Starforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Most mért?? nem mûxik?

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi
Régi alapom: Mercury(lehetõ a legszarabb szériából)

Új lapom: NF2(legszarabb a szériában, de jobb mint Mercury) 😄

Fákjúal!

ffxi
Nem értem!!!! SF-os gémeknél nekem eddig 1x sem kellett kinyitnom a gépet(lehúzás), de hallom gém topikokban(POP-T2T, Toca3, SC stb..), hogy sírnak ezért. Érdekes én csak letiltom a fizikai meghajtómat a vezérlõpultban és már megy is.

Érdekes, hogy POP-T2T'nál nem is kellett. Ez mért van, hogy nekem sikerül, másnak nem? Pedig Lmondtam szószerimnt, ahogy csináltam és még sem sikerül nekik. Nme hardvertõl függ, mert cseréltem alapot és az újon is mûxik mint a régin pedig ég és föld között a kettõ.

Nem nagy szám ez a SF ezekszerint.

Fákjúal!

Ha jól tudom az SF minden játéknál egyedi védelmet generál, amit egyszer sikerül feltörni, egyszer nem, ez nem olyan hogy ha törik a 3.7-et, akkor mindegyiket törik. ezért ilyen kemény ez a védelem, na és keményebb lesz 4-essel majd ha megjelenik. Lesz még sírós idõszak azt mondom, de az a kérdés meddig.
Serpa
még várni kell azzal egy pár órát, h feltörték ...

Jó lesz az 3.7-nak is....
gamerman01
Má csak a Toca3-at kéne törni....

CSAK AZ SF7-es már!!!!!!!!!!!!!!!!

télleg fel lett törve a SF 3.7 ??

\\__/) (O.o) ( } { )

kirol
Az igen!

mucsácsó
nem maradtál le annyira 😄
Örm
Már megint lemaradtam!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Az Nforce-on kint van az Ubersoldier RELOADED féle crackes változata! Védelem SF 3.7

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

PC Game ISOs Ubersoldier (c) Burut / CDV RELOADED

SF: 3.7 és crackes....
"Starforce párti játékok listája
<2006. március 31. @ 16:16 - Forcecaster>
Az utóbbi néhány hónapban több olyan hír is napvilágot látott, melyek eléggé megosztották az emberek véleményét a Starforce védelem kapcsán. Egyesek szerint ez mind szép és jó, hogy megvédik a programokat a kalózmásolatok készítésétõl, míg mások szentül állítják, hogy ez a védelem bizony akár hardverhibát is okozhat. Összeállítottak hát egy olyan listát, melyen az elmúlt pár év és a következõ starforcos játékok foglalnak helyet, többek között az Area 51, a King Kong, vagy akár a Heroes 5 is. Aki megtekintené a teljes listát az itt megteheti."

A teljes lista

http://gamestar.hu
grebber
Hát remélem ezzel tudnak majd törni pár gamet.

Next PC upgrade: 2022

Bár infó szakon végeztem, nem sok mindent jelentenek a file-ok számomra. Illetve egy valamit: reményt, hogy végre-valahára "normális" crackek készülhetnek a starforce-os progikhoz is...
Erre jó:

A pontos release: StarForce 3 Reverse-Engineering Tools-RELOADED

A StarForce P-Code/Virtual Machine feltöréséhez , illetve a StarForce file-ok
visszaállításához segédletek.
Több info, akit érdekel
http://www.yates2k.net/
http://www.woodmann.com/crackz/index.html

Ne gondolja senki,hogy egyszerû lesz,ha már ezek megvannak neki. Ez nem
Securom vagy Safedisc Dumper/Rebuilder ez annál sokkal bonyolultabb.
mucsácsó
hm...jó lenne rájönni hogy mire is jó....
Épp azt mondják épp az egyik torrentoldalon. <#merges2>
Crackereknek jól jöhet. 😊
Lehet, hogy a Sf3 forráskódja <#eplus2>

Csak halkan, mert ez illegális...

Leszedtem 😊 De a fene tudja mire jó, vannak benne C++ forráskódok, delphi, stb...
sf3_reg.cmd, sf3_unreg.cmd stb.....
Felrakom valahova, ha valakit érdekel.
mucsácsó
jaja....hát ha driver....de mire jó? kinyírja az SF-et? 😄
kirol
Ezt NFOrce -n én is láttam, de honnan lehet letölteni?
Bár elõtte nem ártana tudni, mit is csinál!

maffia79
ha jól értelmezem ez 1 driver !

mucsácsó
na mindegy, hát ha valaki ezt megtalálta, vagy tudja mire jó...az szóljon...
mucsácsó
PC Game Dox StarForce 3 Reverse-Engineering Tools (c) Reloaded RELOADED 01x05 MB

jaja....de vajon miez???
urbijoe
én is ezt néztem de nem tudom mi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

pepe792
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103910
Nem tudja valaki hogy ez mi lehet?

mucsácsó
hát jó...lehet kihúzzuk a Bad Day LA-ig ezzel a StarForce-al 😄
csak az menjen....meg a H5 is jó lenne, de addigra tuti lesz már olyan SF, amivel megint szívunk 😞((
grebber
Megy lehuzogatással simán (nem probáltam még mert hát egy Oblivion melett nehéz neki labdába rúgni) van aki irta SFNightmare-el is megy.

Hát Mucsa 😊 ha enforszon van akkor természetes hogy megy 😊
mucsácsó
ijjj.....és megy? :/
megy DT4-gyel, új Alcohollal, vagy valahogy?
grebber
Blazing Angels Squadrons of WWII

StarForce 3.7.12.05 detected

DjDano
A vinyó nem arra való , hogy ki be huzkodjuk a gépünkbe, még kikapcsolt állapotban sem! Aki mégis igy tesz, ne sírjon ha tönkremegy pár hónap után...

Igen pontosan így van<#eljen>, a sata1 -et nem tudtam hogy azokból is van ilyen de a sata 2 tényleg hot&swap. Én attól félnék hogy az elektronika meghibásodik mert egy ide vinyónak van 40 lába és kihúzásnál nem mind a 40 egyszerre ugyanabban a pillanatban 'választódik' le és így túlfesz keletkezhet. Én 1* próbáltam aszem még 98 alatt csak annyit hogy menet közben power gomb ki a racken (nem oprendszer vinyó) és máris megfagyott.

Dodo: meg kell vallanom, nem próbáltam még, mivel én sf védett játékot nem vennék semmiképp, inkább megveszek egy hasonló, de gyengébb játékot, még ha az ára magasabb valamivel, de elv nálam, hogy ilyen undorító módon védekezõ védelmet nem támogatok egy forinttal sem (elég csak a legutóbbi 3 sf botrányra, a futuremark-osra, a sf készítõk galactic civilization lejáratására valamint a perrel fenyegetésre (aminek valós jogalapja sem volt) gondolni, amikor egy egyetemi tanár, vagy ki megírt a véleményét egy cikkben a sf-ról, és az nem lett pozitív a sf számára), de szerintem nem fogja azt sem kezelni, lévén, olyan lehet számára, mintha nem is lenne jelen a meghajtó.
Laci: én is tudok ilyenrõl, aki ráadásul számítástechnikában dolgozik, mindenesetre, tényleg eltávolítható menet közben, csak nem ajánlatos, ha netán fontosnak tartjuk, hogy vinyónk illetve a rajta lévõ adataink még sokáig megmaradjanak 😊
Vinyót egyedül csak akkor szabad eltávolítani, ha hot swap képes, vagyis úgy eltávolítható, mint a pendrive-ok a windowsban. Ehhez viszont megfelelõ alaplap, vinyó és op. rendszer kell. Az utóbbi már adott lényegében mindenhol, az elsõ 2... Hát, a sata 1-es vinyók közül is csak néhány tudja, általában sata 2 kell hozzá.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Csa. Én is láttam már 1-2 embert így húzni ki meghajtót. Sokan azt hiszik hogy a belsõ mobil rackes vinyó is eltávolítható menet közben, pedig hatalmas tévedés!

A kábel ugyanaz mint az usb-s nyomtatóé meg van egy külsõ tápja természetesen, a rack-et meg úgy képzeld el mintha egy 5"25-ös hely lenne kívûl a gépeden, nem sokkal nagyobb és teljesen fém, meg van benne 1 kis venti mint a normál racben. Én spec. normál rack-et raktam bele hogy a vinyókat tudjam (gép)leállítás nélkül csereberélni de ugyanúgy rakhatsz bele olvasót/írót.

Ha raid kártyára teszem az optikai meghajtókat, akkor menni fognak az eredeti sf-os játékok, vagy akkor meg azok nem fognak menni, mert az eredeti cd-t se fogja látni?
Szervizesként a szõr áll fel a hátamon olvasgatva a hozzászólásokat, hogy menet közben lehúzni meghajtókat (kivétel a hot plug kompatibilis, de az még csak sata vinyóknál létezik)(illetve simán lekapcsolni egy belsõ mobil racket mûködés közben). Tény, hogy még személyesen nem találkoztam ilyen miatt tönkrement eszközzel (én hülye lennék ezt próbálgatni, mivel minden alkalommal sansz az eszköz halálára, más meg nem vallaná be, hogy az aktuálisan behozott eszköze azért égett el, mert õ huzigálta mûködés közben, inkább jön a sztori, hogy õ csak használta normálisan, és egyszer csak bekrepált).
Mindenesetre, én raid kártyát használok, az is van olyan hatékony, mint a külsõ rack. Egy olyan példány kell csak, ami kezeli az optikai meghajtókat, és mivel általában 4 eszközt lehet rákötni, így bõven lesz rá hely, hogy a haverok egy kupac vinyót hozzanak még. Jelenleg csak a legeslegújabb verziója ismeri fel az optikait raid kártyán, ott is elég egy eszközkezelõbeni letiltás az optikainak, és megoldva a probléma, ráadásul még olcsóbb is szokott lenni a külsõ rakc-nél (már persze nem a professzionális, szerverekhez szánt hardveres kártyákra gondolok). Ízlés kérdése, ki melyiket preferálja.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

SötétBarom
Ha itt lesz az ideje úgyis jön majd új verzió ezekbõl a cuccokból.. Amugy pedig nem mindenre teszik a legfrissebb SF-et mer az ugye drága.. Simán lehet h egy gémen ami fél év múlva jön ki, egy most már fél éves SF lesz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lalakov
Én belsõ mobilracket használok a lehúzás helyett.
Ilyen kapcsolót nem nehéz csinálni. Ami fontos, hogy lenyen ilyen 300 forintért kapható drivetápkábel elosztó kábel, hogy ne a táp drivetápkábeleit kelljen kibelezni. Ha van 1-2 ilyen drivetápkábel elosztó kábel, akkor abból+1 kapcsolóból már össze lehet hozni valamit.
Mit ér a lehúzás a legújabb SF ellen (3.7.13.xx), ha az emuláló progik (DT3.47, DT4.03HE, Alcohol stb.) nemtudják a védelemet átverni.
(Már a SecuROM 7.xxxxxxxxx.0169 is kiüti a DT4.03HE-t, és az Alcoholt.)

Jöhetne valami újabb DT verzió, vagy módszer.
SötétBarom
Ja amugy meg kösz a lehúzós tippet, eddig aszittem ez valami urban legend, h le kell rántani a rom-ot.. De igy klappol minden. Most épp azon gondolkodtam el h nem létezik olyan kapcsoló amit a dvd tápkábel meg a dvd közé lehet berakni, h mondjuk lazán lehessen áramtalanítani a cuccot? (mármint ne keljen mindig babrálni a gépházzal..) Ha nincs ilyen valami elektro arc gyárthatna nekünk, mondjuk 500 credit / darab.. Õ meg vehetne belõle eredeti SF-es gémeket <#taps>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grebber
Hát nemcsak a SF3 miatt jó ez hanem ennek a használatával lesz + 1 hely a gépben ugyanis 3 vinyó + dvd iró azt jön a haver vinyóval hova anyámba tegyem ki kell kötni valami ez pont jó megoldás jól is néz ki SF3 hoz is frankó pénzt meg leszarom valaki eliszza azt kihánnya.

SötétBarom
Ennél pénzkímélõbb megoldás ha a gépház egyik felét leveszed, h jól hozzáférj a drive tápkábeljéhez, és a megfelelõ pillanatban lehúzhasd, megelõzendõ a starforce kellemetlenkedéseit.. <#idiota>

grebber
Na ezt szemeltem ki magamnak.Belezuzom majd a DVD-iromat azt had szoljon.
Gondolom akkor a gépre csak simán USB-USB kábellal kell összekötni és ha SF-os gamel akaok játszani csak simán kihuzom mint egy pendrive-ot?