2886
Starforce
  • laci792
    Ilyet én is tapasztaltam pont ugyanígy, nem az a baj hogy volt már nem eredeti starforceos game a gépeden?
  • Dodo55
    Itt van egy kép is:
  • Dodo55
    A #1398-al kapcsolatban nem tud valaki valamit?
    Ilyen szemét lenne ez a starforce, hogy még eredeti lemezt se fogad el?
  • mucsácsó
    hátjah...az csúnya volt kicsit....legalább akkor adtak volna ki egy másik SF 3.6-os törést, és akkor elhisszük hogy télleg törték, és nem csóró BiA-nak a lopott, átnevezett, beletúrkált .exe-je =/
  • grebber
    OFF: SPITFIRE team jól tolja nem is lop á :D

Bezzed Reloaded mindent kiad sajátjaként én a BIA 2 miatt durciztam be rá.
  • Duddits
    Így van!
  • Dodo55
    A videokártyámhoz adtak egy Colin McRae Rally 2005-öt, ami ha jól látom starforce-os. Indításkor kért újraindítást, újraindítottam. Aztán kérte a dvd -n lévő kódot, beírtam. Utána elkezdett ellenőrizni, a dvd meghajtóm ledjét úgy villogtatta, hogy az majdnem kirepült a helyéről(a dvd-t, meg csak cicergette). Ez tartott 5 percig, addig 100%-os processzorhasználattal ment a gép, majd kiírta, hogy a kód nem jó a dvd-hez. Utána elírtam direkt a kódot, akkor az elején szólt, hogy nem jó a kód, tehát amikor jól írtam be, akkor az elején nem volt vele gondja, csak a végén 5 perc várakoztatás után rinyált érte.

1 óra keresgélés után talátam egy cracket, de azzal meg gyakran fagyott a játék.

Lehet hogy köze lehet hozzá: Régebben letöltöttem a TarckMania Sunrise-t, és próbáltam sfcure és sfnightmare segítségével elindítani, de akkor ugyanígy 5 perc ellenőrzés után kiírta, hogy a cd nem licenszelt.
  • EvilDevil
    már többször is el lett mondva, hogy Starforce törhetetlen!!! Amik fel lettek törve azok mind patch-elt gémek... vagy olyanok amiknek pl német vagy orosz kiadása nem tartalmaz starforce-ot és abból vette Reloaded a cracket...

Csak egy példát mondok a Crazy Frog Racer angol verziója starforce-os, a német Safedisc 4.6-os... fogta a reloaded a német verzió exe-jét, feltörte és azt mellékelte a gémhez... tehát szó sincs itt starforce törésről...

• Halfer
    pop3 és a king kong. de van amikor meg megy a king kong, ezért nem értem. másnál is volt .. és van rá vmi megoldás?

Örm, sztem nem kezeli az SF védelmet még egy jó darabig semmi sem :)
  • Örm
    Hello!
    A most megjelent Daemon Tools 4.0.3 már kezeli lehuzogatás nélkül a SF védelmet?
  • mucsácsó
    melyik game-nél van így? ez a Worms 4-nél és a Prince of Persia 3-nál elég sok emberrel előfordult...
  • Halfer
    nekem miért resetel magától a gép ha dt4-ben indítok (meghajtó lehúzva) egy starforce-os gémet? checking közben újraindul :D jó,mi? miért lehet?
  • mucsácsó
    mármint lehúzás nélkül éted? amúgy megy minden vele, a 4.00HE-vel is...mindefaxa vele, csak lennt kell lennie a meghajtóknak, ennyi...
  • Evogordon
    Bírnám ha működnének rajta a SF 3.6-os gamek :)
  • DonManó
    kijött az új Daemon-tools
    SF-ről viszont semmi hír benne sajna
  • grebber
    ITT érdeklődj DVD írás topic.
  • hano2
    Csak egy (részben)ide vágó kérdés:Ki ismeri a DVD X Copy programot?Ezzel állítólag bitre egyforma lemezt lehet másolni az eredetiről.(be is tiltották a forgalmazását ha jól tudom)
  • mucsácsó
    mert újabb StarForce gecis védelem van rajta....mert a Toca 2-t, meg ezeket, nem volt nagy show törni, de gondolom amikre te gondolsz, azok a "töbiek", azokon mind SF 3.5 vagy 3.6 rohad...de csak szólok hogy felkészülhet mindenki a legrosszabbra, mert mostmár télleg, megnézitek, minden játék StarForce-os....és sztem ebben az évben szinte csak SF-esek lesznek majd a gameek, meghát SafeDisc 4-esek, kiadófüggő...Ubisoft pl csakis csak StarForce-ot rak, de az EA áltaban SafeDisc 4-et...szal így értettem
  • PxE
    Tudom de ha ezekhez van a töbihez miért nincs???HMMM
  • Duddits
    Mind a kettőhöz van crack...
  • PxE
    zugyátok mi a faszság ha már 1 feltörtek akor a töbit miért nem tudgyák???Pls colin2005 vagy toca2 ???ehejet csinálják ezeket a baromságokat huzd le esz meg eeszt nekem soha nem menek!Ezek a jatekok ha ninsen müködö crack!!LoL már a sok görénybe legaláb csokentenék az áraikat a játoknak ne 10000 röl induljon 1 uj játék Lol már + ot a Wow esetében a havi 6000 fasz ki van ezekellll :D
  • Schwarz
    pff... 200mA 5V-on?
  • Newfronter
    Ha le van húzva a meghajtó, kevesebb áramot fogyaszt, tehát még haszon is. xD :DSASD
  • mucsácsó
    SF a nagy looser védelem xD
    de ennyire szükségetek van a meghajtókra?
    mondjuk nekem is lenne néha, de mostmár nekem az alaphelyzet, hogy le van húzva mindig, és max hónap végén visszadugom, ha kell, és megint lehúzom...
    joh, most crackeltek SF-es game-eket, de ez még aztán nem jelenti azt, hogy minden elkövetkezendő SF-es is fel lesz törve, de mindenbizonnyal cloneok örökké lesznek xD
    DAEMON TOOLS 4eva
  • grebber
    Hát indulj ki a régi sf-es gamekből amiket a mai napig nem törtek fel crackesen.
  • Evogordon
    Hát akkor majd tényleg meg kell madj csinálni azta a kis kapcsolót hogy fizikailag leválasztja az IDE kábeleket.
  • EvilDevil
    "Mint ismeretes, a három éve debütált StarForce másolásvédelmet eleddig nem sikerült normális módszerekkel feltörni, és nagyon úgy néz ki, hogy a játékfejlesztők megtalálták azt a rendszert, ami gátat szab az évtizedek óta hatalmas pénzkiesést okozó kalózkodásnak. Az UbiSoft már az összes játékát eme hardveres védelemmel látja el, s a sok helyen felbukkan hírek szerint közeljövőben előre láthatólag az összes komoly kiadó szerződést köt a StarForce használati jogára"

ez nem jó hír... de sajnos várható volt
  • Halfer
    hát a pop3 és a king kong az 3.6. gondolom arra még nincs előrejelzett megoldás. nekem ment az ide lehúzással és még 2 progival, de most hirtelen nem. cd-key baja eddig is volt, de próbálgattam (persze ugyanazt a keyt, ezért nem értem) és 3x-ra elfogadta. most meg egyáltalán nem. az uj alcohollal ment, a dt4-be tallózva keres keres majd ujraindul a gép. ez azért furcsa... ötlet?
  • zoltang
    Namco Museum 50th Anniversary (c) Namco RELOADED
    PROTECTION .......: Starforce 3.5
    ...
    4. Copy over the cracked executables located in the /Crack directory on the
    CD to your install dir.
    ...
    http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=101200

Akkor az SF 3.5 végre tuti törhető...
  • lalakov
    Minden játékhoz jönnek ki patchek egyszer, nem?
  • Serpa
    Teret hódit a StarForce állá HCGamer.hu
  • [HUN]FaTaL
    jöhetne a CRC2005, trackmania sunrise, world racing2, worms4
  • Duddits
    Így van! Nézd meg! Szinte az összes játék ami az elmúlt napokban jött ki, az patchelt...
  • Serpa
    aha
    erről már én is hallottam.
  • EvilDevil
    Egyik torrent oldalon olvastam, hogy csak azokat a Starforce-os játékokat tudja törni reloaded, amihez már jópár patch-et kiadtak..(lásd Toca 2 és Ufo Afterhock) és ezáltal "gyengült" benne a védelem... illetve pl a Hammer and Sickle orosz verziója nem tartalmaz Starforce-ot, míg az angol igen...

tény hogy a legutóbbi 20 Starforce-os játékból csak kb 5-öt tört fel a Reloaded...

Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy csak speciális esetekben tud törni Reloaded, függetlenül attól hogy hányas Starforce verzió...
  • grebber
    Protection: Starforce 3.6.10.03 talán van még remény :D
  • Serpa
    UFO Aftershock (c) Cenega

01/2006 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Starforce 3.6
    1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Simulation

3.6 kilőve Reloaded által,
    hacsak nem volt már korábban?
    jöhet a POP ...
  • Duddits
    Serious Sam II-ről ne is beszéljünk! Reloaded nem tört rajta semmit! Csak mellékelte a patch-et meg a demo exejét amivel elindul...
  • grebber
    Látom nforce-on.Már csak MW és Fifa kell. :D
  • [HUN]FaTaL
    serious sam 2 megtörve, nfs mw pedig safedisc4 és asszem fifa2k6 is sd4