Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
futtatás--->regedit parancs...

Halfer
kösz, megpróbálom!
nagyon ki vagyok amúgy, mert eddig ment kb 3 hónapig és akkor raktam fel a dt4-et. most a 4.03 van, akkor az alcohol uninstall, sfcure driver uninstall, viszont a registry-be mivel kotorjak ha nem megy így? <#szomoru1>

mucsácsó
na...már ott a baj, hogy Alcoholt használsz...és volt elõtte sfcure...
DAEMONT TOOLS 4 tökéletesen viszi, még az SF 3.7-et is!
csak az a lényeg, hogy lehetõleg friss rendszerre rakd fel, ami még nem látott Alcohol 120%-at és sfcure-t...és CloneCD-t fõleg nem!!!
de megpróbálhatod: letörölsz mindent, amit feltett az Alcohol: unistall, registybe belekotorsz kicsit...aztán, tedd fel a Daemon 4-et, húzd le a az optikai meghajtó(ka)t, és adj neki...megy tökéletesen 😉
Halfer
na itt is megkérdezlek titeket! hátha többet tudtok,elvégre ez SF topik!
eddig nekem szuperul ment pl a pop3 és a king kong lehúzással és alcohollal, meg még a 2 sfcure segédprogi (king konghoz pl nem kellett az). amióta a dt4 fent van, azóta nem megy. dt4-el meg egyáltalán nem sikerül, már alcohollal sem. ha letörlöm ott marad a dt4 a registryben pl ha az zavar be, szal ez sem megoldás. szerintetek azóta miért nem mehet egy sf-os játék sem?

mucsácsó
jah, ez az engine...elég gázos tud lenni, igaz én még nem nyomtam ezzel a Stalin Subway-jel, de amit teljesen ugyanezzel az engine-nal, és ugyanezek a fejlesztõk csináltak, az a Hellforces, azzal nyomtam, ami viszonylag egészen jól ment...30-80 fps, de néha elkapta az akadás, pl nagy tûzben, füstben...amúgy nem annyira rossz ez a kis engine, sokmindent tud 😊 csakhát sokan panaszkodtak hogy gépigényes...nemtom, nekem 6600-am van, vitte azért végülis...
grebber
Hát annyi szerintem hogy nincs optimalizálva mint manapság nagyon semmi 😞 de amugy nekem tetszett a demó csak kurvára akadt.

Next PC upgrade: 2022

Halfer
jajj én a demoval játszottam és sztem egy csõd ...

grebber
Elvileg simán elindul irták nforce-on másrészt jó kis FPS.

Most csak azért szeded le, hogy megnézd indul-e, vagy a játékra is kíváncsi vagy? 😊

EvilDevil: Elkészül az, csak ugye nem úgy megy, hogy amit elgondoltak az simán fog menni. Ez természetes hogy a számítástechnika világában vannak késések.. Csak ne adják fel!
EvilDevil
én már abba sem vagyok biztos hogy egyátálán elkészül.. már május óta várunk rá..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

grebber
The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD én már szedem is 😄 csak lassan jön de szarok bele.

Én is látom az egyik torrent oldalon az SFClone verziót, csak ugye német verzió. De ha van SFClone akkor az indul is DT4-el, no para!
Szerintem jó esély van rá, hogy az új sf a válasz a daemon 4-re ill. sfcure-re (mármint én is csak a te hozzászólásodból hallottam róla elösször, de ez logikus, hogy ha kijön egy a védelmet emuláló progi, akkor a védelem új verziói ezt lehetetlenítik el)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

mucsácsó
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚJ SF<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#mf3><#guluszem1>
nembaj...DT rulla, DT rulla <#idiota><#idiota> remélem emuzza....mert különben megint rossz idõszakok várnak ránk...
Halfer
szerintem sem fogja kezelni a DT Pro a starforce-os cuccokat. erre még JÓ SOKAT kell várni hogy ne kelljen húzogatni.

vmi megmondaná hogy a dt4-el miért indul a gép ha ilyen gammákat indítok. és csak néha ... alcohollal+sfcure segédpr. fasza. na akkor ez miért van?

Duddits
Nem tudom miért "isteníti" mindent a DT Pro-t... Még nem is biztos, hogy kezelni fogja... Ne igyunk elõre a medve bõrõre...

Akkor megnyugodtam. Ott kezdõdne a baj, ha nem indulna el sehogy.
Nekem nincs meg ez a progi, de láttam belõle Alcohol SFClone-t. Nem tudom mennyivel szemetebb, mint a SF 3.6. Az tuti, hogy itt is le kell húzni a CD/ DVD IDE kábeleit.
Jöhetne már a DT Pro, aminél már nem kell az IDE kábeleket macerálni egy SF játék indításához.
Kezeli a DT4?
EvilDevil
tök mindegy mert egyik verziót se lehet törni,,, csak kivételes esetben 😞

Itt van már az újabb SF verzió.

The Stalin Subway DVD-Version - Copy protection: Starforce 3.7.12.01
Halfer
nekem a dt4-el indul újra, de sehol sem kaptam választ

Udv! Lefagy a gepem ha deaktivalom az optikai meghajtokat, probaltam starfuckal es sfn-el is. Mi lehet ez?
Erre nem tudok biztos választ adni, függhet attól is hogy hanyas starforce.

Nekem a Cross Racing és a Trackmania is megy úgy, h elindítom a SF Anti File System Blockert, ott Start, aztán SF Nightmare-ben Disable node, disable CD, disable ch2. Mert nekem csak a DVD író van a kettes csatornán. Visszcsinálni ugyanígy, csak fordított sorrendbe. Ha elcseszed a sorrendet, azonnal fagyik a gép. 😊
Szerinted más eredeti starforce-os játékok fognak mûködni, vagy azok is fognak szarkodni?
Hát használj hozzá, amúgy nem lenne baj ha még nem raktál volna fel nem eredetit, az tuti hogy a starforceos játékok csak akkor indulnak el (legalábbis emuból) ha kb 5 másodperc az ellenõrzés, ha sokáig vár akkor nállam mindig a kódra panaszkodik pedig nem az a baja mert ha egy karakterrel elírom akkor rögtön jelzi.

De ez azért elég durva, hogy cracket kell használni egy eredeti játékhoz.
De most olvastam, hogy egy magyarosítással kiküszöbölhetõ a crack által okozott fagyás az autó beállítások menübe lépéskor.
Lehet, mert volt már 1 nem eredeti Trackmania Sunrise fent.
Ilyet én is tapasztaltam pont ugyanígy, nem az a baj hogy volt már nem eredeti starforceos game a gépeden?

Itt van egy kép is:
A #1398-al kapcsolatban nem tud valaki valamit?
Ilyen szemét lenne ez a starforce, hogy még eredeti lemezt se fogad el?
mucsácsó
hátjah...az csúnya volt kicsit....legalább akkor adtak volna ki egy másik SF 3.6-os törést, és akkor elhisszük hogy télleg törték, és nem csóró BiA-nak a lopott, átnevezett, beletúrkált .exe-je =/
grebber
OFF: SPITFIRE team jól tolja nem is lop á 😄

Bezzed Reloaded mindent kiad sajátjaként én a BIA 2 miatt durciztam be rá.

Duddits
Így van!

A videokártyámhoz adtak egy Colin McRae Rally 2005-öt, ami ha jól látom starforce-os. Indításkor kért újraindítást, újraindítottam. Aztán kérte a dvd -n lévõ kódot, beírtam. Utána elkezdett ellenõrizni, a dvd meghajtóm ledjét úgy villogtatta, hogy az majdnem kirepült a helyérõl(a dvd-t, meg csak cicergette). Ez tartott 5 percig, addig 100%-os processzorhasználattal ment a gép, majd kiírta, hogy a kód nem jó a dvd-hez. Utána elírtam direkt a kódot, akkor az elején szólt, hogy nem jó a kód, tehát amikor jól írtam be, akkor az elején nem volt vele gondja, csak a végén 5 perc várakoztatás után rinyált érte.

1 óra keresgélés után talátam egy cracket, de azzal meg gyakran fagyott a játék.

Lehet hogy köze lehet hozzá: Régebben letöltöttem a TarckMania Sunrise-t, és próbáltam sfcure és sfnightmare segítségével elindítani, de akkor ugyanígy 5 perc ellenõrzés után kiírta, hogy a cd nem licenszelt.
EvilDevil
már többször is el lett mondva, hogy Starforce törhetetlen!!! Amik fel lettek törve azok mind patch-elt gémek... vagy olyanok amiknek pl német vagy orosz kiadása nem tartalmaz starforce-ot és abból vette Reloaded a cracket...

Csak egy példát mondok a Crazy Frog Racer angol verziója starforce-os, a német Safedisc 4.6-os... fogta a reloaded a német verzió exe-jét, feltörte és azt mellékelte a gémhez... tehát szó sincs itt starforce törésrõl...

Halfer
pop3 és a king kong. de van amikor meg megy a king kong, ezért nem értem. másnál is volt .. és van rá vmi megoldás?

Örm, sztem nem kezeli az SF védelmet még egy jó darabig semmi sem 😊

Örm
Hello!
A most megjelent Daemon Tools 4.0.3 már kezeli lehuzogatás nélkül a SF védelmet?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
melyik game-nél van így? ez a Worms 4-nél és a Prince of Persia 3-nál elég sok emberrel elõfordult...
Halfer
nekem miért resetel magától a gép ha dt4-ben indítok (meghajtó lehúzva) egy starforce-os gémet? checking közben újraindul 😄 jó,mi? miért lehet?

mucsácsó
mármint lehúzás nélkül éted? amúgy megy minden vele, a 4.00HE-vel is...mindefaxa vele, csak lennt kell lennie a meghajtóknak, ennyi...
Evogordon
Bírnám ha mûködnének rajta a SF 3.6-os gamek 😊

kijött az új Daemon-tools
SF-rõl viszont semmi hír benne sajna

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

grebber
ITT érdeklõdj DVD írás topic.

Csak egy (részben)ide vágó kérdés:Ki ismeri a DVD X Copy programot?Ezzel állítólag bitre egyforma lemezt lehet másolni az eredetirõl.(be is tiltották a forgalmazását ha jól tudom)
mucsácsó
mert újabb StarForce gecis védelem van rajta....mert a Toca 2-t, meg ezeket, nem volt nagy show törni, de gondolom amikre te gondolsz, azok a "töbiek", azokon mind SF 3.5 vagy 3.6 rohad...de csak szólok hogy felkészülhet mindenki a legrosszabbra, mert mostmár télleg, megnézitek, minden játék StarForce-os....és sztem ebben az évben szinte csak SF-esek lesznek majd a gameek, meghát SafeDisc 4-esek, kiadófüggõ...Ubisoft pl csakis csak StarForce-ot rak, de az EA áltaban SafeDisc 4-et...szal így értettem
PxE
Tudom de ha ezekhez van a töbihez miért nincs???HMMM

ATI POWER!!!!!!!!!

Duddits
Mind a kettõhöz van crack... <#beka3><#nyes>