2886
Starforce
  • Evogordon
    Hát az eléggé érdekes hogy nemindúl lehúzással
    1. feltelepíted
    2. lehúzod az IDE kábeleket
    3. daemon tools 4.03-ba beilleszted
    4. játsz

Vagyis nekem ennyi!
  • sorrow
    Tudna valaki segíteni:

Honnan lehet letölteni a sdrvup.exe-t A Splinter Cell 3(ameriakai verziós)-at szeretném elindítani nForce2-es alaplapon, az IDE és tápkábeleket lehúztam de nem elég neki.
    Az sfcure és az SFAFSb.exe fut a háttérben, de 2-3 percig ellenőrzi a lemezt, majd kidobja hogy serial gondja van.

Esetleg az .mds fájl lenne rossz nekem egy 4kb-es van.

Az a Szép, hogy kb 3 hónapja már sikerült elindítanom és végigvinnem, most meg szívat.

Köszönöm.
  • grebber
    War on Terror StarForce 3.6.10.07.
  • mucsácsó
    PC Game ISOs Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (c) Atari DEVIANCE 45x50 MB

DEViANCE megint darál...asszem visszazökken a régi kerékvágásba megint :)
  • EvilDevil
    Hát igen... tartok tőle, hogy deviance se találta föl még a spanyol viaszt...
  • grebber
    Majd ha kiadják angolul a Stalin subwayt vagy akár a Toca 3-at sokminden kiderül!
  • mucsácsó
    vagy Trackmania(3.5) + eXtreme (3.6)...
    na majd...én látom előre, hogy ebben az évben ki lesz ütve az SF csúnyán, csak nehogy jöjjön vmi új védelem...
  • Evogordon
    Arról beszélünk hogy jó lenne ha rájöttek volna egy trükre a feltörő csapatok amivel tudnak akármilyen starforce-ot ütni!!!!
  • grebber
    Amugy érdekes hogy a többi gamet miért nem törik lehet hogy nem tudják még mindig.

Csak megemlítek párat!!

GT Legends 3.6.10.03
    GTR - FIA GT Racing Game 3.4.50.01
    Worms 4 3.5.05.03
    X3 Reunion 3.5.10.06
    Cold War 3.6.10.03
    World Racing 2 3.6.10.03
    The Suffering: Ties That Bind 3.5.10.01
    Prince of Persia: The Two Thrones 3.6.10.06
  • Serpa
    ez vmi beugratás? ^^
  • grebber
    Rainbow Six Lockdown StarForce 3.6.10.07
  • Evogordon
    Hogy hogyan lehet feltörni a starforce-ot :D
  • Serpa
    mire is?
  • Evogordon
    Remélem hogy rájöttek valamire :D
  • zoltang
    Van már itt valami újabb: RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE (1.99MB) [deviance nfo van mellékelve]

Ezen a progin pontosan milyen SF van? Csak nem rájöttek valamire?
  • mucsácsó
    nemhát...
  • EvilDevil
    Az a Crack nem a Deviance crackje!!!
  • mucsácsó
    ez vmi paraszt rls sztem :D
  • grebber
    Hehe nem is 3.7-es a védelme hanem 3.6-os.
    Remélem a Toca 3-nál kiderül.

Deviance verzió a RS:Lockdown-nál tökéletesen megy ?

Mert a crackjénél ez van :

RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0 [ENGLISH] *DEMO EXE* NO-DVD/FIXED EXE (2.07MB) *NOTE: This file is the Demo EXE, and so far seems to be working up to Mission 4, please read the .nfo for more info on this.
  • Boroskóla
    Úgynéz ki nem neked volt igazad,szerencsére.DEVIANCE Rulez
  • gamerman01
    Szerintem igen is valódi!!!!!
    Akkor már csak a POP3 meg még pár játékot kéne feltörni!(meg persze ami majd starforce-al jelenik meg)
  • EvilDevil
    hm nagyon érdekes... ha ez valódi törés, akkor Deviance megtalálta a StarForce
    ellenszerét :)
  • Newfronter
    A DEVIANCE a szívemhez nőtt. :)
  • Örm
    2006-02-14 PC Game ISOs RAINBOW SIX LOCKDOWN (c) UbiSoft DEVIANCE 77x50 MB
    Ezek szerint lehet törni az SF védelmet ! :)
  • mucsácsó
    akkor biztos :) eddig csak CLONECD van :)
  • grebber
    Na most minden kiderül kijött a Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown Sf3-al szerintem az új 3.7-es van rajta DVD-s persze.

Na ha ezt töri Reloaded/Deviance akkor örülhettek ha nem akkor nekem volt igazam.
  • zoltang
    Feltörhetné pl.: a DVD-s X3 Reunion-t is, azon csak SF 3.5.10.06 (1.3 javítással) verzió van.
  • zoltang
    Visszavonom az előzőeket. Mint kiderült a javítás telepítése nem sikerült múltkor, mert a telepítő a c:-re teszi kérdés nélkül (nekem nem a win partícióján van a játék). Tehát ahova másolja a fájlait onnan áthelyeztem a valódi könyvtárba, és így már tényleg 1.01 lett. A védelmet nem frissíti. Jók a törések is.

Tehát cd-s SF 3.7.13.00 védelem, törhetőnek néz ki.
  • zoltang
    Valam gond van a 2. töréssel. Sikerült letöltenem őket, csak az exe-t kell kicserélni. Nálam az 1.01 javítás is fent van, így az 1.01-es töréssel próbálkoztam először. De ez nem megy vele, el sem indul. Ha az 1.0 törést másolom be, akkor viszont elindul, de a verziószám visszaesik 1-re.
  • zoltang
    Itt már fent van a két törés, de nem bírom leszedni innen: http://gamecopyworld.com/
  • zoltang
    Megvan a Winter Challenge *Update 1.01* törés is Deviance-től.
  • EvilDevil
    Hülyeség... tök mindegy hány cd szerintem... és tuti hogy itt se törésről van szó... sajnos :(
  • mucsácsó
    háát, sztem azért nem való védetlenből, de abban van vmi viszont hogy 1CD-s
  • zoltang
    Szerintem csak, azért tudhatta "megcsinálni", mert ez a progi 1CD-s. Így is azonban az 1cd-s SF3.7-ket úgy néz ki, hogy lehet törni. (Ha nem valami "védtelen" verzióból van a exe, stb.)
  • mucsácsó
    DEViANCE is megcsinálta.............:
  • Dodo55
    Hallotam olyanról, hogy bizonyos új sf verziók, csak először, vagy az első pár alkalommal kérnek ellenőrzést, aztán hosszabb időközönként néha megint kérnek ellenőrzést.
  • Danecay
    Nálam egyre érdekesebb a helyzet ezzel a Star Force védelemmel. A GT Legends ami az A-Ray Scanner szerint StarForce 3.6.10.03 védelemmel van ellátva nálam már úgy is elindul, hogy nem csinálok semmit a parancsikonra való duplán kattintáson kívül. Úgy értem se Starforce Nightmare, se külön CD node tiltás, se kábellehúzás a meghajtóról és RAID-es megoldásról sincs szó :D lol Ez mitől lehet? Tapasztalt már valaki hasonlót? Ahhoz képest, hogy eleinte alig bírtam működésre bírni, csak egy csomó variálás és sokszori próbálkozás hatására, elég kezesbárány módjára viselkedik a védelem. Normális esetben nem is próbáltam volna elindítani a játékot a szükséges előintézkedések megtétele nélkül, csak az történt, hogy mellékattintottam és véletlenül a GTL-t indítottam el a kívánt alkalmazás helyett. Persze én is csodálkoztam mert abban a hitben voltam, hogy a meghajtóm nincs letiltva sem lehúzva és azonnali ellenőrzés után erről meg is bizonyosodtam.

Vélemény?
  • Halfer
    FAiRLiGHT-ról nem tudtam h elkapták őket :'( de ezúton akkor megkösznöm nekik a FEAR-t :DDD
  • mucsácsó
    HOODLUM-ot se felejtsük el azért...ügyesek voltak nagyon nagyon ők is, gyorsak is télleg...csak elkapták őket :( RiP
    meg FAiRLiGHT is nyomta rendesen...de ugyanaz lett a sorsuk...
  • EvilDevil
    A Reloaded-et a Deviance-ból kivált tagok alapították(csak annak mondom aki még nem tudná )

de szerintem is jelenleg a Reloaded az elsőszámú csapat... elég csak a karácsonyi játékáradatra és a StarForce dolgaikra utalnom...