Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Thx.
bár nekem alapból kivolt kapcsolva...

íróm: Sony CD-RW ( kb 4 éves )
cd: Sony CD-R Slim Tokos
-
Alcoholban az alap beállítások és minden pipa kikapcs!

Sony CD-R Slim tokos

Sziasztok! Nekem alapból minden starforce-szal védett játék azt írja ki, hogy hibás az xyjáték.exe és vagy sérült vagy vírussal fertõzött... ezt még a legális demók is produkálják... tud nekem valaki segíteni??? pls... 😊
grebber
Annyira azért ne örülj fõleg hogy a DragonShard még hirbõl sem hallott a SF3-ról 😄 mivel Safedisc 4.50.000.

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Milyen tipusu az íród ill. olvasód? Taníts minket <#worship>
Harly18
Pontosan milyen sony cd-t vettél?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Dungeons.And.Dragons.DragonShard.CloneCD-MiRROR ---> MUHAHAHAHAHA starforce <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

alapból indulni fog MIRROR 4evah!!!!!!!!!!!!!!

igaz az más hogy ennek az ára kb 20on valamennyi cd elbaszása volt... de megérte

na 6 fajta cdbõl 1 cdn mûködött ( sony ) de kibaszott király eredményt mutat!

Trackmania, CRC2005 , I-Ninja , XPandRally cdbehelyezés utánni cdellenõrzési ideje 2-3 másodperc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
nincsen többé ejhaj nem indul a game , meg fél nap hogy elinduljan! nálam végleg megtört a starforce uralom egyenlõre CSAK CDs gameknál!

grebber
Hát majd csak lesz valahogy csak jönnen ki ilyen SFCloneba olyan game is ami kicsit is érdekel edig nem jöttek olyanok 😞
De tesztelni jók lesznek.

nem muszály 4xesen megirni a cdket , az nforce fórumán elég soknak ment ugyis a game hogyha 8x-an irták meg!

grebber
Hát éppen ez az én is vettem volna sima cdket de hát 52x-es cd-t nem tudok 4x-esen irni. 😞

Na , ma megtöröm a sf védelmes uralmat , bevásároltam minden félefajta cdbõl összesen 8 fajta cdt vettem , mindegyikbõl 2 dbot | összesen 16 cdt vettem

az eladó hülyének is nézett hogy mindek mindegyik fajtábol 2 <#nevetes1>

na neki is állok írni/próbálni

grebber
A képeket nézne hiába van rajta SF3 kevesen fogják venni 😊

I-Ninja Protection: Starforce 3.3.33.06

kiadtak egy újabb starforces gamet ,a neve: I-Ninja

grebber
Összeirtam hogy az elkövetkezendõkben melyek azok a gamek amelyekre nem kell nagyon számítani warezba majd csak sok sok idõ multán esetleg:

BiA: Earned in Blood
Bet on Soldier
GT Legends
Panzers Phase Two
Toca Race Driver 3
Soldiers 2
World Racing 2
Worms 4

Több most nem jut eszembe.

Csakhogy az ultima féle xpand az úgy készült, hogy fogták, és az egész telepítõt újraírták, ami rohadt nagy meló, és közölték is, hogy nem kivánnak mindent feltörni, csak megmutatták, hogy a védelem törhetõ. A colin 05-öt pedig csak azért törték fel, mert a sf készítõi azt hazudozták a világnak, hogy az xpand védelmében egy hiba volt, és csak ezért sikerült törni, holott egyáltalán nem. Hiába, sok cég (általában a síkhülye szakértõik nyomására) hazugságokkal tölti fel az összes lehetséges médiát, és sokszor pont ezzel szo*atják meg magukat. Pl. a half life 2 valószinûleg sosem kerül ki a netre, ha annyit mondanak, hogy nem készülnek el idõre, hanem csúszni fognak, de õk kitartottak a hazugságuk mellett, sõt, annak tudatában, hogy milye van még a hackernek, megpróbálták lejáratni õt, és még nagyobb hazugságokat nyomattak, amivel csak annyit értek el, hogy õk maguk tüzelték a hackert fel, és ezek után nem is csodálom, hogy felrakta a többit is, amilye volt. Nem tudom, a vivendinek milyen kõagyú szakértõi vannak, de azthiszem ha a hacker helyében lettem volna, és így reagál a vivendi, én is ezt tettem volna, amit õ. Bár, az is lehet, hogy pont ellenkezõleg, nagyon rafináltak a szakértõi, és õk maguk akarták elérni, hogy azt tegye a hacker, amit aztán tett, mintegy, a negatív reklám is reklám alapon. Mindenesetre, ha jól tudom, a vivendi eléggé gyengélkedik mostanság. Én drukkolok a mihamarabbi csõdeljárás eléréséért. Bár, ez eléggé offtopic lett a végére.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
Csak hogy megmutassa nagyon tudja Clonozni az SF-ot.
Splinter Cell 3-on mutathatná már végre meg <#banplz>

Duddits
Több minz fél éve... <#wink>

Istencsászár
2005-09-22 PC Game ISOs Xpand Rally (c) Techland *SFClone* MIRROR 65x15 MB 4399

😊 megkérdem csöndbe mi a fa**nak adtak ki ilyen verziót amikor fél éve felvan törve ....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
De ma már 3.5-ös Pro verziójú SF-ek vannak...

I.C.ram
Xpand rally-t is feltörték, pedig azon is 3.3as Starforce volt. Nem értem ,hogy a többi játékkal mi a gond. Nekem az Ultima féle Xpand Rallyhoz volt szerencsém, és semmi szarakodás, bemountolás, majd indítás, és még a starforce töltöképernyõjét is feltörték, és mindenféle starforce fikázó szövegek vannak rajta.
és attól még nem lehet várni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudtommal az új daemonnak lesz sf 3 emuláció képessége, ellenben amilyen gyorsan jelennek meg az sf verziók, szerintem totálisan el lesz maradva tõlük. Engem most az aggaszt, hogy 64 bitre hogyan tudok daemont telepíteni, mivel nemsokára váltani kívánok rá.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
LOL szegény emberek (vagy én aki itt hitetlenkedik) hogy várják azt a kurva Daemon tools 4-et szerintem SF3-ellen esélye nem lesz.

és ahoz minek? (már elõre sejtettem a választ 😛) a daemonban aztán hüdesok oylan szó van ami extra bonyolult... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Hahaha! A 3.47-es szerinted mi? Nem csak a 4-es van...

mihez? a ki sem jött daemonhoz? 😄DDDD

Duddits
Jaja!

Istencsászár
nem kiadták, hanem ki fogják adni oktoberben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Jééé, van magyarítás hozzá. :-)

Duddits
Daemon Tools advance notice Wed Sep 21, 2005 14:56
Dear Community,

we plan to release the new Daemon Tools V4 next month (October).
No exact date is possible, but at least you now have some "landmark"

No need to PM us anymore
Poster: LocutusofBorg

Mondjuk a hivatalos oldal?

április elseje van vagy mi? 😊 októberben fog csak kijönni... 😊

Mustang2005
Honnan tölthetõ le?

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Istencsászár
😊) valami hihetõbb info? link?

kiadták a Daemon Tools 4et , mount sf-os gamek és play!! GG!

Word Racing 2 is ilyen😞
nagykispeter
Az nem biztos hogy azért nem indul!Nállam is van olyan játék ami eredeti és StarForce3 as és nem bírtam elindítani

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

ati2002
<#csodalk><#szomoru2>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Istencsászár
hahaha😊) sf powa

Ez a kurva StarForce nagyon terjed, itt a legújabb:

Ez még csak a demo:
StarForce detected -> ...\BrothersInArmsEiB\System\EiB.exe
StarForce 3.6.10.03 detected -> ...\BrothersInArmsEiB\System\protect.dll
Ismerem azt a módszert, de annak az a hibája, hogy más fennlévõ starforcos játékot is "crack-el". Emiatt nálam egy eredeti progi (sf3-as) már nem indul.
Zoltang: nem tudom, hogy az ott leírtak mûködnek-e, de azt tudom, hogy a cossacks 2 mûködik, mivel ki is próbáltam, azt a módszert, amikor a drivert kell crackelni.

grebber
Splinter Cell 3-al csinálnának már valamit !!!!
Na az very best védelem tényleg.

Duddits
De legalább megtörni látszik az SF.

ReTeK
és 10 emberbõl talán megy 2 szerencsésnek, emléxem a SoHWW2-nél is elbaxtak páran velem egyûtt egy halom lemezt de nem lett jó

Olvasd a Trackmania Sunrise topikot!(mivel ott is ugyanez a törés) Mûködik csak sokat kell szenvedni vele.