Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régebben, amikor fent volt az Alcohol, akkor a Daemon 3.47-tel probálkoztam elinditani a Trackmania Sunrise-t. nem ment. késõbb a DT 4-gyel probálkoztam, és le is huztam a meghajtokat. ugyanaz lett az eredmény. nem ment.
tegnap letöröltem az Alcohol-t, és az optikai meghajtókat RAID vezérlõ-kártyára tettem, azért, hogy ne keljen lehúzogatni õket. feltettem DT 4.03-mal a Prince Of Persia The Two Thrones-t, és elindult. aztán megpróbáltam a Trackmania Sunrise-t az eXtreme kiegészitõjével, de nagyon sokáig ellenõrizte, és ujbol a cd key-re hivatkozott.
lehet, hogy a Trackmania azért nem megy, mert régebben próbálkoztam vele, és nem ment?
ha valaki tud nekünk segiteni, azt megköszönnénk 😊
2006-01-29 PC Game ISOs Rugby Challenge 2006 (c) Hip Interactive RELOADED 44x50 MB Securom 7
Next PC upgrade: 2022
de hát vannak biztonyítékok, hogy nincsen elkapva..legalábbis a teljes csapat 😊 még jó...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nem kell ide crack csak legyen mindig megoldás.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Faterx: bocsi az off-ért, de hozzátenném az aláírásodhoz, hogy tényleg egy tõrõl fakadnak, viszont az a háttér, amelyik ezeket kitalálta, és létrehozta, jelenleg a demokráciák hátterében mûködik, és hasonló terveit szövögeti azóta is.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
tiltott eszközöket használtak a SFesek...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A "nem telepít drivereket a windowson belülre", elvnek ellentmond az is, hogy ha felraksz egy progit, majd késöbb egy régebbi védelmût raksz fel, akkor az már nem kér újraindítást, ellenben, ha azt raknád fel elöbb, akkor kérné... Valamint, miért van akkor szükség a starforce remover-re, ami a program uninstallja után leszedi még a drivereket (ez letölthetõ a sf készítõk oldaláról is, csak épp, ha játszani akarsz, akkor ahhoz elöbb visszainstallálódnak ezek a driverek). De ha ez kell, akkor utánnaolvasok, pontosan mely fájlokat is telepít a sf, és hova. Valamikor jó egy éve már olvastam errõl, csak már elfelejtettem.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
pl.: a GTR - FIA GT Racing Game 1.0 verzión - StarForce 3.4.50.01 van, majd
az 1.5 javítás után - 3.4.77.00 lett.
a Silent Hunter III 1.0 - Starforce 3.4.71.19
a legutolsó 1.4b javitás után - StarForce 3.4.76.00
"StarForce FrontLine: itt a másolásvédelem új verziója
<2006. január 20. @ 19:43 - Berkenye>2006. január 20. @ 19:43 - Berkenye>
A StarForce digitális másolásvédelmekkel foglalkozó, orosz székhelyû vállalat bemutatta FrontLine védelmi rendszerének legújabb, 3.07.013-as verzióját, amelyet várhatóan a nagyobb játékok hamarosan patch formájában építenek bele az ilyen védelemmel ellátott játékaikba. Az új verzió még erõsebb védelmet biztosít az CD/DVD emuláló programok ellen. Állítólag (egyelõre) egyetlen olyan emuláló sem létezik, amely ki tudná játszani ezt, beleértve a Daemon Tools 4-et is.
A Gameguru Mania szerkesztõje személyes véleményébõl az olvasható ki, hogy nem ért egyet az ilyen szigorú másolásvédelmi eljárásokkal, mert az igaz, hogy ezek megállítják a kalózokat, de a legálisan beszerzett játékok is gyakran nem akarnak elindulni a túlzott védelem miatt, ez pedig jelentõsen csökkenti a vásárlási kedvet.
Továbbá azt javasolja, hogy az StarForce-os játékokat minden esetben 'korlátozott vendég módban' (limited guest user mode) telepítsük, az ahhoz a felhasználói fiókhoz tartozó mappába. Ha pedig a program telepítõje megtagadná a telepítést, esetleg újraindítást kér, az azt jelenti, hogy valami olyasmit akar a rendszerben módosítani, amely teljes hozzáférést igényel. Márpedig a játékoknak erre elvileg nem lenne szüksége. Több megmozdulás is indult már a szigorított másolásvédelmek ellen, egyelõre sikertelenül..."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20047
Azok a kurva f*** ruszki fejlesztõk!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Daemon Tools 4 be beteszed lehuzod a cd/dvd romjaidat és play.
Remélem azért a Daemon-t is frissítik majd (vagy kijön végre a DTPro), és mire a DTM Race Driver 3 megjelenik, ez a védelem is kezelhetõ lesz. Talán visszajön az sfcure.
"StraForceV3.07.013!
A játék világ „kedvenc” védelmi rendszere a StarForce egy új verzióban lett elérhetõ. Az új V3.07.013-nak köszönhetõen a készítõk szerint már a Deamon 4.0-val sem lehet majd emulálni az eredeti játék lemezeket, így kényszerítve mindenki, hogy vegye meg az eredeti játékot. A védõk tehát léptek, most a támadókon a sor, a csata pedig nem ér véget, míg játék készül."
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
kösz mindenkinek a segítséget