Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, már korábban is kifejtették többen, hogy nf4-es chipsettel is mûködik a sf, mindenesetre én ebbõl a korábbi listából csak egyet tudtam eddig beszerezni, amivel kipróbálhattam. Szóval, a trackmania sunrise, sfclone verzióban simán mûködik az nf4-es lapomon, nem cd-rõl, hanem image-bõl, és nem húzigáltam tápkábelt sem, csak sf nightmare+sfcure (+virtualcdhide 1.04, gondolom ez már csak felesleges plusszként) Mindenesetre, a cross racing championship is megy vele kitûnõen. Nem tudom, az jelentett-e könnyebbséget az emulálásban, hogy nem sfcure, hanem sfclone verzióban van meg a progi?

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Heli!

Mi van akkor, ha azt írja ki a !start.bat hogy
" 1. számú hiba
nem megfelelõ rendszerfunkció"
?
Duddits
Angol az... De mind1, már megoldottam egy régebbivel.

Telepítésnél angolra kell állítani a területi beállításokat akkor jó lessz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

bodesz
még mindig nemlehet tudni miért nem tünteni el nekem az SFN 1meghajtómat se?gyorsan megcsinálja de semmi ua ottvan...disable node is 1mp alatt megcsinálja...mi lehet a baj?régen ment de 1szer tönkrement azóta nemmegy pedig vagy 3szor újralettrakva.esetleg vmi progi bezavarja?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Duddits
Mind1, fölraktam egy régebbit, tökéletes volt..

mucsácsó
dettó...nagy szar az egész...Alcohol rulzik<#eljen>
Nekem is ez a problémám. Ezért töröltem le.
Duddits
Blindwrite miért írja ki ezt, mikor elakarom indítani?

Ez a leírás a lemez kiírására vonatkozik, de ha nem akarsz vele szenvedni, akkor marad a "régi" módszer.
grebber
Peter.Jacksons.King.Kong.SFCloneCD.INCL.PATCHTOOL-MiRROR

Patching the image:
1 Unpack the CD1 image and the mir-pjkkpt.rar in the rar you will
° find the tool.
° 2 Open the tool make sure you put it in the same directory as the
± image or just click browse to look for it.
3 Look what mediatype you like to use and select it from the
dropdownbox.
4 Now click patchme and it will state patching in progress please
wait!!
5 Due to a small bug it will not tell you when the image is done
just check the directory
(it uses the same directory as the old one but is
called PATCHED).
The bug will be fixed in the next version it will then
say patching done and maybe we even use a progress bar 😊
futuremusic like tools for dvd raw dao and tages 1:1.
6 now go to the next step 😛
After the patching steps burning 😉:
1 Once the tool made the patched image open up Alcohol 120% v195
Build 3105
2 Click Image Burning Wizard and browse to the PATCHED image.
you will go to new screen.
3 Select here with datatype SECUROM *NEW* not SECUROM NEW 4/5!!
on write method raw dao needs to be selected now make sure
the options "rectify subchannel data"
and "burn rmps to recordable media" are both unticked.
4 Now hit start It will ask about the TOC select the first
option (leave toc unmodified)
5 burn disk 2/3 with your favourite tool they are not protected.
After burning :
Install the game from the other disks and run it from a reader.
We just love Ubi for there multi's use one of the following
languages for install
and ingame: english,francais,dansk,nederlands,suomi,deutsch,
italiano,espanol,svenska and norsk 😊
use the following sf key: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
Alternative you can use those "cool" tools with a lot of
disabling ect.

WARNING 1: Do only burn to the media you selected in the tool
else it will surely fail.
WARNING 2: If you get verification failed during load and it asks
for the serial your copy failed.
WARNING 3: Allthough this will improve the availablity of
sfclonecds we can not guarantee it will work for every
disk you burn SF stays wierd and even the same media
will fail sometimes with a different batch
WARNING 4: You still need a DVDROM OR CDROM to run the image or
offcourse a plextor with plextools pro ;P

Valaki leirhatná magyarul is ha megkérhetem!!!

Ja és aki leszedte / leszedi SFcure-ét probálja ki rajta.

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
hát sony-ra lett kiírva...csak combo<#idiota><#idiota><#idiota>
Vagy kiírod lemezre úgy, hogy az image-t rámásolod és több helyed lesz a vinyón.
Tudom ha be kell emulálni vissza kell tenni a vinyóra, de ha sok játékod van és valamivel nem játszol, akkor kiírod és több helyed lesz.
[HUN]FaTaL
comboból nem megy, csak OLVASÓBÓL, de minek szenvedtek a kiírásos módszerrel, egyébként lemezfüggõ is a dolog, sony lemezekkel biztosan megy. használjátok inkább az sfcure-t..

http://goo.gl/gd6Zi5

Vazze csak van valami megoldása, hogy elinduljon...Remélem holnap beír valaki, aki vágja a témát valami helpet...
mucsácsó
dettó...ém is kiírtam a tm sunrise-t ugyanígy, csak nincsen külön CD/DVD olvasóm, csak combom =/
és ugyanezek a hibák...wrong disc genyó<#schmoll2><#schmoll2><#sir>
Háát nem tudom...
4x-esen írtam
SP2 fent van
Nem a burnerrel próbálom
de mindig "disk read error when checking disk. Make sure a licensed disc...blablabla" szöveg jön jó sok gondolkodási idõ után.
Az nfo - ban nem írják, hogy uninstalláljam a viruális meghajtókat, szvl azokat nem bántottam.
Van még valami, amit kalapálhatok (a serialt "-" nélkül írtam)?
Toc = Table Of Contents, röviden ez maga az a táblázat, ami tárolja, hogy mi, és hol van a lemezen.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Thx! És mi ez a TOC? Sorry, tudom hogy égõ, de hát valahol el kell kezdeni...
Duddits
DVD-nél csak a DVD DAO van.

Az alapján csináltam, de bár röstellem, nekem nem volt olyan, hogy "RAW/DAO", csak DVD DAO, illetve ez a "When Alcohol request TOC, leave TOC unmodified..." TOC-os dologgal sem találkoztam. Elcs...tem valahol?
Na most: Tudnod kell, hogy 4x-ersen kell írni a lemezt illetve van akinek sikerült 8x-oros írással i, de 4x a tuti. Illetve csak úgy megy ha van DVD ill. CD olvasód, mert íróban nem mûködik ez a dolog. A részletes leírás benne van az NFO-jában hogy mit kell bekapcsolni az Alcoholban.
Srácok, kéne egy kis szájbarágós segítség. Az UFO aftershock-al szívok, olvastam hogy itt pár tehetséges ember ki tudta írni DVD-re. Na most kissé friss vagyok még ebben az iparban, szóval ha van
1. db NEC ND-3540A íróm
1. db alcohol 120%-om
vagy
1. db Nero-m
meg a szokásos Twins-es DVD képem, akkor hogy lehetne ebbõl összerakni egy mûködõ UFÓ-t?
Ha egy jótét lélek lépésenként (író progi beállításai) leírná, az lenne igazán pepec.

Elõre is köszönöm!
[HUN]FaTaL
😄DDDDDD

mai napon elindult gamék:
-Chrome Specforce
-The Suffering Ties That Bind
-X3
-UFO aftershock

SFCure módszer

WindowsXP Minesweeper TRAINER-EMPORiO- LOOOL<#eplus2><#idiota>
Probálta már valaki a Starfuck Revolutions nevû prgt?

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Kandurex
Azt nem túlzottan értem, hogy hogyan lehetett egyáltalán kirakni ilyen nfo -t. Elõször 198 X 50 MB ami röhej, mert ugye ez majd 10giga. Starforce 4.4.xxx valamennyi amikor még szerencsétlenek a 3.6.04 tartanak. Eleve, hogy másodikrész, amirõl ugye a kutya se hallott :p..:p szal néhány nforce -s admint seggbe kellene pukkasztani 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Duddits
<#nevetes>

Pont, ahogy beírtam le is vették.

Duddits
Starforce 4.4.11.01

És crack-es!

Sorry, Fake<#wow3><#mf3>
PC Game ISOs StarCraft 2 (c) Blizzard *DVD* RAZOR1911 198x50 MB
direwolf
Üdv!

Megosztom veletek a tapasztalatomat, hátha szív más is ugyanezzel:
van egy Abit NF7-S lapom, SATA vinyóról bootolok, SF3-as game-k tökéletesen indulnak BIOS-ból ATA channel tiltással...
Sulinet utolsó lehelletét kihasználva összeraktam egy gépet Abit AN8-Ultra lappal (PATA boot HDD). Na innentõl kezdõdtek a szopások, mert az újabb SF3 verziók (talán 3.3-tól ??? ) nem voltak hajlandók elindulni a megszokott módszerrel (meg máshogy sem) Pár nap szopás (haverral telefonos konferencia 😄 )után lekaptam a DVD-t fizikailag a lapról, és láss csodát, azonnal indulnak a gamek :-O
Szóval Abit AN8-Ultra lapon úgy néz ki nem elég BIOS-ban letiltani az ATA csatornát, mert a geci SF3 átlát rajta!

There\'s no replacement for displacement

mucsácsó
aha, értem <#zavart2><#pardon1>
"Ugy ertem a DVD-rol valo mountolast, hogy a DVD lemezen levo image filet mountolom be Alcohollal" ezt Te irtad és erre válaszolt.
Ez viszont feltételezi hogy a dvd olvasodba van a lemez és azt olvassa. Az egésznek az a lényege hogy hogy ne legyen fizikai meghajtó, tehát a dvd olvasod sem lehet rákötve a gépre.

[HUN]FaTaL
ha letiltod a dvd meghajtót akkor jó hogy kéri a cd-t mivel a letiltott meghajtón lévõ image van mountolva LOL, egyébként is le kell húzni fizikailag a meghajtókat, tehát image gépre, gép leállít, kábel lehúz, gép visszakapcs, sfcure start.bat, sfnightmare disable node, game indít, örül & játszik

chopin42
Sony-val a legbiztosabb, hogy elindul.
TDK-val már próbálkoztam én is, azzal nem megy.
Nem tudom, hogy a comoval elindul-e, én a sima cd meghajtóval nyomom...

Figyelj nem vagyok hulye, minden meg van, de nem indul, nem tudsz ujat mondni
Kandurex
A jóisten áldjon meg! Húzd le azokat a rohadt kábeleket minden CD-DVD meghajtódról és a SFnightmare -ben csak a node -t tiltsd le! Amúgy lefuttattad a !setup.bat -ot még az elején?

Egyaltalan hogy kell felirni a lemezre, image formatumban, vagy kibontva, 2x-esen irtam, hogy azzal se legyen gond, de a vegeredmeny megannyi probalkozasombol mind ugyan az, hogy keri, hogy tegyem be egy masik meghajtoba a lemezt.
Vagy akkor mas otlet: Van koztetek Pécsi emberke, aki szanna ram a szabadidejebol, hogy segitene?
Ugy ertem a DVD-rol valo mountolast, hogy a DVD lemezen levo image filet mountolom be Alcohollal, ami meg is van, restartoltam minden muveletnel, es igy is keri, hogy tegyem be egy masik meghajtob a a lemezt
Duddits
Mi az hogy a DVD meghajtóról mountolsz? Az Alcoholból vagy a Daemon-ból kell mountolni.

És amint látom SFCure-nél nem csináltad a meg a !setup.bat elindítását, majd a restartot se.

mucsácsó
jha, meg anti-blaxx-nak sem árt a hiánya!<#vigyor>
még belirhatnád a Clone cd eltávolítását (ha van)is mert az is gondot okoz
elég korrekt lett 😊

Hmm, az UFO-hoz keszult FAQ alapjan annyi hibat talaltam az en munkamban, hogy fent van nalam a Daemon Tools, igaz software-sen van csak kikapcsolva az altala emulalt meghajto, de akkor megnezem, hogy megy-e ha uninstallalom. No jo, de ha van meg otlet akkor varom 😊
Tud valaki segiteni, a Splinter Cell Chaos Theory topicbol ide iranyitottak, hatha itt okosabbat tudtok mondni...
Ott tartok, hogy nem tudom elinditani a gamet.
A kovetkezoket adtak nekem utmutatasba:

1. Játék telepítés Alcohol120 1.9.5.3105-el. (ez megvan)
2. Játék indítása, reboot. (ez megvan)
3. Patch felrakása (1.04 euro) (ez megvan)
4. Magyarítás felrakása (lenyegtelen nekem nem kell)
5. Start.bat futtatása. (sfcure, ez megvan)
6. SfNightmare.exe-ben: disable node, disable cd, disable node, sc master off. (ez is megvan, meg le is huztam a kabelt, csak a DVD meghajto van bent, ha jol ertem akkor arrol kell mountolni a gamet)
7. Játék indítása. serial: HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ (ez is megvan)

Es akkor ha bent van a meghajtoban a lemez, akkor azt irja ki, hogy egynel tobb produktum van a meghajtoban, ezert nem indul, ha kiveszem akkor pedig azt irja, hogy tegyem be a lemezt az inditashoz, ami ertheto is, hiszen a DVD-rol van mountolva az image file. Vagy nem igy kellene ?

Segitseget elore is koszi
mucsácsó
mert így lenne, hogy kíiírom CD-re, aztán ugyanazzal az olvasóval (comboval olvastatom be) mert ugye egy olvasóm/írom van...de gondolom így értetted te is<#smile>és feltétlen SONY kell? most nincs itthon, csak TDK meg Memorex, Sony-t nemigazán lehet venni itt Baján...nemszoktam látni + van egy régebbi TDK (color d-view)is
Kandurex

chopin42
Igen, jó.
10 mp-es cd-check és indul.
Nekem is combom van : LG cd író-olvasó-dvd olvasó + LG cd olvasó.

mucsácsó
és jó? nem fagy meg ilyenek? nem tom hogy nekem jó lenne-e, mert nekem combom van, szal CD olvasó/író, DVD olvasó egyben, egy meghajtó...
most ezzel jó lenne valyon?<#zavart2><#whatever><#miaz>