2886
Starforce
-
ez is SF3-as -
s GT Legends is elindulna így elvileg DT4-el? -
Figye mrá én egy starforce 3.6 os játékot úgy elindítottam hogy nem kellet lehúzni semmit.
1. Játék telepít Daemon 4-el
2. SFNightmare-be disable cd/disable node
3. játék indít, megkérdezi hogy újból akarod e indítani a gépet rányomsz hogy igen!
4. Indúl a game
Ha meg nem akarsz már játszani akkor enabled cd/enabled node.
Az a lényeg hogy amikor telepíted a játékot ne legyen letiltva az a 2 dolog csak akkor amikor már indítod a játékot. -
amugy nemtudom mért ne lehetne kiirni dvd-re a game-eket simán images file-ba kell kiirni aztán ha egyszer netán kell csak visszamásolni a vinyora és onnan daemon-al installálni -
zoltang #1320 Nálam csak az IDE kábeleket kell lehúzni, ha sf 3.6-os játékot akarok indítani. -
Letöltöm, összeillesztem, lesz belőle két fájl: tmsunrise_patched.mdf (833034kb) és tmsunrise_patched.mds (27kb) tápot kíhúzom a dvd-íróból, Daemon 4-be bemountolom (fura, de nem indul az autorun és többször is lefagyott a totalcommander míg a g: virtuális (megjegyzem egyetlen) meghajtóban voltam), feltelpítem. Telepítés végén felajánlja, hogy indítsam a játékot, elindítom. Amikor kérdi, hogy kell-e update akkor nemleges válasz. Itt kéri először a cd-keyt. Beírom: KRXM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ (tudom hogy a legelső x kicsi, de úgysem lehet kicsivel írni:P) előjön a előmenü ahol beállíthatom a grafikát stb és rányomok a play game-ra. Itt elkezdi a cd-checking-et, van, hogy rendesen végigmegy, majd kiírja hogy: nemlicenszelt cd - tedd másik meghajtóba - rossz cdkulcs. HA iylenkor a retryre nyomok akkor kéri a cd-keyt, nah itt a fentebb említett és a FAQ-ban található cd-key-re mindig azt írja, hogy invalid akár kötőjellel csinálom, akár nem. Ha a cd-checking nem megy végig rendesen, hanem a felénél kifagy akkor 5 perc múlva azt írja ki, hogy nem licenszelt cd van a meghajtóban. Nah mondom a k*rva anyád, megyek gyorsan megnézem a prince of persia 3-at (3.6-os straforce) hamár úgyis levan húzva a meghajtó, meg fel is van téve. Az gond nélkül elindult. Sajnos az SG-s trackmania FAQ-ban leírt módszert nincs lehetőségem kipróbálni sem pedig RW-re kiírni. Ha valakinek van ötlete az szóljon. THX -
természetesen szándékosan...
-
keeper2 #1317 Nem tudom, szándékosan vagy tudatlanságból értelmezted félre Patrick hozzászólását, de egyébként az alaplapinál gondolom egyértelműen az alaplapi csatlakozóra gondolt, míg az ide vezérlő kártya.... hát kb 10 éve volt ilyen, akkoriban nem voltak még az alaplapra integrálva a vezérlők, így nekem is külön isa-s ide vezérlő kártyán csatlakoztak. Azthiszem jelenleg inkább raid kártyára gondol (mielött belekötnél nekem is olyan típus van a gépemben, ami az optikai meghajtókat is kezeli, tehát VAN ilyen) -
alaplapra integrált dvd író? pöpec
és az nem ide vezérlő után van? vagy scsis?
-
Newfronter #1315 Az SF-es játékokat marha nehéz kiírni és rengeteg feltételnek kell megfelelni. Lentebb írtam már! -
sztem nem mert akkor ha kiirsz egy nem-eredeti gémet azzal jácchatnál. nem? nem. és az SFes nem-eredeti gamek Clonek --> ua. mint eredeti csak olcsobb :D -
engem meg az érdekel, ha egy eredeti SF játékról másolatot csinálok, a másolatot ugyanúgy használhatom mint az eredetit? -
figyeljetek! nekem megvan Daemon Tools 4. fel van rakva. akkor ha most megvenném (nem most mert még köcsögök nem hozták be MOra) PoP:T2T-t eredetibe és felraknám akkor működne? nem zavarja SF3.6.xxxxx...-t hogy mi van felrakva? mert azt olvastam valahol hogy ez az IDE kábelt nézi nem azt hogy van-e virtuális meghajto... -
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19651
hoppá... látom már tudjátok :) -
Newfronter #1310 Hát ha a Starforce eltűntetné a DVD-meghajtómat akkor már mennék utazni és vinném az 1000 dolcsit. :DDD
SFN-re gondolsz, gondolom. 3.5 és az fölött ki kell húzni az optikai meghajtód tápkábelét! De ha megtanulnál visszaolvasni illetve elolvasnál 1-2 FAQ-t itt az SG, rögtön nem tetted volna fel a kérdésed! :) -
Patrick Star #1309 Starforce vagy starfuck helyett elég az eszközkezelőben a optikai meghajtók letiltása? Vagy az nem elég?Csak azért kérdezem mert nekem a dvd-író alaplapon van viszont az olvasóm IDE vezérlő kártyán és azt észrevettem, hogy az IDE vezérlőn lévő meghajtómat nem tűnteti el a starforce... -
Látod ez is gépfüggö érdekem más miért nem irt ilyen gondról?
Jó ez a védelem főleg mert kijátszható :D -
Newfronter #1307 Amit tudok eddig. Csak CD-s verziót lehet kiírni, elég ha az 1.-es CD-t írod ki úgy ahogy le van írva. A többit elég simán kiírni...
Szükséges: Kell egy olvasódnak lennie nem csak írodnak, mert nem fog menni!!! CD-DVD olvasóval megy csak! 4x-esen kell kiírni. És csak egyes írókkal és lemezekkel működik. A pontos leírás nem tudom hol van. De ha neked ez így jó, bíbelődj vele, ha adottak a feltételek. -
plz erre vki: #1290 -
Newfronter #1305 Az osztálytársamnak a Starfoce védelem tönkrevágta íráskor a lemezeket. Tehát ne warez írásra gondoljatok, hanem általánosan. Amikor leszedte a StarForce drivert akkor már tudott normálisan írni. Ha ezt lejegyezte volna akkor tuti megnyerné a zsét. :)
Ennyit az SF-ről, valóban káros a gépre nézve, a védelem oldalán állók meg jó hogy azt mondják hogy nincs hatással a gépre, hülyék lennének ha az ellenkezőjét mondanák. :)
Vajon ha 1000-ik bejelntő leszek akkor nyerek valamit?
-
Akkor menjél és bizonyitsad ne csak a szád járjon még pénzt is kapsz érte.
Nem basz el semmit legalábbis nálam tehát nem SF függö hanem gépe válogatja. -
én is segítek, büdös RUSZKIK!!! C4-et, C4-et, C4-et!!!! :DDDD
StarForce über-ultra suxx...ennyit ér...méghogy jó védelem...jó nagy szar, csak elbasz mindent :D -
Én azt is köcsögségnek tartom, hogy nekem bármilyen programot le kelljen törölnöm a gépemről, ha egy mocsok starforce-os játékkal szeretnék játszani (eredetiről van a szó). Mi közük hozzá, és bárkinek, bárminek, hogy mi van feltelepítve a gépemre? Oldják meg másképp. Kötsög egy banda.
Newfronter: bombát nekik! -
Newfronter #1301 Ez GIGALOL :D
Ilyen marhaságot régen láttam. Ezzel akarják megnyerni a játékosokat? Bazz megcsinálom és viszek egy C4-et a telephelyükre. :D -
zoltang #1300 " StarForce: Rontsd el a géped és nyerj 1000 dollárt!
[2005-12-15 @ 09:18 - Berkenye] (kommentek: )
Bár a StarForce másolásvédelmi eljárásokkal foglalkozó vállalat felhívása ránk annyira nem vonatkozik (elvileg bárki jelentkezhet rá), mégis érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta.
Sok panasz érkezett ugyanis hozzájuk, hogy az utóbbi időben megjelentetett, általuk fejlesztett védelmi eljárásokkal felvértezett szoftverek fizikai károkat is okozhatnak a CD/DVD olvasó egységben. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti programokkal rendelkezőkről van szó, és mellesleg egyéb gondok is felmerültek, pl. annak ellenére sem hajlandó elindítani az alkalmazást, hogy a gépről mindenféle emuláló programot eltávolítottak.
Szóval a felhívás szerint, ha bárki, aki a StarForce székhelyén ellenőrzött körülmények között képes előállítani ilyen meghibásodást a saját számítógépén, ezer dollár üti a markát, ami egy kétnapos moszkvai körutazást is fedez (az egyik székhely itt található :D). Természetesen csak az nyer, akinek először sikerül ez (talán számítanak rá, és már a szállást is lefoglalták a moszkvai Hiltonban?), és az is csak akkor, ha január 31-ig befárad valamelyik StarForce irodába.
"
http://www.gamestar.hu/
-
keeper2 #1299 Húha, megnéztem, a mi naptárunk pedig véget ér december 31-én. Még szerencse, hogy vettünk jövő évit. A világ megmenekült, hála anyámnak :) -
2012 dec 22.-én lesz világvége mert akkor ér vége a Maya-k naptára
-
Én meg azt olvastam, hogy 2000-re megsemmisül a világ... -
Nekem azt oldanák meg hogy ne keljen lehúzni a meghajtókat mert annak nagyon sokan ürűlnénk. De különben olvastam a hogy a DAEMON 4 pro majd ha kijön simán lehet akármelyik starforce-os játékkal játszani. -
Remélem a többi is követi és tudnám használni a boltban vett Spellforce Goldomat. Bár még egyszer nem venném meg
-
"A Cenega (Aftershock fejlesztők) szerződést bontott a StarForce fejlesztőivel. Indok: a StarForce fejlesztői állítják, hogy a védelmük semmilyen hatással nincs se az oprendszerre, se hardwarekre, de a Cenega-hoz befutott negatív visszajelzések és a boltokba visszavitt darabszám ennek ellent mond. Így a Cenega többet nem használja a StarForce védelmet."
No comment, no comment.
-
hPi #1293 Most kaptam levelet a Cenega-tól (UFO), hogy bontják a szerződést a StarForce fejlesztőivel, mert bár a SF fejlesztők azt állítják, hogy a SF semmilyen hatással nincs az oprendszerre ill. a hardware egységekre, a negatív visszajelzések és a boltokba visszavitt verziók ennek ellent mondanak.
Remélem egyre több kiadó követi a Cenega példáját. Mocsok SF. -
Tyűű, de jó lenne ha valaki lefordítaná!
Szép ki iromány! -
jah és azért akarom kiírni mert karácsonyra adnék Sf-es gémet meg hogy ne foglaljon má a gépemen 4-5GB-ot a gém... -
sztem már biztos volt és most linkelt Fronter egy leírást de léci valaki írja le magyarul:
hogyan lehet kiírni az SF-es játékokat? pl a PoP-3at?! mert elindítás működik fut szépen minden de hogy írom ki? mert ha kiírom adatként a képfájlt a DVD-re azzal nem megyek semmire mert a DVD meghajtót meg lekell húzni! (még nem próbáltam semmit ezért kérdezem)
előre is köszi -
Newfronter #1289 PDF
Itt a javított link. -
Newfronter #1288 MIRROR Tutorial-ja, hogy hogyan másoljuk, írjuk és emuláljuk a játékainkat.
PDF
Ha nem jó a link, szóljatok! -
KaOz #1287 Hali!Van egy nagy problémám és segítség kellene.Játszottam a King Kong nevezetű játékkal,követtem a Faq-ban leírt útmutatót(Sfnightmare,disable cd,disable node,stb....) és miután leszedtem a játékot hiába próbálom visszaállítani a meghajtókat azt írja ki a Win az eszközkezelőben(egy sárga felkiáltójellel együtt) hogy :A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)Na ilyenkor mi a túrót lehet csinálni? Már próbáltam pár dolgot,semmi.Valakinek ha ezzel kapcsolatban van tapasztalata megköszönném ha leírná. Csákány! -
coderman #1286 Nekem már nem kell semmit letiltani prince-nél. Akkor sem érzékeli a cd-t, ha nincs letiltva.... fura.... erősen gépfüggő a dolog. A Trackmania Sunrise-nál pedig a windowsban meg starforcenightmare-val nem elég, biosban kell, és úgy megy. Abit nf8-as lapom van, ami mellesleg elég szar :D -
Csá! Nemrég raktam fel a World Racing 2-t, és sikerült elindítanom, anélkül, hogy lehúztam volna akármit. Viszont ehhez a módszerhez szükséges egy SATA-s vinyó, és más fajta winchester-nek nem szabad a géphez csatlakoztatva lenni (bár lehet, hogy az USB winchester-t még nem zavarná be, de nekem az nincs), ugyanis az egész ATA vezérlő deaktiválni kell. Akkor a lépések:
1, Daemon-Tools 4 fel
2, Játék telepít, ahogy kell.
3, Indítás előtt Starforce Nightmare
4, Disable CD
5, Disable Node
6, Disable ATA
7, Játék indít
ha végeztél:
8, Enable ATA
7, Enable CD
9, Enable Node
A sorrend nagyon fontos, különben a gép kifagy (tapasztalat). Nekem eddíg így ment a World Racing 2, és a Trackmania Sunrise. Ha nem mondtam volna újdonságot, akkor elnézést kérek, csak gondoltam, hogy megosztom veletek.