2886
Starforce
-
DJviolin #1644 Egyik haverom azt mondta, hogy két starforce-os másolásvédelmű játéka volt fennt, és a két másolásvédelem kisütőtte egymást, és mindkettővel tudott játszani. :) Valakinek esetleg hasonló tapasztalata? -
Már tavaly nem is tudom mikor kértem, hogy nevezzék át a topikot!! UJJABBAN A MODERÁTOROK NEM CSINÁLNAK SEMMIT!!! -
zoltang #1642 LockOn: Flaming Cliffs Patch version 1.12a
ITT !!! :))) -
Nem kellene már átírni a topic címet 3.7-re?
-
zoltang #1640 Gyanús nekem, hogy a Lock On 1.1 Flaming Cliffs clone-ja nem jól lett elkészítve (hiába van *.mds és *. mdf). Azonkívül az nfo-ban az szerepel, hogy Protection: None. Ez csak az alap (1. cd) 1.01-ra igaz! A 2. cd-vel (1.1) jön az SF 3.4.xx is. Ennek a BC warez-csapatnak ez a 4. "játéka", szóval elég kezdők. -
zoltang #1639 Nem tudom, hogy az új SF mit tud, mivel - érthetetlen okokból - az alapverziójú Loc On 1.1 Flaming Cliffs sem megy, amin csak SF 3.4.xx volt.
Észrevétel:
Eddig a Wintersport Pro 2006 (Starforce 3.7.13.00) védelem ellenőrző ablakán az volt kint, hogy Frontline Pro verzió. Ahogy az újabb védelem felkerült - egy gépindítás után -, lekerült a PRO toldalék az ablak fejlécéről. (Mi köze a Lock On védelmének [Starforce 3.7.13.01] a Wintersportéhoz? Nem tudom.)
Még valami. A Wintersp. védelme PRO maradthatott, mert ő az ellenőrzést azzal kezdi, hogy megnézi a RAID -et (tegyem be egy másik meghajtóba a lemezt, írja).
A Lock On 1.12a-án csak sima FrontLine lehet, mert ő nem erre ír ki hibaüzenetet (hibás lemez stb.). -
Ha lehuzással meg akkor semmi gond még!! -
szegab #1637 Az az itt hol található? :) -
Newfronter #1636 Ugye nem fekteti meg a DT-t? -
zoltang #1635 Itt a legújabb SF. A Lock On 1.12a javítás az 1.1-et (3.4.77.00) tuningolta StarForce 3.7.13.01-re. :( -
zoltang #1634 Igen az SF 3.7.xx már figyeli a RAID-et is, de elég a win.-be letiltanom a RAID kártyát és kész nem látja újra a védelem a cd/dvd-t.
A Lock On Gold Flaming Cliffs-t senki sem próbálta? -
És mi köze a StarForce-hoz? Az a játék Securomos... -
Manual #1632 Toca 3 3.7-es védelemmel van.Ez már a Raid kártyát is felismeri?
Mert nekem eddig minden ment(Raiden vannak a cd-romok),de most a Toca valahogy nem akar menni! -
Király! -
Hello!
Már ehhez is van crack!
2006-02-19 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB -
zoltang #1629 Lock On Gold Flaming Cliffs (c) UbiSoft *CLONECD* Group: BC
nfo
Valaki próbálta ezt a nemrég megjelent sfclone-t?
Ha felrakom az alaprogira (1.01-nek nincs védelme) a Lock On 1.1-t (Unofficial Add-on "Flaming Cliffs") akkor települ egy régi SF (StarForce 3.4.77.00 detected) védelem is. Innentől nem megy a játék, nem fogadja el a cd-t. DT4.03HE-vel, és lényegében lehúzott CD/ DVD-kel (RAID).
Nálam eddig SF 3.2.xx-től a 3.7.13.00-ig minden elindult. Gyanús, hogy egyáltalán jó-e a 2. alcoholos cd-kép (ennek a BC csoportnak pedig volt már, pár "tört" programja)?
-
Mi az, hogy menni fognak? Mindig menni fognak, csak le kell húzni... Bár nekem most a GTR 1.5-ös patchel tiltással simán megy. GTL meg eredeti, szóval az is simán megy....
-
Chameleon game Starforce 3.6.10.06 sehogysem indul :( -
kaszacska #1626 GTR 1.23-as patchel van, a GTL pedig alap 1.0. Rakhatok rajuk tovabbi patcheket? Menni fognak? -
kaszacska #1625 Tulajdonkeppen eleg a tapbol kihuzni? Mert en regen probaltam, de ugy emlexem hogy nem volt eleg. Most meg megy minden WR2,GTR,GTL. -
szerencsére én olyan gémeket tolok most amiken nincs védelem. alant említett nagyobb (és király) játékokat meg végigtoltam, szal most szabad a pálya az írómnak is meg a játékoknak is!
-
Gyureszka #1623 a progit honna nszedhetem le? -
Engem sem érdekel csak megjegyzetem.Én mindig lehuzom a meghajtót. -
Enegm igazából nem is éredekel hogy van e crack vagy nincs mert én nekem ez a játék nem kell a másik meg az hogy nekem van beszerelve egy kűlső kapcsoló amit ha lekapcsolok leválasztja a tápról a romokat... -
Egynelőre nem is lesz jó sokáig! -
Newfronter #1619 De még mennyire, már reggel bemásoltam a Toca topikba. :D
Várjunk a crackre.... -
-
PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB
ajjj....megelőztetek :P -
Toca_Race_Driver_3_SFCloneDVD-MiRROR
Egyenlőre még nincs hozzá crack, starforce 3.7-es -
gondolom az újakkal vannak elfoglalva, nem a régiekkel, most hogy kijött a toca race driver 3, gondolom ellesznek ezzel egy ideig -
persze, ez is igaz... -
Ezel nem értenék eggyet mivel van még pár game aminek hasonlo a védelme a feltört sf-esekéhez és azokat mégsem törték fel. -
OOPS I, RELOADED DID IT AGAIN! :DDD
amúgy sztem Grebber ezek már nem lacáznak, ezek télleg törik becsületesen...és nem a patcheket/védelem nélküli verziókat használják ki :D -
nem, van SF rajta, 100% :)
én sokat nyomtam az iTWINS-essel, és SF-es a patch ugyanúgy... -
2006-02-17 PC Game ISOs Worms 4: Mayhem (c) Codemasters RELOADED 32x50 MB
Na ez lol most vagy a patch amiket kiadnak a gamekhez azon nagyon ratyi az SF vagy reloaded rájütt a régi sf lényegére vagy a patchen egyátalán nem volt semmilyen védelem :D vagy vagy. -
Előbb a régieket törjék fel. -
Sajnos szerintem is csak álom marad!(de nagyon szép álom
)
-
szép álmokat
-
Az lenne a legjobb ha most már az összes folyamatosan megjelenő starforce-al ellátott game-t rögtön CRACK-elve tennék közzé a neten!!! 

-
pedig már ép tememettem őket... erre meg aktivizálták magukat :)