2886
Starforce
  • EvilDevil
    Sajnos már rég győzött a StarForce... még ha akadnak is módszerek a kijátszására, a starforce gyakorlatilag törhetetlen.. a cél nem a 100%-os másolásvédelem volt.. de ha csak 50%-kal sikerült visszaszorítani a kalózkodás már megérte nekik..
  • grebber
    LOL nincs hozzá crack.
    Daemon Tools 4 be beteszed lehuzod a cd/dvd romjaidat és play.
  • alberttibor
    heló nekem megvan a worms4 Mayhem kalózba de nem indul el ha felteszek 1 no cd cracket az meg csak a bejelentkezési ablaki adja le aztán kilép a játékból mit tegyek most vásároljam meg az eredetit?
  • grebber
    Kiváncsi vagyok mit lépnek a Daemon tools készítői :D remélem a harc tovább folytatodik és nem győt az sf.
  • zoltang
    Akkor a The Stalin Subway-t (Starforce 3.7.12.01), frissítik az első javításban erre az új verzióra és nem fog menni.

Remélem azért a Daemon-t is frissítik majd (vagy kijön végre a DTPro), és mire a DTM Race Driver 3 megjelenik, ez a védelem is kezelhető lesz. Talán visszajön az sfcure.
  • mucsácsó
    DEKURVAJÓÓÓ..............
  • DonManó
    new SF

"StraForceV3.07.013!
    A játék világ „kedvenc” védelmi rendszere a StarForce egy új verzióban lett elérhető. Az új V3.07.013-nak köszönhetően a készítők szerint már a Deamon 4.0-val sem lehet majd emulálni az eredeti játék lemezeket, így kényszerítve mindenki, hogy vegye meg az eredeti játékot. A védők tehát léptek, most a támadókon a sor, a csata pedig nem ér véget, míg játék készül."
  • grebber
    Höh most kapóra jön hogy valami behalt a gépembe bevan kötve a DVD iró de mégse ismeri fel valami miatt a gép :D
  • Halfer
    nekem attól is kiírja hogy kikapcsolom, lehúzom a meghajtót és utána akár 3x is írja
    kösz mindenkinek a segítséget
  • mucsácsó
    futtatás -> regedit
    jaja! és keress rá hogy alcohol, így: Ctrl + F
    és amit talál, és úgygondolod hogy az, akkor azt töröljed, de nehogy véletlen másokat törölj :D én is jártam egyszer úgy hogy olyant töröltem amitől 20x kiírta a gép hogy a rendszer sújos hiba után állt helyre :DD
  • Evogordon
    futtatás--->regedit parancs...
  • Halfer
    kösz, megpróbálom!
    nagyon ki vagyok amúgy, mert eddig ment kb 3 hónapig és akkor raktam fel a dt4-et. most a 4.03 van, akkor az alcohol uninstall, sfcure driver uninstall, viszont a registry-be mivel kotorjak ha nem megy így?
  • mucsácsó
    na...már ott a baj, hogy Alcoholt használsz...és volt előtte sfcure...
    DAEMONT TOOLS 4 tökéletesen viszi, még az SF 3.7-et is!
    csak az a lényeg, hogy lehetőleg friss rendszerre rakd fel, ami még nem látott Alcohol 120%-at és sfcure-t...és CloneCD-t főleg nem!!!
    de megpróbálhatod: letörölsz mindent, amit feltett az Alcohol: unistall, registybe belekotorsz kicsit...aztán, tedd fel a Daemon 4-et, húzd le a az optikai meghajtó(ka)t, és adj neki...megy tökéletesen ;)
  • Halfer
    na itt is megkérdezlek titeket! hátha többet tudtok,elvégre ez SF topik!
    eddig nekem szuperul ment pl a pop3 és a king kong lehúzással és alcohollal, meg még a 2 sfcure segédprogi (king konghoz pl nem kellett az). amióta a dt4 fent van, azóta nem megy. dt4-el meg egyáltalán nem sikerül, már alcohollal sem. ha letörlöm ott marad a dt4 a registryben pl ha az zavar be, szal ez sem megoldás. szerintetek azóta miért nem mehet egy sf-os játék sem?
  • mucsácsó
    jah, ez az engine...elég gázos tud lenni, igaz én még nem nyomtam ezzel a Stalin Subway-jel, de amit teljesen ugyanezzel az engine-nal, és ugyanezek a fejlesztők csináltak, az a Hellforces, azzal nyomtam, ami viszonylag egészen jól ment...30-80 fps, de néha elkapta az akadás, pl nagy tűzben, füstben...amúgy nem annyira rossz ez a kis engine, sokmindent tud :) csakhát sokan panaszkodtak hogy gépigényes...nemtom, nekem 6600-am van, vitte azért végülis...
  • grebber
    Hát annyi szerintem hogy nincs optimalizálva mint manapság nagyon semmi :( de amugy nekem tetszett a demó csak kurvára akadt.
  • Halfer
    jajj én a demoval játszottam és sztem egy csőd ...
  • grebber
    Elvileg simán elindul irták nforce-on másrészt jó kis FPS.
  • Newfronter
    Most csak azért szeded le, hogy megnézd indul-e, vagy a játékra is kíváncsi vagy? :)

EvilDevil: Elkészül az, csak ugye nem úgy megy, hogy amit elgondoltak az simán fog menni. Ez természetes hogy a számítástechnika világában vannak késések.. Csak ne adják fel!
  • EvilDevil
    én már abba sem vagyok biztos hogy egyátálán elkészül.. már május óta várunk rá..
  • grebber
    The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD én már szedem is :D csak lassan jön de szarok bele.
  • Newfronter
    Én is látom az egyik torrent oldalon az SFClone verziót, csak ugye német verzió. De ha van SFClone akkor az indul is DT4-el, no para!
  • keeper2
    Szerintem jó esély van rá, hogy az új sf a válasz a daemon 4-re ill. sfcure-re (mármint én is csak a te hozzászólásodból hallottam róla elösször, de ez logikus, hogy ha kijön egy a védelmet emuláló progi, akkor a védelem új verziói ezt lehetetlenítik el)
  • mucsácsó
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚJ SF
    nembaj...DT rulla, DT rulla remélem emuzza....mert különben megint rossz időszakok várnak ránk...
  • Halfer
    szerintem sem fogja kezelni a DT Pro a starforce-os cuccokat. erre még JÓ SOKAT kell várni hogy ne kelljen húzogatni.

vmi megmondaná hogy a dt4-el miért indul a gép ha ilyen gammákat indítok. és csak néha ... alcohollal+sfcure segédpr. fasza. na akkor ez miért van?
  • Duddits
    Nem tudom miért "isteníti" mindent a DT Pro-t... Még nem is biztos, hogy kezelni fogja... Ne igyunk előre a medve bőrőre...
  • Newfronter
    Akkor megnyugodtam. Ott kezdődne a baj, ha nem indulna el sehogy.
  • zoltang
    Nekem nincs meg ez a progi, de láttam belőle Alcohol SFClone-t. Nem tudom mennyivel szemetebb, mint a SF 3.6. Az tuti, hogy itt is le kell húzni a CD/ DVD IDE kábeleit.
    Jöhetne már a DT Pro, aminél már nem kell az IDE kábeleket macerálni egy SF játék indításához.
  • Newfronter
    Kezeli a DT4?
  • EvilDevil
    tök mindegy mert egyik verziót se lehet törni,,, csak kivételes esetben :(
  • zoltang
    Itt van már az újabb SF verzió.

The Stalin Subway DVD-Version - Copy protection: Starforce 3.7.12.01
  • Halfer
    nekem a dt4-el indul újra, de sehol sem kaptam választ
  • kaszacska
    Udv! Lefagy a gepem ha deaktivalom az optikai meghajtokat, probaltam starfuckal es sfn-el is. Mi lehet ez?
  • laci792
    Erre nem tudok biztos választ adni, függhet attól is hogy hanyas starforce.
  • Kefete
    Nekem a Cross Racing és a Trackmania is megy úgy, h elindítom a SF Anti File System Blockert, ott Start, aztán SF Nightmare-ben Disable node, disable CD, disable ch2. Mert nekem csak a DVD író van a kettes csatornán. Visszcsinálni ugyanígy, csak fordított sorrendbe. Ha elcseszed a sorrendet, azonnal fagyik a gép. :)
  • Dodo55
    Szerinted más eredeti starforce-os játékok fognak működni, vagy azok is fognak szarkodni?
  • laci792
    Hát használj hozzá, amúgy nem lenne baj ha még nem raktál volna fel nem eredetit, az tuti hogy a starforceos játékok csak akkor indulnak el (legalábbis emuból) ha kb 5 másodperc az ellenőrzés, ha sokáig vár akkor nállam mindig a kódra panaszkodik pedig nem az a baja mert ha egy karakterrel elírom akkor rögtön jelzi.
  • Dodo55
    De ez azért elég durva, hogy cracket kell használni egy eredeti játékhoz.
  • Dodo55
    De most olvastam, hogy egy magyarosítással kiküszöbölhető a crack által okozott fagyás az autó beállítások menübe lépéskor.
  • Dodo55
    Lehet, mert volt már 1 nem eredeti Trackmania Sunrise fent.