Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Te szeded már?

Torrenten semm egyenlõre 😞

Next PC upgrade: 2022

╔═──────────────────────────────═══════════════──────────────────────────────═╗
║ DOM ║
╚═──────────────────────────────═══════════════──────────────────────────────═╝

╔═─═════════─═╗ ╔─╦──╦───╦────╦═───═╦═───═╦────╦───╦──╦─╗ ╔═─═════════─═╗
╚╬ ╚═─═════─═╝═╩══╩═══╩════╩═════╩═════╩════╩═══╩══╩═╚═─═════─═╝ ╬╝
│ │
│ World Racing 2 │
│ │
│ Conpagny...Synetic Disks.......1 DvD │
│ Language...Ita/Eng/Ger/Fra/Spa Iso Format .mdf │
│ Release Date 19/10/2005 Protection: StarForce 3.6.xx.xx │
│ Serial │
│ │
╚══─────────────────═══════════════════════════════════════════════─────────────────══╝
║ Games Notes ║

http://www.worldracing2.com/

║ Installation Notes ║

1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing World Racing 2.
2. IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers.
3. Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat
through MS-Dos Prompt and reboot your box.
4. If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other.
5. Mount Alcohol 120% img and install the game.
6. Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3
drivers and reboot the box.
7. Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked
file sfcure01.
8. Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12)
9. Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and
the IDE channel you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc.
Slave ) , depending on how your IDE units are connected
10. Launch the game and use this serial: 4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
11. Play.

Further Hints For Common Problems
------------------------------------------

1. If you installed any bus monitoring tool (ide or scsi) such BusHound
uninstall it as it gives some troubles.
2. If launching !start.bat you get a system error message like "System Error .1
Not correct function", do this: edit boot.ini file that u find in C: root.
As boot.ini is a hidden file, be sure u set the system to show u hidden files.
Edit boot.ini and change the string with /noexecute=optin /fastdetect
to /execute=optin /fastdetect.
3. Reboot your PC and relaunch !start.bat. This way you should have solved your
incompatibility problems.
4. You have to virtually mount the game with Alcohol (even if Daemon Tools
should do as well).

DOM

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott nincsen viszont már letölthetõ a mindenféle helyekrõl 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Harly18
Ezt hol láttad?

World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM

az nforce-n nincsen

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

grebber
Királyság.

World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Duddits
Királyság! Sikerült elindítani a CRC-t!! <#taps><#nyes>

grebber
Fasza lenne ha kiötlenének egy új meoldást amivel megy Nforce 4-es chipsetû alaplapokkal is.

Danecay
Sajnos nekem is gondjaim vannak a GTL elindítása körül 😞 Végigcsináltam a FAQ-ban leírtakat pontról pontra:
- Tools/sfcure01/!setup.bat futtatás
- Emulálás ---> RMPS
- Játék install
- Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe futtatás, StarForce3 driver frissítés
- Tools/sfcure01/!start.bat futtatás
- Tools/sfn/SFNightmare.exe futtatás
- Disable node
- Disable CD
- Disable node
- Sec Master letiltása, mert itt található a DVD meghajtóm

Többször is próbáltam de semmi, majd le is húztam az olvasóról fizikailag is a kábelt, letiltottam BIOS-ból a SATA csatornákat is de sajnos így sem indult el 😞 Az alaplapom egy Gigabyte K8NS Ultra (nForce 3 Ultra)

Sikerült úgy is visszahoznom az egészet hogy meghalt a dameon és beadtam egy kamu progit az antiblaxx-nak és újból indítottam a windowst és minden rendbe jött
Én nekem úgy sikerült felraknom újból a daemont hogy d347 vagy mit átírtam kamura pl d3xx az install-kor

Sajnos daemont kinyírja az antiblaxx ha a windowst újra indítod.
Csak akkor nem szarik be ha valami kamu programot írok neki pl totalcommandert szoktam beírni mármint az antiblaxx-ba a játék indítás helyére.
grebber
Valami mocskosul elbaszta a Daemon Toolsot szerintem az a kurva antiBlaxx.
Nem tudom leszedni és feltenni sem új daemont mert errort ir ki mindig 😞
Erre nem tud valaki megoldást?

Nekem ment az 1.4 -el simán Mini image -el.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Duddits
A régi verzió nem megy 1.4-el. Az új nem tudom.

Zetorg
nekem amikor telepítem, alapból 1.3-as és megy is.
1.4-et nem is tudtam, hogy van...

Akinek elindul a GTR az felrakta 1.2 patchet vagy 1.4-et mert ezek a patchek tartalmaznak egy starforce-os frissítés is és régen emiatt nem indult el a GTR csak 1.1-es verzió indult el mini imagel
A haveromnak is el akartam indítani a gépén a GT Legends-t, igaz telefonon mondtam neki, hogy kell. De sajnos nem ment neki, pedig mindent kipróbáltunk. Neki is nforce-os chipkészlete van, nem tudom hányas, de valszeg az a gond. 😞
Még jó hogy VIA-s alaplapom van. 😊
Duddits
Elvileg nem mennek.

grebber
Akinek Nforce 4 ,Nforce 4 ULTRA, vagy Nforce 4 SLI chipset-e van mennek a SF3-as gamek??
Mertha nem akkor nem veszek ilyen alaplapokat.

nekem fennt van a GTL, GTR, SPLINTER, COLD WAR é smindegyik simán elindul nem függenek egymástól

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Lehetséges, hogy a GT Legends azért nem megy, mert fent van a gépemen a GTR ? Mert a Trackmania Sunrise is csak akkor megy, ha nincs fent a GTR ?
<#eljen><#eplus2><#eljen>

[Jakuza]
Mar reg lent van de minek. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

QUAKE 4 még fél óra és lennvan..überdurva!
Duddits
Ultimate_Spider-Man_CLONEDVD-PLATiN

Van de minek??

Hmm.. egy újabb változat:
Blitzkrieg 2 (c) CDV *SFCloneDVD*
Egy újabb Star Force-os progi: Blitzkrieg 2 (C) CDV *SFCloneCD*
Érdekes, hogy ezen a régebbi Starforce 3.4.77.02 van, nem a 3.5, vagy 3.6-os sorozat.

itt
AZ az igazság, hogy tegnap raktam fel uj rendszert. 😊 Ugyhogy az én gépemen total halott ez a megoldás...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nekem XP reinstall segített,habár már vagy 1 éve nem volt szal rá is fért,de onnantól az összes game futott a leírt módszerrel...Sztem a chipkészletnek ehhez az egészhez semmi köze,meg merem kockáztatni hogy az ilyesmivel foglalkozó emberek akik ezeket a töréseket csinálják tesztelik stb,a legújabb hardverekkel dolgoznak,illetve a fórumozók közt is gondolom többeknek már NF4es alaplapjuk van.A dolog indulásakor pl. kétséges volt hogy a via-s chipkészlettel rendelkezõknek esetleg nem megy stb,nekem kt600-as alaplappal pöccre ment..
Hát ez gáz. 😞(
Azért én még javaslom, hogy különbözõ módszerekkel próbálgasd az SFcure-s megoldást, hátha összejön. Meg nézegesd az nforce fórumát. www.nforce.nl
Ennyit tudok javasolni! Meg esetleg egy win reinstall ha elszánt vagy de az sem biztos tipp.
Azzal meg az a gond, hogy az írom sem bírja (Pioneer 110D) A Cold War is meg a Suffering is megáll olyan 74% környékén az irással és error.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Sajnos a másik probléma, hogy a chipkészleted miatt nem megy. Tudom idegörlõ, de akkor inkább próbálkozz a kiírásos módszerrel!
Persze, alapból az van fenn és a kábelek is lehúzva.

Sajnos igen. De SP2-es windowsod van ugye? És lehúztad a kábeleket is?
Nekem sem indul el egyik starforces game sem. nforce 4 SLI chip lehet?

Duddits
Jah, most frissítem az XP-met. <#wink><#nyes>

Szedd le, de tudod kell az SP2! 😊
Harly18
angol, német, olasz, spanyol, azt hiszem

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Duddits
Mondjuk névbe csak abba külömbözik, hogy multilanguage... :-) Tudja valaki milyen nyelvek vannak benne akkor?

Duddits
De ez egy új! Ez ma jött ki!

Szerintem jó. Ugyanolyan, mint a többi SF-os. Nekem ez is megy...
A Wana..-n is fennt van.
Duddits
Nézte már valaki? NFO alapján úgy döntöttem inkább kihagyom. <#nyes>

Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS

Duddits
Nem...

Sziasztok!

Nekem idáig egyetlen StaForce-os játékot sem sikerült elindítanom az SFcure+SFnightmare+CD/DVD lehúzogatós módszerrel.
A Suffering 2 kiírva elindul, viszont van vele egy nagy gond. Ha az options menüben esc-et nyomot, hogy visszatérjek a fõmenübe vagy játék közben nyomok esc-et, akkor kékhalál. A windows az sfvfs02.sys nevezetû fájlra panaszkodik. Gondolom ez az SF egyik drivere. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi a gyík lehet a megoldás?
Hát ez beszarás! 😊)
Még a moderátorok topikban sem tud segíteni senki?
Duddits
Nem én vagyok, de még jogot se bírnak adni...

Miért nem te vagy a házigazda, ha te indítottad a topikot? Vagy nem adnak jogot?
Duddits
A 3.3-at le is vehetnénk, de mivel basznak valamit is csinálni az illetékesek....

SR7 stop, vagyis (SecuRom 7). Félre lett írva. Semmi köze a Starforce-hoz.
mucsácsó
jé, most nézem csak, hogy a topic címe Starfocre 3.3 <#idiota><#idiota><#vigyor>
amúgy van vmi, vmi SF7.stop vagy vmi, errõl regéltek pár topicban...most hogy ez mire is jó...de állítólag mennek vele a SF-os game-ek, de azért egy link itt:
SF7.Stop 1.0