2886
Starforce
-
attól, h "letiltod" az még ott marad... -
nem lehet sehogy -
Szirob #1282 Lenne egy kis problémám. PoPTT-vel szeretnék játszani. A biosban letiltom a meghajtókat, már indításnál nem látja a gép a meghajtókat ezután. Bejön a windows,sfnightmare-el szintén disable cd, disable node. Utána daemon 4-be mountolom a prince3-at, és nem megy, mert érzékeli a meghajtókat, amik elvileg biosban is és sfnightmare-el is el vannak tüntetve. Ha kihúzom a kábeleket, minden tökéletesen megy daemon 4-el. Az alaplapom IC-7, intel 875-ös chipkészlet. Nem lehetne megoldani ezt valahogy kábelhúzogatás nélkül?
-
ACE #1281 Hol tiltottad le a CDmeghajtót? -
coderman #1280 Yee! megoldódott :D:D Nekem nem volt meg az mds fájl csak az mdf...leszedtem mostmár megy, de érdekes hogy egyszer elindult az mdf-el is :P -
coderman #1279 Sajnos fenn van a 4-es :( -
Densply3452 #1278 Ja érdekes a problémád.
Azért eggyet tegyél meg szerintem!
A Daemon Tools 4-re tegyél szert.A Google-ba rá keresel és felrakod.
Nekem is voltak ilyen problémáim egy-két játékkal de a program megoldotta:D

-
coderman #1277 Sziasztok!
Nagyon misztikus ez a starforce... Tegnap még jáccottam a Prince of Persia The Two Thrones-sal, mégpedig úgy, hogy letiltottam hardwerprofilban a cd-t. Csodáltam hogy müködik a dolog lehúzás nélkül, és örültem neki. De ma már nem megy :-((
Azt irja ki, h a kulcs amit beirtam nem illik a cd-hez, mikor tegnap még elfogadta, és ennek nemhiszem hogy van köze a cd meghajtóhoz (továbbra is le van tiltva), mert akkor azt irná ki, hogy rakjam át a másik meghajtóba... Vmi megoldás? vagy valakinek van hasonló gondja? THX -
hátjahlol... -
DonManó #1275 
-
-
Thanatos #1273 www.star-force.com
küldesz mailt és majd adnak ajánlatot :) -
minek mért? -
Densply3452 #1271 A Starforce kellene nekem.
köszi -
mire? daemon tools 4-re?
-
Densply3452 #1269 VAlaki eggy LINKET-tudna adni??
Nagyon kéne program nekem
-
na meg nem lehet kijátszani, jó is lenne ha csak egy Vir.CD-hide kellene....ez nem SecuROM 7, ez STARFORCE, ez egy gyennyes védelem ami sok fejtörést és szenvedést okozott....DE CSAK OKOZOTT...legalábbis ..még...még nem jön vmi új 
-
Newfronter #1267 www.star-force.com
-
Starforce 3.6 milyen elven működik? a CD/DVD-ROMokat keresi vagy a Virtual CD/DVD-ket? és ha van vmi Virtual CD/DVD hide progim azzal nem lehet kijáccani Starforce-t? és mi starforce honlapja ahol tudnék anjázni a köccög készítőinek ?
-
Newfronter #1265 link
Most próbáltam ki, nem megy. Hátha valaki más nagyobb sikerrel jár. -
Jó, de honnét lehet szedni? -
Newfronter #1263 Annyira ne örüljetek, hisz kell egy olyan image-t készíteni amit elfogad, tehát: DAEMON-ba TM Sunrise és a progiból pedig convert .VCD, és talán így megy, de még csak most próbálom. -
Ez mi? Honnét lehet leszedni? -
Newfronter #1261 Gáz van, csak saját formátumot ismer, most megpróbálom a DAemon meghajtóbol konvertálni a saját formátumába, hogy kiderítsem mit tud vele kezdeni. -
Peti1 #1260 elvileg tudja a StarForce 1-et, 2-t, 3-at. és a 3.6 is a 3-ba tartozik, szal remélem tudja :D:D -
na erre kuvva kíváncsi vagyok... 

habár akkoris DAEMON-t fogom használni...szvsz kambu, nem hinném hogy elvinné az SF 3.6-ot...na de majd MEGLÁSSSSSSSUK :D -
Peti1 #1258 én is ezzel szemeztem :)
ha valaki próbálta pls irja le, hogy megy-e neki ezzel a progival a Trackmania Sunrise!
előre is thx -
FarStone.VirtualDrive.Pro.v10.0.Multilingual.WinALL
próbáltátok már? -
[17:52:39 du.] StarForce 3.6.10.06 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tms.dll
[17:52:56 du.] StarForce 3.4.71.19 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tmsunrise.dll
[17:52:59 du.] StarForce detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\TmSunrise.exe
ez a verzsön van már a TM Sunrise eXtreme-en is! :)
-
ÚJ SF szvsz legközelebb a TOCA 3 lesz de az sem lesz akadály a SF3-as cumoknak :D tudom érzem itt belül
-
akkor no para... :)
tudom hogy megy, ki is nyomtam, szal tuti megy, csak nemtudtam hogy ez a verzsön van rajta :D -
Következő?? már King Kongon is ez van :D és lazán megy Daemon Tools 4-el + kábelehuzogatáéssal. -
aztabüdös kurva anyjukat 

reméljük csakjó....nyilvánvaló, hogy akkor ez lesz a POP3-on is... -
Newfronter #1251 Na és ez nem veszi észre a DT4-et ugye? -
A szemetek! -
zoltang #1249 Na itt a következő sf verzió:
GT Legends
1.0: StarForce 3.6.10.03 detected
1.1.0: StarForce 3.6.10.06 detected
(Mondjuk nem nagy ugrás.
)
-
Mia a franctól lehet, hogy újratelepítés után az UFO Aftershock nem akar menni cdrom lehúzása nélkül? -
Oké thx, ez nem az én gépemen volt, majd kipróbálom, szerintem menni fog akkor nálam is (ahogy minden más).
-
sztem is kellene...főleg hogy még az nfo-jában is a DAEMON 4-et tanácsolják :D -
Newfronter #1245 Ez meglepő, nekem vitte mint a huzat.