2886
Starforce
-
Yes, yes, yes.... PoP3&TOCA3 4ever!!!!!!
-
hát ezen az oldalon azt irják ha jol értelmezem hogy 2-6hét a játék bonyolultságátol függöen a toca3.
Remélem errol van szo, ha nem akkor bocsi csak már jo lenne a toca3-mal nyomulni mert ez a lehuzogatás nem muxik nekem.
http://www.metaboli.co.uk -
amcsiba csak a múlt hét végén kezdték szállítani ...
talán ez számít vmit. -
X3 Reunion-t törjék már fel nekem nem is kell több!!!!! -
Azért korai lenne még temetni Starforce-ot, mert még ki se jöttek a 4.0-ás védelemmel ellátott cuccok... -
lehet újabb veszélyes SF vírus? :O -
Newfronter #2078 Csak ezt a Rush for Berlin-t nem értem. Nincs még clone sem, ez sajnos rossz érzést kelt bennem. -
sokat kellett rá várni de végülis mi győztünk=) -
A Starforcenak leáldozott;) World Racing 2 és Trackmania Sunrise is jöhetne a lentebb említett game mellé és akkor teljes lenne a kör!:D -
fenntvan bithun... -
Ez CRC már fenntvan valahol?
POP 3 meg King Kong meg Toca 3 törés?!
Akkor a szarforce-nak annyi

-
bH...
de feldobtam, nézdmeg:
Cross.Racing.Championship.2005.DVD-NESSUNO.nfo -
moon21 #2072 ez az .nfo melyik oldalon van? -
Cross.Racing.Championship.2005.DVD-NESSUNO
CRC+update-ek törve! ;)
és írják hogy hamarosan King Kong, PoP3, Toca 3...
"We love metaboli.co.uk -> why?
Cracked Splinter Cell, Toca 2, Worms 4 Mayhem ...
and King Kong, Toca3 or PoP3 soon" -
Kössz kössz kösssz :) -
Newfronter #2069 SFRemoval ezzel törölhető.
SFremoval -
Ha felteszek egy starforce-os játékot akkor ugyebár felteszi a starforce drivereket...De amikor letöröltem a játékot akkor nem lehet valami progival megtisztítani a windows-t hogy törölje a sf drivereit? -
bocs rosszul írtam.
A Vista driver követelménye hosszú ideje ismert; és mind a M$, mind a játék kiadók nyomást gyakorolnak a SFon, h adjanak ki egy javított Vista drivert, már legalább múlt nyár óta. -
Newfronter #2066 Az MS-nél? :(
Azt hittem, hogy Vista alól kimarad egyenlőre az SF. -
a lényeg, h a "hidden Ring 0" (fingom nincs mi ez) driver compatibilitási hibát okoz Vistán, emiatt nem futnak a SF játékok.
a fórumozok szerint már dolgoznak M$nál a fixen. -
Newfronter #2064 Forum/PC Games Arena/Article on Vista's Beta2 and PC Games -
engem a főoldalra dob.
tom, xar IE.
^^ -
Newfronter #2062 Aki egy kicsit jobban vágja az angolt az lefordítaná?
sf & vista -
Reloaded igazán feltörhetné az X3 Reunion gamet! -
ciccegős sanyi #2060 cicc -
Dodo55 #2059 Tényleg próbált már valaki sf-os játékos Vista-n? -
keeper2 #2058 Vagy áthegesztik a sf verziójukat, hogy támogassa a vistat is. Tudom, nem lesz egyszerű, mivel a microsoft jobban ügyel arra, hogy ne nyúlhassanak a programok túl mélyen kernel szintre, de ők is érdekeltek a másolásvédelmek terjesztésében, így meg fogják oldani, hogy lehessen használni sf-t vistan. Eztán pedig a kiadókon áll, hogy megveszik-e az új sf verziót és kiadják azzal a patchet, vagy kiadják valami más védelemmel, netán védelem nélkül a patchet, de szerintem sokan lesznek olyanok is, akik úgy vannak vele, hogy már a játékuk nem termel annyi eladási hasznot, hogy behozza az új sf árát, így inkább elfelejtik az egészet, így örökre használhatatlan lesz az új op. rendszeren. -
balazs077 #2057 Most akkor potykára töltöttem le azt a 3GB-os valamit? -
Newfronter #2056 Senkinek sem megy. Nem is fog, majd ha csak jön egy újabb release. -
balazs077 #2055 Valaki segítsen már elindítani a rush for berlint mert nem sikerül cd lehúzással sem. -
:DDD -
kell hozzá majd jófajta vas h vigyen eccerre két vindózt
-
Igen a kiadnak. -
Newfronter #2051
-
kiadnak majd vistához XP emulatort. -
ha kiadnak egy sf mentes exe-t azt hamar törik szal:) -
csahogy értesem.
... kiváncsi vagy, h vistán ...
:) -
Newfronter #2047 Hmmm remélem az SF4 jó bugos lesz és nem állnak rá a kiadók!
Ja meg kivi vagyok hogy pistán mennek-e majd az SF-es játékok, vagy majd egy szép hibaüzit dob, mert nem fér a kernelhez.
És vagy kiadják SF nélkül újra a gammákat, vagy kiadnak egy úgynevezett SF mentes exe-t patchként. -
pl #1978 -
Nem értem, ha ennyire jó ez a védelem, akkor mért szakítják vele a kiadók?