2886
Starforce
-
a warezes CRC megy neten :P -
Kovsebi #683 Na nehogy azt mondjátok, hogy a warezes CRC megy neten -
Simán megy elhiheted :D -
És az új SF3-ak kiskapuit meg a feltörő teamek találják meg ez örök körforgás. :D -
grrr World Racing 2-t a népnek:D -
Newfronter #679 Igen jó, sőőt nekem WinXPMCE2005 van :P -
Nekem kb 11-re lesz lent az SC3 már nagyon kiváncsi vagyok nenni fog e!
SP2 windowsból jó a magyar nyelvű is mert nekem asszem csak az van? -
ACE #677 Hupsz, bocsi... aszittem van ebben olyan védelem, hogy nem lehet kétszer elküldeni, de úgy tűnik kezdetleges a dolog... -
ACE #676 És DVD-t, CD-t írni sem szoktál? Esetleg ha megkívánsz valami filmet, vagy játékot, akkor gyorsan lehúzod netről, megvárod amig lejön és utána kezded el nézni, hogy ne kelljen meghajtót használni? Ugye ezt Te sem gondolod komolyan... -
ACE #675 És DVD-t, CD-t írni sem szoktál? Esetleg ha megkívánsz valami filmet, vagy játékot, akkor gyorsan lehúzod netről, megvárod amig lejön és utána kezded el nézni, hogy ne kelljen meghajtót használni? Ugye ezt Te sem gondolod komolyan... -
LOL!! 

-
gab1ka #673 nem értem ez cdrom lehúzás miért olyan nagy probléma..xp telepítés után mindent megtalál az ember a netről,az optikai meghajtó csak az áramot fogyasztja mert ég benne a led.. -
Ok, nem is kellett, csak azt hittem, mert SF3 van rajta. -
Egy telepítő serial-t a Cross racinghez nem tud adni vki? -
pinehead #670 azért fa**a, hogy leszedem a hivatalos demót (bet on& BIA), erre nem indul, mert sztárforszos szarság miatt apellál...vicc komolyan, ezek demók, bazz...:/ -
Ha a kábeleket lehúzom akkor megy a Bet.On.Soldier.Blood.Sport.SFcureCloneDVD-MiRROR !

De kell neki a többi program is! -
ACE #668 OLVASSATOK MÁR KICSIT!!!
Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.SFcureCloneDVD-MiRROR
3.Start SFNightmare (wich you can also find in SFcureSFNM.rar)
and Disable Node, you also need to disconnect the cables from
your cd/dvd-drives,because SFNightmare can't hide them for this
starforce version anymore.
Fordítsam? Ehhez a SF verzióhoz már ismét le kell huzogatni a kábelokat, mert a SF Nightmare-el való letiltást kiküszöbölték a fejlesztől... Faszom ennyiből jó nekik, hogy előnyben vannak, mert nekik is megvannak ezek a feltörő dolgok, és könnyedén megtalálják a kiskapukat...
ugyanez vonatkozik
Bet.On.Soldier.Blood.Sport.SFcureCloneDVD-MiRROR
release-re... -
Teszteljétek csak ,nekem nincs helyem sajnos letölteni! :D -
#666 De állítólag az új Brothers in arms nem megy fel,csak sp2 alatt.Ez igaz? -
Nem muszály nekem is tele van minden szarral és több mint fél éves. -
zoltang #664 Nálam a windows több mint fél éves (régebben buheráltam is a reg-ben is a GTR miatt), és simán megy a Cossacks 2 valamint a Splinter Cell CT is. -
#663 A tiszta windows nagyon muszáj? -
Szar helyről töltöd ennyi :D
Dögg: Annyira megerőltető visszakeresni?? amugy #327. -
#661 A Brothers in arms:Earned in blood hogyan indítható el? -
Newfronter #660 Bocs de ez sosem fog leérni.. de ha lejön elmondom neked, de az nem ma lesz:( -
Na várom a többiek Bet on Soldiers beszámoloját.Remélem azért lesz ember akinek megy. -
Megnéztem ezt a Bet.On.Soldier.Blood.Sport.SFcureCloneDVD-MiRROR
De nem mükszik nálam!
Pedig ugyan ugy csináltam mint a spliter 3-mal és az meg megy.
-
abonyitomz #657 EBBŐL A LISTÁBÓL nekem MINDEN ELINDUL kivéve Codename: Panzers Phase Two-t mert még nem szedtem le -
Ezt egy Splinter Cell -es próbálja már ki! -
Newfronter #655 Leszedem és kipróba, aztán mondom az eredményt.. főleg ha leér még ebben az évben:( -
TESZTELTE MÁR valaki ezt : Bet.On.Soldier.Blood.Sport.SFcureCloneDVD-MiRROR a saját topikjában sokan irják hogy nem indul pedig kéne neki??! -
nem jól tudod:) -
Bet.On.Soldier.Blood.Sport.SFcureCloneDVD-MiRROR -
Rosszúl hát!
De viszont egy újabb játék!
Bet.On.Soldier.SFCloneCD-MiRROR -
rosszul tudod -
DonManó #649 ha jól tudom még nem adták ki pc-re -
a world racing 2-t miért nem klónozzák? ennyire nem érdekli a teameket?:( -
DonManó #647 leszállnál rólam?
kössz! -
Gabe18 #646 Csak infó. -
http://www.nforce.nl/
ez az oldal csak informáciokat tartalmaz vagy innen le is lehet tölteni?