2886
Starforce
  • Newfronter
    Nincs rajta védelem, csak DVD check.
  • grebber
    Evolution.GT-iTWINS game-en hanyas SF van??
  • Newfronter
    Sőőt a Spellforce 2-nél nem kell letiltani még a meghajtót sem! Úgy is elindul!
  • Newfronter
    Meg az a jó, hogy SFNightmare-el is elindulnak, szóval nem kell lehúzni a meghajtót. Na ez már tetszik. :)
    Természetesen mini-image-el...
  • Newfronter
    Végülis az SF3 széria az már nem tud labdába rúgni, majd ha jön a 4.x :(
    Hidd el, ezek sohasem adják fel!
  • Evogordon
    Mennyi új starforce jön még ki
  • Newfronter
    És az ITWINS játszi könnyedséggel emulálhatóvá teszi!
  • gamerman01
    ITT A LEGÚJABB!!!!
    Protection ............... StarForce 3.7.16.00
  • grebber
    Igen lesz egy nem SF-os verzió azt megvárom.

• Newfronter
    Mármint kábellehúzással, habár beleírták, hogy SFNightmare is elég... holnap kipróbálom.
  • yeti666
    A Spellforce 2 Starforce-os, bár állítólag egy MINI-IMAGE, és kész! Play, and Enjoy!
  • Newfronter
    Úgy tűnik :)
    De legalább megoldották ezt a problémát mini image-el...
  • zoltang
    Itt a legújabb:

War On Terror (c) Digital Reality *SfCloneDVD* (nfo)
    Protection ............... StarForce 3.7.14.02

Ez működik DT4.03HE-vel? Nálam a 3.7.13.01 sem ment. Újra "visszajönnek" a mini imagék?
  • ffxi
    Miben károsíthatja a gépemet ez a szar??
  • zoltang
    Nem erről volt szó?
    Starforce védelem nélkül érkezik a SpellForce 2 (http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20864)

Így fogadták a demó miatti panaszokat? Ez az SF mellőli elpártolás?
    Software: Spellforce 2: Shadow Wars Copy protection: Starforce 3.7.13.00

Ez esetleg az európai verzió lenne? Úgy mint a Crashday-nál, ahol az USA verzión SecuROM 7.xxxxx, az EU.-n SF 3.7.13.01?
  • grebber
    Spellforce 2 : StarForce 3.7.13.00

INSTALL.NOTES.......:
    Mount image with Daemon Tools 4.03.
    Install using : 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD.
    Now mount OUR Mini-Image included (Spellforce2-MI.rar) with Daemon Tools 4.03.
    Play & Have fun.

PS: You don't need to unplug IDE drive to play (thx for the MI we created) ... how leet ;p .
  • kirol
    Biztonsági másolaton indítassz egy: A-Ray Scanner -t.
  • mucsácsó
    vagy pedig:
    BOYCOTT STARFORCE

GAMES LiST (mindennapos frissítés, ma is frisítettek pl...)
  • lord nihilus
  • ffxi
    Honnan tudjam, hogy melyiken van SF??? Amelyiken le kell húzni a drótot?? Tehát a gépemen nem kell lehúzni, akkor van vagy nincs SF???
  • DjDano
    azért nem ennyire egyértelmű... némelyik gépen tényleg kárt okoz, de azért nem kell túlozni, nem mondhatjuk hogy általános.. persze nem akarom védeni a starforce-ot.
  • mucsácsó
    akármilyen game, amin SF van :D
  • ffxi
    De torrent-ról letöltött PoP, Toca, Suffering2 stb. azok is??
  • mucsácsó
    pontosan, az SF hibás rengeteg dologért!!!
  • ffxi
    Nem értem! Hogy van az? Ha eredeti gémmel jáccol, amely el van látva SF-szal és az elbassza a gépedet?
  • mucsácsó
    hát, most majd eldől...szerintem az csak a szerencse műve (mi szerencsénk ugye :)), hogy két game-en már nem SF volt..de most majd eldől, ha a Faces of War-on is SF lesz (ami sztem 80%), akkor nem igaz, de ha mégsem, akkor valószínűleg télleg az Ubi-SF haverság megpecsételődött...
  • Newfronter
    Biztos, hogy szakít? Kíváncsi leszek én a Heroes 5-re.... ha azon nem lesz SF, akkor elhiszem, hogy szakít.
  • DjDano
    Már bocs de nem az Ubisoftot kéne perelni, hanem magának a védelemnek a gyártóját.. tudtommal az Ubisoft már szakított a Starforce-al. legalábbis az utóbbi 2 játékukon már nem volt StarForce
  • mucsácsó
    Harc a StarForce ellen
    [2006. április 02. @ 18:14 - Forcecaster]
    Utáljátok a StarForceot? Szeretnétek őket perbe fogni? Nos, ezen vádirat egy Christopher Spence nevű úriember által lett összeállítva, mely által egy öt millió dolláros pert akar az Ubisoft nyakába varrni, amiért a StarForce védelmet integrálja játékaiba. Amennyiben nyer, mindenki panasza végre elismert lesz, akinek a számítógépe valami kárt szenvedett.

A vádirat leginkább azt emeli ki, hogy a StarForce védelme hatalmas vírusveszélynek teszi ki a gépeket, melyek által a gépek kivülről irányíthatóvá vállnak és saját adataink is veszélybe kerülhetnek. Ezt kívánja alátámasztani azzal, hogy a StarForce védelme eltávolítás után nem távolítja el a korábban telepített a védelemmel aktivált drivereket.

forrás: gamestar.hu

hát lol, meg is érdemelnék a mocskosok...
  • ffxi
    Tudom! Csak hogy vissza jön magától, nemtom mért és hogyan???
  • Duddits
    Ha nem jöttél volna, a http://www.sg.hu -t kikéne törölni a link elöl, nem?
  • mucsácsó
    jaja..hát persze, én végig sem olvastam szinte spec ezt, meg ott azis hogy SPOILER...egyértelmű...
  • grebber
    Hát eléggé gagyi az ide felhozatal mert ha kicsit informált az ember (aki netezik) az egyből röhögött mert tudta hogy kamu!
  • mucsácsó
    nem lenne rossz, de már tököm ki van az április 1-ei viccekkel...
  • ffxi
    Én igen, habár engem ez nem érint.
  • grebber
    LOL most öszinten komolyan gondoltad hogy ezt bárki is elhitte volna ?
  • Dodo55
    Betiltották a Starforce-ot
    Az eddig teljes titokban folyó bírósági tárgyalás, mely a Starforce fejlesztőit érinti lezárult. A határozat: A Starforce-t fejlesztő cég köteles leállítani a Starforce másolásvédelem fejlesztését, megszakítania licenszét az összes kiadóval, akivel szerződésben áll, és kártérítést fizetni annak a 1274 felhasználónak, akiknek fizikailag károsította számítógépét a másolásvédelem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Április 1. van, a hír fake, csak április 1.-jei vicc volt
  • ffxi
    Ja! Lehet, h nem kedveli ezekszerint a gagyi alokat, amilyeneket én használok
  • grebber
    Azért mert minden gép más azért kurvanehéz feltörni az SF védelmét mert minden gépre máshogy generálja a védelmet! (Ezt most olvastam :D )
  • ffxi
    Akkor így : www.asrock.com/product/K7NF2-RAID.htm