Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Egyébként, azzal, hogy a cossacs 1 folytatása, nem sokat mondok gondolom. Leginkább age of empiresre hajaz, a napóleoni idõkben, essssszméletlenül nagylétszámú seregekkel.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Ez milyen játék?
http://fileforums.com/showthread.php?t=70064
http://fileforums.com/showthread.php?t=70058
Egyébként, kétszeresen is hasznos volt a hozzászólásod számomra. Nem is tudtam, hogy már megjelent a cossacks 2, na, ezt szivesen letesztelem.
cossacks 2
etc...
amugy emgirnád hogy ezt pontosan hol ovlastad?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mellesleg, mivel a starforce titokban módosítja a windowsodat, amit én erõsen elítélek, én nem vagyok hajlandó olyan eredeti játékot vennem, amin statforce van. És erre biztatok mindenki mást is, hogy bojkottálja az összes starforce terméket. Már volt olyan játék, amit megvettem volna, de a védelem miatt inkább mégis lemondtam róla. És nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik.
Egyébként, nem csak a kalózkodás miatt mennek csõdbe a kis cégek, hanem a fejlesztés egyre hosszabb idõ és egyre drágább, így több pénz kell hozzá, ráaádsul a nagy cégek elzárkóznak az új ötletektõl, õk inkább a biztos haszonra utaznak, ezért klónoztatják a már bevált játékaikat, és hatalmas összegeket költenek reklámra. Na, ezeket a kis cégek egyszerûen nem bírják megfizetni, így aztán aki vásárol, az a nagyok játékait vásárolja, ezzel is hozzájárulva, hogy elöbbutóbb, valami nagy vásárolja fel a kicsiket. Sajnos, a tendencia az, hogy lesz néhány nagy, azok uralják a piacot, és nem lesz semmmi, de semmi új ötlet.
Mellesleg, a jövõ a 64 bites oprendszereké. Akkor hogy is van ez? Választanod kell majd, vagy oprendszer, vagy játék? Mellesleg, én pc kiskerben dolgoztam másfél évig és ez alatt senki sem érdeklõdött, hogy külsõ optikai meghajtót tartunk-e. Ilyen meghajtójuk talán 1000-bõl 1 embernek van. És emellett, még ha be is tudja szerezni az ember, az ilyen külsõ cuccok általában 2-3-4x annyiba kerülnek, és emellett gyengébb teljesítményük van. Szóval, egy játék fejlesztõnek, fõleg akkor, ha egy kis névrõl van szó, hatalmas kockázat ez. Mert tényleg nem másolnák, ellenben nem is vennék meg a progit. Oké, eleinte megvennék, aztán jönnének a feljelentések, hogy nem volt feltüntetve, hogy ez nem mûködik csak olyan optikai meghajtóban, ami rohadt drága, és senkinek sincs. Esetleg jönnek perek is emiatt a kiadó ellen, másrészt meg, miután rajta lesz a felhívás, ki az a hülye, aki megvenné? Persze, akinek nem számít a pénz, vesz mellé meghajtót, de az nem hiszem, hogy sok lesz.
Mellesleg, gyorsan rákerestem a neten, és máris találtam egy megoldást, hogyan lehet átírni a rendszerben, hogy az ide meghajtót usb-snek higyje. Ott azt írják, egy játéknál mûködik, elméletileg akkor a többivel is fog.
Mindenesetre tudnátok mondani játékokat még, amik ezt a verziót használják? Hátha találok olyat, ami engem érdekel, mert nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mit produkál.
Bár, pl. a spellforce breath of winter, egy elég egyszerû védelmet használ, mégis annyira sok fájlra rakták fel, és kombinálták más védelemmel, hogy még nehezebb ezt feltörni.
Forza.
2.) az SF3.4.7x verziók NEM mennek többé mini image verzióról, csak usb-s cd meghajtóról. ez van, sajnos ha ez nagyon elterjed az sok szempontból cumi:
- a starforce3 gémek jelenleg tudtommal NEM futnak a 64bites winxp alatt
- nekem volt (igaz csak egy korábbi sf3 verzionál) hogy resetelt a gép cd ellenõrzéskor
- kevesebb játékot lehet majd "kipróbálni", a demo sokszor csalóka :(
Összességében nem örülök az sf3 megjelenésének, de pár programstílus talán föléledhet tõle, ami a kis eladásokból majd talán igy is megél...
Forza.
Mellesleg, hogy sikerült ennyire gyorsan reagálnod a témára? Alig fél év telt csak el a hozzászólás óta.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Olyan szinten, hogy a médiakódokat is átvéste, vagy mi a fenét csinált.
Tartalomra írta a lemezeket, és nem adatfolyamra.
Tehát nem nézte milyen adat van a lemezen, nem próbálta meg azonosítani az adatfolyamot, hanem a szó szószoros értelmében "áttette" az adatokat.
PS lemezek 1:1-es másolatához használták.
1 éve keresem ezt a progit, de teljesen eltünt a netrõl.
Talán nem véletlen?!
Tennék egy próbát, hogy a mai védelmeket hogyan másolja.
Zsolo: igen, én is így vélem, de szerintem a film és dvd is hasonló helyzetben van, hogy igen durva összegeket kérnek el egy-egy példányért. Szerintem az egészet a kiadók kezdték, amikor még kevés kiadó volt, kis konkurenciával, és az emberek nem voltak képesek lemásolni a terméket, õk pofátlanul drágán adták, mondván, a sok hülye úgyis megveszi. Aztán a bõvülõ konkurencia hozzájuk alkalmazkodott, és amikor az emberek már képesek voltak másolni, akkor elegük lett belõle, hogy hülyének nézik õket, és inkább lemásolták, ráadásul ez meg is tetszett nekik, igy folytatták. Ez persze már nem tetszett a cégeknek. Mellesleg, pár napja volt egy mûsor, bár ott a dvd és zene másolásra koncentráltak, és azthiszem egy zenei produccer volt az, akine egyszerûen nem lehetett a kõagyába beleverni azt, hogy ha 1000 ember lemásolja a zenét, az nem 1000 elvesztett példányt jelent, mert ha nem létezne másolás, akkor mondjuk 10 megvenné, a többi meg sz*rna rá. Egy korábbi mûsorban egy másik jogvédõs meg azt nem fogta fel, hogy ha lemásolok valamit, az nem ugyanaz, mintha ellopok egy tárgyat, lévén, a tárgy megmarad az eredeti tulajnak, csak nekem lesz róla egy példányom. A helyes hasonlat kb ez lenne (mivel kocsis példáról volt szó): bemegyek egy bemutatószalonba, és az egyik kocsit szépen lemásolom, és felépítek magamnak egy ugyanolyan példányt. A jogvédõ meg erre azt hajtogatta, hogy nem, a másolás annyit tesz, hogy ellopom a szalonbeli kocsit. Egyébként, manapság mindennek egyre silányabb a minõsége, így sokminden, amit lemásolok, kb olyan minõségû, hogy szerintem max annyit ér meg, amennyibe az üres lemez, amire kiírom. Talán, minõségit kellene gyártani, és akkor lehetne panaszkodni, ha lemásolják. Egyébként, én munkanélküli vagyok jelenleg, kapok havi szûk 40 ezer forintot. Ebbõl 12 a netre megy, lévén, hûségidõben vagyok, nem tudom lemondani, és meg is kell élni. Mégis, úgy nézem, találtam egy egész jó és új játékot, egész jó áron, így elkezdtem rá spórolni, és meg fogom venni eredetiben. De pl. árultak 10 ezer forintért olyan akciójátékot, amit én, akinek ebben a stilusban nincs tapasztalata, 1 óra alatt végigjátszott. És nem is volt valami nagy szám, többé nem játszanám végig. Na, ezt pl. csak egy õrült lenne képes egy normális világban 1000nél drágábban adni. Megint elnézést, hogy ennyire offtopic lettem.
Nézd meg akkor a Splinter Cell Chaos Theoryt, kiviszi-e a starfuckod, mert úgy érzem nem fogja. Persze lehet azért nincs játszható warez verzió egy hónapja belõle, mert még senki nem volt akinek meglenne a te szakértelmed. :d
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nah bocsi az OFFért
<#violent>#violent> USA majmolók <#boxer>#boxer>
Szóval, én a starfucktoolt én dc-n találtam meg egyetlen embernél. A keresõkben azért nehéz rálelni, mert van egy starfuck nevû együttes, és mindenhol annak a lapjait dobálja fel
Mellesleg, a statforce védelmet alapvetõen 3 kategóriába sorolnám én: a gyenge, amelyikhez kiadnak töréseket, amikkel felülírjuk a megfelelõ fájlt, és már fut is. A közepes, amihez már mini image kell, ellenben elég letiltani az optikai meghajtókat, és pl. a starfucktoolt elinditani, és megy, illetve a kemény, amihez kell a mini image, le kell tiltani az optikai meghajtókat az eszközkezelõben, a registryben meg kell vonni az olvasási jogot bizonyos kulcsoktól, és használni kell pl. a starfucktoolt.
Na, ma kicsit teszteltem. A starfucktool és a starforce nightmare 1.12 tökéletesen kicselezte a kemény védelmû starforce-ot is (persze, az eszközkezelõs és a registrys machinációk után). Illetve, a starfuck 0.82-t egy közepes szintûn próbáltam ki, és azt vitte, de a keményen nem próbáltam, hogy menne-e, bár szerintem vinné.
És ami egyetlen felpatchelt verziójú játék, ami eddig nem indult el nekem sehogy, az kódot kért, és rájöttem, hogy a patchben letiltották azt a kódot, így tehát, elmondhatom, hogy egy kis szakértelemmel a fenti emulátorprogramokkal az általam ismert összes starforce védelem, az optikai egységek fizikai vagy biosbeli machinálása nélkül kiiktatható.
Bõ egy éve olvastam egy leírásban, hogy ennek a védelemnek hála, a kalózkodás végetért. Szerencsére nem. Sajnálom a cégeket, mert így jóval kisebb a hasznuk (bár, lefogadom, még így is van bõven), ellenben ha lehetetlen a másolás, azzal meg mi leszünk nekik kiszolgáltatva, ugyanis nem nagyon törekednek a versenyre, inkább a nagy haszonra kis kockázattal.
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem azért kéne crack mertmár kurvára unom a kábelek ki-be huzogatását.
GTR:van új verzsön amivel csak disable CD,disable Node,mountolsz mini imaget és megy is a game :) (1.3 mal)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Most jöhetne a Soldiers, meg a TOCA 2 :)