Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem tudom pontosan milyen lehet, de olyannak képzelem, hogy az oldalai olyanok, mint egy külsõ dvd írónak, az elején meg van 1 nagy lyuk.

"Ja és ezt hogy kell összekötni géppel milyen kábellel?"
A nevében benne van 😊
grebber
Akinek külsõ 5,25"-ös USB 2.0-ás mobil rackje van kérem irja már le hogy is müködik ez esetleg képet is mutathatna mert nemtudom elképzelni hogy müködik.
Ja és ezt hogy kell összekötni géppel milyen kábellel?

(Láma kérdések de ezekbõl tanul az ember)

Next PC upgrade: 2022

Csak 1 ötlet: szerintem sokan használják és így nem kell kábelhúzogatással kinlódni meg szoftveres letiltással a Starforce védelmeknél hanem venni kell 1 usb-s mobil rack-et és kész. Mifelénk már 6500HUF sincs áfával kiskerbe(nemúgy mint régen 28000 körül volt), az adatátvitele nállam 26MB/s (2.0) lehet bele vinyót, írót, olvasót rakni minden 5"25-ös cuccot és létezik 3"5-esbe is az még olcsóbb párszázzal. Csak power gomb ki-be és teljesen korrektül mûködik😊

[HUN]FaTaL
mivel a wr2 dvd-s ezért lehet hogy a cd írókat olvasókat nem vizsgálja csak a dvdket... bár ez csak egy tipp

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
húzd ki és menni fog

SötétBarom
Pazzze, borzalom.. Teljesen felhúztam magam, mosmá írok, visszaolvasni nincs elmeállapotom, bocs ha volt már ilyen kérdés.. Szal: Eddig volt 2 drive a gépben, egy CD író, meg egy olvasó.. Az írót lecseréltem egy DVD íróra, a cmos valami miatt visszaállt default settingre, és mindezóta nemtok nyomni world racinget (ami ugye SF-os cucc..), pedig próbáltam már mindent, SF nightmare, DT4.. etc.. Eddig ment minden SF dolog hibátlanul.. Mosmegmá <#falbav>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[HUN]FaTaL
valószínûleg nem frontline van rajta hanem sima sf

lalakov
Néha olvass vissza: #1817 <#pardon1>
Örm
Hello!
2006-03-21 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED 79x15 MB SF 3.6 és nem kell patchelni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Lehúzással mûködik, mostmár csak valahogy el kéne érnem szofveresen a lehúzást.
A TrackMania Sunrise-t hogy lehetne rávanni, hogy menjen? Próbáltam SFNightmare-el+SFCure-al, de 5 percig ellenõrzött, majd azt mondta, hogy nem ismeri fel a lemezt, tegyek be egy licenszelt lemezt. Aztán feltettem az extreme kiegésztítõt hozzá, az frissítette a starforce-ot is. Az meg azt írja, hogy tegyem egy másik meghajtóba a lemezt. Próbáltam DT4.03-al, és Alcohollal is. Lehúzást még nem próbáltam. Próbáltam a folyamatosan használt XP-men, és az alig használt 2000-emen is.
grebber
No azt leszögrzhetjük hogy a Splinter Cell 3 védelmét kegyetlenül elalálták,mármint crackes törést értve.

lalakov
Csak a patch miatt tudták.
Evogordon
Mindig 1 percel maradok le 😄

gamerman01
2006-03-22 PC Game ISOs Blitzkrieg 2 (c) CDV/Nival Interactive RELOADED 47x50 MB

Starforce 3.5 (megint) törve!!!!

Evogordon
Jah pont most nézem én is <#hawaii>

Itt a példa az Oblivion-ra. Nincs semmiféle védelem rajta... és többen fogják megvenni, mintha SF lenne rajta.
lalakov
Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED Starforce 3,6
lalakov
Végülis az egész dolog rajtunk játékosokon múlik. Ha ez a szar szétcseszi a gépet, nem lesz olyan ember, aki akár legálisan is játékot venne. Ha pedig egy játékot nem fognak megvenni elegen a Starforce-ot a kukába fogják dobni a kiadók. (Na persze ez beletelhet egy kis idõbe, de ha kitartunk, õk fognak veszteni, mi meg addig játszhatunk a régi jó játékokkal és legalább addig se kell gépfejlesztésre költeni.) Vagy nem értetek egyet?
mucsácsó
rohadt kurva anyjukat a mocskos orosz geciknek...<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
azért ez már télleg...ez már télleg több a soknál amit mûvelnek...
sikerült már feltörni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

urbijoe
A Starforce rendszert manapság annyi vád és kritika éri, hogy lassan egy kiadó sem meri bekockáztatni a megvételét, hisz hiába a legjobb másolás védelem, ha a drága user gépe maradandó károkat is szenvedhet. Most a Futuremark bukkant rá valami érdekes dologra, amirõl a Starforce fejlesztõi valamiért hallgattak. Amikor ugyanis feltelepítünk egy ilyen játékot, akkor egy driver is települ a gépre, méghozzá adminisztrátori jogosultság alatt. Ez annyit tesz, hogy ha a másolásvédelem kijátszását érzékeli a játék fuittatása közben, akkor automatice újraindítja a gépet, akár tévedett a program, akár nem. Ezt csak tovább tetézi az a tény, hogy minden hardwerhez elsõbbsége van, ami elég kellemetlenné teheti a PC használatát. Az érintett játékokról lista is készült, ezeket kell tehát kerülni, nehogy kárba vesszen egy elmentettlen munka, vagy sérüljön egy mozgó alkatrész a gépben, amikor az minden figyelmeztetés nélkül restartol.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ati2002
Ez már a köcsögség netovábbja.<#gonosz3>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

<#vigyor3>
grebber
Pont most jöttem volna irni ezt! 😄

"Starforce - már a driverekben is
<2006. március 21. @ 17:30 - Berkenye>
A Futuremark fórumain is felpezsdült az élet azok után, hogy egy újabb Starforce "érdekességet" fedeztek fel. Az egyik driver telepítés közben úgynevezett RINGO, vagyis teljes körû hozzáférést kér az operációs rendszerhez, vagyis adminisztrátori jog szükséges a driver feltelepítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a driver bármikor hozzáférhet a rendszerhez, függetlenül attól, hogy játszunk-e épp Starforce másolásvédelemmel ellátot játékkal, vagy sem.

Így gyakorlatilag a Starforce driver bármit megtehet, akár azt is, hogy önkényesen újraindítja a számítógépet, amikor úgy érzékeli, hogy másolásvédett tartalmat próbálunk lemásolni. Az újraindítás tehát teljesen váratlan, minden mentetlen adat elvész.

A Starforce ráadásul eltávolította a DPM (data protection manager - adatvédelmi menedzser) olvasást, ami azonban rengeteg, nem Starforce védelemmel ellátott játékban megtalálható, ami közvetett módon lehetetlenné teszi játékainkról a legális biztonsági másolat készítését is. A védelem ráadásul arra is képes, hogy blokkolja más driverek elérhetõségét. Sok hardver eszköz igényli például a PIO (programozott ki- és bevitel) módot, aminek hiányában sok esetben túlmelegedhet a processzor, ami szintén újraindítást, illetve teljesítménycsökkenést eredményezhet."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20985

Újra hallani az "aranyos" StarForce védelemrõl. Ez már, azért durva amiket a f*** ruszki fejlesztõk kitalálnak és becsempésznek a Windosba. <#mf3>
Most már ott tartunk lassan, hogy a jõvõben megjelenõ demókat sem szabad feltenni, amin SF védelem van, mert a gépre csempész valami kártékony alkalmazást.
grebber
Még szerencse hogy ez az egy game nem érdekel ami nem megy.

Remélem lesz új DT és kábelhúzogatással megoldható lesz probléma. Idõvel ez is megoldódik majd😊

Nem. Ez az újabb StarFroce amelyik sehogy sem megy már, szóval lehet rettegni, hogy melyikre rakják rá. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Heroes 5 ilyen védelmet fog élvezni, vagy az SF 4-et már, hogy még tovább rontsuk a helyzetet.
Szóval ne lepõdjetek meg, ha nem látjátok a játékot az NFOrce-on.
Ez van sajnos.
De optikai meghajtók lehúzásával megy nem?

NEOreg3
lehet van még remény az Ubisoft részérõl, az utóbbi 2 játéka nemhogy starforce-t sem tartalmazott, de a Call of Cthulhu-n még védelem se volt😊

remélem folytatják eme tevékenységüket legalább a Heroes 5 megjelenéésig, vagy a nagyobb dobásaikra szintén a Szarforce-t fogják tenni?:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

#1802 Ez a lényeg pontosan.
A clone verziót nem lehet a szokásos eszközökkel, DT4.03HE-vel sem elindítani.

(Az 1.01-es törés, amúgy jó az WS2006Pro 1.02 és az 1.03-as verzióig.)
Nem az a lényeg, hanem hogy az újabb SF-t már képtelen emulálni a DT4.
BuzzFuzz
Wintersport Pro 2006-hoz van crack ha jól tudom..

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

grebber
A Computer Gaming World április számában irnak az SF-ról.
Ittvan róla kép

Nem elég neki a CD/DVD lehúzás. A DT-t (Alcoholt is) üti ki.
lalakov
És ha kihúzod a RAID kártyát?
Hát ez érdekes. Kijött a WinterSport Pro 2006-hoz az 1.03-as javítás. Érdekes módon, nem úgy frissítette az SF verzióját, ahogy vártam. Az 1.02-es StarForce 3.7.13.01-t pakolt fel, ami nem ment sehogy. Az 1.03-as viszont visszapakolta újból a StarForce 3.7.13.00-t(ilyen verziószámú volt az alap 1.0 1.01-n is), de ez már valamiben különbözik az alapverzión lévõ SF 3.7.13.00-tól. Bár ez is csak FrontLine-t ír ki, mint a xx.01, míg az alapverzión xx.00-ás FrontLine Pro volt (ezér is különbözik, hiába a verziószám azonos). Ez a StarForce 3.7.13.00 is észreveszi a PCI RAID kártyát (xx.01 nem), de hiába tiltom már le, ez sem megy mint, a xx.01-es esetén. Se a legújabb Alcohol-al, se a DT4.03HE-vel, nem indul.
Ubisoft játék jött ki Securom 7 védelemmel. Mi történt, hogy az egyik legnagyobb SF pártoló cég feladta az SF-et? (CSI 3 Dimensions of Murder; Protection Securom 7)
Gyerekek! nam tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni a FrontLine Pro 3.6.10.0 -t??? Elõre is köszi!
grebber
Hát pedig van fennt és igencsak régebbi de nem jelzett.
No mindegy nem téme csak dijjazni tudom.

Azt is vedd figyelembe, hogy a sf védelem csak akkor kér újraindítást, ha régebbi vagy semilyen sf driver van csak a gépeden. Ha azt tapasztalja, hogy a gépeden lévõ sf driver megegyezik vagy újabb a telepítendõnél, akkor nem szól egy szót sem, hanem használja azt.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

grebber
Érdekes nekem a Spellforce 2 nem kért újrainditást meg semmit ami azt sugalta volna hogy sf-os mostani hírig nem is tudtam hogy SF-os.

A Spellforce 2 demot en is letoltottem, felrakta a Starforce-ot, de nem akart elindulni. Le is toroltem az egeszet.
BuzzFuzz
A Starforce készítõi szemétládák... egy cégnek nem kell a védelmük és máris sárdobálással/mocskolódással akarják befeketíteni... rohadnának meg ott ahol vannak!

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

"Starforce védelem nélkül érkezik a SpellForce 2
<2006. március 14. @ 16:16 - Berkenye>
A Bluesnews úgy értesült, hogy az Aspyr Media, a SpellForce 2 kiadója a nemrég útjára bocsátott, StarForce védelemmel ellátot demó rossz fogadtatása miatt úgy döntött, hogy a teljes játékot más másolásvédelmi eljárással védik majd a kalózkodás ellen.

Egyre többen fordulnak el a moszkvai székhelyû StarForce vállalat által nyújtott másolásvédelemtõl, ami nem is csoda: legutóbb nyilvános fórumon közöltek torrenteket tartalmazó linkeket, amelyek egy nemrég megjelent játék illegális másolatát rejtették. De sorolhatnánk a különféle megfélemlítési, vagy éppen népszerûsítõ kampányokat...

Az Aspyr Media egyébként a SpellForce észak-amerikai kiadásáért felel, elképzelhetõ, hogy az európai piaccal mégis ezzel a védelemmel látják majd el az alkotást. Nagyon durva fejlemények várhatóak a másik oldal részérõl..."

http://www.gamestar.hu/
GameStar
Itt a teljes cikk. Vagyis a StarForce úgymondva enyhén köcsög...nc.
grebber
StarForce Facilitates Piracy

As if the StarForce copy protection isn't the center of enough controversy these days, the company decided to shamelessly promote the use of its anti-piracy application by ... linking to BitTorent to download a pirated game. Recently, Stardock's Galactic Civilizations II got attention because it doesn't use any protection but sells increasingly well, apart from a serial code required to receive free updates & patches. Apparently, StarForce feels threatened by this and, to seemingly prove copy protections are required, facilitates piracy by publicly spreading information where to download pirated games.

Ez mit is akar jelenteni?

Peck
THX müxik

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

L.A. Rush MDS-ek. Hátha valamelyikkel elindul.
itt