2886
Starforce
-
Newfronter #1924 Nincs rajta védelem, csak DVD check. -
Evolution.GT-iTWINS game-en hanyas SF van?? -
Newfronter #1922 Sőőt a Spellforce 2-nél nem kell letiltani még a meghajtót sem! Úgy is elindul
!
-
Newfronter #1921 Meg az a jó, hogy SFNightmare-el is elindulnak, szóval nem kell lehúzni a meghajtót. Na ez már tetszik. :)
Természetesen mini-image-el... -
Newfronter #1920 Végülis az SF3 széria az már nem tud labdába rúgni, majd ha jön a 4.x :(
Hidd el, ezek sohasem adják fel! -
Mennyi új starforce jön még ki
-
Newfronter #1918 És az ITWINS játszi könnyedséggel emulálhatóvá teszi!
-
ITT A LEGÚJABB!!!!
Protection ............... StarForce 3.7.16.00 -
Igen lesz egy nem SF-os verzió azt megvárom.
-
Newfronter #1915 Mármint kábellehúzással, habár beleírták, hogy SFNightmare is elég... holnap kipróbálom. -
yeti666 #1914 A Spellforce 2 Starforce-os, bár állítólag egy MINI-IMAGE, és kész! Play, and Enjoy! -
Newfronter #1913 Úgy tűnik :)
De legalább megoldották ezt a problémát mini image-el... -
zoltang #1912 Itt a legújabb:
War On Terror (c) Digital Reality *SfCloneDVD* (nfo)
Protection ............... StarForce 3.7.14.02
Ez működik DT4.03HE-vel? Nálam a 3.7.13.01 sem ment. Újra "visszajönnek" a mini imagék?
-
Miben károsíthatja a gépemet ez a szar??
-
zoltang #1910 Nem erről volt szó?
Starforce védelem nélkül érkezik a SpellForce 2 (http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20864)
Így fogadták a demó miatti panaszokat? Ez az SF mellőli elpártolás?
Software: Spellforce 2: Shadow Wars Copy protection: Starforce 3.7.13.00
Ez esetleg az európai verzió lenne? Úgy mint a Crashday-nál, ahol az USA verzión SecuROM 7.xxxxx, az EU.-n SF 3.7.13.01?
-
Spellforce 2 : StarForce 3.7.13.00
INSTALL.NOTES.......:
Mount image with Daemon Tools 4.03.
Install using : 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD.
Now mount OUR Mini-Image included (Spellforce2-MI.rar) with Daemon Tools 4.03.
Play & Have fun.
PS: You don't need to unplug IDE drive to play (thx for the MI we created) ... how leet ;p .
-
Biztonsági másolaton indítassz egy: A-Ray Scanner -t. -
vagy pedig:
BOYCOTT STARFORCE
GAMES LiST (mindennapos frissítés, ma is frisítettek pl...) -
lord nihilus #1906 #1870 -
Honnan tudjam, hogy melyiken van SF??? Amelyiken le kell húzni a drótot?? Tehát a gépemen nem kell lehúzni, akkor van vagy nincs SF???
-
azért nem ennyire egyértelmű... némelyik gépen tényleg kárt okoz, de azért nem kell túlozni, nem mondhatjuk hogy általános.. persze nem akarom védeni a starforce-ot. -
akármilyen game, amin SF van :D -
De torrent-ról letöltött PoP, Toca, Suffering2 stb. azok is??
-
pontosan, az SF hibás rengeteg dologért!!! -
Nem értem! Hogy van az? Ha eredeti gémmel jáccol, amely el van látva SF-szal és az elbassza a gépedet?
-
hát, most majd eldől...szerintem az csak a szerencse műve (mi szerencsénk ugye :)), hogy két game-en már nem SF volt..de most majd eldől, ha a Faces of War-on is SF lesz (ami sztem 80%), akkor nem igaz, de ha mégsem, akkor valószínűleg télleg az Ubi-SF haverság megpecsételődött... -
Newfronter #1898 Biztos, hogy szakít? Kíváncsi leszek én a Heroes 5-re.... ha azon nem lesz SF, akkor elhiszem, hogy szakít. -
Már bocs de nem az Ubisoftot kéne perelni, hanem magának a védelemnek a gyártóját.. tudtommal az Ubisoft már szakított a Starforce-al. legalábbis az utóbbi 2 játékukon már nem volt StarForce -
Harc a StarForce ellen
[2006. április 02. @ 18:14 - Forcecaster]
Utáljátok a StarForceot? Szeretnétek őket perbe fogni? Nos, ezen vádirat egy Christopher Spence nevű úriember által lett összeállítva, mely által egy öt millió dolláros pert akar az Ubisoft nyakába varrni, amiért a StarForce védelmet integrálja játékaiba. Amennyiben nyer, mindenki panasza végre elismert lesz, akinek a számítógépe valami kárt szenvedett.
A vádirat leginkább azt emeli ki, hogy a StarForce védelme hatalmas vírusveszélynek teszi ki a gépeket, melyek által a gépek kivülről irányíthatóvá vállnak és saját adataink is veszélybe kerülhetnek. Ezt kívánja alátámasztani azzal, hogy a StarForce védelme eltávolítás után nem távolítja el a korábban telepített a védelemmel aktivált drivereket.
forrás: gamestar.hu
hát lol, meg is érdemelnék a mocskosok... -
Tudom! Csak hogy vissza jön magától, nemtom mért és hogyan???
-
Ha nem jöttél volna, a http://www.sg.hu -t kikéne törölni a link elöl, nem? -
jaja..hát persze, én végig sem olvastam szinte spec ezt, meg ott azis hogy SPOILER...egyértelmű...
-
Hát eléggé gagyi az ide felhozatal mert ha kicsit informált az ember (aki netezik) az egyből röhögött mert tudta hogy kamu!
-
nem lenne rossz, de már tököm ki van az április 1-ei viccekkel... -
Én igen
, habár engem ez nem érint.
-
LOL most öszinten komolyan gondoltad hogy ezt bárki is elhitte volna ? -
Dodo55 #1888 Betiltották a Starforce-ot
Az eddig teljes titokban folyó bírósági tárgyalás, mely a Starforce fejlesztőit érinti lezárult. A határozat: A Starforce-t fejlesztő cég köteles leállítani a Starforce másolásvédelem fejlesztését, megszakítania licenszét az összes kiadóval, akivel szerződésben áll, és kártérítést fizetni annak a 1274 felhasználónak, akiknek fizikailag károsította számítógépét a másolásvédelem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Április 1. van, a hír fake, csak április 1.-jei vicc volt -
Ja! Lehet, h nem kedveli ezekszerint a gagyi alokat, amilyeneket én használok 
-
Azért mert minden gép más azért kurvanehéz feltörni az SF védelmét mert minden gépre máshogy generálja a védelmet! (Ezt most olvastam :D ) -
Akkor így : www.asrock.com/product/K7NF2-RAID.htm