Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PxE
zugyátok mi a faszság ha már 1 feltörtek akor a töbit miért nem tudgyák???Pls colin2005 vagy toca2 ???ehejet csinálják ezeket a baromságokat huzd le esz meg eeszt nekem soha nem menek!Ezek a jatekok ha ninsen müködö crack!!LoL már a sok görénybe legaláb csokentenék az áraikat a játoknak ne 10000 röl induljon 1 uj játék Lol már + ot a Wow esetében a havi 6000 fasz ki van ezekellll 😄<#rinya><#nezze>

ATI POWER!!!!!!!!!

Schwarz
pff... 200mA 5V-on? <#idiota>

Mi az a windows?

Ha le van húzva a meghajtó, kevesebb áramot fogyaszt, tehát még haszon is. xD 😄SASD
mucsácsó
SF a nagy looser védelem xD <#idiota><#idiota><#nyes><#vigyor>
de ennyire szükségetek van a meghajtókra?<#rolleyes>
mondjuk nekem is lenne néha, de mostmár nekem az alaphelyzet, hogy le van húzva mindig, és max hónap végén visszadugom, ha kell, és megint lehúzom...
joh, most crackeltek SF-es game-eket, de ez még aztán nem jelenti azt, hogy minden elkövetkezendõ SF-es is fel lesz törve, de mindenbizonnyal cloneok örökké lesznek xD
DAEMON TOOLS 4eva<#hehe><#hehe><#eljen><#eljen><#eljen>
grebber
Hát indulj ki a régi sf-es gamekbõl amiket a mai napig nem törtek fel crackesen.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Hát akkor majd tényleg meg kell madj csinálni azta a kis kapcsolót hogy fizikailag leválasztja az IDE kábeleket.

EvilDevil
"Mint ismeretes, a három éve debütált StarForce másolásvédelmet eleddig nem sikerült normális módszerekkel feltörni, és nagyon úgy néz ki, hogy a játékfejlesztõk megtalálták azt a rendszert, ami gátat szab az évtizedek óta hatalmas pénzkiesést okozó kalózkodásnak. Az UbiSoft már az összes játékát eme hardveres védelemmel látja el, s a sok helyen felbukkan hírek szerint közeljövõben elõre láthatólag az összes komoly kiadó szerzõdést köt a StarForce használati jogára"

ez nem jó hír... de sajnos várható volt <#szomoru1>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Halfer
hát a pop3 és a king kong az 3.6. gondolom arra még nincs elõrejelzett megoldás. nekem ment az ide lehúzással és még 2 progival, de most hirtelen nem. cd-key baja eddig is volt, de próbálgattam (persze ugyanazt a keyt, ezért nem értem) és 3x-ra elfogadta. most meg egyáltalán nem. az uj alcohollal ment, a dt4-be tallózva keres keres majd ujraindul a gép. ez azért furcsa... ötlet?

Namco Museum 50th Anniversary (c) Namco RELOADED
PROTECTION .......: Starforce 3.5
...
4. Copy over the cracked executables located in the /Crack directory on the
CD to your install dir.
...
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=101200

Akkor az SF 3.5 végre tuti törhetõ...
lalakov
Minden játékhoz jönnek ki patchek egyszer, nem?
Serpa

[HUN]FaTaL
jöhetne a CRC2005, trackmania sunrise, world racing2, worms4

http://goo.gl/gd6Zi5

Duddits
Így van! Nézd meg! Szinte az összes játék ami az elmúlt napokban jött ki, az patchelt...

Serpa
aha
errõl már én is hallottam.

EvilDevil
Egyik torrent oldalon olvastam, hogy csak azokat a Starforce-os játékokat tudja törni reloaded, amihez már jópár patch-et kiadtak..(lásd Toca 2 és Ufo Afterhock) és ezáltal "gyengült" benne a védelem... illetve pl a Hammer and Sickle orosz verziója nem tartalmaz Starforce-ot, míg az angol igen...

tény hogy a legutóbbi 20 Starforce-os játékból csak kb 5-öt tört fel a Reloaded...

Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy csak speciális esetekben tud törni Reloaded, függetlenül attól hogy hányas Starforce verzió...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

grebber
Protection: Starforce 3.6.10.03 talán van még remény 😄

Serpa
UFO Aftershock (c) Cenega

01/2006 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Starforce 3.6
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Simulation

3.6 kilõve Reloaded által,
hacsak nem volt már korábban?
jöhet a POP ...

Duddits
Serious Sam II-rõl ne is beszéljünk! Reloaded nem tört rajta semmit! Csak mellékelte a patch-et meg a demo exejét amivel elindul...

grebber
Látom nforce-on.Már csak MW és Fifa kell. 😄

[HUN]FaTaL
serious sam 2 megtörve, nfs mw pedig safedisc4 és asszem fifa2k6 is sd4

Duddits
Nem. <#wink>

Egy ismerõsöm megpróbálta már menet közben kihúzogatni a rack-et, és õ ajánlotta is ezt a megoldást, mert nem ment tönkre bele a meghajtója (bár õ is csak lehúzta még, vissza nem rakta menet közben), ellenben én azt mondom, ha nem vagy totál õrült, inkább nem próbálod ki. Számtech nagykerben szervizelek, úgyhogy azthiszem van már tapasztalatom a meghibásodások terén. Mellesleg, induláskor detektálja a windows a rákötött eszközöket, így könnyen meglehet, hogy (mivel a menet közbeni lehúzást nem detektálja) a sf azt fogja kiolvasni a rendszerbõl, hogy ott van a meghajtó és majd vadul próbálkozik olvasni azt, ami nem fog menni. A rosszabb következmények a következõk lehetnek: a lehúzással zárlatot idézel elõ, elfüstölöd az optikai meghajtót, netán a tápot (hidd el, nagyon érdekes és vicces dolog amikor egy táp elfüstöl, ha pont úgy fogod ki, hatalmas durranás, hatalmas füstfelõ, netán még a többi lábra is kiszaladhat igen nagy túláram, ami rossz esetben majdnem az egész gépedet tönkreteszi, illetve levágja a házban a biztosítékot. Sõt, már láttam olyan tápot is, amiben a molex csatitól a tápig a 4 kábel teljesen szétolvadt, és egyben szilárdult meg. Ha egy ilyet kifogsz, akkor akár téged is megcsaphat a 230. Amit itt leírtam az csak szélsõséges eset, nem túl valószinû, a legvalószinûbb, hogy minden túléli, de azért nem kizárt, hogy ilyen történik, minél többször csinálod, annál nagyobb az esélye, úgyhogy azt javaslom csak az erre felkészített eszközöket huzigáld le menet közben (pl. usb, hot swap kompatibilis vinyó...)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>😉
Evogordon
Remélem ebben az évben feltörik a starforce 3.6-ot 😄

grebber
Ez komoly??Nem csak a demórész lesz igy játszahtó??

Schwarz
egyébként sem az áram ráz, hanem a saját izmaid <#hehe>

Mi az a windows?

Duddits
Serious Sam 2-re van megoldás crack terén... Föltelepíted a játékot, patch föltelepít, demó exe-je rámásol és indul is. <#wink>

vki
Engem amúgy sem ráz az áram. Fater villanyszerelõ <#vigyor3><#banplz><#wilting><#falbav><#wow3><#integet2><#bdead><#guluszem1><#csodalk>

ACER Aspire 5738ZG

grebber
Na Reloaded rendületlenül töri a securom 7-et igaz 3 game még várat magára: Fifa 2006,Serious Sam 2,NFS Most Wanted.

[HUN]FaTaL
hát ha leéget egy transformátort akkor a 230😊

Duddits
<#nevetes1><#hehe>

berlinboy6329
miért van az h lehúzok mindent,kapcsolgatok disablézok minden szart image mount Szesz-be és kér vmi büdös, meg fos labelled CD-keyt a TM:sunrise.Tud vki adni 1 et?eredetit v crekkeltet mit bánom és csak mûxön.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Melyik áram rázza meg? a 12 Volt v. az 5? Nem a tápon belül kell turkálnia 😄

steam, origin: ACE_hun

[HUN]FaTaL
valószínûleg árt neki lol hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?😄 meg majd az áram is megráz azt nézhetsz rofl

vki
Valaki próbálta már úgy ezt a meghajtó lehuzogatós módszert, hogy a Windows futása alatt huzogatták a tápkábelt? Ha nem, akkor ez vajon ártana a gépnek? Mert ugye, míg az SFN-ben disable cd, disable node, disable ata (én így csináltam) végig megy, addig simán lekapom az oldalát, és lehuzogatom a tápmadzagot.

ACER Aspire 5738ZG

Evogordon
Nem tom de nekem se mükszi azóta az azureus :S

[HUN]FaTaL
pro van sztem sima lenne már rég feltörték volna

vki
GO RELODED, GO!!!!!

Apropó! Az lehetséges, hogy az SFN-rel sokáig tiltatom lefele az IDE vezérlõt, akkor szétb@xa az oprendszert? Mert legutóbbi rendszerem csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni. Újraraktam, de egyenlõre még nem mertem a régebbi folyamatot megcsinálni.

ACER Aspire 5738ZG

grebber
Worms 4-en sima 3.5 ös SF van vagy 3.5 pro??

Mert Reloaded most feltört két 3.5-ös gamet.

Serpa
csak így tovább ...

grebber
Meg hogy tudja-e törtni már kiderülhet hamarosan hiszem van 3.5-ös SF3-as game pl alap Cross Racing meg a Bet on Soldiers is,meg a Worms 4 is.

grebber
Jaja pont ebben a pillanatban akartam én is irni ezt😄

Crazy Frog Racer (c) CDV (nfo)
PROTECTION .......: Starforce 3.5

1. Unrar.
2. Install the patch.
3. Copy over the cracked executable located in the Crack dir to your
install directory.

4. Play the game.

Reloaded már az 3.5 sf-hez is tud cracket?
grebber
Nem necces lehetetlen egyenlõre 😞

mucsácsó
az necces lesz....tod ott a Brothers in Arms: Earned in Blood SF 3.6-jának a nagy nagy törése 😄ASSDDD ami kb a régi brothers in arms-nak az átnevezett exéje 😄DD
grebber
OFF:

Reloaded újabb 2 securom 7-es gamet tört meg.
Hát nagyon úgy néz ki rájött a megoldásra.

Már csak 1 feladat van hátra sf3.6 😄

urbijoe
valamelyik ki se jön

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Duddits
Volt, hogy egybõl kijött...

hmhm
lál
SF es játékok crackes változatai mennyi idõvel az elsõ release után szoktak kijönni?
unom ezt a szart @

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

grebber
Ja de 3.6-os SF3-at nem tudja törni 😞 senkise. Mármint crackesen.