Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
amugy meg ez nem áll fent ha valaki csak eredeti cuccokat hazsnál, aki meg nem magára vessen, az iylenért meg kell szenvedni 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a védelmet feltörõ/átverõ programok nem mûködnek az új chipsetekkel és külömbözõ meghajtókkal.
ha megveszed a játékot, tök mindegy, hogy milyen géped van...
De most õszintén, szerintetek nincs igazam?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
És külömben is nem kell kikapcsolni a gépet az olvasók kiiktatásához...
Erre, jönnek ezek a játékok, amik azt mondják, hogy a chipkészlet túl jó, a drive egyáltalán nem jó, stb...
Hát nehogymár a játék miatt ne vegyek ilyen-olyan alkatrészt! Nehogymár minden játékindítás elõtt gép kikapcs, drive-ok lehúz, gép bekapcs, min.3 egyéb elindít, stb...
Nah, ez a bajom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azért nem semmi hogy a SF3 miatt nem veszek Nforce 4-es chipsetû alaplapot 😄
Az ember mit meg nem tesz a gamekért.
Next PC upgrade: 2022
Nagyon remélem, hogy nem ez lesz a fõ csapásirány a jövõben (mármint a SzarFórsz), mert akkor én többet nem játszom. Ez óriási kibaszás. Tudom, hogy ez a célja, de akkor is.
A gamecopy-n valamelyik protection szekcióban van, de egy ömlesztett mennyiségû emu progival.
ui: ami a cd khez vagy ide kabelhez kapcsolodhat.. termeszetesen ossze vissza nem nyomkodtam semmit amihez nem ertek vagy nemtom mi az
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Apropó: valaki említette, hogy nem mûködik a sf nforce 4 chipsettel. Nem tudom, az inteles vagy az amds-re gondolt, mindenesetre, nekem amd-s nf4-es van, ma kipróbáltam két nem épp legújabb sf védelmet: d-day 2.16 sf nightmare-rel tökéletes, valamint cossacks 1.01 sf nightmare+sfcure (plusz volt virtualidehide, de nem tudom, ez kellett-e hozzá) szintén tökéletes volt. Ezek még a régi, miniimage korszakból valók voltak, nem a mostanság kiadott sfclone meg sfcure imagek.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Le van irva hogyan kell kiirni olvass vissza.
Next PC upgrade: 2022
FaTaL ezt írta : "TDK-val amúgysem megy" : ezt nem értem. Ezek szerint van olyan, hogy sikerül kiírni, de nem indul el a játék ?
Tudom, hogy nem kell kiírni, de nincs kedvem húzogatni a kábeleket.
Vagy így is le kell ? <#smile>#smile>
Kérem valaki segítsen ! <#help>#help>
ugyanis sikeralt kikapcsolni a strafuckkal a cd ket. de az enabledet hiaba nyomogatom ..baszik mukodni es ujrainditas utan sem latja a gepem a cd ket...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Talán a 4-es verzió közeleg? 😊