2886
Starforce
-
Dodo55 #1844 Ha raid kártyára teszem az optikai meghajtókat, akkor menni fognak az eredeti sf-os játékok, vagy akkor meg azok nem fognak menni, mert az eredeti cd-t se fogja látni? -
keeper2 #1843 Szervizesként a szőr áll fel a hátamon olvasgatva a hozzászólásokat, hogy menet közben lehúzni meghajtókat (kivétel a hot plug kompatibilis, de az még csak sata vinyóknál létezik)(illetve simán lekapcsolni egy belső mobil racket működés közben). Tény, hogy még személyesen nem találkoztam ilyen miatt tönkrement eszközzel (én hülye lennék ezt próbálgatni, mivel minden alkalommal sansz az eszköz halálára, más meg nem vallaná be, hogy az aktuálisan behozott eszköze azért égett el, mert ő huzigálta működés közben, inkább jön a sztori, hogy ő csak használta normálisan, és egyszer csak bekrepált).
Mindenesetre, én raid kártyát használok, az is van olyan hatékony, mint a külső rack. Egy olyan példány kell csak, ami kezeli az optikai meghajtókat, és mivel általában 4 eszközt lehet rákötni, így bőven lesz rá hely, hogy a haverok egy kupac vinyót hozzanak még. Jelenleg csak a legeslegújabb verziója ismeri fel az optikait raid kártyán, ott is elég egy eszközkezelőbeni letiltás az optikainak, és megoldva a probléma, ráadásul még olcsóbb is szokott lenni a külső rakc-nél (már persze nem a professzionális, szerverekhez szánt hardveres kártyákra gondolok). Ízlés kérdése, ki melyiket preferálja. -
Ha itt lesz az ideje úgyis jön majd új verzió ezekből a cuccokból.. Amugy pedig nem mindenre teszik a legfrissebb SF-et mer az ugye drága.. Simán lehet h egy gémen ami fél év múlva jön ki, egy most már fél éves SF lesz.. -
Én belső mobilracket használok a lehúzás helyett. -
Dodo55 #1840 Ilyen kapcsolót nem nehéz csinálni. Ami fontos, hogy lenyen ilyen 300 forintért kapható drivetápkábel elosztó kábel, hogy ne a táp drivetápkábeleit kelljen kibelezni. Ha van 1-2 ilyen drivetápkábel elosztó kábel, akkor abból+1 kapcsolóból már össze lehet hozni valamit. -
zoltang #1839 Mit ér a lehúzás a legújabb SF ellen (3.7.13.xx), ha az emuláló progik (DT3.47, DT4.03HE, Alcohol stb.) nemtudják a védelemet átverni.
(Már a SecuROM 7.xxxxxxxxx.0169 is kiüti a DT4.03HE-t, és az Alcoholt.)
Jöhetne valami újabb DT verzió, vagy módszer.
-
Ja amugy meg kösz a lehúzós tippet, eddig aszittem ez valami urban legend, h le kell rántani a rom-ot.. De igy klappol minden. Most épp azon gondolkodtam el h nem létezik olyan kapcsoló amit a dvd tápkábel meg a dvd közé lehet berakni, h mondjuk lazán lehessen áramtalanítani a cuccot? (mármint ne keljen mindig babrálni a gépházzal..) Ha nincs ilyen valami elektro arc gyárthatna nekünk, mondjuk 500 credit / darab.. Ő meg vehetne belőle eredeti SF-es gémeket
-
Hát nemcsak a SF3 miatt jó ez hanem ennek a használatával lesz + 1 hely a gépben ugyanis 3 vinyó + dvd iró azt jön a haver vinyóval hova anyámba tegyem ki kell kötni valami ez pont jó megoldás jól is néz ki SF3 hoz is frankó pénzt meg leszarom valaki eliszza azt kihánnya. -
Ennél pénzkímélőbb megoldás ha a gépház egyik felét leveszed, h jól hozzáférj a drive tápkábeljéhez, és a megfelelő pillanatban lehúzhasd, megelőzendő a starforce kellemetlenkedéseit..
-
Na ezt szemeltem ki magamnak.Belezuzom majd a DVD-iromat azt had szoljon.
Gondolom akkor a gépre csak simán USB-USB kábellal kell összekötni és ha SF-os gamel akaok játszani csak simán kihuzom mint egy pendrive-ot?
-
Dodo55 #1834 Én sem tudom pontosan milyen lehet, de olyannak képzelem, hogy az oldalai olyanok, mint egy külső dvd írónak, az elején meg van 1 nagy lyuk.
"Ja és ezt hogy kell összekötni géppel milyen kábellel?"
A nevében benne van :) -
Akinek külső 5,25"-ös USB 2.0-ás mobil rackje van kérem irja már le hogy is müködik ez esetleg képet is mutathatna mert nemtudom elképzelni hogy müködik.
Ja és ezt hogy kell összekötni géppel milyen kábellel?
(Láma kérdések de ezekből tanul az ember) -
laci792 #1832 Csak 1 ötlet: szerintem sokan használják és így nem kell kábelhúzogatással kinlódni meg szoftveres letiltással a Starforce védelmeknél hanem venni kell 1 usb-s mobil rack-et és kész. Mifelénk már 6500HUF sincs áfával kiskerbe(nemúgy mint régen 28000 körül volt), az adatátvitele nállam 26MB/s (2.0) lehet bele vinyót, írót, olvasót rakni minden 5"25-ös cuccot és létezik 3"5-esbe is az még olcsóbb párszázzal. Csak power gomb ki-be és teljesen korrektül működik:) -
mivel a wr2 dvd-s ezért lehet hogy a cd írókat olvasókat nem vizsgálja csak a dvdket... bár ez csak egy tipp -
húzd ki és menni fog -
Pazzze, borzalom.. Teljesen felhúztam magam, mosmá írok, visszaolvasni nincs elmeállapotom, bocs ha volt már ilyen kérdés.. Szal: Eddig volt 2 drive a gépben, egy CD író, meg egy olvasó.. Az írót lecseréltem egy DVD íróra, a cmos valami miatt visszaállt default settingre, és mindezóta nemtok nyomni world racinget (ami ugye SF-os cucc..), pedig próbáltam már mindent, SF nightmare, DT4.. etc.. Eddig ment minden SF dolog hibátlanul.. Mosmegmá
-
valószínűleg nem frontline van rajta hanem sima sf -
Néha olvass vissza: #1817
-
Hello!
2006-03-21 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED 79x15 MB SF 3.6 és nem kell patchelni. -
Dodo55 #1825 Lehúzással működik, mostmár csak valahogy el kéne érnem szofveresen a lehúzást. -
Dodo55 #1824 A TrackMania Sunrise-t hogy lehetne rávanni, hogy menjen? Próbáltam SFNightmare-el+SFCure-al, de 5 percig ellenőrzött, majd azt mondta, hogy nem ismeri fel a lemezt, tegyek be egy licenszelt lemezt. Aztán feltettem az extreme kiegésztítőt hozzá, az frissítette a starforce-ot is. Az meg azt írja, hogy tegyem egy másik meghajtóba a lemezt. Próbáltam DT4.03-al, és Alcohollal is. Lehúzást még nem próbáltam. Próbáltam a folyamatosan használt XP-men, és az alig használt 2000-emen is. -
No azt leszögrzhetjük hogy a Splinter Cell 3 védelmét kegyetlenül elalálták,mármint crackes törést értve. -
Csak a patch miatt tudták. -
Mindig 1 percel maradok le :D -
2006-03-22 PC Game ISOs Blitzkrieg 2 (c) CDV/Nival Interactive RELOADED 47x50 MB
Starforce 3.5 (megint) törve!!!! -
Jah pont most nézem én is
-
Newfronter #1818 Itt a példa az Oblivion-ra. Nincs semmiféle védelem rajta... és többen fogják megvenni, mintha SF lenne rajta. -
Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED Starforce 3,6 -
Végülis az egész dolog rajtunk játékosokon múlik. Ha ez a szar szétcseszi a gépet, nem lesz olyan ember, aki akár legálisan is játékot venne. Ha pedig egy játékot nem fognak megvenni elegen a Starforce-ot a kukába fogják dobni a kiadók. (Na persze ez beletelhet egy kis időbe, de ha kitartunk, ők fognak veszteni, mi meg addig játszhatunk a régi jó játékokkal és legalább addig se kell gépfejlesztésre költeni.) Vagy nem értetek egyet? -
rohadt kurva anyjukat a mocskos orosz geciknek... 

azért ez már télleg...ez már télleg több a soknál amit művelnek... -
Cat 02 #1814 sikerült már feltörni ? -
A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amiről a Starforce fejlesztői valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsőbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol. -
Ez már a köcsögség netovábbja.
-
zoltang #1811
-
Pont most jöttem volna irni ezt! :D -
zoltang #1809 "Starforce - már a driverekben is
[2006. március 21. @ 17:30 - Berkenye]
A Futuremark fórumain is felpezsdült az élet azok után, hogy egy újabb Starforce "érdekességet" fedeztek fel. Az egyik driver telepítés közben úgynevezett RINGO, vagyis teljes körű hozzáférést kér az operációs rendszerhez, vagyis adminisztrátori jog szükséges a driver feltelepítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a driver bármikor hozzáférhet a rendszerhez, függetlenül attól, hogy játszunk-e épp Starforce másolásvédelemmel ellátot játékkal, vagy sem.
Így gyakorlatilag a Starforce driver bármit megtehet, akár azt is, hogy önkényesen újraindítja a számítógépet, amikor úgy érzékeli, hogy másolásvédett tartalmat próbálunk lemásolni. Az újraindítás tehát teljesen váratlan, minden mentetlen adat elvész.
A Starforce ráadásul eltávolította a DPM (data protection manager - adatvédelmi menedzser) olvasást, ami azonban rengeteg, nem Starforce védelemmel ellátott játékban megtalálható, ami közvetett módon lehetetlenné teszi játékainkról a legális biztonsági másolat készítését is. A védelem ráadásul arra is képes, hogy blokkolja más driverek elérhetőségét. Sok hardver eszköz igényli például a PIO (programozott ki- és bevitel) módot, aminek hiányában sok esetben túlmelegedhet a processzor, ami szintén újraindítást, illetve teljesítménycsökkenést eredményezhet."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20985
Újra hallani az "aranyos" StarForce védelemről. Ez már, azért durva amiket a f*** ruszki fejlesztők kitalálnak és becsempésznek a Windosba.
Most már ott tartunk lassan, hogy a jővőben megjelenő demókat sem szabad feltenni, amin SF védelem van, mert a gépre csempész valami kártékony alkalmazást. -
Még szerencse hogy ez az egy game nem érdekel ami nem megy. -
laci792 #1807 Remélem lesz új DT és kábelhúzogatással megoldható lesz probléma. Idővel ez is megoldódik majd:) -
Newfronter #1806 Nem. Ez az újabb StarFroce amelyik sehogy sem megy már, szóval lehet rettegni, hogy melyikre rakják rá. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Heroes 5 ilyen védelmet fog élvezni, vagy az SF 4-et már, hogy még tovább rontsuk a helyzetet.
Szóval ne lepődjetek meg, ha nem látjátok a játékot az NFOrce-on.
Ez van sajnos. -
laci792 #1805 De optikai meghajtók lehúzásával megy nem?