Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamerman01
Szerintem igen is valódi<#mf1>!!!!!
Akkor már csak a POP3 meg még pár játékot kéne feltörni!(meg persze ami majd starforce-al jelenik meg)

EvilDevil
hm nagyon érdekes... ha ez valódi törés, akkor Deviance megtalálta a StarForce
ellenszerét 😊

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

A DEVIANCE a szívemhez nõtt. 😊
Örm
2006-02-14 PC Game ISOs RAINBOW SIX LOCKDOWN (c) UbiSoft DEVIANCE 77x50 MB
Ezek szerint lehet törni az SF védelmet ! 😊

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
akkor biztos 😊 eddig csak CLONECD van 😊
grebber
Na most minden kiderül kijött a Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown Sf3-al szerintem az új 3.7-es van rajta DVD-s persze.

Na ha ezt töri Reloaded/Deviance akkor örülhettek ha nem akkor nekem volt igazam.

Next PC upgrade: 2022

Feltörhetné pl.: a DVD-s X3 Reunion-t is, azon csak SF 3.5.10.06 (1.3 javítással) verzió van.
Visszavonom az elõzõeket. Mint kiderült a javítás telepítése nem sikerült múltkor, mert a telepítõ a c:-re teszi kérdés nélkül (nekem nem a win partícióján van a játék). Tehát ahova másolja a fájlait onnan áthelyeztem a valódi könyvtárba, és így már tényleg 1.01 lett. A védelmet nem frissíti. Jók a törések is.

Tehát cd-s SF 3.7.13.00 védelem, törhetõnek néz ki.
Valam gond van a 2. töréssel. Sikerült letöltenem õket, csak az exe-t kell kicserélni. Nálam az 1.01 javítás is fent van, így az 1.01-es töréssel próbálkoztam elõször. De ez nem megy vele, el sem indul. Ha az 1.0 törést másolom be, akkor viszont elindul, de a verziószám visszaesik 1-re.
Itt már fent van a két törés, de nem bírom leszedni innen: http://gamecopyworld.com/
EvilDevil
Hülyeség... tök mindegy hány cd szerintem... és tuti hogy itt se törésrõl van szó... sajnos 😞

mucsácsó
háát, sztem azért nem való védetlenbõl, de abban van vmi viszont hogy 1CD-s
Szerintem csak, azért tudhatta "megcsinálni", mert ez a progi 1CD-s. Így is azonban az 1cd-s SF3.7-ket úgy néz ki, hogy lehet törni. (Ha nem valami "védtelen" verzióból van a exe, stb.)
mucsácsó
DEViANCE is megcsinálta.............:
Hallotam olyanról, hogy bizonyos új sf verziók, csak elõször, vagy az elsõ pár alkalommal kérnek ellenõrzést, aztán hosszabb idõközönként néha megint kérnek ellenõrzést.
Danecay
Nálam egyre érdekesebb a helyzet ezzel a Star Force védelemmel. A GT Legends ami az A-Ray Scanner szerint StarForce 3.6.10.03 védelemmel van ellátva nálam már úgy is elindul, hogy nem csinálok semmit a parancsikonra való duplán kattintáson kívül. Úgy értem se Starforce Nightmare, se külön CD node tiltás, se kábellehúzás a meghajtóról és RAID-es megoldásról sincs szó 😄 lol Ez mitõl lehet? Tapasztalt már valaki hasonlót? Ahhoz képest, hogy eleinte alig bírtam mûködésre bírni, csak egy csomó variálás és sokszori próbálkozás hatására, elég kezesbárány módjára viselkedik a védelem. Normális esetben nem is próbáltam volna elindítani a játékot a szükséges elõintézkedések megtétele nélkül, csak az történt, hogy mellékattintottam és véletlenül a GTL-t indítottam el a kívánt alkalmazás helyett. Persze én is csodálkoztam mert abban a hitben voltam, hogy a meghajtóm nincs letiltva sem lehúzva és azonnali ellenõrzés után errõl meg is bizonyosodtam.

Vélemény?

Halfer
FAiRLiGHT-ról nem tudtam h elkapták õket :'( de ezúton akkor megkösznöm nekik a FEAR-t 😄DD

mucsácsó
HOODLUM-ot se felejtsük el azért...ügyesek voltak nagyon nagyon õk is, gyorsak is télleg...csak elkapták õket 😞 RiP
meg FAiRLiGHT is nyomta rendesen...de ugyanaz lett a sorsuk...
EvilDevil
A Reloaded-et a Deviance-ból kivált tagok alapították(csak annak mondom aki még nem tudná )

de szerintem is jelenleg a Reloaded az elsõszámú csapat... elég csak a karácsonyi játékáradatra és a StarForce dolgaikra utalnom...

ati2002
Nálam Deviance örökös elsõ marad. Amúgy egyetértek.<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Halfer
örülök hogy a RELOADED tovább dolgozik. megijedtem annál a hírnél mikor lefüleltek több európai csapatot és szóba jött a RELOADED. nekem abszolút kedvenc. meg a DEVIANCE van a 2. helyen. precíz munkát végeznek <#eljen>

grebber
ÁÁÁ na ez sirály khm fel is pakolom na.
Na csak adogassák a patcheket sorba a gamekhez jó az 😄

Ebben a verzióban az a patch amit ir az nfo az az 50MB-os?
Mert a 700MBosat nincs kedvem leszedni.

mucsácsó
de ez "csak" 3.5, azért nem írtam énsem 😄
de azért haladás...
EvilDevil
Higgyenek amit akarnak... bizd rájuk 😊

Mellesleg itt egy újabb game

Bet On Soldier (c) Digital Jesters - RELOADED
Protection: Starforce 3.5

Persze elötte patchelni kell... crack csak úgy mûködik, mint a TOCA 2-nél, meg az összes többi hasonló megoldású "törésnél"

Tehát ugy tünik a patchelt StarForce-os játékokat már tudják törni... és ez nem függ össze azzal hogy hányas Starforce... mivel van nem is egy 3.3 vagy 3.4 -es game amit máig se törtek fel...

Én is nagyon erõsen kétlem, hogy tényleg valós módon, a sf 7 védelmet sikerült hatástalanítania a rld csapatnak, inkább valószerûnek tûnik, hogy egy nem védett verzióból van, ahogy korábban evildevil és grebber említette. Ezt támasztja alá az is, hogy valahogy a korábbi pár verziónál sem nagyon jöttek törések, valamint ez a feltört 3.7-es pedig valami ismeretlen vacak. Nem teljesen értem, hogy ha képes feltörni, akkor miért mindenféle noname huszadrangú progin mutatja ezt be, és nem pedig a sikergyanúsokon.
Viszont, ahogy látom sorban jönnek a hozzászólások, amik kifejezik azt, hogy a sf hogy megszívta. Még véletlenül sem látom gyanúnak árnyékát sem ebben, holott pár hozzászólással elöbb pont errõl volt szó. Ezért azt kell feltételeznem, hogy jópáran csak felnéznek az nforce-ra, meglátják a törés nfo-ját, és jönnek ide beírni a nagyon lazának szánt beszólásaikat. Ez szerintem igen erõteljesen szánalmas, hogy ilyen emberek hozzászólásaival telik ez a topik, akik annyira "egyszerûek", hogy arra nem képesek, hogy néhány hozzászólást visszaolvassanak, csak hallatni akarják a hangjukat, hogy megmutassák, mily fontos infók birtokában vannak, és mennyire "powaaaa csávók".
Természetesen, akinek nem inge... akinek viszont igen, azok valószinûleg úgysem olvasnak, max akkor, ha valami problémájuk van, és bepötyögték a kérdést -még, ha elötte húszor lett ugyanaz kivesézve is-, várva a választ.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Halfer
grat RELOADED! <#worship>

grebber
Azt hogy japoknál védelem nélkül adták ki és semmi szó nincs SF3.7 törésrõl szerintem.

dark prince 14
MI AZ HOGY "CSALT"????

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

grebber
Ennyire biztok a 3.7-es törésében ??

Úgytünik csak énlátom ugy hogy Reloaded megint CSALT!!

Winter Challange érdekes modon nem lett törve.

Örm
Remélem az edddig még fel nem tört Starforce-os játékokat is feltörik végre!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

dark prince 14
Véged van STARFORCE 3.7<#mf2><#mf2><#mf2>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

grebber

Curious George (c) Namco RELOADED Starforce 3.7
<#vigyor>

Csak halkan, mert ez illegális...

grebber
Hát bár ne lenne igazam de közel nem töri fel a 3.7-es gameket.
Majha jön a többi meglátjuk.

Nos akkor várjuk a RELOADED tevékenységét a TRD3-nál is. 😊
grebber
Ez meg természetes ezt simán törhette mer régi védelem.

mucsácsó
NAMCO nagy SF-es....
EvilDevil
ugyanez a helyzet ezzel is:

1944: Battle Of The Bulge (c) Digital Reality - RELOADED
Protection: Starforce 3.4

EvilDevil
ezzel arra célzott, hogy a Namco játékok japán verziója nem tartalmaz Starfoce-ot... azt krekkeli Reloaded és igy azt a látszatot kelti mintha feltörte volna Starforce-ot ,, holott errõl szó nincs.... más kérdés hogy ez szerintem nem gyökérség

Serpa
nem értem.

grebber
Szerintem ez is a Reloaded egyik gyökérsége hogy a védelem nélkül kiadott gameket ugy állitja be mintha ö törte volna meg.
Mert nem mindenhol tesznek rá védelmet.

mucsácsó
StarForce 3.7 is cracked!!!!!!!!!!!!!!
bizonyíték:
lalakov: az én kártyám nem említem, mert az régi már, mindenesetre, amit zoltang írt, az jó, és kapható is. Nekem is ugyanaz a sil 0680a chip van a kártyán, úgyhogy szerintem sok fejlõdés nem történhetett ezekkel. Szerintem, amit néztél, az jó, mindenesetre, az sem rossz dolog, ha a boltosoknak erõsen emlegeted, hogy nem vinyót, hanem optikait kell rákötnöd, így mindenképp olyan kell, ami ezt kezeli. Bár, tudom, hogy az átlag kisker eladó semmit sem ért a dolgához. Nálunk, a nagykerben sok olyan kiskeres van, aki közölte, hogy ne zargassuk a részletekkel, nem ért õ ehhez... Szép, hogy így be is vallják, hogy nem értenek a munkájukhoz...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

lalakov
<#vigyor2><#worship>
Igen. Én az IDE-1-ére dugtam a két optikait, telepítettem a silicon chip XP illesztõprogiját és kész (talán újraindítás sem kellett). A bootolás lassabb lett, mert a kártya mindig sorba felismeri a rákötött eszközöket a gépindításnál.
lalakov
Csak át kell dugni, telepíteni a drivert és kész is?
lalakov
Köszi.
Nekem az, IDE vezérlõ ATA133 Raid PCI kártyám pontos típusa:
Sunix 3710 (IDE ATA133 2 channels PCI Card with RAID 0/1/0+1), Silicon Image sil0680 chippel szerelt, tökéletesen kezeli az optikai meghajtókat, kb 5000 Ft.-ért vettem.

Ha jól emlékszem, akkor innen a SiI 0680A WinXP driver vant fent, de adnak hozzá cd-t is.
lalakov
Találtam egy ilyet: SUNIX ATA133 RAID vezérlõ SNX-3710 Br.:5678 Ez jó lehet?(http://www.partnercomputer.hu)

keeper2: Köszi, ezzel csak az a gond, hogy mivel nem értek hozzá bármit rámsóznak 😞 .