam akartam ajnározni, lévén, én is sok külföldi forrásból szedtem össze a tapasztalataimat, igyhát rengetegen vannak, akik ebben a témában sokkalta többet tudnak nálam errõl. Megvallom, a splintert sosem láttam, lévén, ez a stílus egyáltalán nem vonz, és ezért letölteni sem kivánom, de azért, ha itt lenne, kipróbálnám, hogy sikerül-e elindítani. Ellenben, az én stílusaimban is kiadták azokat a játékokat, amikre a legerõsebb verziójú védelmet rakták, és mégis elindult. Tény, hogy jó sokat kellett utánaolvasnom, illetve párszor a windowsom is közölte, hogy na most úgy megváltozott a konfig, hogy újraaktiválást kér (hiába, eredeti windows átka. ezért kellene inkább másoltat használni. de ha megvan legálisan, akkor már inkább az legyen fent...), mert bizony eléggé bele kell túrni a registrybe, és ez az a pont, amit én is csak egyetlenegy külföldi weblapon olvastam, ezt nem tudja szinte senki. Mondjuk, ha valakit érdekel, szivesen leírom, mit kell módosítani, mert szerintem egy kis windows buherátori tapasztalattal biztosan el lehet inditani azt is. Mellesleg, megnéztem a dc-n, és jó sok helyen fentvan a pc verzió, ill. warez lapokon is ott a mini image, és hozzá a starforce emulátor, ami azt bizonyítja, hogy meg lehet csinálni. De abban igazad van, hogy olyan verzió nincs belõle, aminél csak letöltöd a cracket és bemásolod, vagy rányomsz az emulátor 1 gombjára és már megy is.
Zsolo: igen, én is így vélem, de szerintem a film és dvd is hasonló helyzetben van, hogy igen durva összegeket kérnek el egy-egy példányért. Szerintem az egészet a kiadók kezdték, amikor még kevés kiadó volt, kis konkurenciával, és az emberek nem voltak képesek lemásolni a terméket, õk pofátlanul drágán adták, mondván, a sok hülye úgyis megveszi. Aztán a bõvülõ konkurencia hozzájuk alkalmazkodott, és amikor az emberek már képesek voltak másolni, akkor elegük lett belõle, hogy hülyének nézik õket, és inkább lemásolták, ráadásul ez meg is tetszett nekik, igy folytatták. Ez persze már nem tetszett a cégeknek. Mellesleg, pár napja volt egy mûsor, bár ott a dvd és zene másolásra koncentráltak, és azthiszem egy zenei produccer volt az, akine egyszerûen nem lehetett a kõagyába beleverni azt, hogy ha 1000 ember lemásolja a zenét, az nem 1000 elvesztett példányt jelent, mert ha nem létezne másolás, akkor mondjuk 10 megvenné, a többi meg sz*rna rá. Egy korábbi mûsorban egy másik jogvédõs meg azt nem fogta fel, hogy ha lemásolok valamit, az nem ugyanaz, mintha ellopok egy tárgyat, lévén, a tárgy megmarad az eredeti tulajnak, csak nekem lesz róla egy példányom. A helyes hasonlat kb ez lenne (mivel kocsis példáról volt szó): bemegyek egy bemutatószalonba, és az egyik kocsit szépen lemásolom, és felépítek magamnak egy ugyanolyan példányt. A jogvédõ meg erre azt hajtogatta, hogy nem, a másolás annyit tesz, hogy ellopom a szalonbeli kocsit. Egyébként, manapság mindennek egyre silányabb a minõsége, így sokminden, amit lemásolok, kb olyan minõségû, hogy szerintem max annyit ér meg, amennyibe az üres lemez, amire kiírom. Talán, minõségit kellene gyártani, és akkor lehetne panaszkodni, ha lemásolják. Egyébként, én munkanélküli vagyok jelenleg, kapok havi szûk 40 ezer forintot. Ebbõl 12 a netre megy, lévén, hûségidõben vagyok, nem tudom lemondani, és meg is kell élni. Mégis, úgy nézem, találtam egy egész jó és új játékot, egész jó áron, így elkezdtem rá spórolni, és meg fogom venni eredetiben. De pl. árultak 10 ezer forintért olyan akciójátékot, amit én, akinek ebben a stilusban nincs tapasztalata, 1 óra alatt végigjátszott. És nem is volt valami nagy szám, többé nem játszanám végig. Na, ezt pl. csak egy õrült lenne képes egy normális világban 1000nél drágábban adni. Megint elnézést, hogy ennyire offtopic lettem.

dikki*yysw
"így tehát, elmondhatom, hogy egy kis szakértelemmel a fenti emulátorprogramokkal az általam ismert összes starforce védelem, az optikai egységek fizikai vagy biosbeli machinálása nélkül kiiktatható."

Nézd meg akkor a Splinter Cell Chaos Theoryt, kiviszi-e a starfuckod, mert úgy érzem nem fogja. Persze lehet azért nincs játszható warez verzió egy hónapja belõle, mert még senki nem volt akinek meglenne a te szakértelmed. :d

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Zsolo007
Hmm érdekes. Szerintem az alapvetõ gond az a cégekkel hogy azthiszik hogy aki másol az feltétlenül meg is venné ha nem lehetne másolni nem? Azzal számolnak hogy mennyire terjed el a neten, ebbõl jön ki a veszteségük. Viszont az igazság az hogy szerintem, nem azért másol az ember mert ki akar baszni a cégekkel, a fejlesztõkkel, hanem egyszerûen azért mert irreálisan magasak a gémek árai(fõleg itt MOn). Nem egy olyan embert ismerek aki a warezt csak egyfajta demóként hasznáûlja hogy lássa hogy jó e a gém, hiszen a demók gyakran nem adják vissza aztv amilyen a teljes valójában. Viszont ha tetszik nekik elmennek és megveszik, -multis játékoknál gyakrabban mint sima singlenél-. De ittvagyok pl én, ha nem lenne warez hát nem sok játékom lenne, max. azok amiket újságok mellé kapok, illetve legalább 1 évnek el kéne telni hogy lemenjen az ára elfogadható szintre. Szóval amiket lehet olvasni hogy mekkora veszteségük van a játékiadóknak az szerintem nem teljesen igaz. Persze filmnél zenénél már egy kicsit más a helyzte....

Nah bocsi az OFFért

<#violent> USA majmolók <#boxer>

Nos, elösször is, a google talán a legelterjedtebb kémprogram. Minden keresésedet eltárolják, úgy, hogy bármikor azonosíthassanak téged, mint net elõfizetõt. És emellett valószinûleg az NSA-hoz mennek az adatok, ami pedig az amcsi nemzetbizonsági szerv, és manapság feléjük a legelsõdlegesebb bûn a számítógépes anyagok nem megfelelõ jogosultságú használata (ebbe feléjük a film és zene is benne van). Elég jó forrásokból olvastam, hogy már nem a terrorizmus a nép ellensége, hanem a program másolás. És kishazánk szó nélkül átvesz mindent amit az usa mond, nyáladzva tapad az usa minden szavára. Na, bocsi az offtopicért.
Szóval, én a starfucktoolt én dc-n találtam meg egyetlen embernél. A keresõkben azért nehéz rálelni, mert van egy starfuck nevû együttes, és mindenhol annak a lapjait dobálja fel
Mellesleg, a statforce védelmet alapvetõen 3 kategóriába sorolnám én: a gyenge, amelyikhez kiadnak töréseket, amikkel felülírjuk a megfelelõ fájlt, és már fut is. A közepes, amihez már mini image kell, ellenben elég letiltani az optikai meghajtókat, és pl. a starfucktoolt elinditani, és megy, illetve a kemény, amihez kell a mini image, le kell tiltani az optikai meghajtókat az eszközkezelõben, a registryben meg kell vonni az olvasási jogot bizonyos kulcsoktól, és használni kell pl. a starfucktoolt.
Na, ma kicsit teszteltem. A starfucktool és a starforce nightmare 1.12 tökéletesen kicselezte a kemény védelmû starforce-ot is (persze, az eszközkezelõs és a registrys machinációk után). Illetve, a starfuck 0.82-t egy közepes szintûn próbáltam ki, és azt vitte, de a keményen nem próbáltam, hogy menne-e, bár szerintem vinné.
És ami egyetlen felpatchelt verziójú játék, ami eddig nem indult el nekem sehogy, az kódot kért, és rájöttem, hogy a patchben letiltották azt a kódot, így tehát, elmondhatom, hogy egy kis szakértelemmel a fenti emulátorprogramokkal az általam ismert összes starforce védelem, az optikai egységek fizikai vagy biosbeli machinálása nélkül kiiktatható.
Bõ egy éve olvastam egy leírásban, hogy ennek a védelemnek hála, a kalózkodás végetért. Szerencsére nem. Sajnálom a cégeket, mert így jóval kisebb a hasznuk (bár, lefogadom, még így is van bõven), ellenben ha lehetetlen a másolás, azzal meg mi leszünk nekik kiszolgáltatva, ugyanis nem nagyon törekednek a versenyre, inkább a nagy haszonra kis kockázattal.

Duddits
Googlét próbáltátok már?

Írjátok meg honnan lehet letölteni ?

Duddits
Hát nem tudom.

Az ugyanazt csinálja, mint a starforce nightmare, vagy a starfuck nevû progik, vagyis, az optikai egységeid jelenlétének a nyomát tünteti el a gép számára, anélkül, hogy le kellene állítanod a gépet, és neked megtenni. Csak épp nekem ez a személyes kedvencem.

Duddits
Starfucktool? Az mit tartalmaz?

Ha valaki tudja honnan lehet leszedni a starfucktool-t dobjon egy mailt,vagy privit pls.
Gond megoldva. belebarmolt a regedit hozzáférési jogába néhány bejegyzésnél. Sikerült nagynehezen tegnap este a daemont felinstallálni hibaüzenet nélkül. A fagyást meg a vertex és pixel shadereim eltünése okozta! :))) Újrainstalláltam a legújabb catalyst-ot és az ati tray tools, és úgy néz ki jó lett. Lehet, elõtte mikor frissítettem a drivereket pár napja, a megbolygatott regedit-be nyomta be, így ezért lehetett szar a megjelenítés is.

Na, látom, újra beindult ez a fórum. Csak úgy mellesleg megelítem, hogy a starforce nightmare és a starfucktool is tökéletesen mûködik, gép resetelés akkor következik be, ha a cd-dvd eszközök letiltását-engedélyezését is a programmal akarjátok végrehajtatni, vagy ezt a részt teljesen kihagyjátok. Én igen sokat szenvedtem, mert már alapból, az elveimmel ellentkezik, hogy starforce-os játékot megvegyek eredetibe. Van pár, amin, ha nem lett volna ez a védelem, megvettem volna, de igy SOHA!!! Viszont, az újabb verziójú starforce-ok már sokkal ügyesebbek, nagyon cselesen ki tudják védeni az emulátor progikat. Csak nem eléggé :) Egy kis registry hackeléssel nálam az összes program futott, kivéve a superpowers 2 az 1.4-es patch-el. De régebbi verzióként még az is ment. Bár, vannak fura dolgai annak a programnak, mert, ha mondjuk felrakom az alap verziót, és elinditom úgy, hogy nem vagyok net kapcsolatban, tökéletesen mûködik a single player. Ha viszont net kapcsolatban vagyok, a tûzfal megfogja a titokbani kommunikációját. Persze alapból letiltom, de mégis, amikor elinditom a single player-t, a konzol ablakában látszik, hogy el akarja inditani a játékot, majd visszarak a fõmenübe, és ezt igy folytatódik. Tehát, netkapcsolatban letiltott kommunikációval nem mûködik, mégha nem is kellene netre kommunikálnia ehhez. Az 1.4-es verzió aktiv starforce védelme pedig csak ideig-óráig lesz mûködõképes, akkor is megtalálom az ellenszerét. <#email> Ja, mellesleg, a kábellehúzogatós módszert én nem ûzöm, mégis milyen snassz dolog, hogy le kell állítanod a géped mielött játszani akarsz <#ejnye1>

zoli80
nalam ugyanez,kurva idegesito.jo lenne vmi megoldas.alcoholt is szejjelkurta.

grebber
Ja, elhiszem. De ha fagy a gép akkor fagy a gép pedig az nincs a leirásban.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
nálam eddig minden starforcés gém ment ahogy leirták hogykell elindita elsõre ment..ezen semmi bonyolult dolog nincs csak ugykell csinálni ahogy oda van irva azt kész

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
<#hehe>

K.András
Format c: ;)

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Nálam is fagy! Szerintem a starforce nightmare bafta el. A daemont nem tudom felinstallálni, mert kiírja, hogy hiba történt a telepítés során, és mégis felnyomja, de az ikon nem látható. A PnP Bios Extensionnál meg egy sárga felkiáltójelem van, és nem tudom kijavítani. :(( 5let?

grebber
Na kedves Reloaded ismét feltört egy SF-os gamet a Chaos League-et.

Duddits
Nah, mi van?? Splinter Cell se megy?? Vagy mi van? <#nemtudom>

grebber
Errõl lenne szó <#eljen><#nevetes1>

Duddits
Reloaded most feltörhetné a GTR-t, meg a Soldiers-t! Ha már 2 játékot is megcsinált.

grebber
Se a sfnightmare se a starfuck.
Lefagy állandóan a gép.

Shep
nállad az se megy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hát éppen ez az a faszért nem müködik az a kurva starforce nightmare progi?

Shep
na jó de te speciális eset vagy, mikor mindenki másnak megy vmi a te gépeden akkor se indul :)(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már akinél megy a straforcos progival.

Nekem azért kéne crack mertmár kurvára unom a kábelek ki-be huzogatását.

Annyira várjátok az a Toca 2-t,mikoregy nagy szart se ér az egész játék,én is nagyon kiaakrtam probálni annyira hogy még az origináltat is megvettem.Nagyot csalodtam benne,olyan nehéz hogy a kariérában valami 8%-nál tartok és nem tudok tovább menni,pedig én se most kezdtem az autos játékokat
bodesz
toca 2:mini image és megy
GTR:van új verzsön amivel csak disable CD,disable Node,mountolsz mini imaget és megy is a game :) (1.3 mal)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

grebber
Reloaded most belejött. 2 sf3-as gamet is feltört: Street Racing Syndicate, Silent Hunter 3.

Most jöhetne a Soldiers, meg a TOCA 2 :)

Shep
mini image van hozzá, az bõven elég.