Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cd: Sony CD-R Slim Tokos
-
Alcoholban az alap beállítások és minden pipa kikapcs!
Next PC upgrade: 2022
alapból indulni fog MIRROR 4evah!!!!!!!!!!!!!!
Trackmania, CRC2005 , I-Ninja , XPandRally cdbehelyezés utánni cdellenõrzési ideje 2-3 másodperc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
nincsen többé ejhaj nem indul a game , meg fél nap hogy elinduljan! nálam végleg megtört a starforce uralom egyenlõre CSAK CDs gameknál!
De tesztelni jók lesznek.
az eladó hülyének is nézett hogy mindek mindegyik fajtábol 2 <#nevetes1>#nevetes1>
na neki is állok írni/próbálni
BiA: Earned in Blood
Bet on Soldier
GT Legends
Panzers Phase Two
Toca Race Driver 3
Soldiers 2
World Racing 2
Worms 4
Több most nem jut eszembe.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Splinter Cell 3-on mutathatná már végre meg <#banplz>#banplz>
😊 megkérdem csöndbe mi a fa**nak adtak ki ilyen verziót amikor fél éve felvan törve ....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dear Community,
we plan to release the new Daemon Tools V4 next month (October).
No exact date is possible, but at least you now have some "landmark"
No need to PM us anymore
Poster: LocutusofBorg
Mondjuk a hivatalos oldal?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ez még csak a demo:
StarForce detected -> ...\BrothersInArmsEiB\System\EiB.exe
StarForce 3.6.10.03 detected -> ...\BrothersInArmsEiB\System\protect.dll
Na az very best védelem tényleg.