2886
Starforce
-
a Crashdayen, valamint a Tycoon City New York -on milyen S7 van? -
Addig jó amig olyan gameket védenek le ami engem nem érdekel :D -
keeper2 #1682 Bár, a hibaleírás nem arra utal, de azért hátha alapon megpróbálhatnád kihúzni a raid kártyát, és úgy indítva, fene sem tudja, az is lehet, hogy látja már úgy is a meghajtót, csak hülyeségeket ír ki. Nem valószinű, de egy próbát megér.
Azért, arra lennék kíváncsi, hogy mi alapján azonosítja a védelem a daemon-t. Végülis, nem lehet túl sok lehetősége, valószinűleg a registry tartalmazza a daemon által létrehozott meghajtó azonosítóját, és akkor ezt módosítva lehet másként feltűntetni a meghajtót. Ilyen módszerrel akár kis módosításokkal rendszeresen ki lehetne adni az újabb verziókat. Esetleg, próbáld meg a daemon-ban a meghajtó set device parameters részénél átírni az azonosítókat, hátha csak szimplán ezen kódok alapján ismeri fel a virtuális meghajtót a védelem.
Amúgy, azt nem értem, miért nem próbálkoznak mások is a sf driver feltörésével? A crack-ek mindig a program indítófájlját módosítják, hogy az ne keresse a sf védelmet a lemezeken, az egyetlen kivétel a cossacks 2 volt, amelyiknél azt az egyedi módszert válaszották, hogy a sf windowsba települt drivereit törték fel, így végülis nem kell minden megjelenő programot törni, elég csak az újabb sf verziókat kezelni, az jó lesz minden ezt használó vagy annál régebbi verziójú progihoz. -
zoltang #1681 Most már lehet újra izgulni, idegeskedni az új SF miatt. Ugyanis kijött az 1.02-es javítás a Wintersport Pro 2006-hoz. StarForce 3.7.13.01 detected (Mint a LOCK ON 1.12a-án.)
A 3.7.13.00 (1.0, 1.01) még ment RAID tiltással, elfogadta az Alcohol clone-t a DT-ben emulálva, de ez már sehogy sem akar sikeresen túllépni a CD ellenőrzésen. Érdekes módon, ha nem tiltom a RAID kártyám, akkor ez nem írja ki - úgy mint az előző SF xx.13.00-ás verzió-, hogy tegyem be a lemezt egy másik meghajtóba. Ez egyszerűen NEM MEGY.
Failed to identify the disc in drive. Insert a licensed disc.
Úgytűnik ez már kiüti a DT4.03HE-et is. Elérkezett újra az pont, hogy frissülni kell a DT-nek. -
3-an leírtuk ugyan azt :D -
Mert pl valamelyikhez adtak ki olyan patchet ami bkavar a starforce-nak meg van olyan hogy a demónak az exe-jévgel megy a játék és a többi és a többi... -
úgy hogy a patchelés gyengíti a Starforce-os védelmet... persze azt is játékja válogatja, na meg van olyan játék is ami "kamu törés", egy Starforce mentes változatból van a crack..
pl a Crazy Frog Racer német nyelvű verziója Sefedisc-es, az angol viszont Starforce-os... reloaded fogta a német verzió exe-jét feltörte és azt mellékelte az angol változathoz, persze ezt nem verik nagydobra :)
-
Vélhetően a patch-ben találtak valami gyengeséget, amit kihasználtak. -
Hello!
Lehet, hogy hülye kérdés de miért van az, hogy ezeket feltudták törni:
Worms 4: Mayhem SF. 3.5
Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown SF 3.6
Viszont a régebbieket:
King Kong szintén SF. 3.6
Prince Of Persia The Two Thrones szintén SF 3.6 ezeket meg még nem?
-
L.A Rush Protection: StarForce 3.7.12.05 -
keeper2 #1674 Nekem semmi problémám nf4 alatt sem a sf-al, igaz, jobb sem lett tőle semmivel (mármint a védelemre értve), tehát, szerintem semmi befolyással nincs erre. -
ok köszi. csak gépfrissítés van a láthatáron (amd64). de ha nem biztos akkor még marad a "jó öreg barton" :) -
keeper2 #1672 Nem hinném. Korábban nekem nf2-es, most pedig 4-esem van, és emlékszem, néhány hónapja még itt ment a rémhírkeltés, hogy nf4-es chipsettel nem lehet elindítani a sf játékokat. Úgy tűnik, most már a téma kezd megfordulni, most meg arról indul a pletyka, hogy az nf4 jobb ehhez... -
lehet hogy láma a kérdésem, de van vmi összefüggés a starforce és az nvidia nforce között? vagyis hogy tegyük fel nforce4 chipkészletű alaplapoknál egyszerűbb elindítani a gammát mint egy nforce2 esetén ??? -
szivesen :) -
Polgárőr #1669 köszi ! -
Polgárőr #1668 stoval nem tom mi lehet ! -
Lehet hogy az alcohol zavar be ha úgyse megy töröld az alcoholt meg állítólag ha van fent a gépen clondvd akkor sem indúlnak a starforce os játékok. -
uninstalláld aztán daemon4.03-al telepítsed aztán le a kábeleket és nézd meg hogy megy e. nincs jobb ötletem -
Polgárőr #1665 nem megy mi lehet a gond? -
Polgárőr #1664 És meg is probáltam hogy kihuztam a kábeleket de akkor sem ment -
Hát nézdmeg hogy ha lehúzod az ide kábeleket megy e a game. -
Polgárőr #1662 De nekem már fel van telepítve én alcohol 120 al telepítettem fel ! -
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=Download&id=81 -
Polgárőr #1660 és a daemon 4.03-at hol lehet letölteni ?
-
daemon 4.03 al feltelepíted aztán kihúzod a kábeleket és nyomhatod neki! -
Polgárőr #1658 Stiasztok letöltöttem a Toca Race Driver 3 -at és nem tudom hogyan kell elídítani megmondanátok hogy ez a starforce hogyan kell használni ? -
Töredezettségmentesítőről és Registry karbantartó/pucolóról halottál már? A Bootidő tényleg növekszik egy idő után, de a drasztikus emelkedést el lehet kerülni a fent említett dolgok használatával..
A lassan 1.5 éves Winem 25 másodperc alatt bebootol, pedig én is telepítgetek fel nem egy progit... -
Végre leért nekem is ez a ToCA-RD3,(már nagyon kíváncsi voltam erre az új védelemre) hát ez a SF3.7 is megy nálam lehúzás nélkül
.
A történet a DT4 topicban visszaolvasva található. ASUS P5LD2 alaplap a király!!!
-
keeper2 #1655 Ok. hogy nem cseszi el a mechanikát, de az elektronikáját könnyen hazavághatja, gondolj csak arra, hogy amikor húzod le, akkor mire lejön a kábel, jó eséllyel jópárszor érintkezik-majd nem érintkezik-majd újra... Ez egy elég nagy terhelést tesz az eszközre, ami netán nem teszi tönkre, ellenben az élettartamát nagyban csökkentheti, hiszen itt is akkor van a legnagyobb terhelés (és áramfelvétel), amikor áram alá kerül az eszköz.
A sata 2 optikai meghajtóval egyetlen probléma van csak: én még nem láttam ilyet. Bár, anno olvastam a hírekben, hogy 2004 nyarán jön ki az első sata 1-es dvd író (samsung vagy toshiba gyártmány, már nem tudom), mindenesetre, azóta totál csönd lett e téren. A sata 2 csatoló azért lenne erre jó, mivel ebben benne van a hot swap képesség, amit röviden úgy lehetne jellemezni, hogy olyan, mint a pendrive. Eredetileg mondjuk vinyókhoz lett ez kifejlesztve, hogy vinyócseréhez ne kelljen leállítani a gépet. -
Dodo55 #1654 Tegyél tele egy windowst 300 féle progival, használd 4 hónapig(ennyi idős most az én winem), közben telepítgess, törölgess progikat, és utána kíváncsi vagyok hányszor alszol el bootolás közben...
Winreinstall meg szóba se jöhet, mert gondolom te is belefáradnál míg feltennél minden olyan progit, játékot ami nekem kell + megcsinálnád azokat a testreszabásokat amikkel kényelmesen tudom használni a gépemet. Szóval marad a lassú bootolású, de kényelmes, minden szükséges dolgot tartalmazó windows. -
Dodo55 #1653 Hát vinyót én se huzogatnék menet közben, de egy optikai meghajtónak nincs olyan komoly és mindenre érzékeny mechanikája mint egy vinyónak. De ha windows nem veszi észre a lehúzást, akkor mindegy. Sata 2-őset azt mondod lehet? A windows érzékeli is a leszedést/visszarakást sata2 esetén? -
keeper2 #1652 Menet közben nem ajánlott lehúzni a meghajtót, egyrészt mivel bootoláskor a windows már felismerte, így valószinűleg a sf is fogja "látni", amikor belenéz a registrybe. Másrészt, elér rossz hatással van az eszköz élettartamára is, lévén ezek még nincsenek felkészítve a működés közben való eltávolításra. Bár, ismerősöm már csinálta meg rackkel, úgy, hogy túlélte a vinyó, de én nem merném megtenni, pedig szervizes vagyok... Csak usb-s és sata 2-es meghajtókkal ajánlott ilyet tenni. -
Vagy csak Védelmek... -
Nem Starforce 3.7-re kéne, hanem pl Starforce védelem-re vagy simán Starforce-ra -
Thx.
A te kérdésedre válaszolva, nem ajánlott menet közben lehúzni, mert fizikailag is baja lehet, másrészt nem fogja elfelejteni a meghajtót, ergo a StarForce is látni fogja. (én próbáltam 1x) -
De sokáig tart ki-be kapcsolni... -
Dodo55 #1647 Szabad úgy lehúzni/visszadugni meghajtót, hogy a gép be van kapcsolva? Tehát ha visszadugom akkor felismeri újból, vagy újra kell indítani a gépet? Azért kérdezem, mert még nem próbálkoztam lehuzogatással, és ha lehet bekapcsolva is, akkor ne kapcsolgassam feleslegesen ki-be a gépet.
ati2002: 3. kérdésedre: A meghajtó tápkábelének + kábelébe(asszem a piros) kell tenni valamilyen kapcsolót, tehát úgy kell bekötni a kapcsolót, hogy a + kábel(eke)-t szakítsa meg. Szerintem tök mindegy milyen a kapcsoló, mert én egy fali villanykapcsolót egyszer rákötöttem egy karácsonyfaégőre, és működött(elméletileg is 100% hogy működnie kell, mert karácsonfaégő meg a kapcsoló is 220-as). Aztán ugyanezt a kapcsolót rákötöttem egy ceruzaelemre, meg egy kis körtére, és ugyanúgy kapcsolta, pedig egy csak 1.5 volt, tehát ebből arra következtettem(akkor még kb 10 éves lehettem amikor ezt csinálttam, és nem értettem annyira az elektronikához), hogy tökmindegy mihez való a kapcsoló, mindent vinni fog, ha a kábelek, kapcsolók elbírják az adott áramot. Persze ezt mostmár kísérlet nélkül is tudnám, de akkor még nem tudtam, hogy mindegy -e milyen kapcsolót mihez kötök. Szóval a lényeg: vegyél egy kapcsolót, ami elbír 12V-t, és a tápkábel piros drótját szakítsd meg vele. -
Amúgy nekem is lenne egy-két kérdésem:
1. A TRD 3 lehúz-mountol-megy, ugye?
2. Rack-be be lehet rakni a dvd-írót? (a lehúzásnál normálisabb megoldás lehetne)
3. Milyen kapcsoló létezik a meghajtó egyszerü lekapcsolására / áramtalanítására?
(hogy tudjam már egyszer végre full összerakni a gép házát, fixre, hogy ha kicsit is, de csendesebb legyen, stb. -
Az ilyen "haverom azt mondta..." dumáknak már régóta nem hiszünk, egyébként nem hiszem, hogy a StarForce védelem tud sütni
, amúgy meg simán mehet egy gépen két SF-os game is, ha a meghajtók le vannak húzva, stb...