Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Please valaki!

Nem mûködik a meghajtóm! SFN-be engedélyezem, de nem lehet használni...

Szisztok a cross racing championship elindításához milyen cd kulcs kell?
Na, úgy látom itt nem találtam lelki társra... <#smile>

és majd jön másik megoldás, ami azokat is átbaxxa, ahogy eddig is volt, és ezután is lesz...

steam, origin: ACE_hun

egyáltalán nem amiatt mert túl jó de mind1 😊
amugy meg ez nem áll fent ha valaki csak eredeti cuccokat hazsnál, aki meg nem magára vessen, az iylenért meg kell szenvedni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na ez a GameDrive Manager 10-es használhatatlan, mert csak *.vcd és *.d00 formátumokat tud emulálni. Ez jó az sf3 ellen? 😊 (Kinek van ilyen formátumba sf-es játék?)
mucsácsó
hehe, sejtettem valahogy, hogy HL2...ééééreztem, de nemtom mért <#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>
Zetorg
nekem a HL2, a CS:S miatt

mucsácsó
nekem is csak a Diablo2+LoD az eredeti...<#zavart2>
Zetorg
nem vagyok rá büszke, de 1db eredeti játékom van és az sem starforce-os.

Duddits
Ha nem akarod/tudod megvenni, akkor ALKALMAZKODJ!!!! Én is megtettem, sokan mások is!!

Ott a pont! Csak egy bibi van: örülök, hogy Te kedves, meg tudod venni az új játékokat egytõl egyig... Én nem tehetem meg. Akkor már tûnjek el a süllyesztõben?

Duddits
<#eljen>

Zetorg
kurvára nincs igazad.
a védelmet feltörõ/átverõ programok nem mûködnek az új chipsetekkel és külömbözõ meghajtókkal.
ha megveszed a játékot, tök mindegy, hogy milyen géped van...

Jópofa vagy!
De most õszintén, szerintetek nincs igazam?

mucsácsó
áááh...nem lesz olyan progi egyhamar, ami emulálni fogja...fõleg nem a 3.6-ot, és a DAEMON Tools 4 sem fogja szvsz, max a 3.0-3.3 sztem...de lehet még annyit sem
Hm... Vajon fog is mûködni az újabb 3.6-os SF-el. Egy torrenten megtaláltam. Kíváncsi vagyok, talán leváltja a Daemon Tools-t?
Imremagdi
Ezt én ugy értelmeztem hogy emulálja a starforce3 -athttp://www.farstone.com/home/ensite/products/gamedrive.shtml

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Duddits
Akkor ne játszál!!! Van rá megoldás!

És külömben is nem kell kikapcsolni a gépet az olvasók kiiktatásához...

Namost: az ember törekszik (a lehetõségeihez mérten) a mndenkori legjobb gépet fenntartani. Ehhez hozzátartozik az, hogy a chipkészlet a legújabbak közül való (pl.: nFroce4), meghajtó minél többet tudjon (pl.: CD/DVD író combo drive), stb.

Erre, jönnek ezek a játékok, amik azt mondják, hogy a chipkészlet túl jó, a drive egyáltalán nem jó, stb...
Hát nehogymár a játék miatt ne vegyek ilyen-olyan alkatrészt! Nehogymár minden játékindítás elõtt gép kikapcs, drive-ok lehúz, gép bekapcs, min.3 egyéb elindít, stb...

Nah, ez a bajom.

[Jakuza]
Erdekes nekem semmi bajon Nforce4es lap mellett a SF3as gamekkel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem elindult a Tracmania. Verbatin CD-RW 2-4x-esre lett kíírva a leírtak szerint. Optikai meghajtók lehúzása és letiltása nélkül megy! Író: Pioneer A109, olvasó: LG DVD. Az írás után sokáig gondolkodott a gép én erre újra indítottam a gépet (hideg reset). Újraindulás után a a program 2-3 perc CD ellenõrzés után elindult.
grebber
Mindenki hogy sir miközben megy jó sajnálom azokat akinek nem.
Azért nem semmi hogy a SF3 miatt nem veszek Nforce 4-es chipsetû alaplapot 😄
Az ember mit meg nem tesz a gamekért.

Next PC upgrade: 2022

Pedig ez a Star Force lesz a jövõ egyik védelme (Ha jól tudom orqsz fejlesztés !?). A nemsokára kijövõ 3.7, 3.8, 3.9-ban szépen kiiktatják az sfclonokos megoldásokat is...
Én is próbálkoztam a hétvégén a TrackMania Sunrise-al, és ugyanazt tapasztaltam, mint CsoCso. SZÍVTAM VELE!

Nagyon remélem, hogy nem ez lesz a fõ csapásirány a jövõben (mármint a SzarFórsz), mert akkor én többet nem játszom. Ez óriási kibaszás. Tudom, hogy ez a célja, de akkor is.

CSOCSO
a copyworldot ismerem.. sajna nem is talaltam fear cracket.. mindegy.. amugy megoldodott!!!!!! registryben jobb klikk engedelyezesnel ranyomtam a teljes koru hozzafreshez. majd restart es most elovettem az sf najtmert.. engedelyeztem a nodeot es a cd ket es most joooooooooooooooooooooo
www.gamecopyworld.com és ez szent hely! Itt a tesó is: www.gameburnworld.com
A gamecopy-n valamelyik protection szekcióban van, de egy ömlesztett mennyiségû emu progival.
CSOCSO
most nezem hogy en a starfuck ra kerestem ra a googlen de nekem az sf nightmare van es az a szar...
CSOCSO
sf nightmare-t honnan lehet leszedni?tud vki pontos linket?
CSOCSO
eszkozkezeloben nincs semmi.. marmint a cd-m nincsenenk ott
CSOCSO
es ha ott vagyok ott mit kell csinalni?? jobb klikk majd engedelyek???
Nézdd meg az eszközkezelõt, vagy reinstalláld a chipset drivert!
CSOCSO
az elejetol akozepeig mindent enabledeztem
ui: ami a cd khez vagy ide kabelhez kapcsolodhat.. termeszetesen ossze vissza nem nyomkodtam semmit amihez nem ertek vagy nemtom mi az
Harapok lassan<#eplus2>
jakewyler
Nincs vmi megoldás hogy meg nyissa ezt a sfcure fájlt a sp1-es xp??????<#help><#wilting>

hat persze
internetrõl?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SFAFSB.exe honnet lehet leszedni?
Csocso: próbáld meg a registryben HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI valamint a ....\IDE ágakon belül megnézni, hogy látod-e valamelyikben a cd eszközeidet, és ha igen, nézd meg, hogy az engedélyeknél a megtagad nincs-e bepipálva. Ha igen, szedd ki onnét, majd resetelj. Anno, mielött a sf nightmare-rõl hallottam volna, én is starfuckkal emuláltam, és kénytelen voltam kézzel kikapcsolni az engedélyezést itt, mert amúgy fagyott a, ha a starfuck csinálta ezt.

Apropó: valaki említette, hogy nem mûködik a sf nforce 4 chipsettel. Nem tudom, az inteles vagy az amds-re gondolt, mindenesetre, nekem amd-s nf4-es van, ma kipróbáltam két nem épp legújabb sf védelmet: d-day 2.16 sf nightmare-rel tökéletes, valamint cossacks 1.01 sf nightmare+sfcure (plusz volt virtualidehide, de nem tudom, ez kellett-e hozzá) szintén tökéletes volt. Ezek még a régi, miniimage korszakból valók voltak, nem a mostanság kiadott sfclone meg sfcure imagek.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
Van akinél megy kiirva Sony cd-n.
Le van irva hogyan kell kiirni olvass vissza.

chopin42
Van itt olyan, aki CD-rõl indítja a Trackmania Sunrise-t, és még el is indul neki ?
FaTaL ezt írta : "TDK-val amúgysem megy" : ezt nem értem. Ezek szerint van olyan, hogy sikerül kiírni, de nem indul el a játék ?
Tudom, hogy nem kell kiírni, de nincs kedvem húzogatni a kábeleket.
Vagy így is le kell ? <#smile>
Kérem valaki segítsen ! <#help>

Duddits
Már nem azért, de õ is ezzel próbálta.

csocso! A Disable Node-t nem nyomtad be?

Nekem is volt ilyen. Próbáld StarforceNigtmare-val enabled cd újraindít és akkor talán visszajön
CSOCSO
valaki elmeselne hogyan tudnam visszaszerezni a cdimet???
ugyanis sikeralt kikapcsolni a strafuckkal a cd ket. de az enabledet hiaba nyomogatom ..baszik mukodni es ujrainditas utan sem latja a gepem a cd ket...
grebber
Soha mert ingyen van a torrent.

A daemon oldalát valószinûleg ma dolgozták át, mert nem volt elérhetõ napközben. Már csodálkoztam is, hogy mi történt.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Duddits
Adjak kódot? <#hehe><#wink>

grebber
SMS-web soha !!!!!!!!

Zetorg
wa**doo-ról húzom

Egész megújult a daemon-tools oldala.
Talán a 4-es verzió közeleg? 😊