2886
Starforce
  • Halfer
    berakni a lemezt! (eredetivel nem lesz gond :DD)
  • Lest4t
    Lehet már volt a fórumban, de nagyon jó lenne ha valaki leírná lépésről lépésre, hogy mi a teendő a következő hibaüzenetnél(virtuális meghajtó) : "Insert the Splinter Cell Chaos Theory PC DVD disc into another drive then press retry" előre is thx
  • robie18
    Bocs, hogy csak most, lehet, hogy már nem is nézed a topicot, de csak most tévedtem erre felé. Egyszer még régen amikor én is szenvedtem a jó öreg StarForc-al uez volt a problémám. Mérgemben visszadugtam a cd kábeleket, kikapcsoltam a gépet. Pár óra múlva visszamentem netezni, és poénból kipróbáltam. És ment! Ha azt eléred (sfcure-val, sfnightmare-el), hogy ha a cd meghajtók ki vannak húzva és serial hibát dob ki, akkor ha visszadugod a cdket működni fog. Nekem ment, aztán vettem egy dvd írót és azóta meg se mukkan... :(
  • keeper2
    Úgy tűnik, nálam is az .msd volt a hibás. Megvolt eddig is, és jól be is jött vele a program, de valamiért csak tizede akkora volt, mint a neten fellelhető többi .mds Letöltve egy másikat már hibátlanul ment vele.
  • Szpisti
    Igen! Köszi! Így már működik! Örök hála!
  • Szpisti
    Köszi. Megpróbálom...
  • Duddits
    dE!! Az a baj!
  • zoltang
    Itt van 2 mds a GT Legendshez. Próbálkozz!
    Az mds fontos!
  • Szpisti
    Ez a kód van meg mindenhol mindenknek... Mármint a warez változathoz...
    Ezért nem is értem, miért nem megy... Esetleg nem lehet az a baj, hogy nincs az .mdf fájlhoz egy .mds fájl?
  • keeper2
    Azért, nem olyan egyértelmű a válasz. Nekem pl. ugyanaz a gondom a world racing 2-vel, ellenben, mindenhol utánanéztem, ugyanaz a kód volt csak meg minden embernek, amit én is használtam.
  • zoltang
    Most már indul a Star Wars Empire at War 1.02 (SecuROM 7.00.00.0157) simán AntiSecuROM nélkül is. (az extra emulálásnál bekapacsoltam a felső két pipát is)

Csak az SF 3.7.13.01-el nem bírkózik meg az új Alcohol nálam.
  • Duddits
    Saját magad megválaszoltad...
  • Szpisti
    Srácok, nekem miért nem akar futni a GT Legends, mikor a Toca3 simán fut lehúzott CD/DVD kábellel, DT4.03-al? (valami olyasmit ír ki, hogy a Disc Key nem egyezik a lemezzel...)
  • ati2002
    Tudom vaze, inkább örülj, hogy már tudja az A120 is azt, amit a DT4. :DD
    Én örülök, mert így nem kell DT4, az A120-at írásra is használom.
  • grebber
    DT4-el is :D
  • ati2002
    Toca Race Driver 3 pöccre indul.
    Gondolom akkor az összes többi régebbi is.
  • Newfronter
    Hát igen, itt már csak egy IDE emulálós DT segíthet...
  • zoltang
    Más védelemmel:

SecuROM 7.00.00.0157 Star Wars Empire at War 1.02 - kell hozzá ugyanúgy a
    AntiSecuROM
    SecuROM 7.00.00.0006 Crashday - simán megy :)
  • zoltang
    Gyorsan teszteltem az új alcoholt fentlévő pár SF-es progival. WinXP PRO SP2, lényegében (raid) lehúzott cd/dvd, semmilyen sfcure stb. nem használtam, a DT4.03HE (kikapcs.), és az Alcohola-al emuláltam (RMPS-t bekapcsoltam).

X3 1.3 (FrontLine Pro? 3.5.10.06) - fut
    GT Legends 1.1 (FrontLine Pro 3.6.10.0) - fut (egy picit tovább ellenőriz mint a DT4.03HE-vel)
    Wintersport Pro 2006 1.02 (FrontLine 3.7.13.01) - ezzel sem megy :(

Az Alcohol feltesz valami iSCSI-t is. (Eszközkezelőben: VAXSCSI Controller)
  • ati2002
    Na Toca 3 install, kb fél óra, rebootnál lehúzás, majd próba.
  • ati2002
    szedem
  • grebber
    Alcohol 120% 1.9.5.3823 /NEM TORRENT/
  • Newfronter
    Szerintetek ebben javítottak valamit az emulálásnál? Mert itt csak bugfixeket látok inkább.
  • ati2002
    Torrentről nem töltök. Csak lesz valami "normális" link is.
  • grebber
    Alcohol 120 1.9.5.3823 torrent fájl.
  • zoltang
    Van "letölthető" verzió. :) (isohunt)
  • ati2002
    Ha lesz letölthető verzió, én szívesen kipróbálnám a Toca 3-al, mivel most raktam újra az XP-t. Linket pls.
  • zoltang
    Alcohol 120% 1.9.5.3823 (2006-02-26)(info)

UPDATE Virtual Drive engine.
    UPDATE Alcohol Command Launcher and Shell Extension Context Menu to support image files with Unicode file names.
    UPDATE Language translations
    FIX a rare incompatible problem with some external racks (Firewire and USB) while burning media.
    ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at http://www.alcohol-soft.com/devsupp/
    FIX some minor bugs reported by users.
    ADD Win64Bit compatibility.
    FIX DEP (Data Execution Prevention) conflict problem.
    UPDATE 9 Improved. DPM for DVD media.
    ADD Upgrading system
    ADD log timestamp as the format user has set in their system.
    UPDATE Help Files
    ADD Selected speed logging during dumping image
    UPDATE Improved reading\writing engines

Vajon ez tudja emulálni a SF 3.713.01-et? Egyáltalán elbánik az újabb SF-ekkel is?
  • AdaKiller
    jahh, elég érdekes lesz ha így elindul....
  • grebber
    LOL ezt a baromságot hol halottad?
    Nekem a Splinter Cell 3 ezért nem ment mert nem volt mds.
  • Dodo55
    Meghalás kábel LOL. Tudom hogy eredetileg IDE akart lenni, de a DIE meghalást jelent.
  • Peck
    nem kell ....átnevemz ozt kész :) levettem mint SFclone de nem megy...pedig lehúztam az DIE kábelt és akkor se...
  • grebber
    Kell egy mds is.
  • Peck
    Sziasztok,lenne egy problémám....StarForce 3.7.12.05 a L.A.Rush ezzel a védelemmel van ellátva és se a Starfuck,se a SecuROM nem töri át....mit tegyek?Van hozzá alpból egy .mdf (CD1,indító) és egy .bin (CD2)..előre is köszi!
  • Szpisti
    Ez a TOCA3-nál bejött: Igaz, hogy nekem csak PATA vinyóim vannak, de az a megoldás, hogy kikapcsolva lehúztam a CD/DVD meghajtókat, majd így indítottam el a gépet, DT 4.03-al bemountoltam a Toca3-at (ALL OPTIONS ON) installoztam, aztán simán elindult. De a GT Legends nem akar így elindulni, azt írja ki, hogy nem egyezik a Disc Key a lemezzel.
  • zoltang
    Lehúztam az RAID kártyáról az optikaiakat és úgy sem jó. Ugyanazt írja ki, amit eddig. Amit kiír az szerintem arra utal, hogy a DT-t látja. Ha látná a CD/DVD-t, akkor azt írná ki - mint a 3.7.13.00-nál -, hogy tegyem be a lemezt egy másik meghajtóba.

Átírtam a paramétereket is (Vendor, Model), de nem számít az SF-nek. Szerintem ez a beigért "nem emulálható SF" verzió (legalábbis egy ideig). Itt már csak az új DT kiadása segíthet, vagy egy újabb sfcure (a régi 'k' verziójú sfcure-val is próbáltam). Az SF 3.7.xx-es játékok most már erre az 3.7.13.01-re fognak frissülni egy javítás telepítésénél.

Kipróbáltam a Wintersport Pro 2006-t az 1.01-hez "kiadott" Deviance töréssel is. Ellenőrzés nélkül elindul, de hogy stabil-e a játék az előző verzió exe törésével, azt nem tudom.
  • Schwarz
    a piroson 5V van, a 12V a sárga vezeték. ha az 5öt szakítod meg megszűnik létezni a meghajtó, mivel a win kb másodpercenként kérdezgeti a meghajtókat lehet ezt zokon venné :-) a meghajtólistában valszeg benn maradna, de az sf kétlem, hogy bármit is tudna vele kezdeni táp nélkül :-) nameg nem biztos, hogy egészséges dolog vezérlő 5V nélkül a 12Vot rajtahagyni.

inkább az ide kábel olvasás vonalát kell szakítani (persze ezt sem menet közben, hanem kikapcsolva, vagy reset gomb nyomvatartása közben), mint anno a floppylock nevű ketyere hiúsította meg az engedély nélküli floppyhasználatot :-) így az sf próbálkozhat olvasni
  • Halfer
    esetleg a Tony Hawk's American Wasteland-hez nem tudtok törést? remélem sietnek vele
  • gamerman01
    A Crashday törve:2006-02-25 PC Game ISOs Crashday (c) Atari RELOADED 41x15 MB
  • grebber
    Ha jól tudom a CrashDay-en: SecuROM 7.00.00.0003