Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peck
Én nem tudom hogy chipset függõ-e mert pl:A world Racing 2-nek és a L.A.Rushnak ugyanaz a verzióju Starforce van...mégis a World Racing 2 elindul a L.A Rush nem 😛

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

zsanet
nekem n-force3-as van

Chipset függõ.
zsanet
Az SF4 egy idõre beteszi a kaput az biztos.Akinek nem vált be SF Nightmare az esetleg megpróbálhatna alaplapi BIOS-t frissíteni(szerintem) ne nézzetek hülyének lehet hogy ez segít mit gondoltok?

zsanet
továbbra is azt mondom ITW TOOLS ez nálam mindent visz ami SF.-os,a WR2 pedig azt hiszem 3.6-os de nézd meg a fórumján

zolo
Hali!
A starforce nightmaren kívül tudtok olyan progit amivel el tudom rejteni a dvd-meghajtómat??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Schwarz
csak 4Gb RAM kell mellé, h darálás nélkül ne fél nap alatt induljon el. én a nemtom melyik verzót próbáltam ki, 2.8G volt a telepítõ, felment kb 4Gb, vagy 5 perc volt mire elindult <#idiota> ott ahol az xp a bootmenü választás után 10-15 másodperccel már megy...

Mi az a windows?

Schwarz
egyre jobb, a verziószámmal együtt hatványozódik a helyigény is :-))

Mi az a windows?

BuzzFuzz
A Crashday soha nem volt Starforce-os...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

fu szerintem a Toca 3 baroo állat játék 😊) crashday is fasza meg a CoD2<#worship><#taps>
Vazze azt tudom hogy béta van de az hülyeség majd ha lesz teljes...<#vigyor1>
A crashday az starforceos mert nekem megvan és nem akar elindulni felismerih original disc vagy mi<#nyes>
De küldtek egy cracket és mûködött akkor átb@szta a crack a starforceot vagy mi? Ú<#ravasz1><#vigyor1>gy látszik
10 gigas particiora nem volt hajléando felmenni, legalabb 12 giga kellett neki.<#circling>

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

BuzzFuzz
Állítólag 7.5 gigát telepít a Vista 😊

Evogordon
Lehet hogy annyi, de van 2db 80-as és egy 200GB-os vincsi. Semmit nemszámít.

Schwarz
na és abban mi a jó? a 4Gb windows mappa? <#hehe>

Mi az a windows?

Evogordon
1. Nekem vistám, a legújabb béta : MS Windows Vista CTP build 5308 X64
2. Már van hozzá videókártya driver is meg minden.
😊

Bocs de ez a SFCure nevû progi, ez sem képes emuláni a StarForce 3.7.13.01 -et.
A World Racing 2-õn még nem ez a verziószámú védelem van fennt.
Hamarosan jön a StarForce 4, és akkor megint kapáltak a wareznek egy ideig sajnos. <#sir><#rinya>
zsanet
bár ez is alaplapfüggõ szerintem nálam megy de ugyanazt megcsináltuk egy másik gépen és nem ment

zsanet
ITW toolsitw tools

zsanet
hali én a ITW TOOLS csomagot használom és lenyomta a 3.7-t

Az a probléma, hogy a microsoft erõteljesen komálja a másolásvédelmeket, támogatja azok céljait, így valószinûnek tartom, hogy nem görgetne a talán leginkább kedvelt (a kiadók részérõl értve persze) másolásvédelem elé megoldhatatlan problémákat, sõt, szerintem inkább együttmûködik velük, lévén, neki az a legfontosabb, hogy minél többen megvegyék a vistát, ám, ha az egyre növekvõ starforce-fan kiadótömeg úgy dönt, hogy mint jól bevált másolásvédelmet, a sf-t támogatják, ahelyett, hogy vista-kompatibilissé tegyék a játékaikat, akkor nem fog túl sok ütõs cím megjelenni, ami képes lesz vista alatt futni, így a játékosok akár kényszerõl is, de megmaradnak az xp-nél, kivéve a nagy lét a microsoft zsebébõl.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Schwarz
"Melyik a legjobb starforce elleni progi?"
format.com <#hehe>

Mi az a windows?

Evo cool a kérdés<#fejvakaras>
remélem besz@rik tõle<#vigyor2>
Csak a vista hol van még fõleg mig lesz rá driver meg minden lóf@asz<#szomoru2><#fejvakaras><#nemtudom>
A jó kurv@ @nyját annak a kötsög starforcenak<#gonosz2><#ticking><#mf3><#boxer><#gun><#eplus2>
Melyik a legjobb starforce elleni progi?😊
Anlélkül is meg lehet csinálni a starforceos gamékat h nem huzgálnék dvd meghajtó kábelt meg ilyenek???
ha valaki tudja az msn-en mondja el vagy elég itt [email protected]<#circling>
Evogordon
De egyvalamire kiváncsi vagyok. Ugyebár ezekbe a szar winfos XP-kbe beletud nyúlni a starforce, vagyis a kernelélbe és ezrt gajra teszi a wint a SF. De a win vista-t úgy csinálják meg hogy nemtud semilyen program a kernelébe belenyúlni. Na akkor milessz a SF-al?

Lehet két (vagy több) verziószám is fut az védelem programjában. Pl.: külön van a FrontLine-nak és külön van a játékok könyvtárába másolódó SF-nek. Ki tudja...
BuzzFuzz
Én azt olvastam hogy a Starforce Frontline 4 a Cebiten (márc 9-15 között) fog bemutatkozni, tehát még
nem alakalmazzák szerintem... amugy akkor a játékokhoz az lesz írva védelem típusaként, hogy Starforce 4.0... vagy nem?

Most nézegetem a Daemon Tools fórumát:
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=10206

valaki ezt írja:
"Yes, in 4.0 to.
Drivers from 3.7 version of Frontline used by 4.0 version.
Sfsync04.sys, that installed after 3.7.13.01 used by 4.0 version."

saját gépemen nézem a rejtett illesztõprogikat:

Ez másnak is fent van, vagy a 3.7.13.01 rakja fel? Ez már a FrontLine 4.0 lenne...
Û PROUDLY PRESENTS ²²ÛÛß Ü
ÛÛ ÞÛ²² Toca Race Driver 3 Þ²ÛÝ ÞÝ
ÛÛ ÛÛ² ÜÜ (c) ßÛÛÛ ÜÛ
ÛÛÜß ÞÛÛß CodeMasters ° ÛÛ²ÛÜÜÛßß°
ÛÛÝÜÜÛßß ÞÛÝ Üܲßß°ß²ÜÛÛÛß ÜÜÜÛ°Û²±°
ÛÛÛß Û RELEASE DATE :: 02.17.2006 Þ²²ßÜÛ²±²ÜßÛÛÜÛ²ßß Ü°
ÛÛÝ Û PROTECTION :: Starforce 3.7.13.00 ²²ÝÞÛ²±±²²ÝÞÛ²ß Ü²Û²±²Ü
ÜÛÛÛÜ SIZE :: 77x50mb ÞÛÛ ßÛ²±²ßÜ۲ݰ°²Û²±±±²Ý
ÜÜ ßßÛÜ MEDIATYPE :: DVD ßßÛÜÜܰ ²ÛÛ ßÛÛ²²²ß
Û²²Ý ÞÛ²ÛÛß FORMAT :: MDF/MDS ßßÛÛܰßßÛÜ ßßß

Nem kell izgulni, mert az elsõ javítás frissíteni fogja az SF-et is xx.01-re (vagy még újabbra), ami már nem fog menni. 😊 Nálam is minden, jól elkészített SFclone futott (kivétel a LockON 1.1, aminek nem jó a cdképe), de ez a xx.01 kifog a DT-n és a legújabb Alcoholon is.
Evogordon
Mondjuk én még nem játszottam olyan starforc-os játékkal ami nem ment volna...
De különben milyen lessz ez a SF Frontline 4.0?

lalakov
A Toca megy.
Evogordon
A toca race drive hanyas verzió? 00 vagy 01? Az gáz ha nemmüxik :S

Én nem az SF 3.7.13.00-ról beszélek (vagy valami korábbi verzióról). Ott mûködik az a módszer. Próbáltad egyáltalán a 3.7.13.01-et? Ott nem fog mûködni az eddigi módszer, se Alcohol-al, se DT4.03HE-vel.
Evogordon
Van megoldás a SF 3.7 ellen. Meghajtók lehúz.... Mi kell még? 😄 Vagy csinálsz egy kûlsõ kapcsolót és még húzogatnod se kell.

Köszönöm.

"Kijöhetne" már valamilyen új DT verzió, vagy valami módszer az SF 3.7.13.01 ellen (Wintersport pro 2006-on tesztelem).
Ha jól értelmezem a leírtakat, akkor a cikkíró az alcohol és a daemon tools progikat vizsgálta meg, amik a vizsgálatai eredményeképp nagyon valószínû, hogy rootkit-et tartalmaznak. Többször is utalt a sony rootkitjére, illetve, hogy mennyire nem etikus dolog a rootkit használatával elrejtenie magát a programnak. A problémázásának a lényegi oldala, hogy kifejtette, hogyan vizsgálta meg, hogy az alcohol elrejti magát a registryben, és ahol a registrynek tartalmaznia kellene, hogy az alcohol fel van telepítve a gépre, ott teljesen üres karaktersorozat látszódik a registryben, valamint a daemon pedig egyszerûen megtiltja a hozzáférést a programok számára az õ bizonyos registry kulcsaihoz, amik szintén a bizonyítékot jelentik arra, hogy a program fel van telepítve a gépre, tehát a digitális jogkezelõ programokat megtéveszti, sõt mitöbb, az usa digitális jogvédelmi törvényeibe ütközik.
Ezt el tudom kézpelni, hogy az usában ez problémát jelenthet, hiszen ott életben van az a jogkezelõ törvény, viszont a világ többi országában nincs, így ott nem hinném, hogy bármilyen etikai és jogi problémákba ütköznének ezen módszerek alkalmazásai, fõleg, hogy lényegében majd mindent az amerikai jognak megfelelõ védelmi módszerekkel látnak el, és az amerikai jog szerint próbálják terjeszteni, illetõleg a másolás ellen fellépni.
Röviden összefoglalva, az usa jogrendszere szerint etikátlan és jogtalan a programok viselkedése, a többi országot figyelembe véve viszont csak a túlzott usa jog-elnyomást (amit az usa fejt ki az egyéb országokra direkten vagy indirekten) egyenlíti ki valamennyire.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Akinek megy az angol összefoglalná: <#vigyor3>

Daemon Tools rootkit? (forrás: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=9581)

http://www.sysinternals.com/blog/2006/02/using-rootkits-to-defeat-digital.html
Evogordon
aKKOR JÓ 😉

zolo15
thx
megcsináltam
az ezsközkezelõbe a meghajtón jobb egér engedélyezés

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Evogordon
Az gáz... Én is hallotam már ilyenrõl de akkor állítólag nemlehet visszahozni a cd-ket csak win újra telepítéssel. Szóljatok ha nemjól tudom.

zolo15
csá
Csináltam ilyet az SFNightmareel hogy Disable node-CD-node most meg ugyan ezt nem akarja Enable-val
pls help me
mit csináljak?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

BuzzFuzz
a grafikájuk okádék .... tehát ebben biztosan különböznek a pc-s játékoktól 😊

Köszi, bár engem ez nem tesz boldoggá, mivel stratégia, gazdasági, rpg és kaland játékok kötnek le, ezek közül pedig csak az rpg szokott megfordulni konzolon, de azokból is csak az afféle vackok, mint a final fantasy, amit én nem is szoktam rpg számba venni, mert szerintem nevetség kategória.

Örm
Tycoonról és jó stratégiáról én sem tudok. Viszont a nagyobb nevû akció, fps, sport és autós játékok mind megjelennek rá.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Neked az a probémád, hogy milyenek konzolon az fps játékok? Pedig nem tudom, mi különös van benne, szerintem tök olyanok, mint pc-n (amúgy kissé visszafoghatnád magad). Én inkább azt kérdezném, milyen konzolon egy tycoon vagy birodalom építõ stratégia? Mivel a konzolt az akció, sport, szimulátor, és efféle, kinézet-orientált, gyors reflexeket, de kevés agyhasználatot igénylõ játékokra találták ki. Viszont, tud mondani valaki tycoon-t konzolon? (Elképzelhetõ, hogy létezik, mindenesetre, én sosem hallottam ilyenrõl)

Örm
Eleinte szokatlan, de meg lehet szokni. De legalább mennek rajta a játékok!

BUZI APJÁT A STARFORCENAK meg XBOXON MIEN EGY FPS XDDDD
NEM TOM DE BIZTOS SZAR
Örm
Hello!
Lehet, hogy most sokan fognak durrogni, de szerintem lassan egyszerûbb lesz valamilyen konzolon játszani mert azokon nincs annyira erõs védelem. Nekem van Xboxom és az újabb játékokat én azon tolom mert nem kell vele szenvedni azért, hogy elinduljon és a játékok 90%-a ugyanaz mint pc-én. Nem beszélve arról, hogy nem kell állandóan fejleszteni elég hozzá egy jó tv. Szerintem már csak pár hónap és az Xbox 360-at feltörik és ahhoz is lesz chip.

BuzzFuzz
Tévedés! az originál Starforce 3-at még senki nem tudta törni.... csak peccsekés után maximum...

Mindegyik védelem eljövetelénél ez volt hogy húúú most milesz... aztán érdekes mindegyiket feltörték... Amit programozók írnak, azt programozók át is tudják írni...

steam, origin: ACE_hun