Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Lalakov: ha raid kártyát akarsz beszerezni, figyelj oda, hogy olyan legyen, amelyik az optikai meghajtókat is kezeli, mivel ezeknek elsõdleges feladatkörük a vinyók kezelése (természetesen raid-sorokban elsõdlegesen), az csak egy plusz, ha az optikait is rákötheted
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Ez igaz hogy egyre több kiadó köt szerzõdést az SF-el 😞
Sajnos MO.-on nagy szívfájdalmat jelent a warez hiánya ha így lesz. Mennyivel jobb lenne, ha az lehetne hogy mindenkinek ott virítana a polcán az eredeti gamma, de hát sajnos még kilátás sincs hogy ez változni fog. 😞
Megveszünk 1-1 játékot, ami nagyon fontos, de a többit nem vehetjük meg. Sok másért kell fizetnünk... de ez már mindenkinek ismerõs, csak az az elszomorító hogy az államnak nem ez a véleménye, hanem a warez felszámolása, pedig ezt lehetne másképp, és akkor fel se kellene számolni, hanem magától megoldódna a dolog.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
De az az érdekes hogy minden más program fut gond nélkül csak a Starforce Nightmare nem!!!!!!!!!!!!!!
Kevésbé radikális ötlet?
"Sunix's 3710 ATA133 PCI Card with Silicon Image chipset solution...". Mivel nincs az alaplapomon RAID vezérlésre lehetõség, ezért van ilyen PCI-os vezérlõre szükségem.
Számítástechnikával foglalkozó boltokban árulják ezeket a "kártyákat". 😊
A StarForce 3.7.13.00 tehát a legújabb.
steam, origin: ACE_hun
Az A-Ray Scanner felismerte:
StarForce 3.7.13.00 detected -> ...\Wintersport Pro 2006\protect.dll
StarForce detected -> ...\Wintersport Pro 2006\WinterApp.exe
A cd feltelepítése után ez a szép ablak fogadott: AZ SG, MIÉRT TILTOTTA LE A KÉPEK LINKELÉSÉT A KÉPFELTÖLTÉS.HU-RÓL? A hu elõtt le kellett hagynom a pontot, mert máshogy nem engedte!!!
http://kepfeltoltes hu/060205/SF_3.7.13.00_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ebbõl kiderült, hogy a FRONTLINE PRO van rajta. (Már mindenen a pro verzió van?)
A játékot a DT4.03 HE-vel emuláltam. Nálam az otikai meghajtók a húzgálások elkerülése végett egy PCI RAID IDE vezérlõn vannak.
Tapasztalat:
Eddig az sf 3.6.xx-ig, így simán (lehúzás nélkül) ment minden. De már ez a szemét védelem a RAID-et is figyeli, ezért le kellett tiltanom a win.-ben kártyát, hogy ne vegye észre a védelem a dvd meghajtókat. Nemsokára visszajön a "húzgálós" idõszak? 😞
A játék 1 cd-s, és nem kért kódot. Ezért talán a védelem nem olyan szívós, mint a DVD-n lesz majd, pl. egy nevesebb programnál (TRD3, GTR2 stb.). Sajnos már megint fejlõdött az SF valamit. 😞
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck><#zavart1>#zavart1><#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2><#circling>#circling><#taps>#taps><#vigyor1>#vigyor1>
ACER Aspire 5738ZG
Volt szó róla, hogy az újabb védelmet már a DT4 sem tudja emulálni.Azt hittük hogy egy idõre megint olyan lesz a védelem, melyet nem lehet kijátszani.
Erre itt ez a release:NFOrce
Itt meg rajta van az SF oldalán lévõ másolásvédelem és mégis viszi a DT4. Úgy látom tévedtek az SF-esek ebben az ügyben.... hmmm...
Na de ugyebár tudjuk hogy nemsokára itt az SF 4.0, vajon tudjuk-e majd emulálni és hogy mit lép a DT....
de mindenesetre SF BEKAPHATJA!!!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Hahahaaha bekaphatja az SF, cumi!! <#nyes>#nyes><#beka3>#beka3>
Részlet az nfo-ból:
Release date: 03/FEB/2oo6 Ü Û° °Û° °Û Supplier ....: PLATiN TEAM
Release type: AlcoholClone ß² Û° °°Û° °Û² Cracker .....: PLATiN TEAM
Release size: 1 CD Ü Û°° °²Û° °Û° Packager ....: PLATiN TEAM
Û° °Û² °Û²
Requirements: Alcohol 120% ° Û°° ²Û° °Û° Rating ......: 1o/1o
Compatible Û°°°Û² °Û°
Multimedia PC ° Û²°²Û° °Û° Üß Ü
Winter Challenge a.k.a. Wintersport Pro 2006
This game is multilanguage: GERMAN / ENGLISH / FRA / SPA / ITA
Mehr Infos auf http://www.wintersport-pro.de/
.:Install Notes:.
Unpack, mount with Daemon Tools 4.x, install & play.
Use SFNightmare or unplug your IDE cd/dvd drive.
Protection : StarForce 3.7.13.0
Remélem ez a szuper Frontline Pro védelem, amirõl szó van.
Amit nem lehet DT4-el emulálni.
<#love11>#love11>
Wintersport Pro 2006
Copy protection: Starforce 3.7.13.00
Lenne egy BIG!!!!!!!!!!! problemem. Imádom a Gt Legends-et és eddig tudtam is vele játszani iTwins-es. Kapott egy vírust a gépem , nagynehezen sikerült kiirtanom , de azóta a Starforce nightmare nem mûködik! Eddig ha rámentél valami disable-re elkezdett dolgozni és megcsinálta, most bármelyikre megyek semmi nem mûkdik rajta. Leszedtem újra a nightmare-t és feltettem az eredmény ugyan az!!!!!!!!!!!!! Megõrülök! HA valakinek van ötlet nagyon hálás lennék ha megosztaná velem!
Addig is CSÁ!
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Halfer: a raid kártyás megoldás tökéletesen mûködik minden proginál, ami 3.7 elötti, kipróbáltam. A lényege, hogy ugyanúgy nem látja a sf, hogy van optikai meghajtó a gépedben, mintha le lenne húzva, vagy ha sf nightmare tiltaná.
Sajnos, 3.7 esetében nem tudtam még kipróbálni a hatását (sokan pedzegetik, hogy a 3.7 már ott is látja az optikait). Eddig csak a trackmania nationst találtam meg, ami 3.7-es védelmû, ami tökéletesen el is indult, csakhogy az egy olyan ingyenesen letölthetõ program, ami nem kér semmilyen optikai lemezt, így nem is értem, miért van rajta ez a védelem, hiszen, bár rajta a 3.7, de nincsen ellenõrizendõ lemez, amirõl megállapíthatná, hogy eredeti vagy sem. Lehet, hogy tévedek, de véleményem szerint annyit ér rajta a sf védelem, mintha ott sem lenne. Pedig nagyon izgatja a fantáziám, hogy igazak-e a pletykák, hogy a 3.7 látja a raid-et?
-Játék bemountol DT4.03-ba
-Starforce Nightmare indít
-Disable Node
-Disable CD
-Disable Node
-és még az én esetemben Sc. Master Off
és megy. Én is utánna vettem észre, hogy nincs lehúzva a DVD író 😄
Nálam vagy a boot.ini átírása hozott eredményt vagy a DT 4.03, vagy így a kettõ együtt, végül is a lényeg, hogy mûködik 😊
Nekem telepítve van az Alcohol 120% és a Daemon tools is. Mint már írtam lejjebb, ha a DT 4.0 ba mountoltam az image filet a védelem ellenõrzése közben úraindult a szgép, viszont ha az Alcohollal próbálkoztam ez nem fordult elõ, bár a játék sem indult el de mint kiderült nem az Alcohol hibájából.
Nálam a hibát az okozta, hogy a játék indítása elõtt futtatandó, az itw-tools\sfcure01\ mappában található !start.bat nem hajtódott végre, tehát akinek nem indulna a játék annak javaslom, hogy parancssorból futtassa a !start.bat filet (START menü -> Futtatás, ide beírni, hogy CMD és a megjelenõ ablakba belehûzni az említett filet majd ENTER)
Ha a következõ üzenet jelenik meg: „A szolgáltatás (StarForce Cure Driver (version 1.x)) sikeresen elindult” akkor nincs gáz, viszont ha valami olyasmi, hogy "System Error .1
Not correct function", vagy hogy nem hajtódott vére mûvelet stb. akkor a következõ a teendõ: Megkeresni a boot.ini file-t, alapértelmezetten a c:\ gyökérben van. Rejtett file így ha eddig nem lett volna akkor engedélyezni kell a rejtett és a renszertfileok láthatóságát, de ez a boot.ini elérhetõ a VEZÉRLÕPULT ->RENDSZER->SPECIÁLIS itt legalul ai Indítás és Helyreállításnál -> Beállítások -> Szerkesztés
Valahogy így kellene, hogy kinézzen: „multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /Execute=OptIn
A lényeg a "/execute=optin" -en van! Ha ez nálad "/noexecute=optin" írd át!!! Mást NE írj át a fájlban!!!!
Ha megvan indítsd újra a géped! Ha minden igaz mostmár végre fog hajtódni a !start.bat. Nálam ez volt az alapvetõ probléma. Ezek után jött a szokásos megoldás:
Starforce Nightmare:
Disable Node
Disable CD
Disable Node
+ az én esetemben Sc. Master Off
Mivel írtam, hogy telepítve van mid az Alcohol mind a Daemon Tools, ezért az Alcohol virtuális meghajtóját letiltottam az eszközkezelõben (nem tudom hogy van e hatással valamire) és a Daemon Tools 4.03-at használom.
Sok szerencsét!