Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!melyik oldalon olvastad hogy decemberben jön a deamon tools pro mert én nem találtam meg ahogy hol írták le a hírt .lehet hogy bénán kerestem😊?

mucsácsó
nem kell SFnight, felelcsük már el AZ ISTEN SZERELMÉÉÉÉRE!!!
#1207 -én írtam, no comment, "mini FAQ"....
mucsácsó
voltak és lesznek is 😄D<#idiota><#idiota>
vazeeeeg, vannak még agyhalott emberek!!! <#wow1>

steam, origin: ACE_hun

Örm
Hello!
Megtudná valaki mondani, hogy ezt SF Nightmare rogramot, hogy kell használni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Duddits
Már megkértem az illetékeseket de nem tették!

bodesz
maradhatunk csak akkor ne játszunk a mostaniaknál újabb sf es gamekkel 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

mucsácsó
nenenenene...ne is mondd<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#zavart2>
maradjunk csak mi még nyugodtan az SF 3.6-nál<#idiota><#idiota>
bodesz
sztem átkéne iratni starforcera a topic nevét mert vicces hogy 3.3 de azért már nemsoká jön 3.7 is...nem?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
nemúgyvolt hogy már az SF4 et ígérgetik nemsokára???

bodesz
van akinek van...beépített kis gomb a gép elejére kivezetve és benyomásra le is húzódik 😄...legalábbi ezt mondta 1gyerek.így 1szerû ám.nekem a kábel lehúzása a gép kiszedésével stb kb 30perc lehet...inkább ki se próbálom...

mucsácsó
Fronter...sztem nem fog, ne fessük az ördögöt a falra, mert megjelenik...igaz még kiejteni is félelmetes, hogy StarForce 3.7, de erre szvsz idén úgygondolom, hogy nem kell tartanunk...habár...de télleg megabrutál lenne, ha SF 3.7 debütje a POP3-mal lenne.....huhh...amúgy még azis lehet, hogy még megküzdene vele a DAEMON is akár...tudod, csodákra képes <#wink><#wink><#wink><#eljen>
A POP-on szinte bizti az lesz, hiszen Ubisoft-os és ez az egyik gyöngyszemük.
Én félek hogy valami újabb verzió kerül rá. 😞
Nagyon jó lenne! Pont van olyan "szerencsém", h a legjobban várt játékokra rakják rá😛 (Beyond Good and Evil, The Suffering 2, stb,stb, sõt, talán a POP TTT-n is az lesz😞 )

grebber
Hát reménykedjünk mert nagyon jó lenne nem kéne ki be kötögetni a romokat.

Next PC upgrade: 2022

Valszeg a Daemon-Tools Pro fogj tudni ami dec.-ben jön. Arra leszek kíváncsi, habár ennyi idõ után illik megcsinálni a védelem feltörést rendesen😊
grebber
Nagyon kiváncsi vagyok mikor lesz CD/DVD rom lehuzogatás elleni módszer.

A Starforce-t nem érdekli hogy milyen progi van a gépeden, mennie kell neki.
armageddon666
ha eredetiben megveszek egy StarForce-s véledelemmel ellátott játékot és vna Daemon vagy Alcohol feltelepitve attol még megy a gém vagy a SF eredetinél is bezavar.

SF3-t hogy lehet kiiktetni !optikai meghajtok lehuzása nelkül! ?
mert vmi sfnightmare-t meg sfcure-t már szedtem le de World Racing 2 nem müxött 😞 lehet azért mert már egyszer felismerte az Alcoholt és csak utána szereztem meg a nightmares cuccokat? gyors válasz kéne. thx elõre is.

@

Lehúztad az IDE kábeleket a gép indítása elõtt? Csak lehúzott optikai IDE kábellel megy a GTL (nálam úgy megy, és a DT4-el).
bodesz
még a splinter cell is megy csak a GTL nem 😞...

bodesz
huh de kivagyok.végre tudok SF es gamekkel játszani de a GTL el lehetetlen...kivagyok már nagyon 😄.CRC meg minden ilyesmi megy de a GTL amit a legjobban akartam hogy menjen véletlen sem indul el...😞

[HUN]FaTaL
gondolom a patchek miatt nem törik fel így simán felmennek a gyári patchek is😊

http://goo.gl/gd6Zi5

mucsácsó
nem akarják....sztem, most is pl ott a Most Wanted, semmi törés nincsen....nem mintha nekem baj lenne, csak mondom...<#nemtudom>
ati2002
Jó, azért ne essünk túlzásokba.

1-et nem értek. Vannak SafeDisk 4.6-os játékok, amikhez ott a crack (ált. Deviance neve mellett), akkor miért nem tudnak minden sd4-et megtörni? Ugyanez a Sec7-el is.<#fejvakaras>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mucsácsó
höhhöö, jah...hogy má minden ki lett próbálva, már télleg nem "izgi"...pedig azé worms 4, splinter 3, trackmania sunrise + eXtreme meg ezek azé beficcennek ^^
má komolyan mondom várom a következõ SF-es game-eket 😄DD
nem köv SF-et, csak kövi SF 3.6-osakat <#idiota><#nyes><#nyes>
ati2002
Bazki most hogy már megy minden sf játék kivétel nélkül, már nem is érdekelnek annyira...<#nemtudom><#idiota>

szerk.: persze kivétel a Splinter 3<#vigyor3>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mucsácsó
hát, jah, nemhogy kis szerencse, hanem 10000%, és nem kell szenvedni sem vele...de persze ehhez az kell hogy 100%-ig eséllyel induljon, írtam kis FAQ szerûséget:
1.DAEMON TOOLS 4.0 feltelepítése.
2.CD/DVD meghajtók lehúzása
(mert SF 3.6 meg néha 3.5 se viszi, meg UPDATE után úgyis SF 3.6-os lesz, szal mindenféleképpen érdemes lehúzni!)
3.GÉP elindítása, DAEMON TOOLS 4.0 elindítása -majd jobb klikk a tray ikonon -> Emulation -> All options ON (EZ NAGYON LÉNYEGES!!!!!)
4.Image bemountolása, játék feltelepítése.
5.Game elindítása, lehet restartot kér majd, ne ijedj meg, nyugodtan restartolj! De nem minden game-nél kérte...
6. ezután Checking Disc -el egy jó 2-3 másodpercig.
7. ÉS ENJOY!!! röhögj a szaros starforce-on!!!! <#hehe><#hehe><#hehe>
by mucsácsó
<#vigyor>
"- ha van Daemon 4.x a gépeden kis szerencsével az Sfcure program alkalmazása kihagyható, az más tészta, hogy ez 1db kattintást jelent, de hát ugye fõ a kényelem 😊"

Nálam a DT4 teljesen számûzte az sfcure-t. Azonkívül nem csak egy kis kényelmet jelent DT4, hanem azt is jelenti, hogy nem kell az sfcure véletlenszerû reset-tõl tartanom (néha a startra újraindította a gépet az sfcure).
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
sajnos nagyon gané "vírus" a starforce, és megkerüli...ez a baj, ezt akarják megoldani hogy ne kerülje! <#schmoll2><#szomoru1><#szomoru1>
Hali újra!

Köszi szépen a segítséget!
Nálam annyit vettem észre, h tegnap este, amikor felraktam a King Kong-ot, és okoskodtam a Starforce-szal, ma, mikor dvd-t akartam írni, minden el is indult, de az írásnál a tároló folyamatosan le-fel ugrált, és 2x annyi idõbe telt a dvd megírása.., tény, ezt végig nem vártam meg, hanem leállítottam, töröltem a dvd-rom-ot a rendszerbõl, és újraindítás után felismerte a Windows, majd minden ment a régiben, kiírtam 1 dvd-t..
Nem tudom, h a gebasz most konkrétan azért történt, m a Starforce Nightmare-rel ki-be kapcsolgattam a dvd-t, vagy azért, m a Starforce driver volt összeférhetetlen vmivel feltelepítése után.., passz.., de tény, h erre a Starforce-os dologra vezethetõ vissza a kidobott dvd-m..
Egy kérdésem lenne hirtelen, bár feltételezem, h ezt már kipróbáltátok, és nem én fogom feltalálni a spanyolviaszt..😊, de:
Ha Starforce-os játékkal szeretnék játszani, a cd/dvd-rom kábeleinek lehúzása helyett nem lehet azt csinálni, h az eszközkezelõbõl vagy letiltom a dvd-rom-omat, amíg játszok, vagy 1xûen kitörlöm onnan..? Vagy a Starforce ezt megkerülni?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

mucsácsó
nem hogy csak volt, hanem az összes StarForce-os ilyen!
tapasztalatból mondom...hiszen akár Newfronter is kipróbált minden SF-es game-et, meg én is pl: CRC 2k5, Splinter Cell 3, Cold War, Worms 4, Trackmania Sunrise + eXtreme, Suffering 2, King Kong....mind mind ment....kivétel nélkül! csak annyi volt, hogy le van húzva már egy hete a meghajtóm, daemon 4 az megy (minden emuláció ON), bemountolom, felrakom és megy...még restartolni sem kellett néhánynál! szal deamonnal a legújabb SF-es game-ek is elindulnak lazán, meg minden meg crack nélkül, pl Most Wanted (Safedisc 4.60) vagy FEAR patch-csel(legújabb SecuROM 7)...de mindez így van, de csak akkor van így biztosan, ha le van(nak) húzva a meghajtó(k)!!!!
DAEMON 4EVER!!!!
intel 865-el is jó ez a módszer 😊

grebber
Mertha eredeti vagy a warez verziót kiirod akkor ugy is müködik de ehhez nem kell ész.

Tényleg mûködik így, de akkor meg a felépítésében rejlõ logikát nem értem. Vajon miért az optikai meghajtók kiválasztása van a középpontjában, míg a valósan fõ funkciója meghúzódik a menü közepén.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
A-Ray tökéletesen müködik csak használni kéne tudni. a feltelepitet játék mappáját kell megadni.

Honnan lehet megnézni a legegyszerûbben, hogy egy progin milyen védelem van? Én nem írogatom ki az image-eket, viszont a daemon-mount-ra az a-ray is azt írja állandóan, hogy semmi, semilyen verzióját nem ismeri fel a sf-nak, az nfo-ban pedig nem mindig írják a korrekt verziót, avagy, ha felpatchelem (lásd crc) akkor is megváltozhat...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
Szerintem ez a legcélravezetõbb, nálam ment az összes SF3-as game.:

1. sf3 játék image bemountol alcoholba, feltelepit, indit, sf3drv feltelepül, reboot

2. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

3. optikai meghajtok lehuzása

4. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

5. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

6. game elindit, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

De van olyan game is pl King Kong aminél csak lehuzod a meghajtókat és Daemon Tools 4-be mountolod.

Hali!

Olvasgattam a topicot, pár érdekes infóhoz jutottam is általa.., mindezek ellenére megkérdezném a fõ kérdést, amire 1elõre úgy tûnik, h nincs 100%-os válasz:
Azokat a játékokat, amelyek a StarForce védelmet használják, h lehet mûködésre bírni, melyik az a megoldás, ami a legcélravezetõbb..?
Annyiban érdekelne a dolog, h egyre több játék jelenik meg ilyen, sajnos és a cd/dvd kábel húzogatásával, ha lehet, nem kísérleteznék, feltéve, ha van vmi szoftveres úton erre válasz..
Amúgy, ha a szgép indítása elõtt lehúzom végérvényesen a cd/dvd rom-okat a géprõl, akkor meg van oldva a dolog?

Köszi a válaszokat!
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

csak kipróbálátam hogy könnyeben elindul-e a daemon 4-el, nekem nincs szükségem rá mert megvan eredetiben a játék 😊

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

[HUN]FaTaL
patcheld fel invictus live-val és nem fog menni az sem😊 az alap crc2005 az sf 3.5😊

nekem nforce4-el CRC2005 megy
SFnightmare-ben lekapcsoltam a DVD-k helyzetét + DT4 és lám csodát simán elindult 😊

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

[HUN]FaTaL
én úgy próbáltam hogy csak CD-t disableoltam sfnightmarel, node-t nem mert azt elvileg a daemon megcsinálja, de nekem egyetlen 1 3.6os game se mûködik😞 viszont haveromnál megy a wr2 is lehúzás nélkül

Itt van egy ilyen progi az nforcen:

Knights Of The Temple II (c) Playlogic International *MULTI5* *CLONEDVD*
ISO Format ..................... Alcohol Image

Az érdekessége, hogy Protection ............... StarForce 3.6.10.03 van rajta, és az elindításnál ez van:
1. Unrar all files and mount image using Daemon Tools 4. Leave all emulation options ON !!!!

2. Use StarForce Nightmare and select "Disable CD", "Disable Node" and deselect ide channel of your optical devices (Primary and/or Secondary).

3. Install Game from virtual daemon drive and use serial number provided with this info when StarForce3 protection asks for it.

4. Play the game !!!!!

Nálam egy 3.6xxxx-es sf progi sem ment cd/dvd IDE lehúzás nélkül, még a DT 4-el sem. Itt meg ezt írják: "Disable CD", "Disable Node" ... Tényleg mûködött így neki? (A progit nem ismerem, csak az SF 3.6 és az elindítás keltette fel az érdeklõdésemet.)

nfo
mucsácsó
nemhát...én nem is dugtam még azóta vissza, amióta lehúztam...és legalább így mennek rögtön az SF-es gamik, viszont nincsen CD meghajtó, de úgysem használom, azé most így hagyom egy jóideig...javaslom tegyétek ezt ti is, ki lehet bírni meghajtók nélkül ennyi jó játék kedvéért simán sztem...<#nyes><#smile>
Hi!

Nekem amd-s nforce 4-es chipsetem van, én sem nagyon preferálom ez a "húzzuk le" témát. Nálam csak a Chrome:Specforce hajlandó elindulni a DT4+SFN1.12 kombinációval, a többit SF-os gamét nem tudom elindítani, pedig mindent ugyanúgy csinálok. Végképp nem értem a dolgot, mert mindegyik 3.6.xx.xx SF-al rendelkezik, sõt van 3.5 és 3.4-es is, de azok sem mennek, hogy miért ez a gama, azt nem tudom. Remélem, hogy jön az új DT4 is, mert a mostanival képtelenség a Securom7-es gamékat elindítani, vagyis én nem tudtam... a 3.47-el simán mennek 😞(

D.
de ha lehúzod azt a szaros kábelt akkor nem pörget semmit...
Schwarz
uff, no comment...

Mi az a windows?

Mit kellett volna elolvasnom?

steam, origin: ACE_hun