2886
Starforce
-
Gyerekek, a Knights of the Temple II hogy indul? Meghajtó lehúzva, Daemon Tools 4.0-ból cd kulcsra panaszkodik. A key az NFO-ból lett kikopizva. -
mit? -
att18 #1242 Azt hnnan kell letölteni?? -
jaja, az 3.6-os -
megy lehúzás nélkül, csak akkor nem ha felrakod hozzá az extremet (az már 3.6) -
aha..hátjó, én nemtom...de trackmania az nem megy lehúzás nélkül, azt több embertől hallottam :) -
ACE #1238 újabb 3.5-ről csak a Worms-ról tudok, többi nálam mind ment, már amelyiket próbáltam... -
végülis...így igaz, csak sajna 3.6-tal nem műxik...és újabb 3.5-nél sem sajnos =/
-
ACE #1236 Aki nem akar lehúzogatni, és nem akar 3.6-os SF-es játékokkal jáccani, annak jól jön azért... -
Newfronter #1235 Torrent oldal fórumán, nem nagyon szokás az ilyeneket kihírdetni... -
kyle reese #1234 hi!melyik oldalon olvastad hogy decemberben jön a deamon tools pro mert én nem találtam meg ahogy hol írták le a hírt .lehet hogy bénán kerestem:)? -
nem kell SFnight, felelcsük már el AZ ISTEN SZERELMÉÉÉÉRE!!!
#1207 -én írtam, no comment, "mini FAQ".... -
voltak és lesznek is :DD 
-
ACE #1231 vazeeeeg, vannak még agyhalott emberek!!!
-
Hello!
Megtudná valaki mondani, hogy ezt SF Nightmare rogramot, hogy kell használni? -
Már megkértem az illetékeseket de nem tették! -
maradhatunk csak akkor ne játszunk a mostaniaknál újabb sf es gamekkel :P -
nenenenene...ne is mondd 

maradjunk csak mi még nyugodtan az SF 3.6-nál
-
sztem átkéne iratni starforcera a topic nevét mert vicces hogy 3.3 de azért már nemsoká jön 3.7 is...nem? -
nemúgyvolt hogy már az SF4 et ígérgetik nemsokára??? -
van akinek van...beépített kis gomb a gép elejére kivezetve és benyomásra le is húzódik :D...legalábbi ezt mondta 1gyerek.így 1szerű ám.nekem a kábel lehúzása a gép kiszedésével stb kb 30perc lehet...inkább ki se próbálom... -
Fronter...sztem nem fog, ne fessük az ördögöt a falra, mert megjelenik...igaz még kiejteni is félelmetes, hogy StarForce 3.7, de erre szvsz idén úgygondolom, hogy nem kell tartanunk...habár...de télleg megabrutál lenne, ha SF 3.7 debütje a POP3-mal lenne.....huhh...amúgy még azis lehet, hogy még megküzdene vele a DAEMON is akár...tudod, csodákra képes 

-
Newfronter #1222 A POP-on szinte bizti az lesz, hiszen Ubisoft-os és ez az egyik gyöngyszemük.
Én félek hogy valami újabb verzió kerül rá. :( -
Lyan Kyj #1221 Nagyon jó lenne! Pont van olyan "szerencsém", h a legjobban várt játékokra rakják rá:P (Beyond Good and Evil, The Suffering 2, stb,stb, sőt, talán a POP TTT-n is az lesz:( ) -
Hát reménykedjünk mert nagyon jó lenne nem kéne ki be kötögetni a romokat. -
Newfronter #1219 Valszeg a Daemon-Tools Pro fogj tudni ami dec.-ben jön. Arra leszek kíváncsi, habár ennyi idő után illik megcsinálni a védelem feltörést rendesen:) -
Nagyon kiváncsi vagyok mikor lesz CD/DVD rom lehuzogatás elleni módszer. -
Newfronter #1217 A Starforce-t nem érdekli hogy milyen progi van a gépeden, mennie kell neki. -
ha eredetiben megveszek egy StarForce-s véledelemmel ellátott játékot és vna Daemon vagy Alcohol feltelepitve attol még megy a gém vagy a SF eredetinél is bezavar.
SF3-t hogy lehet kiiktetni !optikai meghajtok lehuzása nelkül! ?
mert vmi sfnightmare-t meg sfcure-t már szedtem le de World Racing 2 nem müxött :( lehet azért mert már egyszer felismerte az Alcoholt és csak utána szereztem meg a nightmares cuccokat? gyors válasz kéne. thx előre is. -
zoltang #1215 Lehúztad az IDE kábeleket a gép indítása előtt? Csak lehúzott optikai IDE kábellel megy a GTL (nálam úgy megy, és a DT4-el). -
még a splinter cell is megy csak a GTL nem :(... -
huh de kivagyok.végre tudok SF es gamekkel játszani de a GTL el lehetetlen...kivagyok már nagyon :D.CRC meg minden ilyesmi megy de a GTL amit a legjobban akartam hogy menjen véletlen sem indul el...:( -
gondolom a patchek miatt nem törik fel így simán felmennek a gyári patchek is:) -
nem akarják....sztem, most is pl ott a Most Wanted, semmi törés nincsen....nem mintha nekem baj lenne, csak mondom...
-
Jó, azért ne essünk túlzásokba.
1-et nem értek. Vannak SafeDisk 4.6-os játékok, amikhez ott a crack (ált. Deviance neve mellett), akkor miért nem tudnak minden sd4-et megtörni? Ugyanez a Sec7-el is.
-
höhhöö, jah...hogy má minden ki lett próbálva, már télleg nem "izgi"...pedig azé worms 4, splinter 3, trackmania sunrise + eXtreme meg ezek azé beficcennek ^^
má komolyan mondom várom a következő SF-es game-eket :DDD
nem köv SF-et, csak kövi SF 3.6-osakat

-
Bazki most hogy már megy minden sf játék kivétel nélkül, már nem is érdekelnek annyira... 

szerk.: persze kivétel a Splinter 3
-
hát, jah, nemhogy kis szerencse, hanem 10000%, és nem kell szenvedni sem vele...de persze ehhez az kell hogy 100%-ig eséllyel induljon, írtam kis FAQ szerűséget:
1.DAEMON TOOLS 4.0 feltelepítése.
2.CD/DVD meghajtók lehúzása (mert SF 3.6 meg néha 3.5 se viszi, meg UPDATE után úgyis SF 3.6-os lesz, szal mindenféleképpen érdemes lehúzni!)
3.GÉP elindítása, DAEMON TOOLS 4.0 elindítása -majd jobb klikk a tray ikonon -> Emulation -> All options ON (EZ NAGYON LÉNYEGES!!!!!)
4.Image bemountolása, játék feltelepítése.
5.Game elindítása, lehet restartot kér majd, ne ijedj meg, nyugodtan restartolj! De nem minden game-nél kérte...
6. ezután Checking Disc -el egy jó 2-3 másodpercig.
7. ÉS ENJOY!!! röhögj a szaros starforce-on!!!!

by mucsácsó
-
zoltang #1206 "- ha van Daemon 4.x a gépeden kis szerencsével az Sfcure program alkalmazása kihagyható, az más tészta, hogy ez 1db kattintást jelent, de hát ugye fő a kényelem :)"
Nálam a DT4 teljesen száműzte az sfcure-t. Azonkívül nem csak egy kis kényelmet jelent DT4, hanem azt is jelenti, hogy nem kell az sfcure véletlenszerű reset-től tartanom (néha a startra újraindította a gépet az sfcure). -
Frissítve az általános FAQ.