2886
Starforce
-
Nem.
-
keeper2 #1363 Egy ismerősöm megpróbálta már menet közben kihúzogatni a rack-et, és ő ajánlotta is ezt a megoldást, mert nem ment tönkre bele a meghajtója (bár ő is csak lehúzta még, vissza nem rakta menet közben), ellenben én azt mondom, ha nem vagy totál őrült, inkább nem próbálod ki. Számtech nagykerben szervizelek, úgyhogy azthiszem van már tapasztalatom a meghibásodások terén. Mellesleg, induláskor detektálja a windows a rákötött eszközöket, így könnyen meglehet, hogy (mivel a menet közbeni lehúzást nem detektálja) a sf azt fogja kiolvasni a rendszerből, hogy ott van a meghajtó és majd vadul próbálkozik olvasni azt, ami nem fog menni. A rosszabb következmények a következők lehetnek: a lehúzással zárlatot idézel elő, elfüstölöd az optikai meghajtót, netán a tápot (hidd el, nagyon érdekes és vicces dolog amikor egy táp elfüstöl, ha pont úgy fogod ki, hatalmas durranás, hatalmas füstfelő, netán még a többi lábra is kiszaladhat igen nagy túláram, ami rossz esetben majdnem az egész gépedet tönkreteszi, illetve levágja a házban a biztosítékot. Sőt, már láttam olyan tápot is, amiben a molex csatitól a tápig a 4 kábel teljesen szétolvadt, és egyben szilárdult meg. Ha egy ilyet kifogsz, akkor akár téged is megcsaphat a 230. Amit itt leírtam az csak szélsőséges eset, nem túl valószinű, a legvalószinűbb, hogy minden túléli, de azért nem kizárt, hogy ilyen történik, minél többször csinálod, annál nagyobb az esélye, úgyhogy azt javaslom csak az erre felkészített eszközöket huzigáld le menet közben (pl. usb, hot swap kompatibilis vinyó...) -
SamFisher90 #1362 BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! 

;)
-
Remélem ebben az évben feltörik a starforce 3.6-ot :D -
Ez komoly??Nem csak a demórész lesz igy játszahtó?? -
egyébként sem az áram ráz, hanem a saját izmaid
-
Serious Sam 2-re van megoldás crack terén... Föltelepíted a játékot, patch föltelepít, demó exe-je rámásol és indul is.
-
Engem amúgy sem ráz az áram. Fater villanyszerelő 

-
Na Reloaded rendületlenül töri a securom 7-et igaz 3 game még várat magára: Fifa 2006,Serious Sam 2,NFS Most Wanted. -
hát ha leéget egy transformátort akkor a 230:) -

-
miért van az h lehúzok mindent,kapcsolgatok disablézok minden szart image mount Szesz-be és kér vmi büdös, meg fos labelled CD-keyt a TM:sunrise.Tud vki adni 1 et?eredetit v crekkeltet mit bánom és csak műxön. -
ACE #1352 Melyik áram rázza meg? a 12 Volt v. az 5? Nem a tápon belül kell turkálnia :D -
valószínűleg árt neki lol hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?:D meg majd az áram is megráz azt nézhetsz rofl -
Valaki próbálta már úgy ezt a meghajtó lehuzogatós módszert, hogy a Windows futása alatt huzogatták a tápkábelt? Ha nem, akkor ez vajon ártana a gépnek? Mert ugye, míg az SFN-ben disable cd, disable node, disable ata (én így csináltam) végig megy, addig simán lekapom az oldalát, és lehuzogatom a tápmadzagot. -
Nem tom de nekem se mükszi azóta az azureus :S -
pro van sztem sima lenne már rég feltörték volna -
GO RELODED, GO!!!!!
Apropó! Az lehetséges, hogy az SFN-rel sokáig tiltatom lefele az IDE vezérlőt, akkor szétb@xa az oprendszert? Mert legutóbbi rendszerem csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni. Újraraktam, de egyenlőre még nem mertem a régebbi folyamatot megcsinálni. -
Worms 4-en sima 3.5 ös SF van vagy 3.5 pro??
Mert Reloaded most feltört két 3.5-ös gamet. -
csak így tovább ... -
Meg hogy tudja-e törtni már kiderülhet hamarosan hiszem van 3.5-ös SF3-as game pl alap Cross Racing meg a Bet on Soldiers is,meg a Worms 4 is. -
Jaja pont ebben a pillanatban akartam én is irni ezt:D
-
zoltang #1342 Crazy Frog Racer (c) CDV (nfo)
PROTECTION .......: Starforce 3.5
1. Unrar.
2. Install the patch.
3. Copy over the cracked executable located in the Crack dir to your
install directory.
4. Play the game.
Reloaded már az 3.5 sf-hez is tud cracket? -
Nem necces lehetetlen egyenlőre :( -
az necces lesz....tod ott a Brothers in Arms: Earned in Blood SF 3.6-jának a nagy nagy törése :DASSDDD ami kb a régi brothers in arms-nak az átnevezett exéje :DDD -
OFF:
Reloaded újabb 2 securom 7-es gamet tört meg.
Hát nagyon úgy néz ki rájött a megoldásra.
Már csak 1 feladat van hátra sf3.6 :D -
valamelyik ki se jön -
Volt, hogy egyből kijött... -
lál
SF es játékok crackes változatai mennyi idővel az első release után szoktak kijönni?
unom ezt a szart @ -
Ja de 3.6-os SF3-at nem tudja törni :( senkise. Mármint crackesen. -
Behalok!
RELOADED sorba ontja a játékokat!
-
nem is fog mert az alap game 3.5, ha updatelsz akkor lesz 3.6 és akkor már le kell húzni a meghajtót:) -
De különben ha updatelek a live-al akkor már nem mükszik. Neked mükszik? -
ACE #1331 A CRC 2005 az 3.5-ös SF... és az valóban megy lehúzás nélkül, pl. nálam is, sza'l mielőtt bármi okosságot írsz, nézz utána a dolgoknak...
Nézd meg itt, ha nem hiszed -
Figyu már!
Ha nem vetted volna észre, valakinek nem megy lehúzás nélkül... Valaki szerencsés, mert nem kell lehúzni, és van akiknek meg le kell... -
jah, mégis...mi meg szidtuk hogy nemcsinál semmit...meg én meg voltam lepődve, hogy semmi karácsonykor...és erre nézem, kinntvan 3 release...jó aztán 4., 5., és a 6. :D és sztem lesz még :P
csak ezekkel az a baj, hogy már nem vmi újak, de van akinek ez sokat jelent...a crack, mert nem tudja lehúzni a meghajtót pl... -
A reload dolgozott akkor :| -
allig vannak release-ek...nézzétek meg az nforce-ot, vagy az nforce topicot...no comment, RELOADED megveszett...eddig "csak" 7 release egymás után...
NFOrce.nl tápig -
zoltang #1326 Nálam pl.: a GT Legends (SF. 3.6) csak úgy megy, ha lehúzom az IDE kábelt. Ezekután simán indul DT4-el, nem kell más extra progi. Próbáltam a telepítés után különböző cd/ dvd tiltásokat (bios, win. reg., sfn), de nem voltak megfelelőek, észrevette a védelem az optikai meghajtókat. -
Nekem elindúlt így simán a cross racing championship 2005 az starforce 3.6-os. Szerintem elkell hogy indúljon.