Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
Fákjúal!
Új lapom: NF2(legszarabb a szériában, de jobb mint Mercury) 😄
Fákjúal!
Érdekes, hogy POP-T2T'nál nem is kellett. Ez mért van, hogy nekem sikerül, másnak nem? Pedig Lmondtam szószerimnt, ahogy csináltam és még sem sikerül nekik. Nme hardvertõl függ, mert cseréltem alapot és az újon is mûxik mint a régin pedig ég és föld között a kettõ.
Nem nagy szám ez a SF ezekszerint.
Fákjúal!
\\__/) (O.o) ( } { )
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
SF: 3.7 és crackes....
<2006. március 31. @ 16:16 - Forcecaster>2006. március 31. @ 16:16 - Forcecaster>
Az utóbbi néhány hónapban több olyan hír is napvilágot látott, melyek eléggé megosztották az emberek véleményét a Starforce védelem kapcsán. Egyesek szerint ez mind szép és jó, hogy megvédik a programokat a kalózmásolatok készítésétõl, míg mások szentül állítják, hogy ez a védelem bizony akár hardverhibát is okozhat. Összeállítottak hát egy olyan listát, melyen az elmúlt pár év és a következõ starforcos játékok foglalnak helyet, többek között az Area 51, a King Kong, vagy akár a Heroes 5 is. Aki megtekintené a teljes listát az itt megteheti."
A teljes lista
http://gamestar.hu
A pontos release: StarForce 3 Reverse-Engineering Tools-RELOADED
A StarForce P-Code/Virtual Machine feltöréséhez , illetve a StarForce file-ok
visszaállításához segédletek.
Több info, akit érdekel
http://www.yates2k.net/
http://www.woodmann.com/crackz/index.html
Ne gondolja senki,hogy egyszerû lesz,ha már ezek megvannak neki. Ez nem
Securom vagy Safedisc Dumper/Rebuilder ez annál sokkal bonyolultabb.
Crackereknek jól jöhet. 😊
Csak halkan, mert ez illegális...
sf3_reg.cmd, sf3_unreg.cmd stb.....
Felrakom valahova, ha valakit érdekel.
Bár elõtte nem ártana tudni, mit is csinál!
jaja....de vajon miez???
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem tudja valaki hogy ez mi lehet?
csak az menjen....meg a H5 is jó lenne, de addigra tuti lesz már olyan SF, amivel megint szívunk 😞((
Next PC upgrade: 2022
Laci: én is tudok ilyenrõl, aki ráadásul számítástechnikában dolgozik, mindenesetre, tényleg eltávolítható menet közben, csak nem ajánlatos, ha netán fontosnak tartjuk, hogy vinyónk illetve a rajta lévõ adataink még sokáig megmaradjanak 😊
Vinyót egyedül csak akkor szabad eltávolítani, ha hot swap képes, vagyis úgy eltávolítható, mint a pendrive-ok a windowsban. Ehhez viszont megfelelõ alaplap, vinyó és op. rendszer kell. Az utóbbi már adott lényegében mindenhol, az elsõ 2... Hát, a sata 1-es vinyók közül is csak néhány tudja, általában sata 2 kell hozzá.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Mindenesetre, én raid kártyát használok, az is van olyan hatékony, mint a külsõ rack. Egy olyan példány kell csak, ami kezeli az optikai meghajtókat, és mivel általában 4 eszközt lehet rákötni, így bõven lesz rá hely, hogy a haverok egy kupac vinyót hozzanak még. Jelenleg csak a legeslegújabb verziója ismeri fel az optikait raid kártyán, ott is elég egy eszközkezelõbeni letiltás az optikainak, és megoldva a probléma, ráadásul még olcsóbb is szokott lenni a külsõ rakc-nél (már persze nem a professzionális, szerverekhez szánt hardveres kártyákra gondolok). Ízlés kérdése, ki melyiket preferálja.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(Már a SecuROM 7.xxxxxxxxx.0169 is kiüti a DT4.03HE-t, és az Alcoholt.)
Jöhetne valami újabb DT verzió, vagy módszer.
Next PC upgrade: 2022