Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDK-val amúgysem megy de már rég van megoldás a cd nélküli indításra, olvass vissza
http://goo.gl/gd6Zi5
Tök mind1, hogy kicsi-e vagy nagy... Ha megnézted volna, úgy is átalakítja nagyra. Sõt! Még a - jeleket is kiveszi.
Hello!
Már vagy két hete próbálom elindítani a Trackmania S-t, LG íróval kiírtam TDK CD-RW-re, berakom LG cd olvasóba, cd-check (2 perc) - error - retry : Activation - KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ - Nem jó. MIÉRT ?
Azt sem értem, miért van kisbetûvel az x a KRxM-ben.?
Aki már kiírta Cd-re és megy neki kérem írjon.
Már vagy két hete próbálom elindítani a Trackmania S-t, LG íróval kiírtam TDK CD-RW-re, berakom LG cd olvasóba, cd-check (2 perc) - error - retry : Activation - KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ - Nem jó. MIÉRT ?
Azt sem értem, miért van kisbetûvel az x a KRxM-ben.?
Aki már kiírta Cd-re és megy neki kérem írjon.
arty...te sem vágod ám, hogy Duddits mire gondolt....mert õ arra, hogy ha KIÍRJA CD-re, akkor kell e SP2...de NEM kell, mert akkor ezzel az erõvel ha megveszel eredetibe egy StarForce-os game-et, akkor muszály az, hogy CSAK XP, és CSAK SP2? SP1, sima XP, win ME, 2000? ezeken akkor nem is fut a starforce-os game? hm? gondolkozzál már...az SP2 az azért van, mert az SFCURE csak azzal fut tökéletesen...de viszont ha kiírod, az csak arra jó, hogy szimulálja a starforce védelmet, szal olyan mint ha eredeti lenne...
az elmúlt másfél hónapban megjelent játékok közül SZINTE mindegyik ezzel az "sp2+cure+sfnightmare+kábellehúzás"-al megy nemigaz hogy lehet ennyit agyalni már ezen a témán..
Ha ennyire okos vagy, akkor a Trackmania FAQ-ba miért nincs beleírva az SP2??!! He!? Nah erre mondj valamit!
pl: 2 oldallal lejjebb:
"1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing XXXXX
(Nálam sp2-es, magyar, xp pro van. NOD32 vírusírtóm bekapcsova.)"
"1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing XXXXX
(Nálam sp2-es, magyar, xp pro van. NOD32 vírusírtóm bekapcsova.)"
Forza.
lofaszt vágod, annyi eszed sem volt, hogy valamelyik FAQ-t elolvasd.
mindegyik ugy kezdõdik: winxp sp2 ....
mindegyik ugy kezdõdik: winxp sp2 ....
Forza.
Jó kérdés, próbáldd ki!
Elméletileg, de ez a legbizonytalanabb. Próbáldd ki! Csak nem tudom hogy kell-e neki SP2.
Tehát ha én most kiírom valami újraírható CD-re, akkor csak olvasóval tudom elindítani. Utánna simán megy, nem kell lehúzni se?
Ki lehet írni, de ha pl. Sony CD-d van (lehet más is de ne túl márkás), 4x-esen és kell egy sima CD olvasód is. DVD író/olvasóval nem megy.
Háát nagyon muszáj, az SP2 nélkül nem megy! Azt hittem már vágod ezt a témát valamennyire.
Winxp SP2 gondolom van, ja és milyen a chipkészleted?
Igen csak, elõbb egy néhány másodpercig dolgozik, ezt írja a felécen vagy a tálcán hogy processing, utána már a progi neve látszik (SFNightmare), és ezután exit gomb utána start. Ezek után indíthatod a játékot! Nekem minden Starforceos játék megy kivétel nélkül, igaz én a SFAFSB.exe-t használom úgy egyszerûbb.
A setup után restart gép, majd utána ugye kábelek le legyenek húzva. Utána SFN-ben disable node, exit(de várdd meg amíg processing...), utána start és játék indít.
Az exit-re kattintasz és kilépsz, attól még amit benne beállítottál azok érvényben maradnak. Nekem is futott a SFN és azért nem indult Sam Fisher bácsi, de miután nem ment a SFN, akkor máris elindult. Gondolom nézi a programot is, hogy fut..
Az sfcure exe-jét közvetlenül a játék elindítása elõtt kell megtenni, és az SFnightmare-nek nem szabad futnia.
Kétlem! Meghajtót lehúztam, sfcure megcsinál, nem jó.
Meghajtó bedugva, SFN indít, dolgot tiltása, sfcure megcsinál, nem jó. :-( Nem szoktam ilyen téren bénázni, de ez akkor se mûködik...
Meghajtó bedugva, SFN indít, dolgot tiltása, sfcure megcsinál, nem jó. :-( Nem szoktam ilyen téren bénázni, de ez akkor se mûködik...
ha valakinek nem megy az SCCT, akkor az lehet h a hibas .MDS fajl miatt van.
a kovetkezo MDS garantaltan jo:
KLIKK - SCCT.MDS
a kovetkezo MDS garantaltan jo:
KLIKK - SCCT.MDS
Forza.
Általában azt írja, hogy nem jó a kód, de nem azzal van a gondja, hanem a védelemmel. Szóval csak át akar vágni a Starforce, ne higyj neki! Igazából az Sfcure illetve SFnightmare körül van a probléma nyitja...
nfo-jában ez van: KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ
tehát mennie kéne
tehát mennie kéne
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Trackmania-nal a SF ellenõrzésénél milyen kódot kell megadni? Az istenért se fogadja el a KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ-t.
Megy a Suffering mint a vaj 😊
Lehúzott kábel, és a többit már nem mondom, mert unalmas.
Lehúzott kábel, és a többit már nem mondom, mert unalmas.
Nem vagyunk mi RELOADED meg kutyafasza<#vigyor>#vigyor>
Ezt mi sem tudjuk!
Ezt mi sem tudjuk!
A Trackmania Sunrise-hoz várható a közeljövõben valami crackszerûség, hogy ne kelljen tápkábeleket húzogatni, meg +50 programot feltelepíteni ? <#ticking>#ticking>
Na akkor mindjárt lököm a sódert! Ha nekem nem megy, akkor senkinek..<#gonosz1>#gonosz1>
Protection: StarForce 3.5.10.01
Szerintem tuti megy de aki szedi irjon mi lett.
Szerintem tuti megy de aki szedi irjon mi lett.
Next PC upgrade: 2022
attól függ h hányas SF védelem van rajta...(szetm)
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Na aki leszedte a The.Suffering.Ties.That.Bind.SFCloneCD-MiRROR-t irjon megy-e SFCure-val.
Next PC upgrade: 2022
Ezen dehogy Starforce, valami kezdetleges lehet, olyan mint a Serious Sam-en, ezért nem kell aggódni!
jha, de ezen mien proteksön van? STARFORCE?<#guluszem1>#guluszem1> a F.E.A.R.-en? én vmi costum protectionra vagy Securom 7.0-ra tippelek =/
PC Game ISOs F.E.A.R. (c) Sierra *AlcoholClone* NOGRP
Na szóval újrakezdem. Merre lehet mini-imaget találni a Panzers Phase 2 höz, és a Bet on Soldierhez.😊
Köszi
Köszi