2886
Starforce
  • Newfronter
    Húzd le az összes meghajtót!(CD/DVD nem vinyó )
  • balazs077
    Mi az a unplug all ide drivers?
  • zoltang
    Állítólag a JoWooD és a Koch Media is, le fog mondani az SF-ről. :)
  • zoltang
    Készülget a Frontline 4.0.
  • grebber
    Knights of the Temple 2 és a Rush For Berlinre gyurjon rá reloaded azt nekem jó is :D
  • mucsácsó
    jah és bocs hogy nem az előző postba ment, de írom akkor:

Rush.For.Berlin.SFCLONEDVD-CRIME

Install Notes:

1) unpack
    2) mount with deamon tools v4
    3) unplug all ide drives
    4) install
    5) play

semmi extra, lehúzás azt csá...
  • mucsácsó
    én meg a TM Sunrisera :P
  • Örm
    Már csak a Prince 3-ra és a King Kong-ra várok. Csak így tovább!!!
  • Newfronter
    A RELOADED összeveszett az Ubisoftal? :D
  • Örm
    Na végre ezt is feltörték!!
    2006-05-26 PC Game ISOs Splinter Cell Chaos Theory (c) Ubisoft RELOADED 92x50 MB
  • Newfronter
    Nem! Csak nincs semmi értelme feltörni, ugyanis csak bemountolod és már megy is. Az más kérdés ha ki akarod írni, és nem akarod hogy az image a gépen legyen.
  • Örm
    Ha jól láttam akkor a Desperados 2 DVD-s változatán is ilyen TAGES védelem van és még ahhoz sincs crack pedig már 1hete megjelent az nforce-on. Remélem ez nem azt jelenti, hogy ez is olyan nehezen törhető védelem mint a SF!
  • mucsácsó
    naaafenne.....
    hát ezt nem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni....iszonyat nagy SF fan volt a CDV, szakadni nem akart tőle....
    viszont tudjátok mi lenne még a jó? ha az Enlight szakítana az SF-fel... (tudjátok, TrackMania, TM Sunrise....Virtua Skipper, Scrapland, majd BAD DAY L.A....mind mind SF...)
  • Serpa
    CDV is dobta a SF -t, helyette TAGES -t alkalmaz játékai védelmére.
  • lord nihilus
    énis
  • mucsácsó
    énis :)
    DT4eva
  • ffxi
    Akkor maradok Démon4-nél.
  • Newfronter
    Semmivel, mert ez 3823-as.
  • mucsácsó
    hmmmmmm, nade ez vajon mire képes?
  • Newfronter
    Azthiszem van új Alcohol.
    Alcohol.120.v1.9.5.3923.Corporate
  • Duddits
    Mar megvan...
  • gyuszka
    hogykell ezt a szart +csinálni??
  • Evogordon
    jaa. Ez volt régebben is...
  • mucsácsó
    ez csak a StarForce forráskódja, törés...RELOADED bizonyítéka, hogy télleg tudja törni az SF-et. ennyi az egész :)
  • Evogordon
    hy
    Találtam egy ilyen progit.: StarForce Drivers Removal Tools (+Reloaded) and other infos
    Ez mire jó?
  • ffxi
    Cumi!
  • lord nihilus
    nemtom hogy jön ez ide, de :DDDDDDDDDDDDDDDd
  • ffxi

• keeper2
    Nagyon egyszerű: írj egy levelet a készítőknek, hogy szeretnél profi lenni a sf törésében, ezért megköszönnéd, ha segítséget, illetőleg az ehhez szükséges progikat nyujtanának neked, végülis ők készítik, így ők ismerik a legjobban. A lényeg, hogy udvarias legyél. Ha anyázni kezded a sf-ot, tutira nem adják meg a segítséget :))

Egyébként komolyan gondoltad ezt a kérdést, amikor még csak néhány profi crackercsoport pedzegeti, hogy kemény melóval, csoportosan, rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött hogy lehet törni (ott sem mindent, vannak olyan régebbi cuccok, amikkel több probléma van, mint az újabb, fejlettebb védelműekkel.
  • meril
    Hello mindenkinek!!! Hogy kell feltörni a Starforce-s védelmet lécci segítsetek!!! Elöre is kössz!!!
  • Balumann
    ja :|
  • mucsácsó
    már régesrégen igaz :)

ez már több ubis gameből is kiderült...pl Paradise...stb...
  • Balumann
    Kijött a Ubisoft-tól a Heroes of Might and Magic V, és securom -os védelem. Tehát igaz hogy szakított a starforce-val az ubi :)
  • SZilaJMaGGoT
    Háát.. Engem a 3d sex villa miatt érdekelne.. Merthát jönnek az újabb verziók és egyszerű a védelme.. A lényeg hogy a demó részt simán lehet unlockolni sztem egy pár trükkel...
  • keeper2
    Ismerős érzés. Én is jártam már úgy, hogy egy programot megszereztem, csak azért, hogy megnézzem, hogy valahogy ki tudom-e játszani a védelmét, majd mikor ez sikerült, már le is töröltem, anélkül, hogy kipróbáltam volna, mert magára a programra magas ívből tettem. Hehe... a védelem megléte ösztönöz a lemásolásra, tehát ez esetben a védelem hiánya sokkal nagyobb biztonságot nyújtott volna a programnak.... bár, végülis nem károsítottam meg senkit, lévén a védett terméket nem használtam, így jogilag akár még korrekt is maradtam, mondjuk tudom, hogy az érdekvédők tesznek arra, hogy használtál-e valamit, vagy csak megvolt egy darabig, számukra mindkettő illegális (sőt, minden illegális, ami nem termel számukra nagy pénzkupacokat)
  • SZilaJMaGGoT
    link?? Nyugi én nem sf 3mat akarok törni csak kíváncsi vagyok hogyan is csinálják.. Egyébként egyszer csak rájönnek a titok nyitjára, és akkor ez alapján szerintem majd könnyebben rájönnek a 4 törésére is... Régebben még fasza volt mikor még nem volt a sok geci védelem, mert ha szereztem valami gamet mindig volt a cd-n crack mappa...
  • Jjeszi
    Hi! A Fire Department 3-t el tudja indítani valaki. Annak is ugyanilyen a védelme. Akinek sikerült az léci írjon. Kössz!!
  • mucsácsó
    najó...azért nem kell túlzásba vinni...
  • yeti666
    Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Hajrá adan! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl! Törd föl!
  • ffxi