Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
A GTR-hez van törés?

ACER Aspire 5738ZG

bodesz
sztem újra indulhat ez a fórum mivel egyre több jték lesz starforce os 😞 reméljük hamar lesz olyan törés hogy mindig menni fog mint pl most GTR hez vagy SRS hez

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Duddits
Nah, valamelyik nap láttam egyik játéknál, hogy Starforce 3.4-es.

JohnnyG: van ilyen progi, úgy hívják starfuck és starfucktool. Kb úgy mûködik mint egy trainer progi, megnyilik egy ablak, és amig azt be nem zárod, addig mûködik a védelem.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

én azt tartom szerencsének amit lentebb írt valaki, értelmes játékra starforce 3-mat nem raknak, pl nagyobb fejlesztõcégek ubisoft,EA stb, és én azt mondom ha valami starforce 3-mas az már azt jelenti gagyi, mer így akarják eladni a szart, két kivétel van szvsz, a soldiers heroes of world war 2, az starforce vagy nem itt csücsül a polcon, meg a panzers, az valamire való, de nem vettem meg, a másik kivétel a codemasters, arra nem mondom, hogy szar, mert közháborodás lenne, pl toca 2 egyáltalán nem érdekel, colins se sõt egy autós sem, de aki komoly autós gémeket szeret az megveheti évente azt a 2-3 játékot, amivel egész éveben játszik, a többiért nem kár... És szerintem fõleg ez a legnagyobb probléma, hogy nincs olyan starforece 3-mas játék amit annyira fel akarna törni mindenki, hogy az egész világ rááll, csak marad az egy-két amatõr miniimage-el

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ChevyG
Csak azt kellene megoldani a Starforce végelmekben, hogy elõször ne a fizikai egységeket nézze, hanem a virtuálisokat. Akkor a mini image-ekkel egyszerüen lehetne a progikat használni. A Tca2 ben pl. a Toca2.dll-elt nyitja meg a exe amikor ellenõriz a védelem.
sebaj, nem is akarok vele játszani amíg nincs hozzá olyan törés hogy ne kelleje a kábeleket lehúzogatni, mert annyit egy játék sem ér. vagyis a védelem mûködik! 😞 más bajt okozhat egyéb játékoknál vagy vhol? vagy éppen rajtamaradhat a gépen?

Duddits
Ha futtatod a clínert akkor nem fog elindulni a Toca!

telepítettem gyanútlanul a toca 2-t, akkor a starforceos védelem már " megfertõzött"?futtassam a klínerét?

Duddits
De mivel tud adatvesztést okozni?

[HUN]FaTaL
indításkor igen, csak addigra már feltelepítette a sok szart ami adatvesztést okozhat<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

http://goo.gl/gd6Zi5

NEOreg2

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Duddits
De mikor elindítod, a telepítés után ott látod hogy telepíti a Starforc 3-as cuccokat. De azért beperelhét. <#eplus2>

[Jakuza]
Szerintem talan a legjobb megoldas az SF3 toresere egy jo kis per lenne.
Beperelni oket, hogy a jatek vedelmi rendszere modositja az XP-s fajlokat es ugye ez adatvesztest is okozhat elmeletileg. mindenfele virtualis szart feltelepit a gepre.
A masik, hogy az EULA-ban nincs szvsz feltuntetve az a teny, hogy a jatek az SF3al egyutt kerul telepitesre.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

javítás
Hitman 3 / Securom v5 volt

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Hitmen 3 / Securom v5 volt

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

NEOreg2
Azt hallottam valahol, hogy a starforce 3-at(3.x nemtom) elõször a Hitman 3-nál sikerült feltörni. Ebbõl mennyi igaz?

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Persze mert rendesen megtörték 😊

Duddits
JAh! Azt ismerem. Csak lehagytad az s-t. De azon is Starforce 3 van? simán mûködött.

Ez igazábol csak az europai ill. ázsiai fejlesztökre igaz. Mert az amcsi fejlesztõk és néhány nagy europai fejlesztõcég pl. UBI,EIDOS. Azok nem foglalkoznak ezzel mert olyan játékokat készítenek amiknél nem olyan nagy gond ha feltörik a játékukat, mert igy is rengeteg darabot eladnak és van nekik miböl finanszírozni a kiesett költségeket. De a kis fejlesztõ studióknál ez nagyon is számít és ezért használják ezt a védelmet.
Egyébkét starforce és starforce között is van különbség.
Ugyanis a licencelés több lépcsõs dolog.
Lehet sima védelmi algoritmust venni, de lehet kombinált rendszert is.
Egyébként a SF-töl lehet olyan rendszert is kérni ami lehetõvé teszi a biztonsági másolat készítését. A fejlesztõk maguk döntheti el , hogy mire van szükségük a játékuk védelmében.
Tehát ezért nem lehet kijelenteni , hogy minden sf3-as védelem ugyan olyan erõs lenne.
Más és más út vezet a védelem megkerüléséhez.
Az egész úgy mûködik , hogy a védeni kívánt fájlt vagy fájlokat feltöltik egy szerverre ott megtörténik a módosítás és ezután kerül vissza a fejlesztökhöz tesztelésre. Ugyanis az SF3 bonyolultsága miatt elõfordulhat hogy a vissza állított állomány már nem ugyan azt adja mint elötte. Így másik fájlt vagy fájlokat kell keresni levédés okán.

[Jakuza]
Valamit rosszul csinalhattok valoszinuleg azert nem megy a jatek.
Az SF3 uninstallerrel leszedtetek a gepen maradt SF3 fajlokat ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sajnos tényleg nem megy a cucc, pl. nálam sem. Én csak azt nem értem az nforce-on miért nincsen nuke-olva, a mai napig sem. Ezek szerint náluk ment. Na mindegy amúgy nem egy nagy szám a játék, a demo-t kipróbáltam. Az legalább elindult :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Már ha a sims-nél valami gyengébb akkor az nemtom milyen lehet, de azért starforce 3-mat raknak rá, ez benne a szép...

"Singles - Flirt up your life" olyan mint a sims csak egy kicsit gyengébb.

Duddits
Jah! Az FLT-rõl. Mi lett vele? Lebukott? Mert kb 3 éve mióta elkezdtünk így warezolni neten kersztül akkor láttam õket. Azóta semmi.
Ez az ULTIMA meg nagyon ráhajtott.

[Jakuza]
Ezert nem szedtem le en sem azt a jatekot.

Hát igen sõt most hallottam ey olyat, hogy van egy új kalandjáték lehet ismeritek Shade Wrath Of Angels (c) CENEGA *MINIIMAGE* *CLONECD*, és sokaknak, sõt szinte senkinek 10-bõl 9-nek nem megy mini image-el se, valaki tud errõl valamit, nekem nincs mega játék, érdekelt volna , de így le se szedem...

más proggik is belekontárkodnak a windows file-ok közé. és szerintem amíg nem változtat meg file-t, addig teljesen jogos, amit mûvel.és persze lehet, h a licensz-szerzõdésben, eula-ban szépen le van írva, h mit vállalsz, ha feltelepíted az adott cuccost. és a lényeg: nem kötelezõ installálni :-)
[Jakuza]
Hat sajnos vannak olyan jatekok amik vagy 6 honapja tores nelkul vannak. Bar nem tudom ez az SF3 mennyire jogszeruen teszi fel a magat Windows fajljai koze a felhasznalo beleegyezese nelkul.

Sil3nt
nagyüzem --természetesen egybe van <#miaz>

Sil3nt
akkor 2-3 hónap---de utána beindul a nagy üzem <#vigyor1>

[Jakuza]
Hat ez a 2-3 het nem fedi a valosagot az SF3-nal .

Sil3nt
amúgy a warez társadalom szerintem mindig egy lépéssel elõrébb jár mint akik a védelmeket írják....lehet hogy egy új védelmet nem 1 nap alatt nyomnak fel hanem 2-3hét (max) és akkor már megvan ehez is a gyakorlatuk----

Sil3nt
deviance csapatot nem buktatták le anno? azért nem nyomják...reloaded, pedig nem deviance és flt és ehez hasonló csapatok újra egyesülése? de lehet hogy rosszak az ismereteim

[Jakuza]
Ja csak az a gaz hogy a Deviance es a Fairlight mar ezer eve nem adott ki releaset. A Fairlight 2004-09-03-ban adta ki az utolsot elotte meg Majusban.Deviance meg Majusban. Azota semmi hir feloluk.
Reloaded nyomja most a stuffokat, o viszont ugy tunik nem valami nagy hatasfokkal tori meg az SF3as jatekokat.

Duddits
a Single az mi? Én nem ismerem.

Breed / Deviance
Single / Deviance
Afrika Korps / Fairlight
Panzer / StarFucker and Reloaded
Kill Switch / Reloaded
ez mind SF3-as

[Jakuza]
Ne izelj mar az sem SF3as, hanem Securomos vedelem.

Duddits
Hát az biztos! Szörnyû játék.

pedig sima securom, a kill switch at tényleg nagy hulladék, erre mondtam azt lentebb hogy drágább lehetett a védelem, mint maga a játék...

Minden csoda 3 napig tart ecsém<#mf1>
Duddits
A 3.3-as az jó. <#vigyor>

Az új Athens 2004-et is feltörték! Most jöt ki A sima DVD is, meg a DVDRip is. Eddig sima clonecd-s vagy milyen volt de mivel Emuláló progit talált ezért leállt.
A DVDRip miben külömbözik?

Akkor most az elsõ három "hozzászóló" ugye kap 2 hét bant...
Duddits
Jaja! <#nyes>

[Jakuza]
Sims 2 Safedisc-es.

Devids Pro
sims2 DVD verziója is rendes exe és starforce 3-as védelem van rajta (CD verzióhoz csak mini image van)
Duddits
Kill Switch is az?? Egy ilyan szar játékra? Én az elsõ pályát nem vittem végig! Szörnyû!

Pedig van rendesen feltört starforce 3-mas játék, a codename panzers, az 1 db exe tehát rendes crack, a kill switch, ami kb kicsomagolva 200 megányi file amit felül kell írni a játékba, asszem ennyi a többi az mini image...

[Jakuza]
Hat en meg erndesen feltort SF3 jatekot egyet nem lattam.
Nehogy azt mond, hogy az rendes feltoresnek szamit, ha osszevissza kell lehuzgalni a madzagokat az optikai meghajtokrol es mindenfele MiniImageket kell betoltogetni.
Az Expand Rally az elso rendesen feltort SF3 vedelmes jatek.
Igaz azt erdekes modon inkabb lenukeoltak, mert kulon telepitot irtak hozza, de meg mindig ez szvsz a jarhatobb ut, mint a kabelhuzogatas.