2886
Starforce
  • slizzel
    ÉRTEM de mivel minden oldalra mást írnak ezért elég nehéz rájönni hogy Működik e úgy
  • exemboy
    Húúúú de nehéz dolog lehúzni........ha nem tetszik vedd meg nem értem az embereket 100000x le van írva mit hogyan kell.......LE kell húzni fizíkailag...érted
  • slizzel
    És ha a bioszban letíltom az nem jo? vagy húzzam ki?
  • [HUN]FaTaL
    tápot, ide kábelt húzd ki és úgy indítsd
  • slizzel
    Tápból vagy az sfnightmare el? Azt írja ki rakjam be a cd-t:S
  • Duddits
    Húzd le a meghajtót/kat és egyből menni fog!
  • slizzel
    PLS valaki nem tudná nekem elmagyarázni hogy mit csináljak a BET ON SOLDIER játékkal? CSináltam a kiírós módszert, de azzal nem ment, próbáltam úgy hogy disable cd, node, ch2, primary slave master, de úgy se ment:S VALAKI segíthetne
  • Duddits
    Az nem ment kábelehúzós módszerrel! Tudom, mert sokan próbálták a topikba, és nem ment nekik.
  • ACE
    megy, csak kábel lehuzogatós módszerrel, az ilyen hardver-hez nyúló módszereket pedig nem tartom törésnek... Ennyi erővel akkor a Splinter Cell-nek, mármint a réginek, ami csak USB-s drive-al ment is kint kéne lennie nforce-on, mégsincs...
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • Newfronter
    Na hát ez a név, ezen elszörnyedtem: Age Of Empires III INGLES BIN Y CUE MAS Crack Y SERIAL by SUPEREYWAREZ www emulebit com
  • mucsácsó
    ne csodálkozz hogy lassú, több 1000 emberke szed, meg az ATW-n a többi warezok is ugye, (de akkor is WND rulZ )hát eléggé le van halva most az ATW, mert uborkaszezon van...emléxetek anno akár a Driv3r, akár a San Andreas idejére? akkoris ilyen katasztrófa volt
  • grebber
    LOL szerinted nforce-on nem nuke-olták volna ha nem megy?Még nem szedtem le anyi játék jött mostanság hogy alig győzőm szedni őket :D
  • urbijoe
    mindenki a wanadoo-rol tölt mert kurva lassu?
  • ACE
    GT Legends?
  • ACE
    Ha már megjelent rég fent lenne warezon, vagy fent kéne lennie...
  • [HUN]FaTaL
    hm most írták wr2 topicban hogy még csak németországban jelent meg a játék, világszinten majd novemberben úgyhogy arra még várhatunk sajnos:(
  • Zetorg
    WR2-t már!!!!!
  • grebber
    Hát nekem az összes új SF3-as megy ezzel az sfcure módszerrel.
  • Harly18
    Én igazából a crack-es játékokat szeretem, mert azok biztos működnek.
    Úgyhogy remélem, hogy ezek is előretörnek majd a sok sfcure helyett
  • Duddits
    Fifát kilehet úgy írni, hogy ne kérje utánna a DVD-t? Mert én most kiírtam, de kéri a DVD-t.
  • grebber
    Clone cd-seket amik nem SF3-asak nem hiszem hogy foglalkozni fognak vele az SF3-as gameknél meg szerintem csak azért is adnak ki crackes verziót majd hogy megmutassák tudják törni de eddig nem sokat mutattak eből :D
  • Harly18
    Szerintetek várható, hogy visszamenőleg rendesen felrörik azokat a játékokat, amelyek clonecd-sek meg voltam meg amelyeket buherálni kellett?
  • [HUN]FaTaL
    de
  • urbijoe
    a D-Day nem tavalyi jéték?
  • [HUN]FaTaL
    sniper elite is sf3.5 a reloaded törte még szal bízhatunk benne hogy törik ezt a vacakszar védelmet:) world racing 2-t nem ismerik a crackerek vagy mi a franc van már?:(
  • mucsácsó
    jha...igaz, meg télleg nem a legújabb StarForce, de egy évvel ezelőtt pont ilyenkor jött ki a Scrapland, és akkor még azért télleg nem tudtak mit kezdeni a StarForce-szal, akkor azért szép volt, hogy feltörte ez a DIE
  • grebber
    Azért a Sracplanden sem és a D-Day-en sem a legujabb SF3 van nem is értem hogyhogy ez a szinte ismeretlen group törte fel.
    De örüljünk hogy nem kerül pénzbe elég nekem ha a netszolgáltatom lehuz aránytalanul sok pénzel.
  • mucsácsó
    jha, meg a DIE pl a Scraplandet törte, ami tökéletesen működik, és azis starforce-os...szal én úgy látom, lassan lassan kezd kitudódni, vagy kezdenek rájönni a groupok, hogy hogyan is kell törni ezt a szuktyot!
  • mucsácsó
    inkább ne legyünk kíváncsiak sztem a nextgen StarForceokra
  • grebber
    Hát ja én 2 napot adok neki ha nem ad ki valamilyen SF3 törést akkor ...
    Amugy ez a kis group a DIE az is tört fel sf3-as gameket igaz nem sokat.
    Most pl a D-Day-t törte meg.
  • Newfronter
    Ja hát ezután "elvárjuk" tőlük, hogy a többi játékhoz is adjanak cracket.
    Már csak arra leszek kíváncsi, hogy az újabb Starforcce-os védelmek mennyire lesznek jók.
  • grebber
    Szerintem Reloaded egyátalán nem durvult be és töri az SF3-as gameket majd ha kijön 1-2 nap múlva a Bet on soldiers a GT Legends-nek a Panzers Phase Twonak a Worms 4 Mayhem-nek.

Minden tiszteletem Reloaded-é mert sok gamet köszönhetünk neki ,de nekem ez fura hogy most adta ki a "feltört" BiA 2-öt miután már fűtotüzként végigterjedt a hir tegnap mindenhol a világon.
  • Newfronter
    Rákattintasz egyszerűen a játéknévre és megjelenik az NFO. Elméletileg ahova nincs odaírva hogy Sfcure az crackes vagy még az sem kell.
  • urbijoe
    ahol nincs odairva hogy SFcure az sima crack-es?
  • urbijoe
    ez a rohadt wanadoo behalt nagyon lassan jön le a BiA
  • Newfronter
    Itt: Nforce
  • urbijoe
    ezt a RELOADED infot hol olvassátok?
  • mucsácsó
    aztarohadt, ennyi game-et 2 nap alatt!
    ilyen még sosem volt bazzzz aztarohadt
  • Newfronter
    Na szép kis este ez!! Azthittem, hogy a B&W2 után most nem jöhet ki játék, mármint ma, erre mi történik? Az Nforce-on csak úgy robbannnak be a nagy nevek. pl Age of Empires 3 :))