Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ez a wanadoo -s verzió egy adak k@aki?
f.szom már az ilyen emberekbe h így zsebelik be a kest <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Akinél nem megy sehogyan sem igy járt ennyi 😄 legalább kimaradnak a jóból <#vigyor1>#vigyor1>
Next PC upgrade: 2022
Csak hát ami az NFO-ba le van írva, úgy kell csinálni és kész! Ez a titka az egésznek.
Az se ment :\. De mi ez a DVD n? utils\sfclean.exe
Áhh de nem tom jó lenne ha crack formájában végre valaki feltörné az sf3 at 😞. De még a hackerek sincsenek ott :\
amúgy, viccen kívül, nem azért van, mert SP1-ed van? vagy sima XP-d?<#shakehead>#shakehead>

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
a gt legendset sikerült már valakinek elindítani??
Kihúzod a dvd meghajtót és a netet is. majd elindítod a starforce nightmare-t és kikapcsolsz mindent. cd node én a ch2 õt is kikapcsoltam igaz nem tudom mi pontosan. Ezután alcohol 120% elindítod és akkor fog menni én is így csináltam és megy. máshogy nekem se ment
Valaki segítsen légyszi. A Bet on Soldier-el mindent megpróbáltam már. (Lehúztam a dvd-ket/kikapcsoltam a daemon-t/elindítottam az sfcuret és a nightmaret/beírtam a cd-kulcsot/beraktam az alcoholba az imaget) És csak nem megy. Mit lehet még?
Nem lenne egyszerûbb mini-image-el?
Köszi
A CRC-vel akadt egy kis gondom:hiába húzom ki a kábelokat+sfcure start,nightmare disable cd+nisable node,csak nem akar elindulni!
Lehet,hogy a starforce cleant kellett volna lefuttatnom telepítés elött?
Vki help!
MAN T.G.A.
amúgy, itt értem hogy disable node, disable cd, és az a ch2 az mi is?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
1. kihúzom a cd/dvd kábeleket
2. kihúzom a netet
3. Sfnightmare kikapcs node, cd, ch2
4. majd alcoholal berak az image és futat
Ez mit jelent? Kábellehúzás vagy SFNightmare?
Ha kábellehúzást választod akkor is kell a disable nod!
Ez olyan mint pl az Xpand Rally SFCure verziója van de minek? 😄
elvileg így mennie kellene
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Minden megvolt Start.bat és disable node is :?
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
amugy sata rulz, azt elvielg emnet közbe ki be lehet huzogatni, kviáncsi vagyok mikor lesz sata cd/dvd meghajtó 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent