Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
A starforce nightmaren kívül tudtok olyan progit amivel el tudom rejteni a dvd-meghajtómat??
http://flickr.com/photos/zolika90/
Mi az a windows?
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
A crashday az starforceos mert nekem megvan és nem akar elindulni felismerih original disc vagy mi<#nyes>#nyes>
De küldtek egy cracket és mûködött akkor átb@szta a crack a starforceot vagy mi? Ú<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1>gy látszik
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
2. Már van hozzá videókártya driver is meg minden.
😊
A World Racing 2-õn még nem ez a verziószámú védelem van fennt.
Hamarosan jön a StarForce 4, és akkor megint kapáltak a wareznek egy ideig sajnos. <#sir>#sir><#rinya>#rinya>
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
remélem besz@rik tõle<#vigyor2>#vigyor2>
Csak a vista hol van még fõleg mig lesz rá driver meg minden lóf@asz<#szomoru2>#szomoru2><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Melyik a legjobb starforce elleni progi?😊
Anlélkül is meg lehet csinálni a starforceos gamékat h nem huzgálnék dvd meghajtó kábelt meg ilyenek???
ha valaki tudja az msn-en mondja el vagy elég itt [email protected]<#circling>#circling>
nem alakalmazzák szerintem... amugy akkor a játékokhoz az lesz írva védelem típusaként, hogy Starforce 4.0... vagy nem?
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=10206
valaki ezt írja:
"Yes, in 4.0 to.
Drivers from 3.7 version of Frontline used by 4.0 version.
Sfsync04.sys, that installed after 3.7.13.01 used by 4.0 version."
saját gépemen nézem a rejtett illesztõprogikat:
Ez másnak is fent van, vagy a 3.7.13.01 rakja fel? Ez már a FrontLine 4.0 lenne...
ÛÛ ÞÛ²² Toca Race Driver 3 Þ²ÛÝ ÞÝ
ÛÛ ÛÛ² ÜÜ (c) ßÛÛÛ ÜÛ
ÛÛÜß ÞÛÛß CodeMasters ° ÛÛ²ÛÜÜÛßß°
ÛÛÝÜÜÛßß ÞÛÝ Üܲßß°ß²ÜÛÛÛß ÜÜÜÛ°Û²±°
ÛÛÛß Û RELEASE DATE :: 02.17.2006 Þ²²ßÜÛ²±²ÜßÛÛÜÛ²ßß Ü°
ÛÛÝ Û PROTECTION :: Starforce 3.7.13.00 ²²ÝÞÛ²±±²²ÝÞÛ²ß Ü²Û²±²Ü
ÜÛÛÛÜ SIZE :: 77x50mb ÞÛÛ ßÛ²±²ßÜ۲ݰ°²Û²±±±²Ý
ÜÜ ßßÛÜ MEDIATYPE :: DVD ßßÛÜÜܰ ²ÛÛ ßÛÛ²²²ß
Û²²Ý ÞÛ²ÛÛß FORMAT :: MDF/MDS ßßÛÛܰßßÛÜ ßßß
Nem kell izgulni, mert az elsõ javítás frissíteni fogja az SF-et is xx.01-re (vagy még újabbra), ami már nem fog menni. 😊 Nálam is minden, jól elkészített SFclone futott (kivétel a LockON 1.1, aminek nem jó a cdképe), de ez a xx.01 kifog a DT-n és a legújabb Alcoholon is.
De különben milyen lessz ez a SF Frontline 4.0?
"Kijöhetne" már valamilyen új DT verzió, vagy valami módszer az SF 3.7.13.01 ellen (Wintersport pro 2006-on tesztelem).
Ezt el tudom kézpelni, hogy az usában ez problémát jelenthet, hiszen ott életben van az a jogkezelõ törvény, viszont a világ többi országában nincs, így ott nem hinném, hogy bármilyen etikai és jogi problémákba ütköznének ezen módszerek alkalmazásai, fõleg, hogy lényegében majd mindent az amerikai jognak megfelelõ védelmi módszerekkel látnak el, és az amerikai jog szerint próbálják terjeszteni, illetõleg a másolás ellen fellépni.
Röviden összefoglalva, az usa jogrendszere szerint etikátlan és jogtalan a programok viselkedése, a többi országot figyelembe véve viszont csak a túlzott usa jog-elnyomást (amit az usa fejt ki az egyéb országokra direkten vagy indirekten) egyenlíti ki valamennyire.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Daemon Tools rootkit? (forrás: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=9581)
http://www.sysinternals.com/blog/2006/02/using-rootkits-to-defeat-digital.html
megcsináltam
az ezsközkezelõbe a meghajtón jobb egér engedélyezés
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Csináltam ilyet az SFNightmareel hogy Disable node-CD-node most meg ugyan ezt nem akarja Enable-val
pls help me
mit csináljak?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
NEM TOM DE BIZTOS SZAR
Lehet, hogy most sokan fognak durrogni, de szerintem lassan egyszerûbb lesz valamilyen konzolon játszani mert azokon nincs annyira erõs védelem. Nekem van Xboxom és az újabb játékokat én azon tolom mert nem kell vele szenvedni azért, hogy elinduljon és a játékok 90%-a ugyanaz mint pc-én. Nem beszélve arról, hogy nem kell állandóan fejleszteni elég hozzá egy jó tv. Szerintem már csak pár hónap és az Xbox 360-at feltörik és ahhoz is lesz chip.
steam, origin: ACE_hun