2886
Starforce
-
húzd ki a tápot, hagy rajta az ide kábelt! gratulálok -
hát de figy, egyszer lehúzod, úgyhagyod azt csááá...minek meghajtó? próbáld nélkülözni, én nagyon leszarom ezt a combómat, elvagyok most nélküle is, majd ha kijön az új daemon, ami garantálja ezt hogy nem kell lehúzni, szal tud ennélkül is tiltani, akkor visszadugom...sztem ti is ezt csináljátok, én ezt mondom... -
én erre ezt tudom mondani, Trackmania Sunrise .nfo-ja, mi is kiírtuk unokatesómmal, csak SONY cd-vel jó, és kb 10-15 percig checking disk-kel, elindul, de utána többet nem indult el...sajnos nem olyan fix ez a kiírás, 30% esélyt adok rá...de itt van hogyan járj majd el:
ŰŰŰ 1. Burn with Alcohol 120, at 4x speed, use securom NEW profile. ŰŰ
ŰŰŰ Make sure RAW DAO is selected. ŰŰ
Ű۰ (DO NOT USE SECUROM NEW 4/5, MAKE SURE RMPS IS OFF) ŰŰ
Ű۰ ŰŰ
Ű۱ 2. When asked, select "Keep TOC as on source cd, ŰŰ
ŰŰ² write until end of image file" ŰŰ
ŰŰŰ ŰŰ
ŰŰŰ 3. Install, Play and Enjoy! ŰŰ -
keeper2 #1161 A lemezre kiírást nem blokkolja a sf, hanem az az igazán nehézkes, hanem az, hogy úgy írd ki, hogy a védelem ne tudjon belekötni, amikor a program indulásakor ellenőrzi.
A sf nightmare-ben természetesen engedélyezni kell a meghajtókat, miután befejezted a játékot, mivel az azt csinálja, hogy eltünteti a windows elől a meghajtók létezését, így a védelem sem fog tudni róluk. Nem áll automatikusan vissza, ellenben, ha nem tervezed használni a meghajtót a következő játszásig, akkor hagyhatod letiltva, és akkor nem kell a következő alkalommal letiltani (csak arra figyelj, hogy ha eredeti a windowsod, akkor újraindítás után a letiltott meghajtók miatt azt hiheti a windows, hogy jelentősen megváltozott a hardver összetétel, és ezért kérheti az újraaktiválást (én már beleestem ebbe a hibába)) Ellenben, az sfruce-ben a !start.bat -ot minden win. újraindítás után el kell indítanod (hacsak nem állítod át automatikusan indulóvá). Ezt is leállíthatod a !stop-al, de szerintem ez felesleges, mert nem zavar senkit a futása. Mellesleg, ha minden igaz, a daemon 4 ezt a sfcure progit váltja ki.
Az optikai meghajtókról a tápkábel lehúzása meg a sf nightmare-t váltja ki, csak éppenséggel, én ezt nem javasolnám, mivel ezeket a molex tápcsatikat nem erre tervezték, így gyorsan ki fognak lazulni, amiknek időnként tápkimaradás miatti lefagyások lesznek a jelenségei. Még nálam is van ilyen, pedig csak sűrűn hordozok vinyókat, nem lehúzogatom a védelem miatt, és a tápom is igen márkás típus. -
Newfronter #1160 Igazábol Abonyitomz tudja a választ ő írogatta ki a játékait.
De nem kell semmilyen program ha sikerül, utána mennie kell simán.
De viszont sok feltételeve van, nem mindegyik lemez jó neki és nem mindegyik író, és olvasó sem mindegy, ja és 4x-esen kell írni.
Rengeteg dolgot kell beállítani Alcoholban is, de én nem tudom pontosan mit hogyan kell. -
Van csak olvasóm is. Nehéz kiírni, vagyis a Starforce ezt is bolokkolja valamilyen szinten, vagy miért? Kezdő vagyok még SF-ben :DD -
Newfronter #1158 Nagyon nehéz kiírni a játékot, és akkor sem biztos hogy megy! Csakis olvasóban indul el a játék, és nem íróban, inkább használdd a DT4-et! -
úgy értem, hogy ha kiírom a gémet DVD-re, akkor egyszerűen beteszem, felinstallálom, crackelem, és már megy is? És ez az egész IDE-kábel, meg SFNightmare csak arra vonatkozik, ha gépről virtuális meghajtóból próbálok játszani?? -
miért ha kiírom CD/DVD-re akkor müxik lehúzás nélkük? -
haggyad...nem kell írni...van DAEMON Tools 4, lehúzod a CD meghajtókat és felrakod -> STARFORCE iS KiLLED!!!! FUCK STARFORCE!!!! 

-
nono7 #1154 Csáósztok tegnap leszedtem énis ezta kin kong gamet....énis ott akadtam el ahol ti is de én komplett hülye vagyok hozzá sztem,me vagy már 50x elolvastam hogy -hogy kell csinálni és még mindig nem vágom...én nem akarom kiirni lemezre van bőven helyem,de valaki irja már le magyarul mert eza nighmare meg a startbat fa*om életbe nem csináltam ilyet...thx!:) -
és ha ezt így elindítom. Játszok, befejezem, kilépek. Utána SFNightmare-ben újra engedélyezni kell a mwghajtókat, hogy tudjam használni, vagy ez a letiltás csak a játék idejére vonatkozik?? És ha újra el akarom indítani a játékot, akkor ezeket a lépéseket ugyanígy minden alkalommal meg kell csinálni?? -
jól van, csak vicceltem.. :) -
tomo #1151 k egy ká betű. se tobb se kevesebb. -
-
mi az a k?
"kurvajó"? -
zoltang #1148 Már van sfcure k verzió:
sfcure01k.zip -
Newfronter #1147 Duddits megelőztél, én akartam feltenni a majomra :)))) -
Newfronter #1146 Igen a topikjából le lehet szedni, be lett linkelve... -
zoltang #1145 Kint van a DAEMON Tools 4?
1.
2.
3. eD2k -
Newfronter #1144 dt4 topik
Megjelent a várva várt Daemon-Tools 4, amely már jobban tudja emulálni a Starforce-os játékokat. Letölthető a topikban Duddits linkje alapján.
Már nem biztos hogy le kell húzni a meghajtót, de nem 100%-os a módszer, viszont kétség kívűl jobban működik mint az sfcure.
És már elbír a legújabb Securom és Safediskel is. -
keeper2 #1143 Sajna még nem volt alkalmam a fent említett progit kipróbálni, de azthiszem, már próbáltam hasonló kaliberűeket sikerrel: a lényeg: elindítod az sfcure-ban a !setup.bat -ot, valamint elindítod a telepített játékot, hogy ő felrakja a sf drivereket. A játék kéri az újraindítást, hát nosza. Utánna elindítod a sfcure-beli !start.bat-ot. Elindítod a starforce nightmare 1.12-t, ott a disable ch2 (feltételezve, hogy az összes ide egységed a második kábelre van kötve), disable cd, disable node. Eztán, ha be van csatolva a progi image-e, már indíthatod is. Ha minden igaz, ezzel menni is fog már. -
colos01 #1142 Valaki nemtud megoldást a World racing 2 sfclone játék elindítására mert én nemtudtam elindítani, egyáltlán nemértek az sfcloneos játékokhoz. Seítsen vki. Írja le részletesen magyarul ha tudja köszike -
Tudom, de kéne a hely... :-/
Nah mind1. Asszem már nem fogok pazarolni. -
Ezért ne szenvedj kiirással csak az idödet + cdket baszod el.
SFCure a megoldás. -
Hát én se! Kúrv@ anját! 7x% minden CD-nél megáll! De miért? -
Nemvágom hogy kell kiirni sajna. -
Vagyis ha most benne van a patching tool-ba, akkor kezdjem el kiírni Alcohollal? -
Az csak arra jó hogy ki lehet irni igy.
Attól még hogy megpatcheled nem fog menni. -
Ez a King Kong-hoz adott patching tool mindent patchel? És meddig csinálja? Mert nekem több mint 5 perce PLEASE WAIT!! feliratot mutat a Cold War-nál. -
keeper2 #1134 Na, már korábban is kifejtették többen, hogy nf4-es chipsettel is működik a sf, mindenesetre én ebből a korábbi listából csak egyet tudtam eddig beszerezni, amivel kipróbálhattam. Szóval, a trackmania sunrise, sfclone verzióban simán működik az nf4-es lapomon, nem cd-ről, hanem image-ből, és nem húzigáltam tápkábelt sem, csak sf nightmare+sfcure (+virtualcdhide 1.04, gondolom ez már csak felesleges plusszként) Mindenesetre, a cross racing championship is megy vele kitűnően. Nem tudom, az jelentett-e könnyebbséget az emulálásban, hogy nem sfcure, hanem sfclone verzióban van meg a progi? -
sanyo1212 #1133 Heli!
Mi van akkor, ha azt írja ki a !start.bat hogy
" 1. számú hiba
nem megfelelő rendszerfunkció"
? -
Angol az... De mind1, már megoldottam egy régebbivel. -
Boroskóla #1131 Telepítésnél angolra kell állítani a területi beállításokat akkor jó lessz. -
még mindig nemlehet tudni miért nem tünteni el nekem az SFN 1meghajtómat se?gyorsan megcsinálja de semmi ua ottvan...disable node is 1mp alatt megcsinálja...mi lehet a baj?régen ment de 1szer tönkrement azóta nemmegy pedig vagy 3szor újralettrakva.esetleg vmi progi bezavarja? -
Mind1, fölraktam egy régebbit, tökéletes volt.. -
dettó...nagy szar az egész...Alcohol rulzik
-
Newfronter #1127 Nekem is ez a problémám. Ezért töröltem le. -
Blindwrite miért írja ki ezt, mikor elakarom indítani?
-
Newfronter #1125 Ez a leírás a lemez kiírására vonatkozik, de ha nem akarsz vele szenvedni, akkor marad a "régi" módszer.