1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • HiPPoNaX
    fogalmam sincs, 20 gigas mp3lejatszo mellett nem hasznalom aktivan ilyenre a telefont, epp csak kiprobaltam :]
  • Maco13
    akksi hogy bírja az mp3 lejátszást?
  • Maco13
    telefon boltban mondták mikor stereo headsetet akartam venni...
  • ZilogR
    nézz rá a privát üzeneteidre, pls! :)

-=ZR=-
  • baca01
    esetleg tudtok vmi jó programot ami hasznos és kihagyhatatlan? :D
  • baca01
    ok még keresgélek
  • Garyskillz
    hát nemtom nekem ienem nincs, dc, esetleg torrent?
  • baca01
    ezt a progit keresem: handy clock
    már marhasok helyen kutattam de sajna nem bukkantam rá eddig olyanra ami 3650-en is futna és fel van törve. (google, nokiaprogramok)
    aki tud segítsen köszi
  • Garyskillz
    Itt találtam rá
  • baca01
    ó akkor jólvan én azt hittem drágáb egy ilyen procedúra :)
  • Garyskillz
    újonnan 975forint 1 hangszóró, gondolom szervízben sem lehet drágább, de igazából azért is választom a szervízt mert nemigazán értek az ien telefon szét és összeszereléshez :)
  • baca01
    hááát fogalmam sincs sztem pár ezer forint, de a neten lehet venni alkatrészeket is pl www.teszvesz.hu legalábbis én már láttam, hátha úgy olcsóbb hogy te adod hozzá...nemtom fogalmam sincs sajna
  • Garyskillz
    egy 3650 hangszórócsere mennyiben kóstál szerintetek? ugyanis az enyém totál behalt...
  • sozs
    Ja, akartam mondani, hogy formázás segít! Sokszor a feltett progik kavarnak be, és jó ha formáz ilyenkor az ember.
    Én már jártam úgy, hogy telefonálni alig tudtam vele...
  • Garyskillz
    kk csináltam 1 formatot és már jó is:)
  • Garyskillz
    semmi más megoldás nincs rá? formázás is segít a dolgon nem?
  • baca01
    szoftverfrissítés kell...
  • Garyskillz
    na most 1 olyan problémám adódott, h a c: meghajtót egyáltalán nemtudom megnyitni, FEexplorerrel akartam, és egy akalmazás hibával kilépett belőle, filemanagernél pedig ha megnyittottam akkor totál üres volt az egész, és mappát sem engedett oda csinálni, nemtudom mitől lehetett, esetleg vmi program? várom az ötleteket! thx
  • HiPPoNaX
    A hangszorojabol nem szol semmi, ha megfeleloen lassan dugod be a headsetet (tudom, hogy ez most baromsagnak hangzik, azonban a legtobb embernel igy megoldodott a problema. mondjuk nekem a gyari nokia headsettel nem volt soha ilyen gondolom). A telefon hanggeneratora mono, ami azt jelenti, hogy bar elvileg mind2 fele szolhat a sztereo headsettel, attol meg mind2 csatornan ugyanaz fog szolni (nyugodtan konvertalhatod az mp3aidat monoba, kevesebb helyet foglal es ugyse tud sztereot lejatszani a telod)
  • baca01
    dehogyis!!! te miről beszélsz??!!! nekem van hozzá stereo headset, jó nem mondom hogy csúcsminőség de el lehet hallgatni, mind2 füles szól rendesen és a hangszóróból nem jön ki semmilyen hang...nemtom te honnan szedted ezt a zagyvaságot:P
  • Maco13
    én is gondolkoztam rajta, hogy veszek egy stereo headsetet és milyen jó lesz mp3 lejátszónak, de sajnos az audio kimenet annyira szar rajta, hogy élvezhetetlen, ráadásul csak 1 csatornás, így csak az egyik fele szólna, illetve a hangszóróból is jön a zene akkor is ha be van dugva a headset...
  • baca01
    ááá nem hiszem hogy attól hiszen tuléppen ha beszélsz és kihangosítod közben a telefont azt is bírnia kell szval tuti nem attól...
  • Garyskillz
    értem thx a felvilágosítást
  • sozs
    "hogyan tudom bluetoothon keresztül a másik telefonján lévő fájlokat megnézni?"

Erről annó cikk is jelentme, hogy egyes készülékek, köztük a Nokia is böngészhető más telókon kékfogon keresztül. Ezt a Nokia kiküszöbölte, hogy a telójával ilyet ne lehesen csinálni, viszont más telóval belelehet kotorászni! Erre javasolta a Nokia, hogy rejtett legyen az elérés, más ne lássa, hisz így is összelehet kötni pl. kihangosító, headset...
    Ezért van, ha file-t küldenek neked kékfogon, azt el kell fogadnod. Ezzel kicsit védett a készülék a bluetooth-on terjedő vírusok ellen. De pl.: SonyEriccson-ra tudsz küldeni a tulaj tudta nélkül akármit!
  • Garyskillz
    na igen... mondjuk én használok hozzá fülest, de nem olyan a hangzása mint 1 mp3lejáccónak:)
    ezért inkább anélkül hallgatom, szerinted attól készülhetett ki a hangszóró?
  • baca01
    hát igen főleg ha raksz rá mp3 lejátszót és kihangosítva akarod hallgatni.:P
  • Garyskillz
    thx a választ, a hangszórót akkor meg majd megkérdezem a gazdájától, már irtam neki, de eddig nemválaszolt, lehet nincs gépnél, vagy eccerüen csak nemakar :D
    pedig télleg tökéletes állapotban van, csak a hanszoro recseg, ami nemigazán jó...
  • baca01
    nemtom nekem nem recseg a hangszóró pedig maximum hangerőn használom, lehet hogy kicsit már ki van készülve a hangszórója a telódnak?!
    a bluetooth-os kérdésedre pedig nemtok mit reagálni, én szerintem alapból a telefon nem is tud ilyet hanem kell hozzá külön program... nézz szét itt találsz hozzá nagyon sok programot--->> www.nokiaprogramok.hu
    sok sikert! :)
  • Garyskillz
    hali mindenkinek, csak 2 rövid kérdésem lenne.
    a napokban szereztem be egy 3650-est, jó állapotban, remekül működik, viszont az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom bluetoothon keresztül a másik telefonján lévő fájlokat megnézni? és akkor a másik, ha telefonálás közben feljebb veszem a hangerőt, akkor picit recseg a hangszoró, ez miért lehet, és hogyan tudom kiküszöbölni? előre is thx a választ
  • baca01
    mindenkinek köszönöm szépen a fáradozást és az utánajárást, ZilogR barátomnak köszönghetően ma 4kor át is veszem az infra ablakot. :)
  • Amse
    pont tegnap szedtem ki én is az enyémből, de elfelejtettem írni, hogy ha kell elküldöm postán :D
    mondjuk van rajta egy karc szal...
  • ZilogR
    Tadadadáááááám: Íme! Privátba lebeszéljük, hol találkozzunk! :) Csak azér rakom ide, hogy mindenki lássa, milyen jófej vagyok :P ;)

Egy N3650 keretébe bele is próbáltuk, szépen bepattan és stabilan benn van.

-=ZR=-
  • baca01
    ugyanannyi idő mintha pendrive-ra pakolnád...
    az én ügyemben meg köszi szépen a fáradozást...:) jólenne hozzá találni mert most le van cellukszozva hogy ne menjen tele dzsuvával de így elég gáz.:D
  • David01
    Nemtöbb 5 percnél.
  • ZilogR
    most ugyis be akartam nézni egy ismerős telefonoshoz, meg is kérdezem. holnap megmondom, van-e! --- más: kártyaolvasóval kb. mennyi idő felrakni egy kb. 100M-s avi-t usb-n? nekem az a gondom, h infrán még ki is bírom azt a két órát, de általában 15-20-30%-nál leáll a küldés a telefon felé és csak akku kivétellel hajlandó újraindulni a telefon... pedig még Telfort-os (vmi holland telefontársaság) SIM-et is pakoltam bele, nehogy üzenetet kapjak vhonna, amíg megy a másolás. :)

-=ZR=-
  • Puntigamer
    http://www.arukereso.hu/mobil-szerviz-kellek-c3858/0.html
    nézz körül itt, bár ahogy láttam nincs...:(
  • ZilogR
    :) celofan, cellux ;) --- vigyazok az enyemre, nem is gondoltam, h ezt el is lehet hagyni... sztem ha bemesz egy szervizbe, adnak bontott telobol.

-=ZR=-
  • baca01
    sziasztok!
    nekem az lenne a gondom, hogy sikerült elhagyni az infra port előtti 3szög alkú kis védő elemet biztos tudjátok miről beszélek...
    honnan tudnék ilyet szerezni?
    légyszi segítsetek, köszi.
  • Puntigamer
    énszerintem nem... meg kell próbálni, nekem van hogy a kékfog is elveszti a csatit, de az az xp hibája mondjuk:)
    van egy magyar nyelvű útmutatom a 3650hez pdf-ben ha kell.. nemtom neked van-e
    abban le van íra a modem funkció
  • Penya
    az meg jobb mer a notiba ugye alapbol van infra. Csak nem dobalja az a kapcsolatot vagy ilyesmi?