Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szép lenne, de ezen a programon a régebbi starforce verzó van.

Game Title: 7 Sins
Version: 1.0
Language: English
Copy-Protection: Starforce v.3.4.71.19
Tools used: checked protect.dll and used Aray-Scanner v.2.0.2.3

A GTL Demon a legújabb van: StarForce 3.5.10.01 detected -> ...\GTL\sfp.dll
Sajnos.
Kandurex
- Starforce - leáldozik.

Sztem annyira nem nagy durranás már ez a védelem. Ha jól tudom minden játékot feltörtek már (talán a Chaos T. kivétel, bár az is mûködik DVD -vel). És ma is egy adag amit tört a jó öreg RELOADED:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az xpand angolul is beszél, de próbáld meg telepíteni rá az angol frissítést, és mindjárt közli, hogy arra csak lengyel frissítés telepíthetõ. Mellesleg, tényleg lengyel csapat, és nem tudom, hogy miért csak autós játékokat tört, de azokat is csak bemutatásként tette, hogy megmutathassa, hogy törhetõ a védelem, de közölték is, hogy nincs kedvük elbogarászni minden játékkal, csak bemutatás volt az elsõ, a második pedig, hogy megerõsítsék, hogy a védelem fejlesztõi hazudtak az xpand-ról.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

rorr
az lehet ,hogy angol verzió volt de a vrally-t lengyelesíteni lehetett belõle....
A V-rallyt és a CHROME címû játékot egy lengyel csapat készítette ha nem tudnád!!!

[HUN]FaTaL
hát az xpand angol volt, a colin szintén szal nem értem mirõl is beszélsz?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

rorr
Az ultima egy lengyel csapat csak autós játékot törtek fel eddig de az utána lengyelül beszélt... milyen érdekes ,hogy a v-rallyt készítõ csapat is lengyel!!

azért ez a telepitõsd nem iylen egyszerû mert a fileokba amit felrak még benne van a védelem hiába magát a sf drivert nemr akja fel és igy ugyan ott tartasz ahol a part szakad és nem megy..., ultimanak nem azért tartott oylan sokáig mert egy szaros telepitõt kellet vagy akartak csinálni ami kb fél ora legroszabb esetben hanem emrt az összes értintett filebole gyesével ki kellet irtani az sfet...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na ja, valószinûleg a patchben már egy újabb sf verzió van, és azért nem megy. Konkrétan a d-day volt olyan, hogy a 2.16-os verzióban újabb, jobban védõ verzió volt, mint a 2.14-es és az elötti verziókban. Egyébként tudtommal az ultima módszerével minden játék feltörhetõ, mivel egyszerûen a telepítõt írják újra, amivel kihagyják a felesleges részleteket (mint a védelem), csak épp oltárira munkaigényes dolog. Bár az ultima csak azt próbálta bemutatni, hogy feltörhetõ a védelem, nincs kedvük minden progit feltörni.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

rorr
Na persze cossacks ugyanezt lehetett csinálni a second sight-nál is mielött a reloaded megtörte...

rorr
próbáld ki ezt a módszert a 120mb-os cossacks2 javítás után na ugye ,hogy igazam van.... Más x-pand rally,colin 05 az akkori starforce verziókat lehetett törni az új ami odavág abból is a drágább verzió (silent hunter,splinter3)

Hmmm... akkor ha a cossacks 2-t nem tudják feltörni, hogy sikerült nekem kipróbálni? Igaz, hogy nem játszottam vele azóta sem, csak arra voltam kíváncsi, hogy elindul-e. Ott az eddigi iránynak ellentmondva nem a sf drivernek próbálták elhitetni, hogy az image az eredeti fájl, hanem egyszerûen a drivert törték fel. Végülis, az eredmény a lényeg. Egyébként ha valami oltárira fel akarnak valamit törni, akkor úgyis megteszik, ha mást nem, hát a sok munkával járó úton. Lásd pl. az ultima esetét. Az xpand rallyhoz új telepítõt írtak, ami kihagyja a sf telepítését, és tökéletesen futott. Ezt csak azért csinálták, hogy megmutassák, hogy nem feltörhetetlen, ahogyan addig mindenki ezt hirdette. Erre jött a szabvány céges duma a starforce készítõitõl, hogy az csak egy bug miatt történt, ami véletlenül a driverben volt. Holott ez teljesen õrültség, csak a hozzá nem értõ hülyék megtévesztésére jó, hiszen, ha egy új telepítõ kihagyja a driver telepítését a játékra, akkor lényegtelen, hogy van-e hiba a driverben. Erre az ultima megmutatta, hogy a már biztosra feltörhetetlen driverû :) colin 05-ben is el lehet játszani ugyanezt. Anno ugyanezt játszotta el a valve a half life 2-vel is (persze, a kiadó nyomására). Ha az elején csak annyit mondanak, hogy nem készülnek el idõre a programmal, amit õk biztosra tudtak is már akkor, akkor valószinûleg sosem kerül ki a program a netre. De amikor kikerült egy rész, és õk is rájöttek, hogy pontosan mennyi anyaga van a hackernek, akkor az épeszû ember logikája szerint bevallották volna, hogy késni fognak. Ehelyett a komplett agyatlan kiadó logikája szerint inkább meghazuttolták a hackert, ezzel csak felidegesítve, és mintegy õk hergelték bele, hogy mindent a netre rakjon. Épp ezért, pl. szerintem 50-50%-ban hibás az ügyben a hacker és a kiadó is. Bár, ez már eléggé más téma volt, mint a topicé.

rorr
Szerinted a silent hunter3-at(csak az 1.0-át tudták,úgy meg használhatatlan!!!) a cossacks2-õt a fiat gtr-t miért nem törik fel? vagy a worms4:mayhem-et???? Mert nem tudják azért!!!
Ugyanez van a splinter cell:chaos theory-val is....

Istencsászár
sp3at is feltörhetnék csakmár ugymond "szarnak" rá

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabi84
Starforce<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

törvény ilyet nem mond ki mert törvényszinten lefektetve mmo-n gyk 0 dolog van softwarekel kapcsolatban lefektetve :P ez inkább olyan hivatalos álláspont a legtöbb helyen ezt mondják de ettõl mgé nem kell neked garantálniuk hogy megtehesd... (mivel a lehet-ben benne van azis hogy lehet cisnálnod ha tudsz :P)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

scct-n nicns más védelem és jól sejted a verzio sokat számit..., pl cossacks 2 verzioja kisebb mint scct verziója 8plusz annál még az akvar be hogy dvd-s amire kcisit más megodlás kéne...)

Maxtreme
*azdmeg. Még újabb mint a sc3-é? <#wow2>
Lassan minden szarra sf-et tesznek.... kapják be..<#levele>

A starforce-ról meg annyit hogy a törvény kimondja hogy aki megvesz 1 játékot, 1 darab biztonsági másolatot készíthet belõle magának. Itt ez most hogy is van? <#zavart1>

Szerintem van rá megoldás. Bár, gyakorlatban nem tudom, hogy ugyanaz-e a verziószámuk, de a cossacks 2-höz van egy eléggé általánosságban is alkalmazható módszer, aholis a sf drivert updateli és azt crackeli meg. Az igaz, hogy a chaos theoryban nem mûködik a dolog, de szerintem azon valami másféle védelem is van plusszban. Más újabb progit meg még nem próbáltam. De a lényeg, hogy amit ember írt, azt ember fel is tudja törni :))

grebber
Hát eléggé :( De remélem lesz rá mod hogy feltörjék nemcsak a worms-ért hanem a többi iylen védelmû game-ért.

Next PC upgrade: 2022

jah ugy akár még elvieslhetõ lett volna bár értelme akkor se sok, de ez a full 3d megölte worms-ot :(

[HUN]FaTaL
az még megy lehúzás + mini image vagy felejtõs?:/

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
ugy eltudtam volna képezlni hogy a kezelõfelület 2d azt amikor beállitod az akciót átmegy 3dbe és ott tudod nézegetni vagy ilyesmi de igy full 3dbe teljesen elveszett a worms varázsa

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
kb

tragádia..., mongyuk szvsz abból a hulladékból amit wormsbõl csináltak még akkor se kéne ha ingyen lenne :P (ha a 4. részre visszatértek 2d-re akkor visszavonom :P)

grebber
Starforce 3.5.05.03 a Worms 4 védelme :(

arty
ráadásul a program futása is lassabb lesz tõle :(

Forza.

starfoce már önmagában is ilyen nem kell hozzá + védelem ráadásul sf-nél nem csak exe-ken lehet (és általában nem csak azokon van) védelem votl oylan game amiben több száz fileon volt rajta a védelem és ha már csak egy is megmarad kampec...

nekem nagyon erõs a gyanúm, hogy a chaos theory-n másféle védelem is van még, a starforce-on kívül, bár az is igaz, hogy én meg már jó ideje csesztem vele foglalkozni. Nem érdekel a játék, max a kihívás, hogy sikerülne mûködõvé tenni.
De pl. a spellforce breath of winter-en minden exe fájlon van védelem (oké, ott másfajta), és van arra is védelem, ami ellenõrzi, hogy a védelem sértetlen-e. Tehát, védik a védelmet is :)

ati2002
Miért, szted megy bárkinek is holmi mini-image-el?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Attila8805
Hali!Megvan a Splinter cell chaos theory van hozzá mini imagém is de nem tom elindítani plz segitsen valaki.Elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

na!

Én nem észleltem semmi különösebb problémát a programmal, bár az igaz, hogy csak elindítottam, elkezdtem az elsõ küldetést, és mivel az ment jól, ennyiben is hagyam. Szerintem miniimage verzió azért nem jó hozzá, mert a program nem mindent telepít fel, hanem használja a cd-n levõ adatokat is.

na?
Hali! Cossacks 2-re visszatérve...
Felrakom a játékot Daemon-nal(3.47). A CARBON crack szerint: elinditom a gamét de nem kéri, hogy restart-oljak!!??
Az sfdrvup/rem/patch fájlok a leirtak szerint meg is csinálják a dolgukat. Restartolok...
Elinditom megint a játékot, de már megint nem szól az újrainditás miatt!!??
SFNightmare(1.12)-rel lekapcsolom cd/node/ch2-t. A jelek szerint ez is rendben van. Aztán mountolom cd2-t és a játék megint nem kér semmilyen serialt.
Kipróbáltam az angol/német/orosz.. cracket, de egyikkel sem jutottam semmire.
Egyébként a játék elindul bármiféle buherálás/crackelés nélkül is, de csak a 2tutorialt+2skirmisht lehet nyomni, és nincs multi sem.
Valaki emlitett hozzá miniimaget, de azt honnan lehet leszedni?
Ha valakinek van hasonló problémája, vagy sejti mi a sz*r lehet a gond plz írjon vmit!!!
zolo
Én nekem ez van nfo-ban és tökéletesen mûködött:
Running it:

* mount the full image and install
* reboot
* run starforce nightmare and press the following buttons:
1. disable CD
2. Disable node
* mount the miniimage
* run it
* use serial 6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz
* play the damned game finally

http://flickr.com/photos/zolika90/

gabi89
De igy nem ment pedig ezt csináltam végig

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pont úgy ahogy elirja...

gabi89
A GTR-t ,hogyan kell elínditani mert az NFO ez volt:
1. Unrar
2. burn/mount
3. Install the game
4. Unrar StarFuck and MiniImage, run StarFuck chose StarForce 3.4.63.002
and hit "Disable CDRoms" , then mount MiniImage in d-tools or alcohol,
launch game.
5. Use this serial when asked: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
6. Play & Enjoy! :)

Ezt én megis csináltam de nem akarelindulni nem tetszik neki a serial

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

a splinter 3 eléggé cseles, úgy tûnik hogy valami másféle védelem is bele van keverve, azért remélem, csak sikerülni fog, mihánt elég leírást átolvasok a témában. Amúgy emlékeztet a spellforce kiegészítõre. Ott más védelem volt, de pl. minden exe fájlon rajta volt, sõt, volt egy olyan rutin is, ami azt ellenõrizte, hogy a védelemhez nem nyúltak-e hozzá? Magyarul: védte a védelmet :)

Az v1.2-es törés nem mûködik.
v1.2 ig van törés

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

A törés nem megy a leújabb javításokkal, ezért nem használható csak az alap 1.0-ás verziónál. Mivel eredeti a progi, ezért a legújabb javításokat felteszem.
Ez azért van mert a SF3 moduláris és még ha meg is egyezik a verzió még az sem jelent biztos törést, és még ott vannak a házilag a studió által használt védelmek, amik elég nehezen kiiktathatóak.
A régebbi játékokkal meg nem igazán foglalkoznak mert már van egy elég könnyen használható megoldás.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Használj a SH3-hoz crack-et és akkor nem lesz semmi bajod.

Na, volt szerencsém végre a chaos theoryhoz, és tényleg nem mûködött ez a törési módszer, ami a cossackshoz van, viszont, azért láthatóan máshol akadt el a dolog, amikor az ott leírtakat használtam, és amikor nem, tehát, hasznos, csak ki kell egészíteni. Bár, az is igaz, hogy mire én már hozzájutottam a programhoz, már fel volt telepítve, kód megadva neki, ami fene tudja, nem tiltott kód-e volt, lévén, két teljesen más felépítésû kódot is láttam már hozzá. Elhoztam a programot itthonra, de vagy a lemez volt rossz, vagy a csávó bénázott az írásnál, mert fizikailag olvashatatlan a lemez vége.
Hmm. Nem tudom mennyire helytálló a hozzászólás, de egy külföldi fórumon elég sokat beszéltem e témáról, és ott felvetve a kérdést azt a választ kaptam, hogy ha ugyanaz is a védelem verziója, van amelyikhez könnyen meg lehet írni cracket, van amihez nem, épp ezért van, hogy egyes régebbiekhez nem jelennek meg crackek.

grebber
Nem értem én van pár game aminek a védelme Starforce 3.4.76 és feltörte reloaded.
Van olyan game aminek 3.4.56 az meg nincs feltörve csak (külön SF progival megy).
Mondjuk nem nagy baj mert igy is megy,de ha feltudja törni miért nem csinálja meg.

Van egy elég bonyolult leírásom, amit jórészt magam kisérleteztem ki, de mivel a legújabb, usb-s megoldásokaon az nem segít, így itt van a legújabb (és még egyszerûbb is) megoldás.
Na, akkor itt van a cossacks 2 carbon-os törése (kisebb megjegyzésekkel, mert bár még nem próbáltam más progikkal, de elméletben mûködik velük is:
STEP 1:Unpack and install game mounted on newest daemon tools.Start game:
Game will then ask you to reboot to install the protection system.
Do as asked and reboot.

STEP 2:In the patch folder there are 3 files.
Run sfdrvrem.exe but do not reboot yet. (ez a program az, ami leszedi a starforce drivereket, de fontos, hogy amikor feldobja az újraindítási kérést, még semmiképp se indítsuk újra, hanem mondjuk hagyjuk ott az ablakot háttérben. (a carbon verzióban a mérete 20992 byte)
Then run sfdrvup.exe which will give you an error 1072. (ez a program az esetleges régebbi verziójú starforce-ok helyett az õ új verzióját rakja fel (épp ezért mûködhet minden programban, hiszen így mindegyik program ugyanazt a verziójó sf. drivert fogja használni) (mérete itt 229376 byte)
Finally run the sfdrvpatch.exe on the file located in
Windows/System32/Drivers.Should tell you it is cracked. (ez egyértelmûen megcrackeli az elöbb általunk felrakott drivert.) (mérete 5720 byte)
Now reboot.

STEP 3:Click game icon and again it will ask to to reboot to install
protection system.(Bah)

STEP 4:Finally download Starforce nightmare from http://starf.bestmedia.kiev.ua/.
Run the SFNightmare.exe and(a) disable cd (b) disable node and (if needed (c)
disable ch2(depending on what IDE cable your cd drives are on).) (vagyis az sf nightmare-ben nem csak az egyiket, hanem mind a 2 (vagy ha olyan a géped felépítése, ami hazánkban szinte kizárólag olyan, akkor mind a 3 gombra nyomni kell (a disable cd után elég sokat szöszmötöl, de megcsinálja, és közben el is tünteti a valós cd/dvd meghajtókat elõlünk)
Ensure CD2 is mounted and try to play. (ebben az esetben a cd 2, de általában a mini image-t kell ez alatt érteni)
Game should check disk and play.
(Játék után fordított sorrendben az enable-re nyomva visszaáll ugyanaz a helyzet, ami elötte volt, tehát nem lesz láthatatlan a registry egy része újraindításig, stb., és nálam nem is fagyott ki, ahogy más programokkal jellemzõ volt az engedélyezéskor.
na azt hiszem ez lesz a megfelelõ fórum ennek.ide rakja már be mindenki a különbözõ játékokhoz talált warez útmutatóját, aztán ha összegyûltek akkor lehetne neki egy gyik-ot linkelni. nekem ezek vannak:

Na akkor a megoldás a mountolásra:

1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.

Mellékhatásokról nem tudok.

Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat"
Beállítod a daemonnak a védelem tipusát ami az nfo-ban le van írva.
behívod a játékot, telepíted, majd indítás elött ahova telepítetted a daemon-toolst, átírod a daemon.exe -et mondjuk 1daemon.exe -re.
Elindítod a játékot és már megy is.
Fontos!!!
A daemonba az a fájlt töltsd be amit lát.

Van tuti muködõ StarFuck + MiniImage módszer.
1. Az optikai meghajtóknak nem szabad azon az ide vezérlõn lenni amelyiken az a vinyó van amire a game telepítve lett.
2. A StarFuck-ot elindítod. Protections-nál 3.4.63 kiválasztás. Eután Links Genetátor kiválasztás. Bal oldalt fent mindennek be kel lennie pipálva. Jobb oldalt fent Protections: 3.4.63, Type of Startinf: Start with waiting, Vitrual program: Daemon. Specify Image kiválasztásakor meg kell neki adni a mini image-et, majd a Create a link-el a desktopra létrehozni az parancsikont.
3. Game futtatás. Elõször a startfuck-os paracsikon. Ez elrejti a meghajtókat és mount-olja az image-et, majd kíírja, hogy játékból kilépés után nyomj OK-ot. Ezt most hagyni kell. A Scrapland eredeti parancsikonjával futtatni kell a gamét. Ha mindent a leírtak szerint csináltál akkor mûxik. A gaméból kilépés után az elõbb említett ablakon Ok-ot választa kiszedi a daemon-ból az image-t és visszaállítja a meghajtókat (az egyes slot-ba rakja, és persze fent kell lennie a daemon-nak+az összes emulációnak be kel lennie kapcsolva). Ez nem mindíg sikerûl neki, ilyenkor reboot és már látszanak megint.
Ennyi.

A másik írt problémára a megoldás. Írta valaki, hogy nincs hang, illetve szaggat a game alatt. Nem csak alaplapival fordúl elõ, nekem sb live-al is ez volt. A megoldás: a Control panel / Sounds and Munltimedia alatt Hardware fül, majd Audio Codecs kiválasztás, utánna Properties, ezen az ablakon megint properties fûl , itt a Windows Media Audio Codecs kiválasztása, itt megint properties gomb és a prioritás 1-re kell rakni, vagyis ennek legyen a legnagyobb prioritása. Ezek után rebbot és frankó lessz a hang.

Ne állítsd át, hogy minden fájlt lásson.
Ha nem látja akkor frissítsd újabb verzióra a daemon-toolsodat.

1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.

A Cossacks II carbon verzióval az a bajom, hogy elrontja egy másik játék (eredeti Silent Hunter 3) starforcos védelmét. Újra kell telepíteni, majd újraindítani stb. Ekkor megy az eredeti game cd-vel a szokásos módon, de így meg már a cossaks nem megy. Ekkor jön a carbonos buhera újból, ha akarok vele játszani. Ezután, ha kedvem támadna az SH3-al megint játszani, akkor kezdõdik minden elõrõl.
Szóval nem tökéletes megoldás.