Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de most akkor ez a 4GB -s nem a jó? mert a CloneDVD -s az 1,9 vagy mennyi

lol!
Akkor ez a wanadoo -s verzió egy adak k@aki?
f.szom már az ilyen emberekbe h így zsebelik be a kest <#falbav><#boxer>

aham

PxE
Valakink mgy a gt legends az is sf es?Meg a trackmania sunrise?

ATI POWER!!!!!!!!!

Én nem hülyének nézlek, csak benned kell annyi kreativitásnak lenni, hogy utánanézel 1-2 dolognak. pl. SP2-es-e a windows-om? Milyen chipkészletem van..., van-e IDE vezérlõs ATA vezérlõm, vajon mindent jól belõttem az SFNightmareben? st..stb..stb.
de a méret alapján a jó verza van meg neki 😊

mucsácsó
azt lehetetlen elindítani, meg az SFcure-es módszerrel is, mert az a képfájl máshogy lett csinálva...szal errõl ennyit, le kell mondom szedned az iTWINS-eset, ami már jó elvileg, mondjuk én nem tom, SP1-em van, még nem prószáltam...
grebber
Hardware függö is amugy pl Nforce 2,3,4 chipset-ektõl is függ.
Akinél nem megy sehogyan sem igy járt ennyi 😄 legalább kimaradnak a jóból <#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
kokesz...én tudom mi a baj, nagy hibát követtél el...nem az iTWINS-es van neked, hanem az a kamu fake szar Clonecd...énis leszedtem nyáron, de keményen van benne egy utils mappa, abba meg egy 2004-es sfclean, azt ennyi...pfff...szal szedheted újból<#bdead><#bdead>
úgy csináltam, ne nézz már hülyének.

Szerintem nem egy nagy wasistdas elindítani ezeket az SF3-as gémeket...
Csak hát ami az NFO-ba le van írva, úgy kell csinálni és kész! Ez a titka az egésznek.
Azt még hétvégén próbáltam, de annak a sját leírásával ami abba a topicba volt.
Az se ment :\. De mi ez a DVD n? utils\sfclean.exe
Áhh de nem tom jó lenne ha crack formájában végre valaki feltörné az sf3 at 😞. De még a hackerek sincsenek ott :\

mucsácsó
kokesz te úgyis nagy cracker vagy, csinálj már nekünk cracket!<#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>lola
amúgy, viccen kívül, nem azért van, mert SP1-ed van? vagy sima XP-d?<#shakehead>
és az ment is?

SC3 at

Próbáltál már elindítani más SF-es játékot?

Mindent úgy csinálok ahogy leírják, már több fajta 'megoldást' is próbáltam de nem... most pl ezt csinálja worms4 -nél lol...

Csak hát már nem félek ettõl a SF3-tól, majd ha SF4 lesz akkor talán😊))
grebber
Következõ Prinve of Persia is valami szaftps SF3 lesz 😄

mucsácsó
rohadt jó lenne, mert nekem valamért problémás az SP2, ezért SP1-em van...de pontosan nem tom mi a hiba, de remélem van rá lehetõség (bocs ha feszgetem nagyon ezt az SP1-es témát, dehát<#schmoll2><#sir><#sir>)
RaveAir
Az lenne a kérdésem, hogy feltétlenül kell az sp2? Esetleg nem lehet valami hotfixe vagy valamelyik külön letölthetõ eleme nem elég?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

hi!
a gt legendset sikerült már valakinek elindítani??
KraZ
Ja még annyi,hogy nekem az alcohol helyett daemon van.

MAN T.G.A.

KraZ
sp2

MAN T.G.A.

Na én már mondtam. Hogy ha valakinek nem megy a bet on soldier akkor így kell csinálni.
Kihúzod a dvd meghajtót és a netet is. majd elindítod a starforce nightmare-t és kikapcsolsz mindent. cd node én a ch2 õt is kikapcsoltam igaz nem tudom mi pontosan. Ezután alcohol 120% elindítod és akkor fog menni én is így csináltam és megy. máshogy nekem se ment
Hello mindenki!

Valaki segítsen légyszi. A Bet on Soldier-el mindent megpróbáltam már. (Lehúztam a dvd-ket/kikapcsoltam a daemon-t/elindítottam az sfcuret és a nightmaret/beírtam a cd-kulcsot/beraktam az alcoholba az imaget) És csak nem megy. Mit lehet még?
Nem lenne egyszerûbb mini-image-el?

Köszi
mucsácsó
sp1-ed van?
KraZ
Hi!
A CRC-vel akadt egy kis gondom:hiába húzom ki a kábelokat+sfcure start,nightmare disable cd+nisable node,csak nem akar elindulni!
Lehet,hogy a starforce cleant kellett volna lefuttatnom telepítés elött?
Vki help!

MAN T.G.A.

mucsácsó
és az sfcure? azt nem kell így?
amúgy, itt értem hogy disable node, disable cd, és az a ch2 az mi is?<#idiota><#idiota>
gizmoplayer
én is így csinálom, de netet nem húzom le és megy

NA figyeljetek találtam új módszert. Hogy ha valakinek nem megy akkor így is próbálja meg. én a bos nál és az sc-nél alkalmaztam
1. kihúzom a cd/dvd kábeleket
2. kihúzom a netet
3. Sfnightmare kikapcs node, cd, ch2
4. majd alcoholal berak az image és futat
Hat en akarmit huzogatok, nem megy a GTR miota felraktam a World Racing2-ot :-(
gizmoplayer
Tudsz valamit grebber? van valami törés?

grebber
Na Reloaded új SF3 törésérõl ennyit 😞

"Utánna baszakszom a cd/dvdvel"

Ez mit jelent? Kábellehúzás vagy SFNightmare?
Ha kábellehúzást választod akkor is kell a disable nod!
Na sp2-es windowsom van. De elvileg az nfo ban azt írja hogy az kell. Utánna baszakszom a cd/dvdvel majd elindítom megcsinálok mindent ahogy kell. ÉS kiírja hogy rakd be a cuccot
grebber
LOL de ezt is csak fölöslegesen ez a GTR pl sima CD/DVD rom lehuzogatással megy és semmi más nem kell hozzá.
Ez olyan mint pl az Xpand Rally SFCure verziója van de minek? 😄

GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone*

nfo

Már visszamenõleg is dolgoznak.
kihúzod a tápkábelt a CD/DVD-bõl, gép indít, start.bat futtat, sfn disable node
elvileg így mennie kellene

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

grebber
Az már rossz ha annyi ideig vizsgálja.
Minden megvolt Start.bat és disable node is :?

Félve kérdezem meg... ugye SP2-es XP-d van?
😄 DonManó: kihúzom a cd-meghajtóbol az ide meg a táp kábelt is vagy mi a faszt. ezután még sfcure al is baszakszok majd sfn el megint kinyomom és elindítotom a gépet, majd kb 5 percig vizsgálja és vagy a dvd/cd nem jo neki vagy a cd-keyel baszakszik:S
ha jól tudom le kell húzni a CD/DVD meghajtókat (ha még nem mondta vki)

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Törölt felhasználó
Nekem se indul 😞
VALAKI HELP!!! MÁR nagyon odbasz a beton soldier. LEtöltöttem cd-s verziót és baszakodott a cd-keyel. most DVD-s verziót leszedtem és itt azzal baszakszik hogy helyezem be a lemezt:S:S:SS
Senkinek sincs egyszerre a gepen GTR es World Racing2?
hátõ....
amugy sata rulz, azt elvielg emnet közbe ki be lehet huzogatni, kviáncsi vagyok mikor lesz sata cd/dvd meghajtó 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát az lenne, elgalábbis nekem ilyen porblémám eddig nem votl..., nem muszály ám fasznak lenni... 😛 ha valaki nem okosan a táp belsejében matat nemt ul sok baja lesz... (táp belsejében meg aki menetközben tud matatni azt emgtapsolom 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mucsácsó
naugye, nem vagyok én sem hülye azért Thanatos <#idiota><#idiota>
takraj
Hát a tápegységet nem is érdemes piszkálni... <#papakacsint><#ejnye1>

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W