Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
Valaki ki probálhatná a SC:Chaos Theoryt akinek megvan persze!!!

[HUN]FaTaL
intelem van egyébként sorry a sok hozzászólásért

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
remélem mirror team kiadja a Worms4-et és a World Racing 2-t is

[HUN]FaTaL
ja és az ellenõrzés kb fél perc volt

[HUN]FaTaL
winxpsp2

[HUN]FaTaL
Nah felraktam az SFCURE-t (köszönöm a linkeket), mindent a leírás szerint csináltam csak nem húztam le a meghajtókat hanem sfnightmaret használtam egybõl és a TRACKMANIA SUNRISE MÛKÖDIK!

arty
(forumban a legjobb tapasztalatok winxp sp2 rõl vannak ... nekem sp1 és nemmegy)

Forza.

arty
SFCURE01 - legutolso _mukodo_ verzio

1. clean windows, azaz ujra legyen installalva, mert különben semmi sem garantált a sok összehekkelt cucc miatt... ez opcionális lépés, de sok gondtól megkímélitek magatokat

2. alcohol 1.9.3105 install, reboot

3. sf3 játék image bemountol alcoholba, feltelepit (tesztalany legyen elsõre a trackmania), indit, sf3drv feltelepül, reboot

4. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetõséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!

6. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

7. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetõleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ...

Forza.

arty
lévén a neten imageben van fent a trackmania sunrise, alcohol nélkül hogyan mountolod be a leszedett imidzset/intallálod a játékot?

ugye alapfoku windows tanfolyamot nem kell tartanom?

Forza.

cicai
Sziasztok!
1 másik topikrol ide irányitottak azzal, hogy ide való a kérdés.
A trackmania sunrise nevû játéknál van az, hogy az írás maga az alkohol 120% 1.9.5(build 3105)-all történik. A végén azt írja ki, hogy minden oké viszont a lemezen nem látszik semmi. Az újra írásnál pedig nem kezd el törölni, hanem egybõl égeti a lemezt. A faq-ban leírt módszert alkalmaznám de, sajnos az abban leírtakat nem egészen tudom végre hajtani, mert nem tudok RAW-DAO-t csak RAW-SAO-t tudok (a beállításoknál már próbáltam mindent) állítani. Továbbá mikor kijelölöm a Securom New-ót akkor rmps-nél a pipa, eltûnik csak a Securom NEW (4.x/5.x/) tudom kijelölni, hogy megmaradjon a pipa.
Segítsetek, mit kell tennem ahhoz, hogy a faq-ban leírtakat úgy tudjam megcsinálni, ahogy le van írva.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Én kipróbálnám, de ezeket nem értem:
"Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)"
"
9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetõleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ..."

Meg miért a trackmania után kell feltelepíteni az Alcoholt? Anélkül nem tudom felrakni magát a gamét?

mûködik vkinek?
én is kipróbálnám csak nekem nincs most semmi SF-os játékom letöltve

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

grebber
Na most sajna mennem kell meccsre ,de remélem mire hazaérek jó hírek fogadnak hogy elindult ár embernek.
A StarForce NE legyen veletek ,de az erõ igen 😄

Next PC upgrade: 2022

grebber
Mindenképpen kell a SFNightmare??Mi az a disable Node??

Nekem 10-bõl 10szer megöli a gépem a SFNightmare 😞

grebber
Megtaláltam máshol 😄 (ki keres az talál) Orosz rulez 😞 de fenntvan.
Le is irják mit kell csinálni 19 lépésben de ezekbõl annyir értek hogy ot van elõtte hanyadik lépés 😄
Na egy szó mint 100 4. hozzászolásnál keresd

MrDevil
SFCURE

innen le lehet kapni akinek kell!!!!!

[HUN]FaTaL
én kipróbálnám de nem tudom letölteni. te le tudod? mert akkor átküldhetnéd

grebber
Na majd irjon akinek ezzel akármelyik elindul.

[HUN]FaTaL
én regisztráltam de nem tudom letölteni, azt írja nincs jogom ezt a linket megtekinteni, tudnál adni közvetlen linket a fájlhoz?

Köszi!
Megpróbálom... De ezek után hogy lehet kiírni?

arty
SFCure.01 (amd64fixed)

1. clean windows, azaz ujra legyen installalva, mert különben semmi sem garantált a sok összehekkelt cucc miatt... ez opcionális lépés, de sok gondtól megkímélitek magatokat

2. sf3 játék feltelepit (tesztalany legyen elsõre a trackmania), indit, sf3drv feltelepül, reboot

3. alcohol 1.9.3105 install, reboot

4. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetõséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!

6. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

7. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetõleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ...

egy ujabb esély...

Forza.

Hmm az nekem akkor kimaradt😞😄
grebber
Xpand Rallyval szerintem senki sem baszakszikmert van normális törés by ULTIMA.

Mért van az hogy a TM Sunrise megy, de pl a CRC nem?eddig nem sikerült életet lehelnem bele -igaz csak 2x próbálkoztam...bezzeg tm pöccre ment elsõre utána jött az állítok a grafikán s nekem se megy efekt, harmadjára meg megint ment😊
Más gamékkal mi a tapasztalat?Xpand Rally, Cossack2 érdekelne fõleg
thx
ja LG 4040B-ben lettek megírva és LG 16xDVD-romban vannak olvasva TDK 1-4x rw-n
Csak azt nem értem, aki irta, hogy neki sikerült, annak hogy jött össze? Nekem nem jönnek össze ilyen csodák.

grebber
Én egyátalán nem hiszem hogy az tudni fogja,de majd meglátjuk.

Azt olvastam valahol, hol a Daemon Tools v4, ami nemsokára megjelenik, kezelni tudja majd a starfosos védettséggel ellátott lemezeket. Úgyhogy türelem, emberek! <#integet2>

A CRC 2005 se akar menni 😞(

Alcohollal nem lehet kiírni a Trackmaniat? Nekem azt irja, hogy eszköz inicializálása. Utána üres lemezt ír... Nem igazán akarja kiírni. /NEC DVD író, Philips DVD/... 😞

Valaki ismeri a Lock On Flaming Cliffs-t? Ez egy Lock On add on, itt nincs cd, csak egy fájl (LO_1.1_Flaming_Cliffs_Setup.exe, kb 300M😎. Active Star Force Pro van benne. Ezt vajon hogy lehet feltörni? Telepítés után, egy cd kulcsból (nem találok) és egy hardver kódból (kiírja a védelem) aktiválni kellene (itt)(3. kulcs). A 3. kulcsot várja vissza a védelem. Ha a hardver 40%-ban változik, akkor újra kell aktiválni a játékot.
Szereztem egy reg fájlt itt, de a hardver változása miatt újra kellene aktiválni.
Ha lenne egy kulcs-generátor...
Mikiller
Egyszerûen csak elindítod, kicsomizza magát, nyomsz egy OK-t, lemez ne legyen a meghajtóban.
Meg közben ne legyen áramszünet <#nevetes1>Powaapause

Azért nem kéri , hogy újraindítsd, mert már fennt van a SF a gépeden.
Esetleg szedd le SF remover-el, de nálam sem megy.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

grebber
Hát ami havernl egyszer elindult nálam nem megy Samsung DVD rom nem is kéri hogy inditsam újra a gépet 😞

grebber
Nekem nem tudom milyen van alap nem tettem fel semmit azt sem tudom hogyan kell és értelmét sem látom ennek hogy feltegyem.

Mikiller
Milyen a Firmware verziód Pioneer-ben?
Nekem 1.14 volt, most 1.20 lett.
Esetleg ha kell felraktam ide

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Én Proformance CD-R-re írtam ki a gamet, ment is eleinte, egyszer-kétszer, de utána már nem akart indulni. Nem tudom, miért? Pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírva vagyon (Alcohol, Securom NEW, stb.), rendesen ment is, de aztán amikor harmadjára akartam indítani, nem indult. Majd uninstall, regeditbõl kitöröltem a Nadeot (Local Machine, Current User-bõl), újból install, de semmi!

Ezt a két serialt használtam: KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ; YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5.

Ja! Az írom LG DVD, az olvasóm is LG.

Próbáljam meg esetleg Securom NEW 4x/5x-el?

Segítsetek, plíz! <#help><#help><#nemtudom>

grebber
A remény elsõ jele megvan a Trackmania Sunrise-al kapcsolatban.

Felvittem haveromhoz az isot és õ kiirta nekem LG iróval Maxell 1-4X CD-RW-re.
Betette a TEAC cd olvasójába feltelepítette és elindult neki.
Ment egy futamot utánna kilépett ,állitott a grafikán de már nem indult el másodjára 😞
Majd itthon probálkozok majd ha lesz helyem.

grebber
De legalább irás közben baszná el az RW-t de még a bevezetést sem tudja ráirni kalap szar ez a Pio 😞

Mikiller
Közben Firmware-t is frissítettem mindkét meghajtóban, de így sem megy a RW-s lemezekkel.<#szomoru2>

[Jakuza]
A legfelson kell hagyni, legalabbis a securom new 4x/5x-nel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mikiller
Majd írd be légyszi mire jutottál LG íróval.<#wink>

grebber
Nekem is Pio 108-as van szerintem az nem jó hozzá.
Mingyá szedem a cokmokomat azt megyek le haverhet neki mindene LG hátha azzal megy.

Sony Slimtokos lesz a megoldás hidd el!

hagyd azon , de ha angolra állítod a nyelvet az nfo szerinti mondatot találod bejelölve

securom NEW !

Mikiller
Nekem se megy, de egy Sony-val még megpróbálkozok vmikor a jövõhéten.
Config: Pioneer DVR-108, és Toshiba DVD-Rom SD-M1612

Lemezek amikkel nem megy:

Fuji CD-RW 4x-12x
Philips CD-RW 4x-12x
TDK R 52x
Maxell R 52x(Taiyo Yuden réteg)
EMTec 52x

Szóval se márkás, se "gagyi" nem jó nálam.
Szerintem az író/olvasó kombináció számít.

grebber
Na nekem ennyi volt 1 Maxell Cd-rw vel (használt) probálkoztam a bevezetésnél már hibát ir ki sima cd-t inkább nem baszok el.

grebber
Na itt már csak mutatja nagyban remélem.

grebber
Itt mire kell menni haggyam azon ami be van alapból jelölve?

grebber
Úgy irta ki.

Mikiller
Még azt megkérdezném, hogy nem is securom"new" beállítással írtad?
Vagy azért az meg volt?