2886
Starforce
-
Nálam Deviance örökös első marad. Amúgy egyetértek.
-
örülök hogy a RELOADED tovább dolgozik. megijedtem annál a hírnél mikor lefüleltek több európai csapatot és szóba jött a RELOADED. nekem abszolút kedvenc. meg a DEVIANCE van a 2. helyen. precíz munkát végeznek
-
ÁÁÁ na ez sirály khm fel is pakolom na.
Na csak adogassák a patcheket sorba a gamekhez jó az :D
Ebben a verzióban az a patch amit ir az nfo az az 50MB-os?
Mert a 700MBosat nincs kedvem leszedni. -
de ez "csak" 3.5, azért nem írtam énsem :D
de azért haladás... -
Higgyenek amit akarnak... bizd rájuk :)
Mellesleg itt egy újabb game
Bet On Soldier (c) Digital Jesters - RELOADED
Protection: Starforce 3.5
Persze elötte patchelni kell... crack csak úgy működik, mint a TOCA 2-nél, meg az összes többi hasonló megoldású "törésnél"
Tehát ugy tünik a patchelt StarForce-os játékokat már tudják törni... és ez nem függ össze azzal hogy hányas Starforce... mivel van nem is egy 3.3 vagy 3.4 -es game amit máig se törtek fel...
-
keeper2 #1559 Én is nagyon erősen kétlem, hogy tényleg valós módon, a sf 7 védelmet sikerült hatástalanítania a rld csapatnak, inkább valószerűnek tűnik, hogy egy nem védett verzióból van, ahogy korábban evildevil és grebber említette. Ezt támasztja alá az is, hogy valahogy a korábbi pár verziónál sem nagyon jöttek törések, valamint ez a feltört 3.7-es pedig valami ismeretlen vacak. Nem teljesen értem, hogy ha képes feltörni, akkor miért mindenféle noname huszadrangú progin mutatja ezt be, és nem pedig a sikergyanúsokon.
Viszont, ahogy látom sorban jönnek a hozzászólások, amik kifejezik azt, hogy a sf hogy megszívta. Még véletlenül sem látom gyanúnak árnyékát sem ebben, holott pár hozzászólással elöbb pont erről volt szó. Ezért azt kell feltételeznem, hogy jópáran csak felnéznek az nforce-ra, meglátják a törés nfo-ját, és jönnek ide beírni a nagyon lazának szánt beszólásaikat. Ez szerintem igen erőteljesen szánalmas, hogy ilyen emberek hozzászólásaival telik ez a topik, akik annyira "egyszerűek", hogy arra nem képesek, hogy néhány hozzászólást visszaolvassanak, csak hallatni akarják a hangjukat, hogy megmutassák, mily fontos infók birtokában vannak, és mennyire "powaaaa csávók".
Természetesen, akinek nem inge... akinek viszont igen, azok valószinűleg úgysem olvasnak, max akkor, ha valami problémájuk van, és bepötyögték a kérdést -még, ha elötte húszor lett ugyanaz kivesézve is-, várva a választ. -
grat RELOADED!
-
Azt hogy japoknál védelem nélkül adták ki és semmi szó nincs SF3.7 törésről szerintem. -
MI AZ HOGY "CSALT"???? -
Ennyire biztok a 3.7-es törésében ??
Úgytünik csak énlátom ugy hogy Reloaded megint CSALT!!
Winter Challange érdekes modon nem lett törve.
-
Remélem az edddig még fel nem tört Starforce-os játékokat is feltörik végre! -
Véged van STARFORCE 3.7 

-
#1542 -
zsotee #1551 Curious George (c) Namco RELOADED Starforce 3.7
-
Hát bár ne lenne igazam de közel nem töri fel a 3.7-es gameket.
Majha jön a többi meglátjuk. -
Newfronter #1549 Nos akkor várjuk a RELOADED tevékenységét a TRD3-nál is. :) -
Ez meg természetes ezt simán törhette mer régi védelem. -
NAMCO nagy SF-es.... -
ugyanez a helyzet ezzel is:
1944: Battle Of The Bulge (c) Digital Reality - RELOADED
Protection: Starforce 3.4 -
ezzel arra célzott, hogy a Namco játékok japán verziója nem tartalmaz Starfoce-ot... azt krekkeli Reloaded és igy azt a látszatot kelti mintha feltörte volna Starforce-ot ,, holott erről szó nincs.... más kérdés hogy ez szerintem nem gyökérség -
nem értem. -
Szerintem ez is a Reloaded egyik gyökérsége hogy a védelem nélkül kiadott gameket ugy állitja be mintha ö törte volna meg.
Mert nem mindenhol tesznek rá védelmet.
-
StarForce 3.7 is cracked!!!!!!!!!!!!!!
bizonyíték:
-
keeper2 #1541 lalakov: az én kártyám nem említem, mert az régi már, mindenesetre, amit zoltang írt, az jó, és kapható is. Nekem is ugyanaz a sil 0680a chip van a kártyán, úgyhogy szerintem sok fejlődés nem történhetett ezekkel. Szerintem, amit néztél, az jó, mindenesetre, az sem rossz dolog, ha a boltosoknak erősen emlegeted, hogy nem vinyót, hanem optikait kell rákötnöd, így mindenképp olyan kell, ami ezt kezeli. Bár, tudom, hogy az átlag kisker eladó semmit sem ért a dolgához. Nálunk, a nagykerben sok olyan kiskeres van, aki közölte, hogy ne zargassuk a részletekkel, nem ért ő ehhez... Szép, hogy így be is vallják, hogy nem értenek a munkájukhoz... -

-
zoltang #1539 Igen. Én az IDE-1-ére dugtam a két optikait, telepítettem a silicon chip XP illesztőprogiját és kész (talán újraindítás sem kellett). A bootolás lassabb lett, mert a kártya mindig sorba felismeri a rákötött eszközöket a gépindításnál. -
Csak át kell dugni, telepíteni a drivert és kész is? -
Köszi. -
zoltang #1536 Nekem az, IDE vezérlő ATA133 Raid PCI kártyám pontos típusa:
Sunix 3710 (IDE ATA133 2 channels PCI Card with RAID 0/1/0+1), Silicon Image sil0680 chippel szerelt, tökéletesen kezeli az optikai meghajtókat, kb 5000 Ft.-ért vettem.
Ha jól emlékszem, akkor innen a SiI 0680A WinXP driver vant fent, de adnak hozzá cd-t is. [Szerintem ez van telepítve: SiI0680/0680A 32-bit Windows RAID Driver 1.0.1.7 1/24/2005 139 KB] -
Találtam egy ilyet: SUNIX ATA133 RAID vezérlő SNX-3710 Br.:5678 Ez jó lehet?(http://www.partnercomputer.hu)
keeper2: Köszi, ezzel csak az a gond, hogy mivel nem értek hozzá bármit rámsóznak :( . -
júj de izgulok vajon a következő sf-os game fog-e menni juj :D -
Erről a KOH programról nem is halottam, hogy rohadna meg. 
-
keeper2 #1532 Nem tudni pontosan, avval számol, hogy ha nem ide optikai van a gépben, akkor is el kell indítaniuk valahogy a progit (most nem a daemon módszerre gondoltam). Pl. ha van ide és scsi optikai a gépben, akkor ha scsi-sben van a lemez, megad egy hibakódot, ami azt mondja, hogy rakd át a lemezt az ide-sbe, de ha nincs ide, akkor elfogadja scsi meghajtóból is. Tehát, szerintem a daemon egyszerűen beleesik az egyéb szabványú optikai meghajtókba, főleg, hogy ő is scsi felületet emulál, így valószinűleg teljesen elhiszi a sf, hogy az egy scsi optikai meghajtó. Így gondolkodva van esélye a daemon pro-nak, hogy az elhitesse, hogy ő egy eredeti ide optikai (persze, egy idő után felismerik majd a daemon fájljait és az emuláció nevét, de pl. ez utóbbit egy picike szakértelemmel bárki átírhatja neki szimpatikusra, és akkor lőttek az ily módon való detektációnak) Amellett, ha frissítik a sf-ot, akkor frissíteni kell a daemont is, és csak azt kell kideríteni, hogy melyik részét figyeli, és ezt mindig módosítani kicsit. Persze, túl durva emuláció figyelést sem valósíthatnak meg, a KOH program azért bukott hatalmasat, mert megkövetelte a felhasználótól, hogy játék indítás elött lépjen ki a daemon-ból, és aztán ő szó nélkül letörölte a fő dll-jét, így nem lehetett újratelepíteni sem, de elindítani sem (hacsak nem csináltál a .dll-ről backupot). Szóval, ebbe jól bele is bukott, mondván, nem törölhet kérdés nélkül más legális programokat a gépről semmi rohadt játék. -
Dodo55 #1531 De miért van az, hogy ha nincs optikai meghajtó, akkor az emuláltat elfogadja? -
zoltang #1530 Remélem minél későbbi SF. verzióban fogják a RAID win.-ben való tiltását észrevenni (remélem soha). Azonban nem is értem, hogy nem tették bele ebbe a legújabba, jelen esetben a "RAID tiltást" figyelő programrészt. Ez logikus lépés a "warezostól", hogy ezzel a tiltással fog próbálkozni, ha már a RAID vezérlőt is figyeli a védelem. Szerintem az SF fejlesztők biztos figyeli a "hálót" - főleg a Daemon Tools fórumát - az újabb "fejlesztési tippekért". -
keeper2 #1529 Az még nagyon jó dolog, ha csak le kell tiltani a raid kártyát, ugyanis az egy totál egyszerű művelet, jó egy éve is ezt kellett csinálni, csak akkor még nem a raid vezérlőt, hanem a sima ide vezérlőre kötött eszközöket, és emellett emulálgatni starfucker-rel. Az lesz a probléma, ha a raid kártya windowsos letiltása mellett is látja az eszközöket rajta. Bár, egy raid kártyát akkor is sokkal jobb sokszor kihúzogatni, mint egy ide kábelt, mivel ott megvan az esélye, hogy a sűrű kábelezgetéstől elgörbül az egyik ide tüske.
Lalakov: ha raid kártyát akarsz beszerezni, figyelj oda, hogy olyan legyen, amelyik az optikai meghajtókat is kezeli, mivel ezeknek elsődleges feladatkörük a vinyók kezelése (természetesen raid-sorokban elsődlegesen), az csak egy plusz, ha az optikait is rákötheted -
Newfronter #1528 Mi már csak a jó öreg DT csapatában és esetleg a release csapatokban bízunk :)
Ez igaz hogy egyre több kiadó köt szerződést az SF-el :(
Sajnos MO.-on nagy szívfájdalmat jelent a warez hiánya ha így lesz. Mennyivel jobb lenne, ha az lehetne hogy mindenkinek ott virítana a polcán az eredeti gamma, de hát sajnos még kilátás sincs hogy ez változni fog. :(
Megveszünk 1-1 játékot, ami nagyon fontos, de a többit nem vehetjük meg. Sok másért kell fizetnünk... de ez már mindenkinek ismerős, csak az az elszomorító hogy az államnak nem ez a véleménye, hanem a warez felszámolása, pedig ezt lehetne másképp, és akkor fel se kellene számolni, hanem magától megoldódna a dolog.
-
sajnos ennek épp az ellenkezője igaz... már folynak a tárgyalások... minden jelentősebb kiadó szerződést fog kötni velük... -
a 17 és 20. vezeték közt vágd át az ide kábelt
-
tombl100 #1525 Kösz!
De az az érdekes hogy minden más program fut gond nélkül csak a Starforce Nightmare nem!!!!!!!!!!!!!!
Kevésbé radikális ötlet?